2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ah şu erkekler var yaaa aslında hiiiçççç önemsemeyeceğiz olan bizee oluyor....kavga için hazırlığa başladıklarında konuşsunlar dönüp arkamızı gidceğiz...dinlemeden başka odaya geçip sesini duymayacak şekle bürüneceğiz...kussunlar içlrindeki öfkeyi sonra gelip adamakıllı konuşmayı öğrensinler...

adama bak yaaa resmmen psikopat...karısına nasıl eziyet ediyor...

ben okadar diyorumd egilmi günde 3 litre su diyebirdaha görmüyüm ban rapor vericeksin 3 litre bitti paşam diceksin işte o kahele bir yapma bak ben seni ne yapıyorum eltimde kızında öle olmuştu ordan biliyom
yanlız degilsin canım bu cenazeden geldi şimdi eve abdestimi aldımd edim hadi canım namaz kıllaım birlikte sen kıl hergün bilerek 5 kere önünde seccademi seriyorum gözüü görsünde benle kılsınd iye ama yok sonra deidm eksik var pazara gidelim senin deid ne işin var otur oturdugun yerde sana yasak dedi bir tartışma dahadedeim bak bazen çok kırıcı oluyorsun eskiye gitme hamileyim üzülüyorum amam dedim aglamaya başladım sonra dedi tamam gel pazara bilirikte gdielim ayakların açıldısn dedi neyse gittik herşey gzüel gidiyordu dedim çorap alalım sana 5 tane dedim soruyorum şu olsunmu bu olsunmu bakayın biri yanmda oda alıyor elimden ladı çoraplarıo sinirli bri şekilde üst tarafı çorap alıcaksın ne alırsıan al şunu bunu diyor amam bir sinirle ay sinrim oynadı hep laf eve geliyorz eşimin teyzesini görüyor oturmuş kadın yorulmuş komşularla lak lak yapıyor orda gene laf etti sinirim oyadı kaldırdım toton yiyorsa bri daha pazara sen çık milletin yanında beni neden rencide ediyorsun kzızıyorsun dedim amma bened bri hız var sorma okadar sinirim oynadı anlatamam sanaadam suratıma kaldırdı masusu yaptım bridaha pazara gelme diye dedi salagımya ben karnımdakini bilerek teylikeye atıcamya geçen cumadan beri dışarı adımımı atmadım 2 adam görmüşüm çokmu benim yabirdaha bu adamın peşine gitdersem 2 olsun
pazardan geldik inan pazar aarbası mutfakta duruyor sinirimden boşaltmadım bile hadi onunda geçtim iftarını gzüel bri hazırladım kızlar inanın sofrada yok yok oruç tutuyor diye sen dedi ben yarın oruç tutmucam nedend eidm işim agır zorluyor yaptıgım işten verim alamıyorum dediaskerde orucu bırakmayan adama 2 senede brişey olsu geçen senede 12 gün tuttu bıraktı neymiş sıcakmış neymiş işi agırmış len dedimbaşkalarının canım yokmu kardeşinin babanın onlarında işi agır sinirim oynadı deidm yatmak bilmiyorsun pc oyunu aynuyorsun sabah 5 yatıyorsun 2 saat uyuyorsun haydi işe bu vucud dayanırmı dedim vallahi yataga aglıyarak giridm uyudum gel namz kıllaım diyorum yok sen kıl oructa tutmuyor ben bu adamı ne yapayım ablalarımın kocaları tutmuyordu sinri olurdum şimdi benimkide tutmuyor inanın karnımdaki var diye oruç tutmuyom yoksa canım gidiyor diyorum kör şeytan sen tut orucu görsün utansın yılda 1 kere geliyor ya bu mubarek gün neden ya kaynanada kafayı takma bunlar hep aynı dicem günaha gricem benim kaynanam tam tersi beni koruru kollar bazen diyorum bu benim kaynanammı laf ettirmez bana bu kadın bu aralar pek iyi vallahi nedense dün eşime 200 tl para vermiş bebegin masrafını görürüüsnür zmuayene parasını yaparsınız diye
umrumda degil vallahi bacım eşim artık herkez yaptıgından meshul yoksa sinirlerim tavan edicek bebegiem zarar
oda ayrı bri sapıkmışben çok kıskancım eşimi felaket kıskanırım oda kıskanırda belli etmez
Günaydın şekerlerrrr
ne kadar günaydınsa okadar günaydın tatalım bu erkek milletiyle nede dertli kişiler varmış yaw

