2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

doktora sorsan bizim makine kötü demez. Başka bir doktora gidip dene bence

dün bizim de evlilik yıldönümümüzdü.Geçen yıl doğum günümde beni yalnız bıraktığı için eşime bayağı bir çemkirmiştim.2 gün fln konuşmamıştım.sonra oturup anlaşma yaptık.evlilik yıldönümü ve doğum günümü unutmayacak ve beni yalnız bırakmayacak.
eğer şimdiye dek konuşup hislerini söylemediysen bir şansını dene derim.ama yok konuştum olmuyor diyorsan adamın doğası böyle demekki kafana takmayacaksın.

Selamlar güzel anneler,
huzursu bacak sendromu için doktoru aradım solgar'ın magnezyum,kalsiyum ve çinko olan vitamini önerdi,kramplar ve huzursuz bacak sendromu. Yaşayan varsa bilginiz olsun.

Selam bacilarim coraspirin ve kan sulandirici igne vurulan arkadaslarim benim vucudumda igne batmis gibi kizarikliklar wardi bikacgundur nebu diye kendimi incelerken kendimi doktorda buldum deri akti kilcal damar kanamalari olmus ama doktorum hala ilaci biraktirmadi muayneye geliyimmi gerekmez dedi bole bise yasiyon warmi

Kaç kilosun Allah aşkına, öyle şey olur mu ya.. Başka bir doktora git..

ayyyy herkez öğrendi cinsiyetleri offf kendimi ezik hissetmeye basladım.cömez anneyim ben :)):

Ben de öğrenemedim 17. haftadan önce sölemicem dedi doktorum

Aynen öyle canım yaaa, sakınan göze çöp batarmış değil mi ama

bayağı bi şişkoyum kıslar ben.Belkide doğru söylüyodur,ekranda görüyorum ama kağıtta mümkün değil,Ultrasonda da canım bayağı bi acıyo o aleti karnıma deli gibi bastırıyolar görmek için.Bebişime bişi olcak diye ödüm kopuyo,2 gün karnım acıyo muayeneden sonra.Zaten 2 kere laparoskopi ameliyatım var karnım dikişli,o dikiş yerleri bir batıyor anlatamam size.5 yıllık doktorum ama ya başka yere gidememki....

kızlar ben bugün ikili tarama yaptırdım ense kalınlıkları bi bebeğimin 1.9 diğerinin 1.8 çıktı doktor iyi dedi.Kan sonuçları haftaya..Ancak bebişlerden birtanesi sereserpe yatarken bir diğeri sıkış tıkış duruyor Doktor gelişimi normal korkma ilerleyen zamanlarda daha detaylı bakarız dedi ama tabi onu öyle görünce üzüldüm kafası önde iki büklüm. Biri 12 +1 günlük diğeri 11+ 6 günlük çıktı doktora 3 ayım bitti dimi dedim hayır 2.5 aylık fetus oluyo bu şekilde dedi anlamadım ben ya onun hesaplama yanlış ya benim

Hep git demiyorum ki, bir kere git emin ol. Ben de altıncı haftamda devlet hastanesine gittim, bebeği görmediler Simsiyah bir ultrason fotoğrafım vardı.
Şimdi gittiğim doktorda son gidişimde bebişimin burnunu, dudağını bile gördüm. Cihaz önemli

Bence sen bir kere olsun başka bir doktora gitmeyi dene.. İlk defa duyuyorum böyle şeyi...

Bence sen bir kere olsun başka bir doktora gitmeyi dene.. İlk defa duyuyorum böyle şeyi...

Anaaaammm o zaman alternatif için başka bir doktor daha bulayım.Aslında çevremde şişko olupta doğuran çok oldu,kimseden de duymadım bende açıkçası.Hatta kardeşim de kızıyo millette ne göbek var,onlarınki nasıl görünüyo diyo?Söylediğinizi değerlendirmeye alıyorum hemen bu akşam bir hastanenin aciline atabilirim kendimi,tabi kocişi ikna edersem.

bana görede 3 ay bitmiş oluyo.. maşşaaalllah bebişlerine canım yaaa darısı benım basıma 18 temmuzda:)
Selamlar güzel anneler,
huzursu bacak sendromu için doktoru aradım solgar'ın magnezyum,kalsiyum ve çinko olan vitamini önerdi,kramplar ve huzursuz bacak sendromu. Yaşayan varsa bilginiz olsun.

canım sen evde cinsiyet testi almıstın ya o ne oldu ne cıktı yapmadın mı :)

BENDE GEÇEN HAFTA GİTTİm 11haftalıkken erkege benzıyor dedı. haftaya salı ikili test için çok heyecanlıyım cınsıyetıde net olarak soylıcekk ben kız istiyorumda sizce degısebılırmı daha dogrusu dr yanılmıs olabılırmı??????????

Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum bel agrım cok fena ayrıyeten huzursuz içim neşeliyimdir normalde o neşemden hiç eser yok başım dönüyo tansiyonumu ölcüyorum sürekli 10a 6 cıkıyo ayran içiyorum düzelmiyo yarın doktorumu arasammı acaba ?

Kocişe azıcık hasta olduğunu söyle

selamlar annişler hayırlı ramazanlar oruç tutan varmı bilmiyorum ama ben tutuyorum çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok .... yarın kontrolumuz var inşallah cinsiyetimiz belli olur 2.test yaptırıcaz bide ücret ne kadar ödediniz ??????? öpüldünüz..

canım bayagı bi şişkoyum diyosun ama belki de aranızda en şişkosu benim.84 kiloyum şu an 86 ile hamile kaldım ama hiç ultrasonda problem olmadı
o sadece kendi makinelerine çamur atmamak için sana çamur atmış!!!

canım benim de tansiyonum aylardır 10 a 6 / 9 a 5 lerde ama beni o kadar etkilemiyor
evde misin çalışıyo musun?

Ben muayene ücreti hariç 45 TL ödedim canım, orucunu da Allah kabul etsin.. Ama doktoruna yine de danış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…