2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim netten böyle bir bilgi buldum ama ;

^''Ense saydamlığı ölçümü tek başına yüzde 80 ve kan testiyle birleştirildiği zaman yüzde 90 oranında down sendromlu ve Trizomi 18’li bebeklerin tanısını koyabilir. Ancak bu testler diğer fetal anomalilerin tanısında yeterli değildir. Dolayısıyla birinci trimesterde yapılacak detaylı ultrasonografi muayenesine ek olarak 20. hafta civarında da bir detaylı ultrasonografi muayenesinin yapılması şarttır. Çoğul gebelikler için kan testi uygulanamayacağından yalnızca ense saydamlığı ölçümü yapılabilir ve bu şekilde Down sendromlarının yaklaşık yüzde 80’ine tanı konulabilir. ''

ay sen beni güldürdün alahta seni güldürsün aynıyım bende kalca agrım iki güne bi geliyo zatende sırt agrım bugun beni mahvetti.kalcam agrıyınca eşim topal hatunum diye sesleniyo bana

:)))
bir de benim çene kemiğim mi çıktı nedir, ağzımı açınca çaat diye bir ses geliyor,

eşimde akşam işten gelince, normalde koşa koşa sarılmaya giderdim, atlardım filan üstüne, 2 gündür geliyor şimdi kapıda bekliyor nerde bu kadın diye, ben ona doğru topallaya topallaya, çarklarım dağılmış, ayy ooff yapa yapa bi gidişim var,

sonra da yemek yiyelim derken, ağzımı bi açıyorum çaaaaat bi ses çenemden

noluyo yaaaa iyice perte çıktın diyo

orkide kızım olursa isterim haaaa.ben talibim tabi senin oglun olursa :):)

sen onları sakla kızın olamzsa ban aşutla seve seve kabul ederim içinede 5 biryerde temem

kızlar gen euyku bsatırdı be yapsamda geçse

kızlar benim kızım olmaz da sizin olursa birini afis'e birini paşam sana yollarım. yok ama inşallah benim kızım olursa ikinize artık yenisini alır yollarım

Son düzenleme:

aminnnnnnnn rabbim yusuf yuzlu bi erkek züleyha yüzlü bir kız evlat nasip etsin saglıklı sıhhatli hayurlı ve uzun ömürlü olsun inşş.cümlemizin cocukları.ayy dogsalarda yeni topigimizi acsak 2014 ocak bebekleri ve resimleri :):)

bacım tarhana yapmak cok zor iş bee...senin koca da aynı benmkinden...adamın yüzünden sevdgm hiçbişey yapamıyorum...agzımn tadı kactı resmen...

ayy kız aynı benn yürüdükce dizlerim kıtlıyoo.hatunun kaporta gitti diyo.topalım sevdigim son kullanma tarihin gecmeden bi cay yapsanda içsek diyo.raf omrun kısaymıs senin diyo pislik :):)

kız nasıl kuş onlar öyle maşallah herşeyi yiyorlar öğretmişsin onlara ev ekonomisini ...maşallah Allah nazarlardan sakınsın..

kızlar dikkatimi cektide buranın en taze gelini benim heralde herkez 2 yıl 3 yıl olmus ben daha 7 aylık teze gelinim :):)

senin koca dayak istiyor benim eşim bri kabak dolması yemaz okadar önüne para döksen bakmaz
kız nasıl kuş onlar öyle maşallah herşeyi yiyorlar öğretmişsin onlara ev ekonomisini ...maşallah Allah nazarlardan sakınsın..

canım okadar alıştıkki eşimle şimdi sabah kahvaltısı olurdu bri somun ekmegi koy süyünde duruyorlar allah ne erdiyse paşa babasının çatalına konuyor yiyor mamalrı allahım çok terbiyeli oglum namza kılınca omzuma konuyor tepihle oynuyor çekerken am açok ben a bakıyourmbabası uyuz baba gelmeye yakın konuşuyor babacım diyor geçen alt kattaı komsum geldi bu başladı babacım cici kuşum demeye deidm babsı gelicek nasıl oolur bala dedi 20 fakika yoktu geldi eşim babayla bir yıkanması var sorma suyu çok seviyorlar birde bebelri olsa tüp bebekmi yaptırsam acabainan bebekelrim çok gzüel paşam yeşil beya zkızım kömpügüm açık manı beyaz kar gibi alahım nazarlardan saklasın işşallah terbiyeli uşaklar öyle eve biri gelse hemen anlıyor çayı çok seviyor sıpam

Allah razı olsun sağol canım benim ..üzülme sende sınır 3 seninkide güzel çıkmış.. sınırı büyük bir alan değil o yüzünden normal...

dr. içim rahat etmio dedi perinatolojiye git dedi orayada risklileri alıolar sadece
ağustosta 4lü test istedi hayırlısı

Allah razı olsun sağol canım benim ..üzülme sende sınır 3 seninkide güzel çıkmış.. sınırı büyük bir alan değil o yüzünden normal...

sıkmayın canınızı kızlar.hepimiz catır catır dogurucaz.sonrada sıpalarımızı alıp belki bi piknige filan gideriz topik piknigi kahvaltı veya ama dogumdan sonra hepsinin aglama sesi koro halinde muhtesem olur :):)aaa olumsuz düşünmeyelim ne olur siz böyle yaptıkca bende korkuyorum ben daha ikili testimi yaptırmadım salı güünü yaptırıcam.hadi bolbol dua edin evlatlarınız için.hatta tesbih cekin tesbih hatmı veya kuran hatmı yapın.kadir gecesi kabe-i şerife gönderin kabede duası yapılsın.rabbim ne güzel fırsatlar vermiş bize ne olur kullanalım.olumsuzluga kapılmayın..mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Merhabalar bende 2014 Ocak annesi olacağım inşallah 2014ikiz anneleri bölümüne ilk olarak yazdım. Evet ikizlerin için buradayım daha cinsiyetlerini öğrenmedik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…