Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum bel agrım cok fena ayrıyeten huzursuz içim neşeliyimdir normalde o neşemden hiç eser yok başım dönüyo tansiyonumu ölcüyorum sürekli 10a 6 cıkıyo ayran içiyorum düzelmiyo yarın doktorumu arasammı acaba ?
canım benim de tansiyonum aylardır 10 a 6 / 9 a 5 lerde ama beni o kadar etkilemiyor
evde misin çalışıyo musun?
kızlar ben bugün ikili tarama yaptırdım ense kalınlıkları bi bebeğimin 1.9 diğerinin 1.8 çıktı doktor iyi dedi.Kan sonuçları haftaya..Ancak bebişlerden birtanesi sereserpe yatarken bir diğeri sıkış tıkış duruyorDoktor gelişimi normal korkma ilerleyen zamanlarda daha detaylı bakarız dedi ama tabi onu öyle görünce üzüldüm kafası önde iki büklüm. Biri 12 +1 günlük diğeri 11+ 6 günlük çıktı doktora 3 ayım bitti dimi dedim hayır 2.5 aylık fetus oluyo bu şekilde dedi anlamadım ben ya onun hesaplama yanlış ya benim
Benim de tansiyonum düşük ve beni etkiliyor malesef. Çok dönüyor başım
Ben muayene ücreti hariç 45 TL ödedim canım, orucunu da Allah kabul etsin.. Ama doktoruna yine de danış derim
Hamilelikte tansiyon aşırı düşmedikte normaldir... Hatta tercih edilir.. Asıl tehlikeli olan yüksek tansiyondur... Çünkü bebeğe giden kan akışını engeller... Tam tersi az bir düşüklük -tabii ki çok düşük değil- kan akışını normalleştirir..
ideali kaç olmalı acaba merak ettim şimdi
Bu açıklamayı bana Dr yapmıştı ve o zamn tansiyonum 10/6 idi.. Yani normal dedi.. Tabii bünyeye de alakalı... Ben dışarı çıkmadıkça iyiyim ama hamilelikte sıcaktan etkilenme, çabuk yorulma da tansiyonla birleşip baş dönmesi yapıyor
canım benim de tansiyonum aylardır 10 a 6 / 9 a 5 lerde ama beni o kadar etkilemiyor
evde misin çalışıyo musun?
sürekli yatar kaldeyim yata yata gbeğimde karpuzumu büyütüyorumhım geçmiş olsun cnm arada banada oluyordu öyle bence uzan ve ayaklarını yukarı kaldırarak yatmayı dene iyi geliyor. ama istersen yinede bi dr muayenesi ol ....
Benim de tansiyonum düşük ve beni etkiliyor malesef. Çok dönüyor başım
Bu açıklamayı bana Dr yapmıştı ve o zamn tansiyonum 10/6 idi.. Yani normal dedi.. Tabii bünyeye de alakalı... Ben dışarı çıkmadıkça iyiyim ama hamilelikte sıcaktan etkilenme, çabuk yorulma da tansiyonla birleşip baş dönmesi yapıyor
yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?
ayyyy herkez öğrendi cinsiyetleri offf kendimi ezik hissetmeye basladım.cömez anneyim ben :)):
BENDE GEÇEN HAFTA GİTTİm 11haftalıkken erkege benzıyor dedı. haftaya salı ikili test için çok heyecanlıyım cınsıyetıde net olarak soylıcekk ben kız istiyorumda sizce degısebılırmı daha dogrusu dr yanılmıs olabılırmı??????????
Kızlar ya ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum bel agrım cok fena ayrıyeten huzursuz içim neşeliyimdir normalde o neşemden hiç eser yok başım dönüyo tansiyonumu ölcüyorum sürekli 10a 6 cıkıyo ayran içiyorum düzelmiyo yarın doktorumu arasammı acaba ?
bana görede 3 ay bitmiş oluyo.. maşşaaalllah bebişlerine canım yaaadarısı benım basıma 18 temmuzda:)
canım sen evde cinsiyet testi almıstın ya o ne oldu ne cıktı yapmadın mı :)
makinesinde sorun vardır, obez hastalara bakmıyorlar mı o makinelerle
ben de öğrenemedim
ulan benim doktor mu arızalı 14. haftada görmesi lazım aslında bu durumda 4 boyutlu bile baktı uyuz
hamilelikte tansiyon düşer, sıcakta da düşer hem hamileysen hem de yazsa ayakta durabilmeyi pek beklememek lazım, ben gündüz vakti hiç çıkmıyorum evden, çıktığımda dünyam dönüyor
Yaptım erkek çıktı
Resmi dikine eklersen iyi olur,böyle boynum ağrıdı,birşeyde anlayamadım.
ayy keşke becerebilseydim bacım yapamadım beceriksiz ben
ben emin değilim yaaa kocaaa özel hastane.Makinası dandik değildir herhalde.Son kontrolde göbeğin çok yağlı oldugu için bebeği göremiyoruz dedi detaylı ultrason yapan doktorlar.Detaylıyı başka bir doktor yaptı,kendi doktorum uzmanlık alanım değil diye ona yönlendirdi.Elimizde küçücük belli belirsiz bir usg fotosu.Hiçbişey anlaşılmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?