günaydın kızlar....yatcaz kalkcaz bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcezçok heyecanlıyım...muhtemelen yarın sabahtan yazamam giremem ama eve dönünce size çok güzel haberler vermek istiyorum :) bugün dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın...babamız gene izin aldı ama keseyi onun izin aldığı gün göremedik iki gün sonra ben tek gidince gördüm.inşallah kalp atışlarında babaya duyurur yavrum..küs mü acaba babaya diye eşimin eli karnımda uyuyo o günden beri :) barışmıştır heralde babasıyla :)
aynı canım 3 gündür mide bulantımdan ne yiyorum ne içebiliyorum(((
nolcak bu halimiz bulantım olmuyo benim normalde ama yumurta yiyip sut içtimmi 2 saat gelemiyorum kendime tiksinme var
nolcak bu halimiz bulantım olmuyo benim normalde ama yumurta yiyip sut içtimmi 2 saat gelemiyorum kendime tiksinme var
bebişler için onları yemek faydalı ama canım şartlandırma kendini iyice zorla yemem gerek diye bi süre ara ver istersen belki sonra sıkıntı yapmaz.
Benim laktoz intöleransım var.. Süt ürünleri inanılmaz gaz yapıyor.. İlk hafta içtim ve gaz yüzünden kanamam oldu.. Doktorum yasak sana süt vs dedi.. Bu aylarda çok önemli değil daha pirinç tanesi dedi.. Başka şeyler ye onların yerine ..
gaz yuzunden kanamanmı oldu geçmiş olsun canım ya gun içerisinde sut yumurta yogurt ayran salatalık aslında salatalıkta gaz yapar buları yiyorum akşam sutunnu içemiyorum ayran içiyorum fayadası olmazsa biz midemizi neden yoruyoruz ki ozaman
listeler verdi bunları oku uygulamaya çalış dedi biraz kendi söz etti....çarşamba kontrolüm var daha ayrıntılı konuşacağız dedi.genel şeyleri zaten hepsi söylüyor canım gerekli şeyleri söylesin yeter zatennhımm bize kimse bişe vermedi sadece sut yogurt yumurta ye hamur işi ve gazlı içiceklerden uzak dur dedi seninkisi baya kapsamlı anlatmış
Herşey gönlünce olsun inşallah olumlu düşün olumlu olsun herşey çok güzel olacak :)
canımm içebilirsin tabiki yazdıklarım yanlış anlaşıldı maden sularında tuz fazla o yüzden aşırısı zarar.yani hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ödem yapma durumu olabilir diye aynı şekilde turşu ve salamura ürünler de dahil buna.. yoksa günde 1 tane sade maden suyu ya da arada içilen maden suyu zarar getirmez bence de......... bunlar klasik şeyler dikkat edin aşırıya kaçmayın diye uyarı sadece.. birde meyveli olanlar önerilmiyor onlarda katkılı oldukları için.. ben sadece doktorumun bilgi amaçlı söylediklerini yazdım kimseyi yanlış yönlendirmke istemem.. bizler için herşeyin fazlası zarar zaten..........amaç dengeli ve kaliteli beslenmek........mrb zuhal-zerrin maden suyunu neden yasakladı anlayamadım. benim bulantılarıma iyi geld. için içiyodum. önceki hamileliğimde doktoruma sormuştum bir sakıncası yok demişti. Hatta internette gebelere madensuyu tavsiye eden yazılar okumuştum. içime kurt düştü şimdi.
günaydın..senle zamanlarımız aynı sayılır.biz de kalp atısı için bugün yarın gitmeyi düşünüyoruz...yarın sabahki cevabından sonra netleştirirm sanırsam:)günaydın kızlar....yatcaz kalkcaz bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gitcezçok heyecanlıyım...muhtemelen yarın sabahtan yazamam giremem ama eve dönünce size çok güzel haberler vermek istiyorum :) bugün dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın...babamız gene izin aldı ama keseyi onun izin aldığı gün göremedik iki gün sonra ben tek gidince gördüm.inşallah kalp atışlarında babaya duyurur yavrum..küs mü acaba babaya diye eşimin eli karnımda uyuyo o günden beri :) barışmıştır heralde babasıyla :)
Allahın izniyle iyi haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
doktorum bütün kan ve mineral değerlerime baktı canım.. Benim bir tek ferritrinim düşük.. Onun için de 26. haftada düşünürüz dedi.. Kendini şunu yemem gerek diye kasma.. Bana 1 tek çubuk kraker yiyerek de gelebilirsin dedi..
gunaydın annişler nasılsınız önumde 1 bardak sut o bana bakıyo ben ona cesaret edipte içemiyorum kokuyo offffffffff
aynı sıkıntıyı yaşıyorum kuzum. ben soğuk sade sütü çok severdim bi kokuyo bi kokuyor. o yüzdennn napıyoruzzz. nesquik alıyoruz. bol nesquikle kamufle ediyoruz ve çocukluğumuza dönüyoruz... yalnız ben kokuyor diye nesquik alıyorum eşimde bende çok severim diyor. benle beraber yiyiyo içiyo benden çok aşeriyor. napcaz bilmiyorum
beni de ekler misiniz :)
Son adet tarihi 10 Nisan 2013
Beklenen doğum tarihi 15 Ocak 2013 :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız? bebişler nasıl?
ben çook şiddetli bir sırt tutulması yaşıyorum bebişi unutturdu bana neredeyse. ilaç da kullanamıyorum. masaj ve sıcak su torbası çözer beni inşallah. 3 gündür böyleyim.
bu arada cumaya randevu aldım kalp atışını duyarız belki diye. 20 mayıs demişti ama dayanamam o kadar. olmadı tekrar giderim :)
kra kara düşünceler aldı beni. işin içinden çıkamıyorum. şidi ben bu yaz hangi zamanlara tatile gitsem beni çok yormaz uygun olur. ramazan bayramı iş içinde en uygun zamandı aslında ama hamilelik takviminde artık iki kat dinlenin falan yazıyor.
gereken diğer bilgileride yazabilir misin lütfen??..
Bugün doktor randevusu aldım. Dün çok az kahverengi bi akıntım oldu korktum haliyle.. 5+6 dayım bugün çok merak ediyorum doktor ne diyecek:) Hamilelikte bu tür akıntılar normalmiş gerçi ama bizim ilk bebeğimiz tecrübesizim o nedenle. Bu tür akıntılar normal midir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?