2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Doktoruna sormuşsundur mutlaka ama çözümü yokmu hiç?Bebişlerin de içi dışına çıkmıştır minnoş yavrucuklar.Sende depresif oluyosan bizi düşünemiyorum artık:-)))

7. haftadan beri bulantı için düzenli ilaç kullanıyorum. eskisine göre artık daha iyiyim. en azından 1-2 gün de olsa iyi günler oluyor. ama işte bulantı kusmalı günler beni bitiriyor. su ihtiyacı için serum taktırıyorum

Günaydıın herkese. saat 15.00'da randevum var heyecanlandım içimde de bir stres var dua edin inşallah sırıtarak çıkarım o odadan :21:

7. haftadan beri bulantı için düzenli ilaç kullanıyorum. eskisine göre artık daha iyiyim. en azından 1-2 gün de olsa iyi günler oluyor. ama işte bulantı kusmalı günler beni bitiriyor. su ihtiyacı için serum taktırıyorum

allah yardımcın olsun mide bulantısı berbat bir şey :(
ama Allahtan evdesin
ben şuan işteyim ve baş dönmesinden ölüyorum :(

haftaya raporum bitiyor ve işe başlayacağım. bazı nedenlerden dolayı yeni rapor da almayacağım. kara kara haftayı düşünüyorum bir de. Allah kolaylık versin canım

allah yardımcın olsun mide bulantısı berbat bir şey :(
ama Allahtan evdesin
ben şuan işteyim ve baş dönmesinden ölüyorum :(

geçicek canım sabır sabır.Busabah eşimlede konuştukta bebğin bize öğrettiği ilk şey sabretmek olcak herhalde.Sürekli bir bekleyiş,sürekli birşeylere tahammül etme durumu,Sabreden derviş muradına ermiş durumu olcaz inşallah ben çıkıyorum doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim kızlar banada dua edin....

Allah yardımcın olsun. Ben kısa süreli yaşadım ve ne kadar zor olduğunu gördüm. Ne diyeyim Allah kurtarsın bir an önce.

haftaya raporum bitiyor ve işe başlayacağım. bazı nedenlerden dolayı yeni rapor da almayacağım. kara kara haftayı düşünüyorum bir de. Allah kolaylık versin canım

ufff bende geçen ay 2 hafta raporluydum
bu ayda sürekli erken çıktım
bilmiyorum ama galiba işi bırakıcam
gücüm kalmadı :(

kalabalık içinde arada seni alsaydı belki alelacele bakacağı için doğru düzgün bebişinide göremeyecektin..geç olsun amagüç olmasın..hayırlı,sağlık haberleriyle gelirsin inşallah..

İnşallah enfeksiyonda çıkmadan normal bir sürç der ve yollar canım.. ve biran önce alsınlar seni muayeneye yahuu bebiş aç :56: :56: Hayırlı sağlık haberleriyle gel inşallah...

Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?
kahvaltı etseydin keşke hamilelikte aç karna tahlil diye bir şart yok,tokta olsan yapıyolar miden bulancak yawww
Valla kahvalti ederken kusacaktim nerdeyse, bir daha asla ac birakmayacagim :(

Geldimm.. Ama hayirli haberlerle mi hayirsiz haberlerle mi bilemiyorum. Kahverengi akinti orda bir kanama olusmus denektir her turlu kanama da dusuk tehlikesidir bazen kahverengi akinnti gunlerce surebilir dedi. Bu yuzden progestan verdi. Gunde iki tane kullan dedi. Sabahlari bulanti ve bas donmesi yapabikecehlginden vajinadan al dedi :s istersen aksamkini de vajinadan alabilirsin dedi. Progestan kullanipta vajinadan alan var mi ?

ultrasonla bakıp kanama alanını gördü mü canım yoksa varsayım mı yaptı ?
progestanı bende 6 haftalıkken 1 ay kullandım sabah akşam ama ağızdan aldım

