2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bu cinsiyetleri öğrenen şanslı anneler kimler ilk sayfada yazmıyor merak ettim kim kaçıncı haftada öğrenmiş diye ben hala öğrenemedim de

bekleye bekleye sabretmeyi öğretiyor bu minnaklar bize
bende 2 li test sonuçlarının çıkmasını bekliyorum çıksın da gidip doktora veriyim
o da ultrasonla baksın :)
%80 kız dediler 2 li de %100 desin artık ve sağlıklı olsun inş. :):):)

ben 2li teste 20sinde giricem.sağlıkla orda olduğunu görmek istiyorum.cinsiyetini de merak ediyorum ama asıl emin olmak istediğim sağlıkla gelişiyor olması.ilkini kaybettiğimi ikili teste gidince öğrenmiştim o yüzden gergin bir bekleyiş benim için.üstelik 2-3 gündür kramp benzeri sancılar oluyor anlık.
1 hafta nasıl geçer bilmem...

ben 2li teste 20sinde giricem.sağlıkla orda olduğunu görmek istiyorum.cinsiyetini de merak ediyorum ama asıl emin olmak istediğim sağlıkla gelişiyor olması.ilkini kaybettiğimi ikili teste gidince öğrenmiştim o yüzden gergin bir bekleyiş benim için.üstelik 2-3 gündür kramp benzeri sancılar oluyor anlık.
1 hafta nasıl geçer bilmem...

canım benim seni çok iyi anlıyorum ki ben de ilk bebeğimi kaybettim ondan dolayı
o haftaları atlat kuzunu orda sağlıklı gör zaten aklına cinsiyet öyle geliyor benim de öyle oldu
şimdi biraz rahatladım herşeyin yolunda olduğunu duyup görünce
şimdi çok takmamaya çalışıyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum
inş. sende rahatlıycaksın

ben henüz %100 öğrenemedim :)
%80 inin 12+5 te öğrendim ama :)
2 hafta sonra netleşir dediler

benim doktorum hiçbişey söylemedi sordum daha belli olmaz ama yorumlayabiliriz dedi kız olabilir dedi babasıda erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi yani sırf sordum diye cevap verdi diyebilirim 15. haftadayım hala bilgim yok

benim doktorum hiçbişey söylemedi sordum daha belli olmaz ama yorumlayabiliriz dedi kız olabilir dedi babasıda erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi yani sırf sordum diye cevap verdi diyebilirim 15. haftadayım hala bilgim yok

bu gittiğin kontrolde öğrenirsin kesin canım 16 da söylüyormuş çoğunlukla doktorlar
hani erkek der kız çıkar sonra adı çıkar diye sanırım aaa o bizimkini bilemedi falan demesinler diye :)
ama ben şanslıyım gördüğünde söylüyor ama yanılma payınıda söylüyor kendini kaptırma diyo
16 da netleşir dedi

canım benim seni çok iyi anlıyorum ki ben de ilk bebeğimi kaybettim ondan dolayı
o haftaları atlat kuzunu orda sağlıklı gör zaten aklına cinsiyet öyle geliyor benim de öyle oldu
şimdi biraz rahatladım herşeyin yolunda olduğunu duyup görünce
şimdi çok takmamaya çalışıyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum
inş. sende rahatlıycaksın

inşallah canım yaa, doktora gidene kadar çatlamamak için emin olmanın yollarını arıyorum.ağrılara hem seviniyorum hem korkuyorum.psikolojim allak bullak oldu sanırım.hayırlısıyla 1 haftayı atlatsak... sağlıklıysa belki dr cinsiyet tahmini de yapar.. :D

inşallah canım yaa, doktora gidene kadar çatlamamak için emin olmanın yollarını arıyorum.ağrılara hem seviniyorum hem korkuyorum.psikolojim allak bullak oldu sanırım.hayırlısıyla 1 haftayı atlatsak... sağlıklıysa belki dr cinsiyet tahmini de yapar.. :D

