- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
valla canım ılık duş alıp masaj yaptırdım genelde. bide ben eminim progestan iyi geldi
hayırlı günler kızlar.aranıza katılabilir miyim bende
hayırlı günler kızlar.aranıza katılabilir miyim bende
hm geçti yani değil mi? gecmezse diye çok korkuyorum valla. bu ağrı yüzünden 7 yıldır beklediğim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. progestanı ben vajinal jel olarak kullanıyorum. ama ne alakası var ki?
progestanın vajinal jel olarak kullanılanı da mı varmış?fitilini duymuştum ama jelini duymamıştım.ben de iğnesini kullanıyorum.
hm geçti yani değil mi? gecmezse diye çok korkuyorum valla. bu ağrı yüzünden 7 yıldır beklediğim hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. progestanı ben vajinal jel olarak kullanıyorum. ama ne alakası var ki?
anladım canım peki jelin yan etkisi var mı nasıl?bu arada sen önlem için mi kullanıyorsun yoksa kanama falan oldu mu?evet canım iğne, kapsül, fitil ve jel şeklinde olabilir hepsi progestoron içeriyor.
anladım canım peki jelin yan etkisi var mı nasıl?bu arada sen önlem için mi kullanıyorsun yoksa kanama falan oldu mu?
yaaa evet aynı şeyi geçen yıl ben fitilde yaşamıştım demekki öyle bişey.neyse yine en iyisi iğne napayım.gülü seven dikenine katlanır.bu arada bebğin tüp bebek mi?ben önlem için kullanıyorum çok şükür kanama falan olmadı. bende bir yan etkisi olmadı. ama geçen sene tüp bebek yaptırmıştım o zaman kullanan arkadaşlar kaşıntı yaptığını söylüyorlardı. bende olmadı allaha şükür.
yaaa evet aynı şeyi geçen yıl ben fitilde yaşamıştım demekki öyle bişey.neyse yine en iyisi iğne napayım.gülü seven dikenine katlanır.bu arada bebğin tüp bebek mi?
önlem için kapsül olarak kullanıyorum ve evet geçti canım. ağrılarım artık yok.
bebeğim tüp bebek değil. ikinci kez tüp bbek yapmaya karar vermiştik ki kendiliğinden geldi. :)
ayy ne kadar güzel ummadık anda :)benim kuzenimin de 3.tüp bebek sonrası kendiliğinden oldu.ona da çok sevinmiştik.sana da hayırlısı olsun çok sevindim.
doğum tarihlerimizi aynı sanırım =) RAbbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahh.... ben kan testi yaptırdım bat günü 425.5 çıktı... bugün doktoruma gideceğim daha önce bi kaybım var.. o yüzden acele ediyorum doktor konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?