2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım benim dün sana özelden yazdım gönderdim ama 50 msj filan dedi göndermedi seni çok iyi anlıyorum ama biz onların kölesi değiliz herkes haddini bilsin benim böyle sürerse devam etmeyeceğim o da zaten arkasına bile bakmaz ama en azından bebek huzurlu olur kavgasız büyür bunu anlamayacak kadar beyinleri çalışmıyorsa bu bizim suçumuz değil.

:113::113::113::113:biz boykot edelim kocaları bugün varmısınız sizleri bilemme benden alıcagı olmadıgından zaten yanıma yaklaşmıyoraklma brişey geldi 2 oglum 7 sene sonra olduya ogün aşırı kanamam vardı eşim taksiyi aradı 2 yeride taksi yok sonra ilk yeri gene aradı taksi duragını deidm ara nasıl aglıyor abim ne olur bri tası yolla bizim eve eşim hamile kanaması var adam allah razı olsun tamam dedi bekle sonra inin aşagıya geliyor demiş indik taksiyi bekliyoruz eşim fırladı gitti plakayı biliyorya ordaan bizim akrabanın komşusu geldi yanıma ne oldu dedi dedim kanamam var kadın kaldırdı suratıma demezmi az tepişseydinzi ondan olmuştur diye güldü allahım halen sinrileirm tepemde allah affetsin yüzünü gröürnce midem kalkıyor okadar diyim dedim sen salakmısın ne evciligi bize yasak dedim ama nerde öyle salaklara anlat ne anlatıyorsan taksi geldi apar topar gittik hastaneye ben aglıyorum dayan oglum annen şimdi seni kurtarıcak eşim aglıyor taksici şaştı ne oludu abi deid abi ne olur çabuk hastaneye yetiştri adamın bri gitemsi var kornaya basması allahım trafik felç ben agladıkça agrı vurudkça aman oglum san,kın beni bırakma bak 7 sene sonra geldin ban adiyorum eşim tamam paşam az kaldı diyor bri hastanenin girişine girmemiz vardi millet şşaştı eşim fırladı araba getriid içeri soktu beni dogum bölümüne garip korktu bebege brişey olucak diye kd çıkın siz okadar kadın var diyor amam eşimin gözö benden başkasını görmüyorki ne olru karıma bakın bebegiemize brişey olmasın dedi sonra beni dogum haneye eşimede doktor paşanın eşi nerdesin demiş eşim fırmamış buyurun malesef bebegin kesesi gelmiş dogurtucaz demiş eşim annesini aramış hastane mahşey yeri gibi olmuştu hiç unutmuyorum amam o kadın ahkkım varsada helal etmiyorum o laf ne demek ya her karı koca olanmı kanama görürü allah ıslah etsin öyleleri bu mubarek günde
hayırr istediğin zaman sende gideceksin...ohh yaa bağırsınlar çağırsınlar istediklerini alsınlar yok öyle bizde varız,öğrnsinler

benim inadım inan inadım iki kanattır bebem gitmicem dediysem gitmicek eşimde huyumu bildigi için korkuyor adam kanamam lekelenmem olur diye amam yoruldum dün umrumd egil zaten rahime dikiş atılırsa zaten gdiemicem adamın atladıgı bu

oha diyeceğim kusura bakma kızz nasıl insanlar kendilerini zorla çağırttırıyorlar..hem diyorlar dışarı çıkma hmde ohhh sana yemeğe gelelim oldu dışarı çıkmandan bir farkı kalmıyor... insan derki bize gelin sen hiç yorulma hemde dışrı çıkmış olursun... sende düşün n eyapayım onlara diye... iftara kendini zorla çağırtan ne bulursa onu yer.. sıkma canını sakın ne yapsam diye Allah ne verdiyse

:83::83::83::83:korktum şimdi annecim:90::90::90:
canım biliyorlar nasıl begelik geçriidgimi evimin işini bile eşim yapıyor ben hafif işelri yapıyorum ay içim acıdı ya eşime akşama ttalımı pogacamı yapsam kıyamam dün bri masum istemesi vardı sormayumuşama paşam bugün boykot edicen kocanı bu adam bende aklı barkmiyi:111::111::111:

ağrın biraz fazla gibi bende bazen sancı gibi giriyor sağa sola birden kalkınca yada oturunca her insan bir değildir tabiki içini ferah tut iyidir inşallah bebeğin..

olsun canım evet biz onların kölesi değiliz eşleriyiz.. aslında bunlarda onun farkındalar amaiçlerine o şeytan girdimi hepsini unutuyorlar unuttukları gün birde eşleri olduğumuzu unutacağız.. şeytan çıktımı eskiye dönüyorlar..genelde eşim böyle değil aslında.. çoğunlukla çok iyidir ama estimide tam eser estirir..

illaki boykot :113: olması için evcilik oynanmasına gerek yok.. ben kendi çapımda boykot ediyorum..konuşmamazlık yapmıyorm konuşuyorum ama her sabah erkenden eşim evden çıkar çıkmaz temizliğimi yapar,ortalığı toplar evi pırıl pırıl yapardım..pazartesinden beri hiçbir yere dokunmuyorum,temizlemiyorum..kızımla kendi eşyalarımı yıkadım onunkilere hiç dokunmadım o da farkında çıtını çıkarmıyor.. ama bu kadar yeter birazdan toparlayacağım artık ben bunaldım dağınıklıktan..

anam yeni farkettim allahım sana şükürler olsun 12 haftalık olmuşum rabbim işşallah nice 40 haftalar gösteriri riskli haftalarım yaklaşıyor amanın :18::18::18:

Allah bu tarz insanları fazlasıyla ıslah etsin... sen orda canın derdindesin o dedikodu ..Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. benim bile midemi bulandırdı kadın..

eneeeee,

ay hiç gülesim yoktu,

e biz de kapıştık ya :)))) buraya gelip yazacaktım sonra dedim amaan yazmayım ay bi baktım bütün hamileler dellenmiş, bütün herifler haketmiş kavgayı

ben de dün bi surat yaptım, çarptım kapıları gittim odada kitap okudum, bunu bi güzel yalnız bıraktım,

sabah uyanmış hemen sarılmaya çalışıyor filan,

iki surat daha yaptım sonra barıştık,

amaaan onlarla da olmuyor, onlarsız hiç olmuyor,

ama araya kaynana maynana karıştı mı durum çok gıcıklaşıyor, Allahtan benm kaynanam yok, görümcelerim yurtdışında ama oradan bile gıcık kapıyom ara ara,

kızzzlaarr, karınları ağrıyan kızlar, suyunuzu içmeyi unutmayın, gece üstünüzü örtün,

anam yeni farkettim allahım sana şükürler olsun 12 haftalık olmuşum rabbim işşallah nice 40 haftalar gösteriri riskli haftalarım yaklaşıyor amanın :18::18::18:

maşallah jelibonuma,Rabbimin izniyle inşallah jelly sıkı sıkı tutunmuştur annesine korkma canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…