2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Eki Görüntüle 753874

Bakın Kızlar bide bu.Oğlusum olursa Bunlardan Alıcam
sen oğluşun olmadan al olmazsa bana yollarsın:27::27::27:
Ya ben alışveriş yaparken mevsim meselesine çok takılıyorum. Dün gittim bir elbise aldım eşim bin tane laf etti. Yaz gelene kadar çocuk kocaman olacak buna nasıl sığsın diye :27:
Ben de evde giydiririm dedim, evde de üşür dedi. Bir kere de olsa giydircem banane.

ben ayları mevsimi hesaplayıp alıyom. aman olmazsa dediğin gibi evde bi kere olsun giyer:27:

güzell annecikler nasılsınız?ben çok ama çok kötüyüm 3 gündür hiç kesilmeyip şiddetini sürekli arttıran bi baş ağrısı var bende dayanamadım randevu aldım akşam doktora gidicem..hem bebişimide görmüş olcam inşallah..dua edin bişe çıkmasın olurmu sizleri çok seviyorum...

kıyafetlerin hepsi birbirinden güzel maşallah bayıldımm

$25.webp $36fiurun1366290428.webp $114.webp $152.webp $173.webp $174.webp $175.webp $249a.webp $280a.webp

bunlarda benden olsun,seviyorum yaaa bu tarz bebek kıyafetlerini... :16:

güzell annecikler nasılsınız?ben çok ama çok kötüyüm 3 gündür hiç kesilmeyip şiddetini sürekli arttıran bi baş ağrısı var bende dayanamadım randevu aldım akşam doktora gidicem..hem bebişimide görmüş olcam inşallah..dua edin bişe çıkmasın olurmu sizleri çok seviyorum...

İnşallah bir şey çıkmaz, bu aylarda normal çünkü kan akışı normalin 2 katına çıkıyor. Buda özellikle baş ağrısını tetikliyor. Çok geçmiş olsun.

ben ayları mevsimi hesaplayıp alıyom. aman olmazsa dediğin gibi evde bi kere olsun giyer:27:

tamam sekerim kocisten kredi kartını kapayım alayım hemen. sen bana kızları oglun olursa bende oğlusuma aldıklarımı sana yollarım bnm kızım olursa

çoooooook geçmiş olsun,merak etme Allahın izniyle bir şey olmaz.. hadi hadi bebişinide özledin de başağrısı bahane :1:
şaka bir yana Zaten hamilelikte baş ağrıları normal diye o yüzden aklına kötü şyler getirme.. Allah acil şifalar versin...

bende yazlıkları 6-9 aylık alıyorum kıslıkları0-3 aylık napim dogmadan sıpa bize dunyanın masrafını actı.onun gelecegi için tasarruflu olmam lazım.

Düşünüyorum da altı aylıkken ne kadar olur kestiremiyorum. Bir de sivri bişi olursa bizim gibi hiçbir şey olmaz bizim kızçeye.
Ama doktorun dediği gibi de doğmuyor ki çocuklar. Bizim arkadaşın yeğeni oldu bu hafta. Doktorlar hep çok iri bir bebek diyorlardı, çocuk 2.900 doğdu. Yeni doğan kıyafetleri bile kocaman geliyormuş.

çoooooook geçmiş olsun,merak etme Allahın izniyle bir şey olmaz.. hadi hadi bebişinide özledin de başağrısı bahane :1:
şaka bir yana Zaten hamilelikte baş ağrıları normal diye o yüzden aklına kötü şyler getirme.. Allah acil şifalar versin...

teşekkür ederim canım inşallah yoktur bişey,,ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için garip geliyo bu ağrılar falan...aslında evet özledim sıpayı 1 ays oldu zaten haftaya gitcektik biraz önce olsun napalım...

Çok geçmiş olsunn.. İnşallah bir şey yoktur :54:

misaaaa:3::3::3:CANIM SEN BANA TAKIL HAYATINI YAŞA BEBEGİM :32::32::32::32:

KIZLAR HERKEZ TARİF VERİYOR BENDE VERİYİMDE DİNLEYİN ÖHÜ ÖHÜ:9::9:
ŞİMDİ MALZEMELERİMİZ ŞUNLAR:56::56:
3 KABARTMA TOZU
2SUBARDAGI YOGURT
1 SU BARDAGI SIVI YAG
1TATLI KAŞIGI TUZ
ALDIGI KADAR UN
1 PAKET GALETE UNU
YA KAŞAR RENDESİ YADA MAYDONOZLU PEYNİR ARASINA
ŞİMDİ YAPILIŞINA GELELİM SIVILARI BRİ KAPA KOYUYORUZ CANLAR İÇİNE AZAR AZAR UN KOYUYORUZ KULAK MEMESİNDEN AZ YUMUŞAK OLUCAK 1 SAT DİNLENDİRİN ÜSTÜNE BEZ ÖRTÜN HANİ KIZARMA YAPARIZYA AÇARIZ HAMURU ONU ELİMİZLE AÇIP İÇİNE HARCI KOYUYORUZ SONRA ELİMİZLE YUMURTA ŞEKLİNİ VERİYORUZ GALETE UNUNA BULUYORUZ 170 DERECE FIRINDA PİŞRİİYORUZ CANLAR DİKKAT EDİN ÇOK AZ PİRİŞRİCEKSİNİZ HAMURUN BÜTÜN YÜZÜNÜ GALETE UNUNNA BULAYIN BEN GEÇEN YAPTIM ARKADAŞTAN ALDIM KAYINPEDERİM DEDİ KIZIM HAZIRMI YOK BAB BEN YAPTIM DEDİM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GZÜEL OLMUŞ DEDİ :34::34:SEVERİM BEN KELTOİ KAYIN BABAMI 12 SENELİK GELİNİYİM DAGA BİR KERE KIRMMAIŞTIR BENİ BAYRAMLARDADA HEP HAŞLIGIMI VERİR YA 50 YADA 100:52::52:33 YAŞINDAYIM HALEN AMAM BANA HALEM BAYRAM :9::9::9::9:

Arkadaslar Cümleten İyi Aksamlar Hayırlı İftarlar.Bebişlerinize İyi Bakın Tabi kendinizede Allaha emanetsiniz

misaaaa:3::3::3:CANIM SEN BANA TAKIL HAYATINI YAŞA BEBEGİM :32::32::32::32:

KIZLAR HERKEZ TARİF VERİYOR BENDE VERİYİMDE DİNLEYİN ÖHÜ ÖHÜ:9::9:
ŞİMDİ MALZEMELERİMİZ ŞUNLAR:56::56:
3 KABARTMA TOZU
2SUBARDAGI YOGURT
1 SU BARDAGI SIVI YAG
1TATLI KAŞIGI TUZ
ALDIGI KADAR UN
1 PAKET GALETE UNU
YA KAŞAR RENDESİ YADA MAYDONOZLU PEYNİR ARASINA
ŞİMDİ YAPILIŞINA GELELİM SIVILARI BRİ KAPA KOYUYORUZ CANLAR İÇİNE AZAR AZAR UN KOYUYORUZ KULAK MEMESİNDEN AZ YUMUŞAK OLUCAK 1 SAT DİNLENDİRİN ÜSTÜNE BEZ ÖRTÜN HANİ KIZARMA YAPARIZYA AÇARIZ HAMURU ONU ELİMİZLE AÇIP İÇİNE HARCI KOYUYORUZ SONRA ELİMİZLE YUMURTA ŞEKLİNİ VERİYORUZ GALETE UNUNA BULUYORUZ 170 DERECE FIRINDA PİŞRİİYORUZ CANLAR DİKKAT EDİN ÇOK AZ PİRİŞRİCEKSİNİZ HAMURUN BÜTÜN YÜZÜNÜ GALETE UNUNNA BULAYIN BEN GEÇEN YAPTIM ARKADAŞTAN ALDIM KAYINPEDERİM DEDİ KIZIM HAZIRMI YOK BAB BEN YAPTIM DEDİM ELLERİNE SAGLIK ÇOK GZÜEL OLMUŞ DEDİ :34::34:SEVERİM BEN KELTOİ KAYIN BABAMI 12 SENELİK GELİNİYİM DAGA BİR KERE KIRMMAIŞTIR BENİ BAYRAMLARDADA HEP HAŞLIGIMI VERİR YA 50 YADA 100:52::52:33 YAŞINDAYIM HALEN AMAM BANA HALEM BAYRAM :9::9::9::9:

Ayy çok merak ettim en yakın zamanda denicemmm :21::21:

Ne güzel Rabbim daim etsin, her zaman öyle olursunuz inşAllah :16:

Düşünüyorum da altı aylıkken ne kadar olur kestiremiyorum. Bir de sivri bişi olursa bizim gibi hiçbir şey olmaz bizim kızçeye.
Ama doktorun dediği gibi de doğmuyor ki çocuklar. Bizim arkadaşın yeğeni oldu bu hafta. Doktorlar hep çok iri bir bebek diyorlardı, çocuk 2.900 doğdu. Yeni doğan kıyafetleri bile kocaman geliyormuş.

mesela bazı kıyafetlerin üstünde sadece 6 ay bazılarında 6-9 ay yazıyo. ben de kestiremediğimden 6-9 ay alıyorum. yavrucak iri de olsa bu aralıktaki elbiseyi 6. ayında giyer.

Back
X