2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Amanınn, biz o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Canlarım kilo almak için çok acele ediyosunuz ben hala veriyorum alacağınız gunler de gelecek o zamanda cok şiştim top gibi oldum diyeceksiniz hamileyken ne kadar az kilo alırsanız o kadar iyi ilk dogumumda 90 kiloydum cok zor dogum yaptım sanki zayıflar daha kolay dogum yapıyo gibi...

Canlarım kilo almak için çok acele ediyosunuz ben hala veriyorum alacağınız gunler de gelecek o zamanda cok şiştim top gibi oldum diyeceksiniz hamileyken ne kadar az kilo alırsanız o kadar iyi ilk dogumumda 90 kiloydum cok zor dogum yaptım sanki zayıflar daha kolay dogum yapıyo gibi...

Şahsen zayıf bir hamileyim hayatımda ilk defa kendimi şişman göreceğim için heyecanlıyım :)

Görürsün insallah canım o zaman ne diyim:3:

kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss:56::56::56:

$ERKEK-BEBEK-KIYAFETI-TAKIM-ELBISE__86668874_0.webp $ERKEK-BEBEK-KIYAFETI-TAKIM-ELBISE__86668874_0.webp $ERKEK-BEBEK-KIYAFETI-TAKIM-ELBISE__86668874_0.webp

kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss:56::56::56:

Sanırım yine en iyisi ortası ne aşırı zayıf ne aşırı kilolu. tabiki bu ekstrem bir durum.

Ben şimdiden ağlamaya başladım bile. Her hafta aynı:14:

ayyyy çok fena oldum yaw içim dışıma çıktı ağlamaktan Allahtan kocam evde değil geçen haftada aynen böyle ağladım kızdı bidaha izleme abartıyosun diyo ama çok güzel yaaaaa.Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutluluğu.:emir_bebek::nazar:

Ben gördüm, çok tatlı:34:
Yine koy kapak resmine yine bakarım tosbiğe :)
koydum kapaga bebem bak doyana kadar o benim hayatım :16::16:
ohhh ohhhh benim yerimede bol bol kokla oğluşu :66: maşallah nazar değmesin :nazar:

iyi bugün de keyifli olur inşallah senin için...birkaç insanla görüşmek iyi gelir sana... sakın canının sıkılmasına izin verme...
keyfim yerindeydide deminden kaçtı rahim agzı kanseri bri arkadaşımız vardı rahiminin az bir yerini aldılar tüp bebek yaptırmıştı malesef nefatif çıkmış bebegimiz tutunamamış :14::14:
eger erkek olursa gönüllü biri alsın yollasın çok şeker:36::36:
kızlarrr show tv yi açın merhaba bebek programı başladı çooooooooooook duygusallll:43::43::43:
sus bakıyım hemen meraklısın sende aglamaya aglak karı :20::20:gül kı zgül ha böyle:9:ben akıllıyımki seyretmiyom öle şeyleri:32::32:

ayyyy çok fena oldum yaw içim dışıma çıktı ağlamaktan Allahtan kocam evde değil geçen haftada aynen böyle ağladım kızdı bidaha izleme abartıyosun diyo ama çok güzel yaaaaa.Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın bu mutluluğu.:emir_bebek::nazar:

Benim eşim de çok dalga geçiyor. Benden önce oturuyor izlemeye ama :)

koydum kapaga bebem bak doyana kadar o benim hayatım :16::16:

keyfim yerindeydide deminden kaçtı rahim agzı kanseri bri arkadaşımız vardı rahiminin az bir yerini aldılar tüp bebek yaptırmıştı malesef nefatif çıkmış bebegimiz tutunamamış :14::14:

eger erkek olursa gönüllü biri alsın yollasın çok şeker:36::36:

sus bakıyım hemen meraklısın sende aglamaya aglak karı :20::20:gül kı zgül ha böyle:9:ben akıllıyımki seyretmiyom öle şeyleri:32::32:

Paşammmm bi izleseydin kızzz mahvolurdun o kadar şirinkiii mutluluktan ağladım Rabbim bizde tüm forumdaki kızlar,hamileler bebek isteyenler de yaşasın bu anı diye dua ettim.Yalnız programdaki konuğun anlattıkları tuhaf geldi,pek inandırıcı gelmedi bana.

bizimkide aynı canım hem ağlama diye kızıyo hemde ayyy ne tatlı yaaa diyo bakıyorum gözleri dolmuş.Neyse bu hafta yırttı izleyemedi.

İki saattir soruyordu ne zaman başlıcak ne zaman başlıcak diye, gel başladı dedim. Oturdu televizyondan fazla beni seyrediyor ne kadar ağlıyorum diye. Ağlıyorum işte napayım allah allaah :)

Paşammmm bi izleseydin kızzz mahvolurdun o kadar şirinkiii mutluluktan ağladım Rabbim bizde tüm forumdaki kızlar,hamileler bebek isteyenler de yaşasın bu anı diye dua ettim.Yalnız programdaki konuğun anlattıkları tuhaf geldi,pek inandırıcı gelmedi bana.

programdaki kadın konuktan nefret ettim:47:
Be kadar bencil bir kadın. bugün doğurdum yarın çıktım gezdin diyor, zerre duygu kırıntısı yok, doğurmuş atmış çocuğu gibi.

misaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?

Back
X