ben emin değilim yaaa kocaaa özel hastane.Makinası dandik değildir herhalde.Son kontrolde göbeğin çok yağlı oldugu için bebeği göremiyoruz dedi detaylı ultrason yapan doktorlar.Detaylıyı başka bir doktor yaptı,kendi doktorum uzmanlık alanım değil diye ona yönlendirdi.Elimizde küçücük belli belirsiz bir usg fotosu.Hiçbişey anlaşılmıyo.
Canım hiç kafana takma, ben 12 yıldan sonra anladım ki gerçekten kasıtlı yapmıyorlar, erkeklerin çoğunluğunun mizacı bu. Benimkide dün doğum günümü unuttu. Sana verdiği değeri bununla ölçme bence...
canım doktorun kullandıgı makinadan olabilir.benimde dümdüz göbegim yoktu ama ultrason görüntülerim net makinadan kaynaklıdır.Eki Görüntüle 753174
ben emin değilim yaaa kocaaa özel hastane.Makinası dandik değildir herhalde.Son kontrolde göbeğin çok yağlı oldugu için bebeği göremiyoruz dedi detaylı ultrason yapan doktorlar.Detaylıyı başka bir doktor yaptı,kendi doktorum uzmanlık alanım değil diye ona yönlendirdi.Elimizde küçücük belli belirsiz bir usg fotosu.Hiçbişey anlaşılmıyo.
ayyyy herkez öğrendi cinsiyetleri offf kendimi ezik hissetmeye basladım.cömez anneyim ben :)):
ben de uzun zmaandır sir ağda yaptırıyorum aklıma bile gelmedi napayım diye..arkadaşlar yazınca düşündüm..
Merak etme ben de senin gibiyim,çok ince düşünmüyorum..pozitif olmaya çalışıyorum..Allaha şükür hamileliğim de rahat geçiyor..Benim gibi olanları görünce de mutlu oluyorum :))))))
Kıssadan hisse: sir ağdaya devam!
yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
Kaç kilosun Allah aşkına, öyle şey olur mu ya.. Başka bir doktora git..
Ben de öğrenemedim17. haftadan önce sölemicem dedi doktorum
Aynen öyle canım yaaa, sakınan göze çöp batarmış değil mi ama
bayağı bi şişkoyum kıslar ben.Belkide doğru söylüyodur,ekranda görüyorum ama kağıtta mümkün değil,Ultrasonda da canım bayağı bi acıyo o aleti karnıma deli gibi bastırıyolar görmek için.Bebişime bişi olcak diye ödüm kopuyo,2 gün karnım acıyo muayeneden sonra.Zaten 2 kere laparoskopi ameliyatım var karnım dikişli,o dikiş yerleri bir batıyor anlatamam size.5 yıllık doktorum ama ya başka yere gidememki....
bayağı bi şişkoyum kıslar ben.Belkide doğru söylüyodur,ekranda görüyorum ama kağıtta mümkün değil,Ultrasonda da canım bayağı bi acıyo o aleti karnıma deli gibi bastırıyolar görmek için.Bebişime bişi olcak diye ödüm kopuyo,2 gün karnım acıyo muayeneden sonra.Zaten 2 kere laparoskopi ameliyatım var karnım dikişli,o dikiş yerleri bir batıyor anlatamam size.5 yıllık doktorum ama ya başka yere gidememki....
Bence sen bir kere olsun başka bir doktora gitmeyi dene.. İlk defa duyuyorum böyle şeyi...
kızlar ben bugün ikili tarama yaptırdım ense kalınlıkları bi bebeğimin 1.9 diğerinin 1.8 çıktı doktor iyi dedi.Kan sonuçları haftaya..Ancak bebişlerden birtanesi sereserpe yatarken bir diğeri sıkış tıkış duruyorDoktor gelişimi normal korkma ilerleyen zamanlarda daha detaylı bakarız dedi ama tabi onu öyle görünce üzüldüm kafası önde iki büklüm. Biri 12 +1 günlük diğeri 11+ 6 günlük çıktı doktora 3 ayım bitti dimi dedim hayır 2.5 aylık fetus oluyo bu şekilde dedi anlamadım ben ya onun hesaplama yanlış ya benim
Selamlar güzel anneler,
huzursu bacak sendromu için doktoru aradım solgar'ın magnezyum,kalsiyum ve çinko olan vitamini önerdi,kramplar ve huzursuz bacak sendromu. Yaşayan varsa bilginiz olsun.
Anaaaammm o zaman alternatif için başka bir doktor daha bulayım.Aslında çevremde şişko olupta doğuran çok oldu,kimseden de duymadım bende açıkçası.Hatta kardeşim de kızıyo millette ne göbek var,onlarınki nasıl görünüyo diyo?Söylediğinizi değerlendirmeye alıyorum hemen bu akşam bir hastanenin aciline atabilirim kendimi,tabi kocişi ikna edersem.
Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum bel agrım cok fena ayrıyeten huzursuz içim neşeliyimdir normalde o neşemden hiç eser yok başım dönüyo tansiyonumu ölcüyorum sürekli 10a 6 cıkıyo ayran içiyorum düzelmiyo yarın doktorumu arasammı acaba ?
selamlar annişler hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı bilmiyorum ama ben tutuyorum çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok .... yarın kontrolumuz var inşallah cinsiyetimiz belli olur 2.test yaptırıcaz bide ücret ne kadar ödediniz ??????? öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?