sinirimden aglamak istiyim yeminle ah ah okadarda sebze aldım eşim gzüel yemekler yesin iftarını yapsınd iye ama nerde neydi benim suçum allahım bu adan böyle degildi adama nazar deydi yeminle beni böyle kırıcaktı ha

öncelikle iyi hafta sonu dilerim arkadaslar...sizlere bir sorum var suan 12 hafta 4 günlük hamileyim...son bir haftadır karnımın asagı tarafı agrıyor ve cok sert bebek orda oldugu icinmi?? bebek büyüdügü icinmi agrıyorki ?? heleki yürüdüügmde agrı hemen baslıyor....aceba yürümemem mi gerek gecen hafta doktora gittim kendi doktoruma degil baska doktora kendi doktoruma bu hafta gidecegim...gecenki doktor normal bu zamanlarda agrı olması dedi...hic dikatce bakmadı bile usg de sorun varmı diye usg ile bakdıgı ile cekilmesi bir oldu...bebek iyi dedi cekildi hemen...pisman oldum o doktora gittime...aklıma kötü seyler geliyor aceba bebek cokmu asagda rahime baskımı yapıyor rahim agzına felan diye aklıma kötü kötü seyler gelyor bu hafta doktoruma anlatcam durumuda...sizlerdede agrrı oluyormu karnınızın asagsında sertlik varmı ??

Aman hiç takmamaya çalışın kızlar biliyorum kolay değil ama onlar gittikleri yerde 5 dk da unutuyorlar biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. sonra da hiçbir şey olmamış gibi yaparlar bunun için mi ağladım dersin. Ama rahatlayacaksan sinirin gidecekse ağla tabi ki. Bebeğinden mühim değil her şey geçici kavgalar özellikle.

Günaydın güzeller dün heriflerle kapışma günüydü anlaşılan bende kapıştım dün barıştık ama hala bendede ondada var bi kırgınlık belli tek suclu ben değilim o da degil tabi ikimizde suçluyuz amaan kızlar üzmeyelim bebişlerimizi sallayın gitsin diycem ama zor tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın mini mini bebişlerin cici cici anneleri

Canım şuan en hassas dönemimizdeyiz o yüzden bu kadar alınıyor, kırılıyoruz... Erkekler için de zor eğer ki kadınlar direk bebeğe ve kendine odaklanıp onları 2. hatta 3. plana atıyorsa çok daha zor. Evliliklerde karşıdan konuşmak her zaman kolaydır, kaynanan eğer bugüne dek seni koruduysa ve bugün oğlunu haklı bulduysa belki de biraz abarttığını düşünüyordur. Spor salonuna yazıldığı için bağrınıp çağırınmak yerine, sen de yazılmak istediğini söyleseydin keşke, hamile olmamız spor yapmamıza engel değil. Ufak şeylerle kendinizi üzmeyin, huzurunuzu bozmayın derim

O sertlik diye nitelendirdiğin şey evet bebeğin canım endişelenme, ağrın için bir şey diyemiyeceğim, onu sen doktorunla konuş ama o sertlik normal

Agrı bendede var canım hafif bıcak batması gibi
Ama sertlikte var biraz cok deyil korkma bence normaldir

günaydnnn canım benimmmm...
üzülme tatlım yaa bu sıralar ereklerin hemen hemen hepsi böyel...geçen pazarda eşim beni ağlama krizine soktu hemde kavga çıkmayacak bir sebepten.. sesini duymadığım telefona niye bakmadım diye...ağır hakaretlerde cabası....uzun saatler ağladım kendime engel olamadım sonunda sanırım ağlaya ağlaya bayıldım.. gözümü açtım yanımda bana "bir daha bunu hakkedecek hareketler yapma" diyor.. tabii bunu duydum ağlamaya devam.. ertesi gün biraz daha iyiydi ama hala limoni sayılırız..

