ay sen beni güldürdün alahta seni güldürsün aynıyım bende kalca agrım iki güne bi geliyo zatende sırt agrım bugun beni mahvetti.kalcam agrıyınca eşim topal hatunum diye sesleniyo bana
orkide kızım olursa isterim haaaa.ben talibim tabi senin oglun olursa :):)
sen onları sakla kızın olamzsa ban aşutla seve seve kabul ederim içinede 5 biryerde temem
kızlar gen euyku bsatırdı be yapsamda geçse
canım benim her şey güzel çıkacak inşallah. valla benim de içimden öyle geldi.
anaaam benim koca hiç anlamaz. sebzelerin adını bile karıştırır. onun önüne yemek gelsn yeter kururydu buzluktaydı farketmez. bi taze fasülye bir de karnıbahar sevmez onun dışında pek sorun yok yemede.
amiiinkız bana da deyin yavrularda biri kız olsun diye beeee (hayırlıısıyla Allahım)
kızlar benim kızım olmaz da sizin olursa birini afis'e birini paşam sana yollarım.yok ama inşallah benim kızım olursa ikinize artık yenisini alır yollarım
aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın..eşimde huylu ve huysuz o konularda... tek akşamlık olacak şekilde taze taze alıp yapılmasını istiyor..eşimde anlıyor buzluktan çıkarıp yaptığımda... ilk evlendiğim zamanlar yaptım attım dolaba yok olmadı..bende artık mevsiminde taze yiyeceklerden yapıyorum.. kurutulmuş yemez, sosluk domates,yemeklik domates yaparım sevmez,yemz.. kendim için kurutulmuş domates vb harici bende bu sene hiçbirşey yapmamaya karar verdim... birde tarhana yapmayı öğrenirsem onu yapmak istiyorum..
:)))
bir de benim çene kemiğim mi çıktı nedir, ağzımı açınca çaat diye bir ses geliyor,
eşimde akşam işten gelince, normalde koşa koşa sarılmaya giderdim, atlardım filan üstüne, 2 gündür geliyor şimdi kapıda bekliyor nerde bu kadın diye, ben ona doğru topallaya topallaya, çarklarım dağılmış, ayy ooff yapa yapa bi gidişim var,
sonra da yemek yiyelim derken, ağzımı bi açıyorum çaaaaat bi ses çenemden
noluyo yaaaa iyice perte çıktın diyo
bendede 2 kuş var onlar yetiyor amam anneleir üzmüyorlar hamiel kaldım kalaı hiç bir yerim kirlenmiyor şimdi kafesta kapıları açık öle uyuyorlar sabah paşam dan kahvaltı yapmadımki sen servis tabagıma gir allahım benle yedi sıpa bir yandan domates peynri yiyor zeytine bayılıyor kız hele bir mercimek çorbasını yemesi var görsen gülersin
ense kalınlığı 1,9 çıktı
ayy kız aynı benn yürüdükce dizlerim kıtlıyoo.hatunun kaporta gitti diyo.topalım sevdigim son kullanma tarihin gecmeden bi cay yapsanda içsek diyo.raf omrun kısaymıs senin diyo pislik :):)
güzel çıkmış gözün aydın sınır 3 bizim 2.6 çıktı
ayy gülmekten öldüm :)))))
senin eşin de çok komik söylemiş :)))[/QU
keyfini sürsün benim ayaklanacagım günler yakındır.
senin koca dayak istiyor benim eşim bri kabak dolması yemaz okadar önüne para döksen bakmazaynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın..eşimde huylu ve huysuz o konularda... tek akşamlık olacak şekilde taze taze alıp yapılmasını istiyor..eşimde anlıyor buzluktan çıkarıp yaptığımda... ilk evlendiğim zamanlar yaptım attım dolaba yok olmadı..bende artık mevsiminde taze yiyeceklerden yapıyorum.. kurutulmuş yemez, sosluk domates,yemeklik domates yaparım sevmez,yemz.. kendim için kurutulmuş domates vb harici bende bu sene hiçbirşey yapmamaya karar verdim... birde tarhana yapmayı öğrenirsem onu yapmak istiyorum..
kız nasıl kuş onlar öyle maşallah herşeyi yiyorlar öğretmişsin onlara ev ekonomisini...maşallah Allah nazarlardan sakınsın..
ben şalgama turşuya sardım iyice...
Allah razı olsun sağol canım benim ..üzülme sende sınır 3 seninkide güzel çıkmış.. sınırı büyük bir alan değil o yüzünden normal...
Allah razı olsun sağol canım benim ..üzülme sende sınır 3 seninkide güzel çıkmış.. sınırı büyük bir alan değil o yüzünden normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?