2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sagol canım etraf azra kaynıyo:) azranın,anlamıda cok guzel hemde hz. Meryemin lakabı ama dedim ya benim arkadaslar hep koydular benim koyucam isimleri ben erva yı da düşünüyorum nasıl?

Canım kızlarda beğendiğim isimler ARYA, SU, AYDA

Şuan işteyim. Öyle ağırlık çöktü öyle uyku bastrdı ki gözlerimi zor açıyorum :111::111::111:

Korkuyorum masanın üzerine düşüverecek kafam :86: :86: :86:

yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?

yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?

Aklıma ilk gelen cihazın kötü olabileceği. Yağ ile ilgisi var mı bilmiyorum ama benim göbeğim de kocaman, yağ da vardır tabii olmaz mı.

canım doktorun kullandıgı makinadan olabilir.benimde dümdüz göbegim yoktu ama ultrason görüntülerim net makinadan kaynaklıdır.

Son düzenleme:
ultrason cihazından olabilir bir de dr bana dört boyutludan resim verirken plasenta gölge yapıyor o yüzden bulanık demişti...

kesinlikle makinayla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum

ben emin değilim yaaa kocaaa özel hastane.Makinası dandik değildir herhalde.Son kontrolde göbeğin çok yağlı oldugu için bebeği göremiyoruz dedi detaylı ultrason yapan doktorlar.Detaylıyı başka bir doktor yaptı,kendi doktorum uzmanlık alanım değil diye ona yönlendirdi.Elimizde küçücük belli belirsiz bir usg fotosu.Hiçbişey anlaşılmıyo.

Ben sir ağda yaptırıyorum yıllardır, hamile kalınca ay aman değiştirsem mi zararı olur mu diye hiç düşünmedim. Ya ben bu kadar ince düşünmüyorum ben de bir sorun mu var :44:

ben de uzun zmaandır sir ağda yaptırıyorum aklıma bile gelmedi napayım diye..arkadaşlar yazınca düşündüm..
Merak etme ben de senin gibiyim,çok ince düşünmüyorum..pozitif olmaya çalışıyorum..Allaha şükür hamileliğim de rahat geçiyor..Benim gibi olanları görünce de mutlu oluyorum :))))))
Kıssadan hisse: sir ağdaya devam!

kızlarrrr cümleten iyi aksamlar iyi iftarlar.her anınız en güzel anınız olsun hepinizi öpüyorum hepinizi bebişlerinizde.allaha emanetsiniz.bol bol dua edin mubarek günlerde.

kaç kiloydun ki canım ama sonuçta ultrason cihazı geniş bir alanı görüyor
peki ekranda görebiliyomusun rahat sadece verdiği kâğıtta mı netlik yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…