tamam artık ben tanıyı koyuyorum... sadece erkekleri etkileyen kimyasal bomba attılar,erkekler kadınları ağlatana kadar sinirden deliye döndüren bir kimyasal bileşim... ve şuan yavaş yavaş tüm erkekleri etkisi altına almaya başladı

İnanmıyorum Bir daha bunu hakedecek hareketler yapma dedi sen bayılmışsın sinirden . Hakkaten bunların kafa yapıları bizden çok farklı buna kanaat getirdim. Acaba sana ulaşamayınca çok endişelendi de bunun hırsını mı çıkardı senden böyle bir düşünce olabilir.çünkü bu kadar sinirlenecek bir şey değil normalde .en fazla söylenip susması lazımdı.

canım elim kolum kalkmıyor inan okadar sebze aldımkid edim yazık adam çeşit çeşit yesin inan ben sahur saatinde uyanırdım yemek hazırlıyım diye istemezdi ben yaptım derdi allah var işi çok agır kırma dövme işelri var usta kendisi onada hak veriyorum birlmiyroum ya bizim ailede hiç böyle şey görmedim ondan galiba bana ters geliyor benim babam ne içkiiçmiştir nede kötü bri alışkanlıgı vardı arkadaş gibiydik rahmetli babamla çünkü annemi çok sevmiş kaçırarak evlenmişti sevgiye saygısı vardı aman bilmiyroum işte ya bu adamlar neden böe ah babacım senden dünyaya 1 tane daha gelirmi acababilseydim oruç tutmuyacagını sebzeyi almazdım zaten hava sıcak hep zeytin yaglı yapıcam diye aldım döktürüyüms erince yesin deidm ama kendi kendime düşünmüşüm sahuru hazırlıcam canın ne ister dedim oruç tutmucam sonra tutarımd eid yataga aglayarak giridm deidm sabah kalk kahvaltını ye benden bekleme ben hazırlamam kendimi suçlu gibi hissediyorum çünkü
kız sana ne olduda kapıştın hadi ben pazar oruç namz yüzünden kapıştım

ah ah bu erekler hep böylemi artık sinriim tepeme çıktı geçen dedim ban yaklaşmıyorsun artık dopkunmuyordun bile deidm nerde eski koca dedim ban dediki hamilesin dedi ondan dokunmuyorum günaha girmekten korkuyorum dedi bize evcilik oynamak yasakyadedim herşey evcilikmi be adam dedim amam ben diyorum bu erkek millet odunkimse ban ainanmıyor len demiyorki karım hamile iyi davranıyım amam nerde ben jelibonu doyuruyum gelicem akşamada çorbam makarnam var yesin beyfendi

yok canım yaaa benim için endişelenmedi... biizm aşağı kapı zilimiz yok.. herzaman anahtarını alır giderdi almadan gitmiş..ben telefonu duymaınca aşağı komşunun ziline basıp kapıyı açtırmak zorunda kalmış tüm siniri o yüzdendi.. kendi hatasını benden çıkardı.. pişman oldu sonradan ama yinede kendine b.k sürdürmemek için türü türlü bahaneeler bulmaya çalıştı.. uyuyor olsaymışım bu kadar sinirlenmezmiş uyumadığım halde neden telefonu duymamışım..dip odada kalmış duymamışım diyorum bana cevap verme hesap ver diyor hemde sus konuşma diyor..hem susup hemde nasıl hesap vereceksem ...asla bu denli öfkesini benden çıkaracak kadar sinirlenilecek bir durum değil bunun oda farkında...o gün ağladığımla kaldım.. şimdi olsa bu kadar yıpratmazdım asla kendimi ama benimde dolmuş o gün ağır şekilde ağlayarak taştım...şuan üzülmüyorum...

İyi yapıyorsun değecek bir şey değil o üzülsün azıcık ya bu yüzden bebeğe zarar gelseydi yine suçu sana mı atacaktı. Neyse ya güneş oruç falan etkiliyor bu ara insanları herkes sinirli.

