2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı takip ediyorum, canınız sıkkın kocalara uyuz olmuş durumdasınız.. Sırf sinirleriniz bozuk diye başka yere konu açtım ama cevap veren olmadı.. Yardıma ihtiyacım var 10 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve tam ağzımın kenarında olduğu için geçmiyor Her yemek yediğimde yeniden yırtılıyor kanıyor... Eczaneye gittim ilaç falan vermedi sürmeyin bekleyin dedi.. Ama bu şekilde geçmesinin imkanı yok çünkü sürekli yarılıyor ve tekrar kanıyor

Ben ne yapacağımı bilmiyorum, başına gelen çevresinde duyan, doğal yollarla halledebilen var mı :26:

Son düzenleme:
anam yeni farkettim allahım sana şükürler olsun 12 haftalık olmuşum rabbim işşallah nice 40 haftalar gösteriri riskli haftalarım yaklaşıyor amanın :18::18::18:

zaman sanki geçmiyor bi bakıyoruz 3 ayı bitirdik

bu günlerde yorma kendini boşver misafir falan ev dağılsın senden bebeğinden önemli değil

inşallah 40. haftada doğum paniklerimizi konuşuruz burada içini ferah tut canım

toplu cevap veriyorum bu adamlar odun artık dicem odunlarınzı ne alemde anlarsınız sizlerde[/QUOTE]

ay paşaaa koparttın beni ya, gülmekten öldüm şu an,

benimki diyor zaten hep, ben odunum ara sıra yont beni (valla kız aynen)

şimdi açmış oyun havası gel oynayak diyo

aynı şeyi yaşadım çok zorr

bekledim geçmedi sonra eczacıya gösterdim bana merhem verdi 3 gune geçti

doğal yollarla geçiremedim

Canım sarımsak kabugu acısını alıyor düzenli sekilde hergun ucuga yapıstır kokusu biraz rahatsız eder ama iyi geliyor

ıyyy, uçuktan nefret ettiğim kadar başka birşeyden nefret etmiyorum,

ilaç sürememek ne gıcık ya,

hep derlerki tahta kaşığı mesela ısıtacaksın, uçuğuna süreceksin sıcak sıcak hemen kurutuyor,

bir kere benim tam çıkarken yaptım, hemen kuruttu ve geçti ama şimdi senin 10 gün olmuş bu tutmaz heralde,

bir de papatya otunu ya da ısırgan otunu haşlayıp sürerler, hiç denemedim,

ve herpes virusu çok pis bi mikrop kendi kadın doğum doktoruna sordun mu,

inşallah hemen geçer, bu sıcakta da kaşınıyordur filan ıyyy, bir zamanlar benim hiç bitmeden sürekli çıkardı tam 1 sene boyunca o yüzden biliyom

buz tut gün içinde biraz uçuğun gıcıklığını ve sinir bozuculuğunu alıyor

Bana vermedi ya hiç bir kremi kullanamazsınız dedi

çooooook geçmiş olsun.. bende uçuk çok fazla çıkardı bünye zayıf düşünce uçuk çıkarmış.. ben krem bulamadığım zamanlar tahta kaşığın alt kısmını kızdırıp biraz bekledikten sonra uçuğun üstüne basardım sonra kurur ertesine güne düşerdi. sakın ruj,parlatıcı gibi şeyler sürme uçuğu geçirmiyor aksine kurutmadığı için sürekli kalmasını sağlıyor.. bol bol su iç oda geçmesine yardımcı..

Canım yanmıyor ve kaşınmıyor... O zamanları geçti, kabuk tutuyor aslında geçecek, ama tam ağzımın kenarında olduğu için yemek yerken ağzımı konuşurkenden fazla açtığım için tekrar yarılıyor ve kanamaya başlıyor dolayısı ile iyileşemiyor..

ben hamile değildim ozaman hamilelere zararı var demek çünkü yutuyosun arada kıremi içtede vardı bnm dudaktada

Evet hamile olduğum için kullanamazmışım

hee oz aman buzluk aşamayı da geçmişsin

neyse kızlar ben gidiyorum,evi toplayayım artık ... sağlıklı,güzel,mutlu günler sizlerle olsun...

aklıma ilk gelen teramıycın göz merremi ben dudaklarıma kullanıyorum aslında bütün yaralara çok iyi geliyor,mümkün olduğunca dışardan sür yutmanı engeller, iyileştiriyor hemen pek zararı da yok diye biliyorum.

benim eşim de her akşam bir yerde iftara davetli. Dün yattım uyudum, sahurda gelmiş. Eyüp'teymişler. Bir şey demedim. Şu an işteyim, aradım. Sen eve git ben dışarıdayım dedi yine.
Ama umursamıyorum ben, bende bir tuhaflık var sanırım. Çocuğun mutluluğu her şeye yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…