Günaydıın herkese. saat 15.00'da randevum var heyecanlandım içimde de bir stres var dua edin inşallah sırıtarak çıkarım o odadan :21:

hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle gel canım bende sabah 9.30 da gıdecem senın gıbı çok heyecanlıyım ıkılı teset yapprcm

ultrasonla bakıp kanama alanını gördü mü canım yoksa varsayım mı yaptı ?
progestanı bende 6 haftalıkken 1 ay kullandım sabah akşam ama ağızdan aldım

Kanama alani gorunmuyor ama her ihtimale karsilik verdi saniyorum. Kirmizi kan gormeden telaslanmana gerek yok dedi

Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.
canım rahim agzı açıklıgında kanama olmaz o yerleşme kanamasıdır dikkat et bol su iç enfeksiyon olursa bebeg geçer kese zarar görürü patlar buda erken doguma neden olur rahim agzı açıklıgını doktor trahim boyuna bakıp söylüyor kızlar 2.5 sınrı altına inerse vay halimize:30:günde 3 litre su için :20:çok yormayın kendinizi baharatlardan uzak durun ben 3 litre içiyorum wc geri gelemiyorum :9:ayda idarar testi kiltir testi alıdırn baktırın :32:rahim agzı belitileri hiç belli olmuyor birden suyun geliyor yeyada dogum sancısı gibi gelri ve açılma başlar peşine kasılma sonra bekllenen son dogum :14:şimdi benim kızda rahimde dikiş vardıya burun sümügü gibi akıntım geldi alahım git gide çogaldı meyerse nişanım geliyormuş salı başladı akıntım pazar ömürü kaybettim rahim boyunuza hep baktırın ilk 3 ayda öyle kahverengi akıntı normalmiş benim 2 ablamdada doguma kadar gelmiş büyük ablam 4 aylıken doktor dedi rahim 4 cm açık demiş istiraat dedei oda yapmadı allahım ol deyince oluyor kızımın evledi:16:şunu biliyorumki yiyecegi ekmegi vars aduruyor kardeşim 3 bebegimdede neler yaptım amam olmayınca olmuyor:50:
Bence güzel birşey;
ne güzel barsakların çalışıyor demekki düzenli,şimdi hamile olduğun için hep birşeyler yiyorsun ya,barsakların bence düzene girdi,banada sabah kahvaltıda olur,kahvaltı biter bitmez zor yetişirim Wc'ye,sonrasıda normal seyreder,bence korkma,hatta sevin şanslısın,çünkü hamileler genelde kabızlık çekerler,hatta zorlamaktan basur olan bile var:5:
ben kabızım:17:5 günde 1 çıktım büyük abdestime zorlanmaktan istemiyorum ıkınınca sanki rahimi zorlucamda bebegime brişey olucak zanndiyorum 3 aylık oldum riskli haftalrıma son 3 hafta:14::14:
Ya canım benim kaynana durmadan gezen biridir ben gelmem desem kavga çıkar biliyorum hep istediklerini yaptım Allah var iş yaptırmaz ama durmadan akraba gezmesi gün düğün sünnet kına... Kadınla iyi geçinmemin sebebi bendim yani sonunda patlak verrdi işte eşim kavgamızın hiçbirisini yansıtmaz ailesine çünki bilio ailesini benim ailem hep eşimi tutar ama ben aldatılsam oğluma iftira attın diye bana saldırma potansiyeli olan bi kadın kaynanam şimdide ne demek ya evden gidio bu evde 4 erkek var düşün ama oturdum yemek bile yapmadım annen yapaydı dedim bulaşıklarda kalsın gelince yıkasın artık ben yarın gidiom zaten daa da iyi olucağımı sanmıyorum arasa açmamayı planlıyorum tek kelime etmedim ben kadına eşimle aramdaki mevzudan sanane yok dayanamıomuş kavga ortamına deli gibi çığlık atıo bağırıodu yeter be die görsen zor tuttum kendimi neler saydıda duymdım bende sinirden eşime bağırdım bukadar büyümesi kaynanam yüzünden oldu sorunlu başka bişi değil azıcık