şuna bak ya seninki anahtar derdinde benimki çorap sinirlerim halen tepemde ban diyorki pzarada bak bak sen canım yumurta allaım var evde desemde olsun ek yaparsın ttalı yaparsın pogaça yaparssın bende sevdim yüzümü sen iste ben neler yaparım oruç tutuyor canı istemiş deidm mahsat normalde brişey istemz demekki bir kere hanım şunu yap demez içinden gelmiş garibimin dedim amam bir dah akendi gitsin pazara umrumda degil

afiyet olsun jeliye şifa olsun... daha ne, yesin çorbasını makarnasını çok bile Eki Görüntüle 754302

Paşam ya bak üzüldüm şimdi sana bunlar böyle galiba şeytan tarafları var, biliyosun biz dünden beri tek kelime konuşmuyoruz ben bundan sonra yalnız uyuyacağım umrumda değil yüzünü bile görmek istemiyorum...

hayırr istediğin zaman sende gideceksin...ohh yaa bağırsınlar çağırsınlar istediklerini alsınlar yok öyle bizde varız,öğrnsinler

Aynen öyle güzelim hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar sen günlerce üzüntüden helak olup ağladığın dövündüğünle kalıyosun o üstünü başını giyinip çıkıyor keyfine bakıyor...

afiyet olsun jeliye şifa olsun... daha ne, yesin çorbasını makarnasını çok bile Eki Görüntüle 754302 Eki Görüntüle 754304

teşekür ederim teyzesi beni güldürüdn allahta seni güldürüsn işşallah tez zamandaevim taşınıyor mutfagı toplamam laızm bulaşıkları elimde yıkıyım makinayı boşaltıyım oglumun kafesini temziliyim yemek var zaten 12 gibi kalkıp işlere bakmak lazım dün pazardan geldik yorulduk kapının önüne otıurduk eşimle az soluklanalımda öyle çıkalım dedim yukarı amcamın ogluyla gelini iftara gdiyorlarmış ablalarına neyse kendi agzılarıyla iftara çagırtırıyorlar kendileri yok böyle brişey kardeşimdedimki vallahı benim günün günümü tutmuyor gelir abinle yaparsınd eidm eşide agustosta dogurucak elime yapışmaz bebem allah rızası için yaparım yemek amam ben eve bri misafir gelsin çeşit yapmazsam içim rahat etmez şimdi onları çagırsam altakileride çagırmak zorunda kalıcam eltiler çünkü kaynanası kayınpederinide çagırıyırm dicem bu seferde alt kattakiler küs nasıl olucak bu iş :44::44:amam diyorum eşimle konuşuyumda hafta sonıu babamın canı için çagırıyırm yemege gelsinler bakalım benim uyuz kocayla daha konuşmadım bakalım kendimide yormak istemiyourm yemek seçmeseler aslında aklımda menü var ama diyorum kuru patlıcan bibner dolması var onları pişriyim zeytin yaglı yaprak sarmamda var onları servis tabagına koyuyum isteyen istedigi kadar alsın yanına soguk çorba zeytin yaglı taze fasülye pilav yanınada ne yapsam et türü kızımı et eleyim yemem ama eşim et sote yapalım dedi pialvın yanına veririz dedi bakıcez artık :44:bu yemekelri yapmam yarıms aatimi almaz tatlı ne yapsam acaba sütlümü şerbetlimi acaba

ah ah eskiden 40 kişiye yakın iftar veiridim bütün sülalyi ama şimdi halim yok iyid eoluyor hepsi bri aradan çıkıyor 2 gün kendime gelemsemde iyi oluyor insanları memnun etmem hoşuma gidiyor daha kaynanamla eltimler var yemege alıcam ben almasamda onlar kendileirni çagırtıyrolar

Son düzenleme:

başka şeylere kızıp hırslarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar..kim bilir nelere canları sıkılıor,anlatsalar daha iyi..içlerine şeytan kaçıyor arada konuşmak yerine bağırmayı tercih ediyorlar.o şeytan birgün içlerine kaçmak yerine çarpacak görecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…