Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Evet çok çok arada şiddetli sancılar da oluyor hala. Bide pervaneye çarptırdım herhalde iki gündür sırtım ağırıyordu belim de ağırıyor bugün. Ayaktayken bacak bacak üstüne tutup birine ağırlığımı verince özellikle düzelirken belim çok ağırıyor.
Dikkat edin bende ters bi hareket falan yapincasancilar basliyor hemen uyariya duzgun otur diye 🤣

Ay masallah
iki kız harika birsey.. Benim kizlar aralarında bu kadar yas varken bile işlerine gelince öyle güzel anlaşıyorlar ki.
İkizleri düşünemiyorum 🩷😊

Bakalım benimkiler ne olacak bende merak ediyorum 17. Haftam sa kontrol var ama meraktan erken giderim gibime geliyor
İnsaAllah sağlıklı sıhhatli Salih gönlümüzden geçen olur amin 🙏 🩵
inşallah canımm amiinnn 🥹🥹🌸🥰

Kızlaar günaydın, bugün tam 14 haftalık oldum.
Sizin de bu haftalarda kasıklarda ağrı oluyor muydu ara ara, normal mi hala daha olması? Hiç geçtiği olacak mı bu ağrı sızıların acaba :dondurma:
evet canım bir sağdan bir soldan ağrım oluyor benim de kısa süreli

Ben 13.hqftada folik asiti biraktim ama doktor bana vitamin vs baska bir sey onermedi siz kendiniz mi kullaniyorsunuz bunlari doktorunuz mu yonlendiriyor

Çok tuhaf gerçekten. 🧐 Nasıl oluyor anlamadım. Çoktan oluşması lazımdı
Bende anlamadım geçen haftaki yorumuyla bu haftaki yorumu çok çelişkili neden böyle olduki ya 😓 net görmüştük bacak arasını iki çizgiyi, bugünde gösterdi boş ama neden erkekte olabilir dedi buhaftadan önce erkek olduğunu öğrenip pipi görenler var 🥴

Bende anlamadım geçen haftaki yorumuyla bu haftaki yorumu çok çelişkili neden böyle olduki ya 😓 net görmüştük bacak arasını iki çizgiyi, bugünde gösterdi boş ama neden erkekte olabilir dedi buhaftadan önce erkek olduğunu öğrenip pipi görenler var 🥴
Devletteki doktor mu? Cihazlari eski oldugu icin yanilabiliyorlar
Kiz genelde 3 cizgi oluyor ama artik 15 haftada netlesir yani cinsiyet
Bugun foto verdi mi bizde bakalim

Gerçekten çok ilginç olmuş. 15. Haftada pipi bariz belli olur bence😅 ultrason cihazı iyi olmayabilir belki

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı aynı zamanda ikili tarama testi için gittim 12+5 haftalık çıktı ultrasonda doktor cinsiyeti göremedim dedi 😂😂baya da uğraştı sonra radyoloji uzmanı ense ölçerken ona sordum erkeğe benziyor dedi 😂😂sizin varmı yorumunuz ultrason cihazı kötü biraz

Eklentiler

• IMG_3530.webp
    IMG_3530.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3529.webp
    IMG_3529.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 20
Ben 13.hqftada folik asiti biraktim ama doktor bana vitamin vs baska bir sey onermedi siz kendiniz mi kullaniyorsunuz bunlari doktorunuz mu yonlendiriyor
Doktora söyledim ben herhangi bir vitamin ilacı kullanmadim diye doktor yazdi hemen sende soyke yazar

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı aynı zamanda ikili tarama testi için gittim 12+5 haftalık çıktı ultrasonda doktor cinsiyeti göremedim dedi 😂😂baya da uğraştı sonra radyoloji uzmanı ense ölçerken ona sordum erkeğe benziyor dedi 😂😂sizin varmı yorumunuz ultrason cihazı kötü biraz
Benimde 16 hafta 2 gün göstermiyor

Arkadaşlar bebegim çok inatçı göstermiyor 😃sizde de aynı durum var mı özele gittim yine göstermiyor tırmanıyor sanki ama yok inat etti

Eklentiler

• 1000154299.webp
    1000154299.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000154309.webp
    1000154309.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000154301.webp
    1000154301.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000154303.webp
    1000154303.webp
    20 KB · Görüntüleme: 14
Var mi tahmin yapan😃

Eklentiler

• 1000154323.webp
    1000154323.webp
    22 KB · Görüntüleme: 18
Yaaa bazıları geç gösteriyor ya ama 11.haftada öğrenende var 😄 hayırlısı olsun Allahım sağlıkla versin benim ilk bebeğim cinsiyetin hiç bir önemi yok
Benim 4. 1 oğlum 2 kızım var cok şükür iki duyguyuda tatdim 9 yıl aradan sonra ilk kez gebeyim gibi hissediyorum diğer çocuklar erken gösterdi ama bu çok fena göstermiyor 😃

Devletteki doktor mu? Cihazlari eski oldugu icin yanilabiliyorlar
Kiz genelde 3 cizgi oluyor ama artik 15 haftada netlesir yani cinsiyet
Bugun foto verdi mi bizde bakalim
Hayır özel bir hastaneye gitmiştim yani geçen haftayla aynı bunu verdi, ekranda bacak arasını gösterdi boştu kendinde söylüyor boş diye ama çıkıntı var erkekte olabilir kızda diyor
IMG_20250801_095902.webp

Back
X