medeniyet sahibi olsa derki oğlum niye böyle yapıosun okız can taşıo bizim hatamız ramazanı burda geçirmek düşüncesiydi kocamı ikna edememki oda kardeşlerini özledi diye kıyamadım işte şimdi mutlu mesut bensiz yaşasınlar beni istanbula bırakıcak eşim bi iki gün kalıp dönecek oda ayrılamıo ailesinden onada kızgınım bigün anlar ama onların içyüzünü neyse benim açımdanda ii oldu kafa dinlicem annemlerin yanında kocam adam olsunda annesinden banane kendi kaybeder ilerde torunlarını ayda yılda bir görür işte
:43::43::43:allahım evladını senden babasından ayırmasın babasılzık çok zor ben evlatlara acıyorum olan onlara oluyor tabi mutsuz bri aile ortamındada büyümesini istemem inan insanı ne zaman tanıyorsun san söylüyüm borç istediginde başına bri felaket geldiginde birde aynı evi paylaştıgında ben onu bilir onu söylerim :50:rabbim eşine ve ailesine merhamet versin işşallah :14:
kizlar selam gunde iki bardak sut yerine iki bardak yogurt yesem olmaz mi biliyo musunuz? gina geldi sutten.
canım nasıl istersen öle takıl vallahi ben bu gebeligimde kafama göre takılıyorum süt içtigimde oluyor içmedigimde sütün içine az bal koy iç tarcinı fazla tüketme rahim kasılması yapıyormuş:30:ben yogurdu sevemedim bu gebeligimde içine muz bazı mevyeleri dogruyorum hayde mideye :17:
az evvel acilden geldik. şiddetli karın ağrısı koyu sarı akıntı bıçak saplanması gibi ağrılarım artınca korkup gittik. acile gelen sancı çeken gununu doldurmuş anneleri ggörunce ağrım mağrım kalmadı. muayne için önden form doldurdu dr. ve vajinal muayne olcaksınız dedi. red ettim. ben istemediğimi söyleyince açılma olup olmadığını ancak böyle anlarız ya düşük yapıyosanız dedi. bende hayır sadece usg dedim. çok şükür kanama alanı falan yok ama dr cihazı bastırdıkça ağrım arttı. bebeğin uyuyo dedi. sağlıklı gözukuyo dedi.idrar tahlli ver dedi. neyse verdik 1 saat te bekledik o arada gelen karnı burnunda ki 5 kişinin doğum başlamış diye yatışını yaptılar. korktum walla. sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonu. dr iş le güçle uğraşma yatak istirahati ve bol su veriyorum dedi. ilaç kullancak kadar ileri seviyede değil dedi. ( bugun temizlik yapmıştım ) yorulmayacaksın dedi. 2 düşük yapmışın şu anda herşey yolunda olsa bile riskli gebelik grubundasın dedi. baabuşumu gördum buyumuş görmeyeli akıntısı koyu olanlar dikkat edin bu önemli bi ennfeksiyon ilerleyebilir sinsice su içelim boll boolll
canım anlttan bakılınca bebek düşmez bunu bil çünkü rahim agzıyla bebegin oldugu ere doktor yaklaşmıyor doktorumda onu anlamıyorumd edi geçen :50:amam artık üsten baktı bride bu gidişimde kesin gene altan bakar rahim boyuna bakıcak çünkü kızlar sır agda olaraktan önericeginiz bri marka varmı ısıtmadan halladicem kendimi minicik çıkmış jilete vurama diyorum agdayla alıyım makinedeyele alıyımd edim oda acıttır bilgi bekliyom:3::3:
Geçmiş olsun 12 Temmuz akşamıda ben acillik oldum,bende akıntı yoktu,sağ boşluğumda ağrım vardı,gittik baktı doktor bebek canlı dedi,rahim ağzı kapalı falan,bende idrar tahlili verdim,bendede iltihap çıktı,susuz kalmış vücut dedi,hemen serumla su verdiler,birde tek kullanılmık toz,onu içtim,günde 2 LT su içiyorum,2 gündür iyiyim Allah'a şükür.tekrar geçmiş olsun.
:82::82::82:dün kaç litre içtin bakıyım :20:

günaydın arkadaslar. klasik pazartesi psikolojisi ile işe geldim ve cok mutsuzum. berbat bi pazar günü gecirdim vucudumun heryeri agrıdı.bende huzursuz bacak sendromu yasayanlardaım ve esim sabahtan aksama kadar msaj yaptı uyuyorum uyuyorum ama uykumu alamıyorum hep yorgun kalkıyorum.offff kötuyum anlaycagınız
canım pazartesi geçsin salı dön birşeyin kalmaz:9::9:allah kolaylık versin :48:
günaydıııın:3::3::3:
canım nerelerdesin yaw sen özletme kendini:48:gel ben seni elieirimle besliyim canım gzüel mamalar yaparım :32::32:
:16: günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar........ inşallah herkes iyidir? :16:
okudum herkeste hemen hemen aynı sorunlar ve doktorlar tarafından ortak tavsiye edilen tek şey bol bol su.... ihmal etmeyelim ki bari o konuda endişelenmeyelim.. :34:
:3::3::3::3:uyudum bugün bilerek kalkmadım inan iyi geldi aman dedim kalkıp ne yapıcam bugün sabah namazını kıldım allahım uykum kaçtı saga dön yok sola dön yok :53:ay başımada brişey geldi bugün anlatsam güklersin kız ne var onda deme gebertirim he ay bir hoşuma gitti yeminle:9::9:sabah eşimi kaldırıdım deidm kalk işe gidicen kahvaltını yap orucu bıraktı işleri agır brişey diyemiyorum neyse kalktı kahvaltısını yapmış bri gzüel halletmiş yatak odasına geldi yataga egildi beni öptü uyurken :17::17::17:gözümü açtım allahımd eidm :30:canım dedim gidiyormusun işe evet canımd edi kapıyı üsten kitle bugün keyif yapıcaz bebegimle deidm tamam dedi o kapıyı kitledi allahım pişmiş kelel gibi sırıtmaya başladı ay beni öptü diye :9:salak paşa işte kaç zamandır ilgi göstermiyordu ebek oldu olalı ne dokunuyor ne öpüyor brişey olur diye uzak duruyor benden dün geldi sarıldı bana bebegimi dokundu bu karnın varya dedim ee kocaman olucak dogucak bizde sevicez dedi ay işşallah dedim :16::16::16:bu adam beni ihmal etmiş sabah beni öpünce anladım :30:
çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin...inşallah hayırlı,sağlık dolu haberlerlee gelirsin ve bebeğinin cinsiyetinide öğrnirsin inşallah...

çok üzüldüm canımm ya sağlık olsun,şu mübarek günlerin hatrına Rabbim tez zamanda arkadaşına da tedavi görmeden hamile kalmayı nasip etsin inşallah..

