kızlar 12.hafta içinde bebeğin haraketleri hissedilir mi? ya da ne zaman hissedilir?
Daha çok var bir 20.hafta olsada hissetsek huzura ersek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 12.hafta içinde bebeğin haraketleri hissedilir mi? ya da ne zaman hissedilir?
bekleye bekleye sabretmeyi öğretiyor bu minnaklar bize
bende 2 li test sonuçlarının çıkmasını bekliyorum çıksın da gidip doktora veriyim
o da ultrasonla baksın :)
%80 kız dediler 2 li de %100 desin artık ve sağlıklı olsun inş. :):):)
bu cinsiyetleri öğrenen şanslı anneler kimler ilk sayfada yazmıyor merak ettim kim kaçıncı haftada öğrenmiş diye ben hala öğrenemedim de
ben 2li teste 20sinde giricem.sağlıkla orda olduğunu görmek istiyorum.cinsiyetini de merak ediyorum ama asıl emin olmak istediğim sağlıkla gelişiyor olması.ilkini kaybettiğimi ikili teste gidince öğrenmiştim o yüzden gergin bir bekleyiş benim için.üstelik 2-3 gündür kramp benzeri sancılar oluyor anlık.
1 hafta nasıl geçer bilmem...
ben henüz %100 öğrenemedim :)
%80 inin 12+5 te öğrendim ama :)
2 hafta sonra netleşir dediler
benim doktorum hiçbişey söylemedi sordum daha belli olmaz ama yorumlayabiliriz dedi kız olabilir dedi babasıda erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi yani sırf sordum diye cevap verdi diyebilirim 15. haftadayım hala bilgim yok
canım benim seni çok iyi anlıyorum ki ben de ilk bebeğimi kaybettim ondan dolayı
o haftaları atlat kuzunu orda sağlıklı gör zaten aklına cinsiyet öyle geliyor benim de öyle oldu
şimdi biraz rahatladım herşeyin yolunda olduğunu duyup görünce
şimdi çok takmamaya çalışıyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum
inş. sende rahatlıycaksın
inşallah canım yaa, doktora gidene kadar çatlamamak için emin olmanın yollarını arıyorum.ağrılara hem seviniyorum hem korkuyorum.psikolojim allak bullak oldu sanırım.hayırlısıyla 1 haftayı atlatsak... sağlıklıysa belki dr cinsiyet tahmini de yapar..![]()
ayy benim kocam tarhanadan nefret ediyo, bende aksine bayılıyorum, hergün olsa içerim.. Annecim mis gibi köyde yapıp yolluyo ama nafile adama bir kaşık yediremiyorum yaa.. Bende napayım diğer yemeklerin yanında kendim için azıcık yapıyorum..
kız pipiliyi göreceğim diye baş ağrını sormayı unutma birçoğumuzun yaptığı gibimuhtemelen kasık ağrılarım falanondan ama baş ağrılarım korkutuyo tansiyonumda normal bilmiyorum allah hayırlısını versininşallah...cinsiyetimizi 12 haftalıkken ikili taramada %60-70 erkek demişti değişmemişse inşallah görürürüz pipiliyi![]()
manisadayım ama marka belliyse bulabilirim belki
selam annişler bizde bugun kontrolumuze gittik ama cinsiyetimizi öğrenemedikneyse sağlıklı olsunda 2li test için kanımızı verdik geldik hayırlısı ............
![]()
selamlar herkese cok adapte olamıyorum gruba çok giremiyorum ama ara ara bakıp neler oluyo göz gezdiriyorum.cinsiyetlerini öğrenenler olmuş çok sevindim rabbim herkes için hayırlısı neyse onu vrsin.
bende 10gün önce ikili test için gittim dr a cinsiyet göremedi ikili testimiz temiz cıktı cok sevindik.ikili test zamanında şehir dışında olduğum için kendi dr uma gidemedik 2 3 haftaya gidip cinsiyet merakımızı bizde gideririrz inşallah
gözünüz aydınn sağlıklı olsunlarda cinsiyet öğrenilir...
Herkese selam , bugün doktora gidip 2li test için kan verdim. Bebeğimizin ense kalınlığı ve beyin gelişiminin iyi olduğunu söyledi doktor. Cinsiyeti için büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısıyla oğlumuz gelecek galiba![]()
vayyyy canınaa ocak ailesine bir pipili daha eklendigözünüz aydın ,hayırlı uğurlu olsun
![]()