o zaten görsen karnım agrıyodu stresten doktora giderken titreyen ellerime hakim olamıyordum
hep korku hep korku
ama atlatıcaz bizde korkularımızı geçecek bugünler

selam annişler bizde bugun kontrolumuze gittik ama cinsiyetimizi öğrenemedik :( neyse sağlıklı olsunda 2li test için kanımızı verdik geldik hayırlısı ............:49:

ayy benim kocam tarhanadan nefret ediyo, bende aksine bayılıyorum, hergün olsa içerim.. Annecim mis gibi köyde yapıp yolluyo ama nafile adama bir kaşık yediremiyorum yaa.. Bende napayım diğer yemeklerin yanında kendim için azıcık yapıyorum..

biz ailecek severiz..biri birşeyi sevmedimi çok zor oluyor yaa yapsan dert yapmasan dert...aman boşver yap kendine ye,ohh şifa olsun..

muhtemelen kasık ağrılarım falanondan ama baş ağrılarım korkutuyo tansiyonumda normal bilmiyorum allah hayırlısını versininşallah...cinsiyetimizi 12 haftalıkken ikili taramada %60-70 erkek demişti değişmemişse inşallah görürürüz pipiliyi:33:
kız pipiliyi göreceğim diye baş ağrını sormayı unutma birçoğumuzun yaptığı gibi :1: çektiğimiz ağrıların sebebini, bebeği görünce sormayı unutup :86: çıkıyoruz... :1:

selam annişler bizde bugun kontrolumuze gittik ama cinsiyetimizi öğrenemedik :( neyse sağlıklı olsunda 2li test için kanımızı verdik geldik hayırlısı ............:49:

sağlıklı yaa çok şükür maşallah annesi.. inşallah 2li testinde güzel çıkar :66:

selamlar herkese cok adapte olamıyorum gruba çok giremiyorum ama ara ara bakıp neler oluyo göz gezdiriyorum.cinsiyetlerini öğrenenler olmuş çok sevindim rabbim herkes için hayırlısı neyse onu vrsin.
bende 10gün önce ikili test için gittim dr a cinsiyet göremedi ikili testimiz temiz cıktı cok sevindik.ikili test zamanında şehir dışında olduğum için kendi dr uma gidemedik 2 3 haftaya gidip cinsiyet merakımızı bizde gideririrz inşallah

selamlar herkese cok adapte olamıyorum gruba çok giremiyorum ama ara ara bakıp neler oluyo göz gezdiriyorum.cinsiyetlerini öğrenenler olmuş çok sevindim rabbim herkes için hayırlısı neyse onu vrsin.
bende 10gün önce ikili test için gittim dr a cinsiyet göremedi ikili testimiz temiz cıktı cok sevindik.ikili test zamanında şehir dışında olduğum için kendi dr uma gidemedik 2 3 haftaya gidip cinsiyet merakımızı bizde gideririrz inşallah

gözünüz aydınn sağlıklı olsunlarda cinsiyet öğrenilir...

heyy yuppi yeni aktif edilen buton harika olmuş..artık yazdıklarımız alıntılandığında görebileceğiz :66:

Herkese selam , bugün doktora gidip 2li test için kan verdim. Bebeğimizin ense kalınlığı ve beyin gelişiminin iyi olduğunu söyledi doktor. Cinsiyeti için büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısıyla oğlumuz gelecek galiba:55:

Herkese selam , bugün doktora gidip 2li test için kan verdim. Bebeğimizin ense kalınlığı ve beyin gelişiminin iyi olduğunu söyledi doktor. Cinsiyeti için büyük ihtimal erkek dedi. Hayırlısıyla oğlumuz gelecek galiba:55:

vayyyy canınaa ocak ailesine bir pipili daha eklendi :66: gözünüz aydın ,hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Back
X