ben günlük bölümüne hergün olmasad ara ara yazıyorum kd kulubinde çok oluyor geçen babanla olan düşüncelerimi yazdım allahım arkadaş özelime yazmış paşam beni maffettin annesine bile okutmuş salya sümük aglamışlar tanımazlar etemzler ben babama aşık bir kızıd hep derdi kız paşam sen beni hep kandırıyorsun inanırmısın türk kahvesini çok sevardi babam derdi hadi kalk paşam tür kahvesi yap kız derdi ülerekten içinemi tükürüyon çok köpüklü oluyor derdi gülerdik

inan babam öldü artık türk kahvesi yapmıyorum geçen eşim erkekkardeşim istedi yap diye dedim yaparım yapmaz olaydım hem yaptım hem agladım deidm babamda olaydı çok severdi

ogündür bugündür türk kahvesi yapmıyorum elim gitmiyor çünkü

milyarıda verseler yapmam çok aglıyorum yaparken

ben 29 yaşında yetim kaldım

öldü naşını getriidler evin önüne inanmadı gözlerim helalik aldılar inanmadım musaala taşına yatırdılar diyorm bu kimki inanın çok fena travva geçiridm insan babsı ölünce aglamazmı ben 1 hafta aglayamadım

sonra olan oldu erkek kardeşim zor zapdetti ben aglar o aglar babam kurban oluyum sana nere gittin beni bırakıp diye istanbula geldim memleketten kalbim 260 attı aşırı stresten 1 gece yogun bakımda yattım kalbimin atışını durduramadılar ölüyordum az kalsın makineler üstümde baglıydı eşime ne oldu böyle oldu deyince elşimde babsı vefat etti doktor bey acısına dayanamadı dedi babsızlık çok zor kandillerde bayramlar bablar günlerinin anlamı yok artık benim için

canım inan gerçek gibiydi allahıma binlerce şükür azda olsa sarıldım kokusunu içime çektim uyandıgımda aglıyordum yastık ıslanmış gözyaşlarımla

babam şeker bayramından önce öldü kaynanam geldi eşimle memlekete 40 na eve geldik 3 gün sonra opruca kalktık kardeşim aradı dediki annem çok agladı peşinden abla deid bu bayram dedi gel beraber geçirelim sevinsiz annem dedi nasıl seviniorum eşim git dedi kaynanam daha 1 ay olmadı ne işin var oraya gel hgit para dedi laf etti yollamadı beni

eşim git desede kaynanamın huyunu biliyorum eşime etmedigini bırakmıcak neyse nasıl agladım gidemicem diye eşim git laf eder druur deid burnundan getirmese gidicemde ogün deidm babam affet gelemiyorum bu bu bayram bizim bayramınız olucaktı diyemicem dedim

o akşam rüya gördüm rahmetli babam yemek odasında ikili koltukta oturuyor ben teklide diyorum baba senmisin evet kızımd iyor başlıyorum aglamay babam affet ne olur diyorum bu bayram çok istedim kaynanam laf etti gelemdim ilk bayramımzdı deidm her bayram aradıgımda yavrum derdinya seni ziyarete geliyim deidm nasıl aglıyorum trüyamda babam dediki hiç unutmuyorum kızım aaglama sen gelemesnde ben yanın ageliyorum seni görüyorum dedi ayaga kalktı geldi saçlarımı okşarken dedi saçlarını okşuyorum agladıgın zaman göz yaşlarını siliyorum sen sakın üzülme olurmu ben iyi yerdeyim dedi babam demişim elini öptüm beni bir okşamsı vardı saçımı çok özledim be babam dedi nasip dedi uyandıgımda gene şükrettim bildikki gitmesemde babacım yanmdaydı bazen bayram sabahı olur ilk uyandıgımda derim babacım bayramın mubarek olsun bildigim dualrı yollarım millet baba derse içim acır galib ainsanları kıskanıyorum babaları var diye

allahım affetsin babsına aşık bir kızdım ben babam ban çok düşkündü çocugumda olmuyorduya rahmetli gidicegi içine dogmuş annem oglama kredi çekieczya hanım kızada çekelim 2 ablasınında bebegi var kıızm aglamsın üzülmesin dedi allahım ne agladım öldügünde annem dedi kızım demiş aglayınca yüregim daglanıyor ahtım var yavrumu sag sgalim kucagım alaıyım parsal yönden durumum olsun işşallah evladımı seneye yaza götürücem mezarına elini öptüremezsemde topragını öperiz yavrumla agzımdan kıızm çıktı inan dicem babam bak paşam 13 sene sonra muradın akavuştu aglama artık bak çok mutlu

en son eve gelicem memleketten ablamla mezarına gittik ablama deidm babamla konuşsam duyarmı duyar tabi dedi sonra ablam rahat konuşuyum diye dedi ben su doldruyum gelicem gitti otrudm bildigim dualrı okudum elimi topragına sürdüm babam deidm yolun sonuna geldik paşam artık evine gidiyor seni çok özlücem dedim hakkını helal et kendine iyi bak dedim söz evladım olunca sana getiricem butraya görmen için dedim amma nasıl aglıyorum

öyle uzaklaştım yanından otobüsle geçerken ordan el salladım babam görüşrüüz kendine iyi bak deidim bir daha mezarının resmini çekicem canım benim babam 8 senedir felçliydi sag taratı tutmuyor 4 ay ben baktım bebem gibi helali hoş olsun keşke diyorum yasasaydı altından almaya razıydım yereki nefez alsaydı yeterdi bana

Allahım babanın mekanını cennet eylesin inşallah sık sık rüyalarına girerde hasret giderirsiniz

bu yazıları okudukça derdimin ne kadar küçük olduunu anlıyorum Rabbim anamıza babamıza evlatlarımıza sağlık versin pasacık üzülme babana torun veriosun bak o seni görüyordur inşallah Allahım yüreciğine ferahlık versin içimizde kabuk bağlamış öyle yaralar varki eş derdi iş derdi ana baba derdi bu forum iyi gelio insana acılar hafifliyo yazdıkça paylaştıkça