Allah eşini ıslah etsin...kvn büyük destekçisi..onu bunu bilmem gerçek annelik duygusunu yaşayan bir anne evladının mutluluğunu istiyorsa kulağını da çekmeyi bilecek...kızacak..diyecekki senin karın hamile git karının başında dur,günah,o sana sen ona emanetsiniz,artık birsiniz konuşun koklaşın sorunlarınızı halletmeden bir daha buraya gelme diyebilecek... Allah ıslah etsin arkadaşım tez zamanda yanlışlarından dönerler inşallah...
canım agustosta gene denicekmiş işşallah bakalım :16::16:
Canimmm ayni seyleri bende yasadim 3 kere cantami topladım gidiyorum artik dedim aglaya aglaya anlattim forumda birinde kendini bicaklicakti kanamamda wardi beni bunalttin defi bagira bagira öldüm yaa 2.sinde anneme birakcakti baktim daga dogru surdu karnima dokundu bebegim sizi birakinca ben yokum dedim yine baristikkk annemi babami kiskaniyor annem babam inanki baş taci ediyorlar canim bise istedi desin anam kosturuyor bu bole yapiyor ya taş olsun. ..annesi babasi ewlerinden kowdu bizi beni paspas ettiler gönlü kirilmasin diye agzimi acmadim 3 sene oldu konusmuyoruz kaynanamla dugunumuze gelmediler bu saaten sonra barissak kan kustururum onlara cok doluyum...... ilk 3 ayimi burnumdan getirdi neler yasatti banaaa nelerr yaaa anlatsam oturup aglasiriz hele ilk dusuk yaptigimda ahhhhh ahhhhh...... simdi cok iyi ama nasıl. .. canim ben iyiyim herseyinde öyle aşkım tamam askim tabiki aşkım sole olsa daha iyi sanki diyorum boyle iyi benimde sana tavsiyem canim asik suratini duzelt gulmeye basla herseye ewet demeye calis zaten sen hos sohbetinle kendine cewirmeye calis sinir olsanda yut bbugun hos birseyler hazirla ve zorda olsa gul onun yaninda gibi dawran biz bayanlar ayrica iyi bir tiyatrocuyuz ... hic önemi yok hamileyim bana iyi dawransin adamlar odun biz yumsatacaz bak benim esim sıkma borek acip hamur yoguruyor allah bozmasin insallah sizin aranizda duzelsin inşallah
senin odun sıkma börek yapar benimkide mantı acar :53:allah var aşçılıgı var çok lezzetlidir eli:16:rabbim başımızdan eksik etmesin kıskanmaya gelince kıskanır seven kıskanır ay dur içimden geldi bri şarkı patlatıyım seven kıskanır:24::24::24:
orkide2 nasılsın canım? bugün hiç sesin soluğun çıkmıyor ?

paşammm nerelerdesin? nasıl geçti dünün,iftarın? oğluşun nasıldı?
canım sabah evid ip köşe temizledim 1 geçiyordu geldiler kardeşim gelriken brişeyler almış tavuk eti türü pilav salata yaptı brişeyler ben oglumla illgilendim onlar karı koca yemei yaptılar sofrayı kurdular kaldırıdlar geline makinayı at desemde abla elimde yıkarım boşver dedi 10 geliyordu gittiler ogluma gelince resim çektim çok güzeller eşim izin veirrise ocak annelerine koyarım bakarsınzı yakışıklılıgını:16:oglanla ilgilendim amma velakin ev savaş alanı gibiydi :9:mutfakta dolapları açıyor plastik kapları boşalttı erkekkardeşim karısı abla şunu al dediler ay deidm ne olur dokunmayın ne istiyorsa yapsın allahım küçük adam ya boyuda yetmiyor cücenin dagıttı her yeri ahtım var evladım olsun sokucam mutfaga o oralarıd agıtsın ben öle seyredicem patates sepetimi aldı önüne teker teker boşalttı :9::9:evde bri bebegin olmasını özlemişim gülüm ya hele eşimle bri sevişmeleri vardı sorma :9:allahım tez zamanda banada böyle amutlu aile tablosu göstersin inan karnımdakine brişey olucak diye aklım çıkıyor gene hevesim kursagımda kalırsa:14::14:dün hayatımda geçrimedigim kadar mutlu bri gün geçriidm biizm sıpanın dagıttıkları toplamayı saymazsak :9:ben evi topladım eşimde sag olsun evi süpürdü aallahım yürümeyid aha çözeemmiş korkuyor amam ayaka birden kalkıyor hop düşüyor elelr önde totosu yukarda yürüyor :9:birde benim dogum gününde aldıgım kıyafeti giydirdmişti gelin dikkat ettim araya mesefa koymuş iyide oldu bu arada bu benim eymen kkyı küçültmüş yazılar küçülmüş zor okuyourm klevyeyele nasıl büyütücem ben ya:30::30:

varoalabilecek bir riskten bahsetmiş korkma.. Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin canımmm..

