Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vitamni kullanmaya başlayınca inşallah geçer.. bende ayak ağrılarımdan uyuyamıyordum vitamine başladım çok şükür ayak ağrılarım kesildi...
ins canım ya offf bi gecsin eski canlı cıvıl cıvıl hallerimi ozledim hem yemegi hep dip köse temizligi ve kocam gelmeden yarım saat 40 dak bacaklarımı uzatıp keyif yapmayı özledim simdi yemegi yapabilirsem dünyalar bnm oluyo tabi oda öğüre öğüre
haklısın bence. dikkat etmemiştim ama benim de vitamin ve çinko takviyesini aldığımdan beri hiç yok bacak ağrım.
inşallah canlar yaaa o ağrıları biliyorum,feci, inşallah vitaminden sonra bir daha yaşamayız...
çinko takviyesini nasıl alıyorsun,ayrıca ilaç mı ve
elevit ve zinco kullanıyorum günde 1 tane. benm doktor biraz erken başladı kullandırmaya. 1 aydır kullanıyorum. başka ilaç yok aldığım.
sen nasıl alıosun?
Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.
keyfim yerindeydide deminden kaçtı rahim agzı kanseri bri arkadaşımız vardı rahiminin az bir yerini aldılar tüp bebek yaptırmıştı malesef nefatif çıkmış bebegimiz tutunamamış![]()
misaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?
elevit ve zinco kullanıyorum günde 1 tane. benm doktor biraz erken başladı kullandırmaya. 1 aydır kullanıyorum. başka ilaç yok aldığım.
sen nasıl alıosun?
Seda geçmiş olsun canım,neden yarını bekliyorsun acil'e falan gitsen yine??
1 ay öncesine kadar günde 3 sefer folicplus kullanıyordum..bitince eleviti aldım..bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum eleviti..2 haftadırda feramat(demir ilacı) kullanmaya başladım.. ikisindende günde 1 tane.. evde varolan folbiolu bir hafta öncesine kadar akşamları 1 adet alıyordum.. 2 hafta önce doktorum folbiole şuan bile gerek yok ama az kaldıysa bitene kadar kullan bırak dedi 1 hafta daha kullandım baktım biteceği yok bıraktım..![]()
herkese günaydın,Bu sabah miniğimi görmeye gittik ama hastane inanılmaz kalabalıktı,doktorum tüp bebek doktoru oldugu için önce onların işlemlerini alması gerekiyor,sen git öğlen sakinleyince gel öyle bakalım dedi.Zaten günler geçmedi bugun görücem miniğimi diye şimdi 2 saat daha bekle işin yoksa.Neyse sonu iyi olsunda bekliyim 2 saat daha,işe geleyim bari o arada dedim 2 saat orda beklersem ağaç olucaktım.
Orkide2,ebrumeric ve afis geçmişği okuduysanız haftasonu sizi sayıkladım niye girmediniz bakim?Merak ettim ayol.Afis sırt ağrın nasıl tutulman geçtimi canım?
İnşallah enfeksiyonda çıkmadan normal bir sürç der ve yollar canım.. ve biran önce alsınlar seni muayeneye yahuu bebiş açgunaydin kizlar,
suan hastanedeyim akintim kesilmedi araliklarla devam ediyor. Suzin yazdiklarinizi okuyunxa acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye dusunmeye basladim. Bakalim diktor ne diyecektahlil uster belki diye de kahvalri etmedim acim. Midem berbat suan
Canim acilde bisey yapmadilar ki.. Mecbueen sabahi beklesin
gunaydin kizlar,
suan hastanedeyim akintim kesilmedi araliklarla devam ediyor. Suzin yazdiklarinizi okuyunxa acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye dusunmeye basladim. Bakalim diktor ne diyecektahlil uster belki diye de kahvalri etmedim acim. Midem berbat suan
Canim acilde bisey yapmadilar ki.. Mecbueen sabahi beklesin
kalabalık içinde arada seni alsaydı belki alelacele bakacağı için doğru düzgün bebişinide göremeyecektin..geç olsun amagüç olmasın..hayırlı,sağlık haberleriyle gelirsin inşallah..
İnşallah enfeksiyonda çıkmadan normal bir sürç der ve yollar canım.. ve biran önce alsınlar seni muayeneye yahuu bebiş aç![]()
Hayırlı sağlık haberleriyle gel inşallah...
kızlar günaydın iyi haftalar
benim haftam iyi başlamadı
sabah sersem gibi uyandım işe geldim
sürekli bir bayılma hissi vardı eczaneye gittim
tansiyonum 7 ye 4 çıktı![]()
Canimmm ayni seyleri bende yasadim 3 kere cantami topladım gidiyorum artik dedim aglaya aglaya anlattim forumda birinde kendini bicaklicakti kanamamda wardi beni bunalttin defi bagira bagira öldüm yaa 2.sinde anneme birakcakti baktim daga dogru surdu karnima dokundu bebegim sizi birakinca ben yokum dedim yine baristikkk annemi babami kiskaniyor annem babam inanki baş taci ediyorlar canim bise istedi desin anam kosturuyor bu bole yapiyor ya taş olsun. ..annesi babasi ewlerinden kowdu bizi beni paspas ettiler gönlü kirilmasin diye agzimi acmadim 3 sene oldu konusmuyoruz kaynanamla dugunumuze gelmediler bu saaten sonra barissak kan kustururum onlara cok doluyum...... ilk 3 ayimi burnumdan getirdi neler yasatti banaaa nelerr yaaa anlatsam oturup aglasiriz hele ilk dusuk yaptigimda ahhhhh ahhhhh...... simdi cok iyi ama nasıl. .. canim ben iyiyim herseyinde öyle aşkım tamam askim tabiki aşkım sole olsa daha iyi sanki diyorum boyle iyi benimde sana tavsiyem canim asik suratini duzelt gulmeye basla herseye ewet demeye calis zaten sen hos sohbetinle kendine cewirmeye calis sinir olsanda yut bbugun hos birseyler hazirla ve zorda olsa gul onun yaninda gibi dawran biz bayanlar ayrica iyi bir tiyatrocuyuz ... hic önemi yok hamileyim bana iyi dawransin adamlar odun biz yumsatacaz bak benim esim sıkma borek acip hamur yoguruyor allah bozmasin insallah sizin aranizda duzelsin inşallahmisaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?
sabah kahvaltı yapmışsındır umarım... işten izin al bence.
iyi yapmışsın :)) benm doktor da folicplus kutusunu bitir dedi, günde 2 kez alıyorum da bitmedi bi türlü, bela gibi... doktorum bana demir vermedi daha, önümüzdeki hafta kontrol var, bakalım ne diyecek? 1 hafta çabucak geçse de görsem yavrumu, nasıl özledimmm![]()
yapmazmıyım zorla da olsa yedim ve ondan sonra gittim ölçürdüm şimdi geldim
2 sata sonra gel yine ölçelim çok süşmüş dedi
düşük tansiyon hamilelikte bebeğe zararlı mı kızlar?
canımsın sağoll o da öyle düşündü sanırım fazla aceleye gelmesin diye.Belki cinsiyete de detaylı bakarsa bugun öğrenir isim arayışına başlarım inşallah iyi oldugunuı söylesinde gerisi boş.![]()