2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hım geçmiş olsun cnm arada banada oluyordu öyle bence uzan ve ayaklarını yukarı kaldırarak yatmayı dene iyi geliyor. ama istersen yinede bi dr muayenesi ol ....

Yanlış düşüncemiz 4 hafta bir ay kabulümüzden oluşuyor.. Aslında dört hafta 28 gün eder aylar ise 30 yahut 31 çeker... o yüzden 14 hafta bittikten sonra üç ayı bitirmiş oluruz...

Düşünsene Hamilelik 40 haftadır o zaman biz 10 ayda mı doğuruyoruz

Ben muayene ücreti hariç 45 TL ödedim canım, orucunu da Allah kabul etsin.. Ama doktoruna yine de danış derim

hımm iyiymiş ya fazla pahalı değilmiş bakalım bizim hast. kaça yapacak ?? valla akşam 3 e kadar uyumuyorum mardinde sahur erken oluyor o yüzden iftardan sonra yaklaşık 5 lt su tüketiyorum e bişeylerde yiyorum gündüz sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar inşallah ta olmaz eşimde istemiyor tutmamı ama içim rahat etmiyor bulantım yok sıkıntım yok neden tutmayayaım diyorum bende ..

Hamilelikte tansiyon aşırı düşmedikte normaldir... Hatta tercih edilir.. Asıl tehlikeli olan yüksek tansiyondur... Çünkü bebeğe giden kan akışını engeller... Tam tersi az bir düşüklük -tabii ki çok düşük değil- kan akışını normalleştirir..

ideali kaç olmalı acaba merak ettim şimdi

ideali kaç olmalı acaba merak ettim şimdi

Bu açıklamayı bana Dr yapmıştı ve o zamn tansiyonum 10/6 idi.. Yani normal dedi.. Tabii bünyeye de alakalı... Ben dışarı çıkmadıkça iyiyim ama hamilelikte sıcaktan etkilenme, çabuk yorulma da tansiyonla birleşip baş dönmesi yapıyor

benimki de ölçülüyor her kontrolüm de 10-6 çıkmıştı bir şey demedi
beni pek etkilemiyor ofiste klimalı ortamdayım işten eve giderken bir saat biraz sıcağa maruz kalıyorum
sonra eve girince duş alıp dinleniyorum
sanırım öyle dengeliyorum

canım benim de tansiyonum aylardır 10 a 6 / 9 a 5 lerde ama beni o kadar etkilemiyor
evde misin çalışıyo musun?

evdeyim canım sürekli dinleniyorum ama beni baya bi etkiledi gözlerim kararıyo arada. baş agrısı yapıyo bugun hastaneye gittik birini ziyarete arabaya kadar zor yürüdüm kapımı bile kocam actı basım döndüğü halde salak salak sırıtıyorum kapımı actı ya ahhahahah

hım geçmiş olsun cnm arada banada oluyordu öyle bence uzan ve ayaklarını yukarı kaldırarak yatmayı dene iyi geliyor. ama istersen yinede bi dr muayenesi ol ....
sürekli yatar kaldeyim yata yata gbeğimde karpuzumu büyütüyorum cumartesi günü gebe okulu var hasttanenin oraya katılacam o zmn bi sorayım canım inşallah önemli bişey değildir :)

Benim de tansiyonum düşük ve beni etkiliyor malesef. Çok dönüyor başım

aynen ya başıım bile kazan gibi oluyoooor benım.

evet bak ben bugun sıcaktaydım o yuzden daha kötü oldum haklısın:26::26:

yine beni kimse sallamıyoooo alınganlığım tuttu,kızlar bu ultrason fotolarınız niye bu kadar net diyorum?Benim göbeğim yağlı o yüzden mi benimki kötü çıkıyo?

makinesinde sorun vardır, obez hastalara bakmıyorlar mı o makinelerle

ayyyy herkez öğrendi cinsiyetleri offf kendimi ezik hissetmeye basladım.cömez anneyim ben :)):

ben de öğrenemedim

ulan benim doktor mu arızalı 14. haftada görmesi lazım aslında bu durumda 4 boyutlu bile baktı uyuz

hamilelikte tansiyon düşer, sıcakta da düşer hem hamileysen hem de yazsa ayakta durabilmeyi pek beklememek lazım, ben gündüz vakti hiç çıkmıyorum evden, çıktığımda dünyam dönüyor

canım zaten normalde cıkmıyorum dısarıya hiç kıyafetlerim olmuyo evde pijamayla dolaşıp duruyorum bugun hastaneye gidip geldik oda eşimin babannesi rhatsız hastanede yatıyor onun yanında ggitmek zorundaydık mecburiyetten

benimde ilk gittiğim bebeği göremeyen (aynı gün başka hastanede bebişimi gördük) koskoca özel bir hastane onun makinasıda bulanık net değildi.... yani özel olması seni yanıltmasın . arkadaşlarında dediği gibi başka bir doktorla daha görüşmelisin...sende karşılaştırma yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…