canım üzmemeye çalıs kendını bılıyorum çok zor ama bıraz güçlü dur özellikle eşinin yanında onu anlayarak konusmaya calıssanız sakınca ne bılım. o vicdansız kaynananıda rabbım islah etsin ne sonuncta oda bayan bır bayan olarak sana bole davranması son derce yanlış. ama eşinle ona asilik yapmadan konus bakım ben çok asiydim ve ınankı hıc faydasını gormedım sakınce bı konus bakım damardan gır

ikiz anaları,

bol bol yatın dinlenin,

cumartesi günü arkadaşlarımla buluştum üniversiteden gün yapıyoz dışarıda,

bir tanesinin ikiz kızları olmuştu, arkadaşım tırlatmış ya, bebekler bi başlıyor ağlamaya, susmuyorlar, arkadaşım da bebek demiyor dan dun geçiriyor, yeter sus artık diye, sinir sistemi laçka olmuş kızın,

ay dedim noluyoz ya, insan bebeğine vurur mu,

4 kişi 2 bebeği ancak idare ediyoruz diyor kız, tabi uyku muyku kalmamış, şimdi yatılı bakıcı tutacağız dedi,

sizin bebekleriniz uslu olsun inşallah, amin :nazar:

ikiz anaları,

bol bol yatın dinlenin,

cumartesi günü arkadaşlarımla buluştum üniversiteden gün yapıyoz dışarıda,

bir tanesinin ikiz kızları olmuştu, arkadaşım tırlatmış ya, bebekler bi başlıyor ağlamaya, susmuyorlar, arkadaşım da bebek demiyor dan dun geçiriyor, yeter sus artık diye, sinir sistemi laçka olmuş kızın,

ay dedim noluyoz ya, insan bebeğine vurur mu,

4 kişi 2 bebeği ancak idare ediyoruz diyor kız, tabi uyku muyku kalmamış, şimdi yatılı bakıcı tutacağız dedi,

sizin bebekleriniz uslu olsun inşallah, amin :nazar:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Arkadaslar burda diger arkadaslarımın esleriyle ilgili sıkıntılarını okuyunca birkez daha ne kadar sanslı bi kadın oldugumu anladım.rabbim herseyin hayırlısını versin diger arkadaslarımız içinde bol bol dua edelim .rabbim yuvalarımıza huzur versin.amin

Amin ben de aynısını düşünüyorum okudukça

tam tersi diye biliyorum.hamilelikte düşük tansiyon daha iyidir.

O da iyi değil, çok baş dönmesi yapıyor. Düşeceğim diye korkuyorum dışarıdayken:37:

:16: günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar........ inşallah herkes iyidir? :16:
okudum herkeste hemen hemen aynı sorunlar ve doktorlar tarafından ortak tavsiye edilen tek şey bol bol su.... ihmal etmeyelim ki bari o konuda endişelenmeyelim.. :34:

dün tv'de izledim. doktor su ihtiyacının kişiden kişiye değiştiğini, yetrrince su tüketip tüketmediğinizi kontrol etmek için idrarımızın rengine bakmamız gerektiğini söyledi. İdrar renksiz değilse problem var demekmiş.

Ya canım benim kaynana durmadan gezen biridir ben gelmem desem kavga çıkar biliyorum hep istediklerini yaptım Allah var iş yaptırmaz ama durmadan akraba gezmesi gün düğün sünnet kına... Kadınla iyi geçinmemin sebebi bendim yani sonunda patlak verrdi işte eşim kavgamızın hiçbirisini yansıtmaz ailesine çünki bilio ailesini benim ailem hep eşimi tutar ama ben aldatılsam oğluma iftira attın diye bana saldırma potansiyeli olan bi kadın kaynanam şimdide ne demek ya evden gidio bu evde 4 erkek var düşün ama oturdum yemek bile yapmadım annen yapaydı dedim bulaşıklarda kalsın gelince yıkasın artık ben yarın gidiom zaten daa da iyi olucağımı sanmıyorum arasa açmamayı planlıyorum tek kelime etmedim ben kadına eşimle aramdaki mevzudan sanane yok dayanamıomuş kavga ortamına deli gibi çığlık atıo bağırıodu yeter be die görsen zor tuttum kendimi neler saydıda duymdım bende sinirden eşime bağırdım bukadar büyümesi kaynanam yüzünden oldu sorunlu başka bişi değil azıcık medeniyet sahibi olsa derki oğlum niye böyle yapıosun okız can taşıo bizim hatamız ramazanı burda geçirmek düşüncesiydi kocamı ikna edememki oda kardeşlerini özledi diye kıyamadım işte şimdi mutlu mesut bensiz yaşasınlar beni istanbula bırakıcak eşim bi iki gün kalıp dönecek oda ayrılamıo ailesinden onada kızgınım bigün anlar ama onların içyüzünü neyse benim açımdanda ii oldu kafa dinlicem annemlerin yanında kocam adam olsunda annesinden banane kendi kaybeder ilerde torunlarını ayda yılda bir görür işte

