2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah razı olsun cevap verdiğin için..sadece bu iki değeer var canım... başka hiçbir şey yazmıyor...benim doktorumda ya 2li ya 3lü bir farkk yok..tek farkı aralarında 1 ay olması,seçim senin dedi...

Lafı ağzımdan aldın kuzum tam diyecektim ki cam açıkmı yattın diye.Kesinlikle ondan tutuldun sabaha karşı çok serinliyor hava,aman diyim camı filan açma gerekirse piş tavuk gibi kızar ama açmaaaa

kesin ondan oldu varya suan yaslı nineler gibi yürüyorum allahım babamın evinde ceylan gibiydim kocanın eline düştüm cökertti beni.

canım iyimisin?herşey yolunda değilmi bebişte iyi inşallah.Kaç gündür yoktun gözlerimiz yollarda kaldı cicimmm

kesin ondan oldu varya suan yaslı nineler gibi yürüyorum allahım babamın evinde ceylan gibiydim kocanın eline düştüm cökertti beni.

biximkilerde öyle diye diye en son beni isyan ettirdiler.Npim boşanıyım da mutlu olun dedim,kavga çıktı tabi.ASlında düşününce haklılar evlendiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı yaw napalım bunada şükür.

Paşam ben problemli bir hamilelik geçiriyordum. Yeni düzeldim biliyorsun.
O dönem kanamayla beraber çok karın ağrılarım vardı o zaman verdi doktorum fitili. Ama karın ağrılarım bitti çok şükür.
Sürekli adet sancısı gibiydi hiç kesilmedi 3 ay boyunca karın ağrım ama o fitil kesti şimdi çok iyiyim maşallah.

canım,

dün benim belim tutuldu, soldan,

sağdan da kalçam tutuldu, kemiklerin birleşim yeri,

o yüzden sabah kalktım baktım düzelmiyorum, yandan çarklı gibi tövbe yarabbim, zar zor yürüdüm,

en yakın doktora gittim, üzerin açık yattın di mi dedi

çok ince de olsa birşey ört üzerine,

yapacak birşey yok, tırıs tırıs yandan çarklı bi şekil döndüm geri

ense kalınığı 3 ve uzerinde olursa tehlikeli beta hcg yuksekliği önemli bi detay değil bebek haftalığı ölçümü ün netliği için gerekli 1 <1000 benim değerim yani söyle down sendromu 1000 kişiden 1 ihtimalim var referansı öyle hesapla referans aralığı bizlerde de yazmıyo

ayy aynısını bende anneme dedim daha 3 aylık cicegi burnunda gelinken hemde. kızım senin bu kocan niye böyle yapıyo.odamı anası gibi düşünüyo fialan filan.en sonunda dedimki anne benim kocam baya kötu yaa gel biz yol yakınken sıyıralım yakamızı. yok kızım öyle seymı olur dedi.öyle sey olmazsa bana kocamı kesme dedim.sustu:):)

canım iyimisin?herşey yolunda değilmi bebişte iyi inşallah.Kaç gündür yoktun gözlerimiz yollarda kaldı cicimmm

canlarımmm, iyiyim iyi,

1 haftamız kaldı , 19.daki kan tahlili inşallah güzel çıkar, onu bekliyoruz,

ben de moral depolamaya filan çalıştım kaç gündür :)

iyi çıkacak ben biliyorum içimden öyle geliyor

aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın..eşimde huylu ve huysuz o konularda... tek akşamlık olacak şekilde taze taze alıp yapılmasını istiyor..eşimde anlıyor buzluktan çıkarıp yaptığımda... ilk evlendiğim zamanlar yaptım attım dolaba yok olmadı..bende artık mevsiminde taze yiyeceklerden yapıyorum.. kurutulmuş yemez, sosluk domates,yemeklik domates yaparım sevmez,yemz.. kendim için kurutulmuş domates vb harici bende bu sene hiçbirşey yapmamaya karar verdim... birde tarhana yapmayı öğrenirsem onu yapmak istiyorum..

Son düzenleme:
ben onları yerim ne kadar şirinler :)

ayyy aynılarına biraz once baktım tulubun kırmızısı pembesi filanda var daha neler var neler.kız kıyafetleri bambaska yaaa.kızlar hepbir agızdan afişin saglıklı sıhhatlı yüzü anasına boyu babasına benzeyen bi kızı olsun diye dua edin bakım :):)

ay sen beni güldürdün alahta seni güldürsün aynıyım bende kalca agrım iki güne bi geliyo zatende sırt agrım bugun beni mahvetti.kalcam agrıyınca eşim topal hatunum diye sesleniyo bana

Allah sendende razı olsun canım,sağol
papp-a ve bhcg değerim yazıyordu başka bir şey yazmıyor...artık pzts öğreneceğim sonucu..

topikçe kafayı yedik geçen diyorumeşime canım şunu çekiyor diyor nedemnki acaba hamiel olabirlimiyim dedi güldü
canım bazı doktorlar böyle inan özele para döküyorsun iyi bakıyorlar
vayyyy canınaaa bazı şıklar banada uyuyor demekki bende hamileyim

şaka bir tarafa canım sen nasıl oldun..test sonuçların ne oldu? inşallah ggüzel haberler almışsındır...
kocan ne diyor bu araa gebeligine maşşallah kızın çok icici kız

canım benim her şey güzel çıkacak inşallah. valla benim de içimden öyle geldi.
anaaam benim koca hiç anlamaz. sebzelerin adını bile karıştırır. onun önüne yemek gelsn yeter kururydu buzluktaydı farketmez. bi taze fasülye bir de karnıbahar sevmez onun dışında pek sorun yok yemede.
amiiinkız bana da deyin yavrularda biri kız olsun diye beeee (hayırlıısıyla Allahım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…