Eki Görüntüle 753147
Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)
OĞLUMUZUN ADI AYAZçok önceden karar vermiştik.. kız olsaydı CEMRE NAZ olacaktı ama AYAZ ben geliyorum dedi..
Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?
OĞLUMUZUN ADI AYAZçok önceden karar vermiştik.. kız olsaydı CEMRE NAZ olacaktı ama AYAZ ben geliyorum dedi..
Eki Görüntüle 753147
Teyzeleri biz doktora gittik.. Ve yine erkek dedi %100 değil ama anketi onayladım pipiyi gördük resmen... Ama 1 sn durmadı resim zor aldı doktor... Çok yaramaz bu dedi :)
ben gittin de haftaya gel dedi sandım
puff o zaman biraz daha beklemek zorunda kaldın
yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
Cennette akan suyun çıkardığı ses .Seyra ya da Sayra dede konuyor.Anlamı neymiş peki canım?
yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
ultrason cihazından olabilir bir de dr bana dört boyutludan resim verirken plasenta gölge yapıyor o yüzden bulanık demişti...yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
Cennette akan suyun çıkardığı ses .Seyra ya da Sayra diyede konuyor ama bence Sayra daha güzel:)
kesinlikle makinayla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum
Ben sir ağda yaptırıyorum yıllardır, hamile kalınca ay aman değiştirsem mi zararı olur mu diye hiç düşünmedim. Ya ben bu kadar ince düşünmüyorum ben de bir sorun mu var :44:
ayyyy herkez öğrendi cinsiyetleri offf kendimi ezik hissetmeye basladım.cömez anneyim ben :)):
ben emin değilim yaaa kocaaa özel hastane.Makinası dandik değildir herhalde.Son kontrolde göbeğin çok yağlı oldugu için bebeği göremiyoruz dedi detaylı ultrason yapan doktorlar.Detaylıyı başka bir doktor yaptı,kendi doktorum uzmanlık alanım değil diye ona yönlendirdi.Elimizde küçücük belli belirsiz bir usg fotosu.Hiçbişey anlaşılmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?