bu kadar kızıp söylenmeye ihtiyacınız olduğunu bilsem daha önce sorardım bu soruyu.
meraketmenin kabahat olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
burası aylara göre paylaşım alanı haftası birbirine uymayan insanların neden aynı tabloda olduğunu merakettim sadece ayıp ettiysem kusura bakmayın geç gelmiş olmanın vermiş olduğu enayilikti herhalde sorum.
ben de büyük ihtimalle aralıkta doğuracaklar arasındayım ne olmuş sorduysam. bu kadar sert çıkmaya lüzum var mıydı merakediyorum kusura bakmayın
ben ilk bebekte kestirmiştim şimdi yine kestirdim saçlarım iki renk rezil gibi dolaşamam açıkçası, benim de annem kızmıştı ama saç benim çocuk benim kimse karışamaz bu işe. bu işte bilgili kişilere de sordum tabi, gerçekle hiç alakası yok rahat olun
arkadaşım ben sert çıkışarak yazmadım amaöyle algılandıysa sende kusura bakma...ben sadece oluşmuş oluşan gerginliği belkide yanlış anlaşılmışlığı gidermek için şaka yollu yumuşatma çabasındaydım..dün senin yazdıklarında set çıkışlı anlaşılmış olmalıki birçok arkadaşın kırılmasına sebep oldu..
lütfen kimse kimseye kırılmasın evet fazlasıyla alınganız çünkü hepimiz hamileyizz......