Neyse git biraz dinlen, yatış.
Torunlarını dediğine göre eşinle işler iyi gibi. İkinci çocuğun sinyalini aldım ben :34:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adayımız:49:[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi:21:[/td]
[td]BDT:emir_bebek:[/td]
[td]Cinsiyetimiz:69:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seey[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]12 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK :5:[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mecik[/td]
[td]30[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]19 mart[/td]
[td]23 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nhrt[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mutluluk_uzak[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazugur[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Düzce[/td]
[td]24 mart[/td]
[td]29 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ECRINFATIMA[/td]
[td]23[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pretty71[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Rize[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]13 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]cage54[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Yozgat[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]seryybr[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sango[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]30 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AyseColak[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymugoksu[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mardin[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul.can[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Tunceli[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]07ebruli[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unlugul[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamnida[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutguzel[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]notrino[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurvey58[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Sivas[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]colaksln[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]akinciyldz[/td]
[td]38[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zizih[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul51[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Niğde[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mat_sen[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melababebek[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysekayra[/td]
[td]20[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]garfielddd[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eerdgn[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimcimexxx[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]Erkek :55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]greeneyes87[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetaylin[/td]
[td]36[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td]Erkek :55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz2010[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Adıyaman/Antalya[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menevisseyym[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Evli_Mutlu_Huzurlu[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zemheri_zemheri[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Urfa[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]misaaaa[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Iğdır[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MorTutkusu[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzincan[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sahil2185[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesinincicisi[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hafsa23[/td]
[td]28[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cancon[/td]
[td]23[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mardinl[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deryadeniz8380[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Nevşehir[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tutku2012[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]iklim[/td]
[td]25[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebe2014[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]chevrefeuille[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kurt[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alisya01[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]konya87[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Konya[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]flzask2003[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]juuliieet[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalot[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]camdankalppl[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilepis[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]empress34[/td]
[td]36[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SizBiz[/td]
[td]33[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Konya[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaflower[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suus[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Kırıkkale[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zozer[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurcan_88[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]crocus55[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran88[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyanill[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Van/Ankara[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tomurcuk982[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sifresiz[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal_naz[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mirage_80[/td]
[td]33[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dendenn[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smallbird[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]azrasercem[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]susev[/td]
[td]27[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mardin/İzmir[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlleemmm[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]18 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minnakkkedi[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilscream[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alya35[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzurum/İzmir[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ben066[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Directories[/td]
[td]34[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]13 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dazzle[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mehel[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Manisa[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]afis[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tobeguk[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]25 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Iwanttobaby[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pasam3405[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]makma[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]27 nisan[/td]
[td]30 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurayturhan[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]30 nisan[/td]
[td]4 şubat[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Kanama alani gorunmuyor ama her ihtimale karsilik verdi saniyorum. Kirmizi kan gormeden telaslanmana gerek yok dedi

anladım canım aslında ultrasonda gözükür bir şey ama demek şüphelendi
umarım kısa zaman da düzelirsin
o ilaç benim kabusum oldu tüm yan etkilerini istisnasız yaşadım
umarım seni çok etkilemez

Back
X