Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııın![]()
bebek izin verirse en azından benzetme yapabilir ama kimi hekim kesinleşmeden sylemiyor :)
ay maşallahcanımm günaydın çok tşk ederiz teyzesi.15+2 dün kontrolde söyledi 12+2 de de söylemişti ama emin olamamıştı.Sende öğrenirsin annesi artık,hayırlı haberlerini al inşallah.Dörtgözle bekliyor prensesim arkadaşlarını![]()
ben de biryerde okudum: vücut eskiden uyuyamadığı uyku borçlarını topluyormuş. beynin biyokimyası bugüne kadar eksik uyudun, yat bakem şuraya eccik diyormuşdüzensizliğin düzeni olmuş senin ki:)
ben diyorum ki biz şimdi uyuyamıyoruz zaten bebek olunca uykusuzluk çekicez şimdiden
prova mı bu:)
süpper, hem kız hem de iki tanegünaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)
Gözün Aydın Canım.Darısı Basımıza.Rabbim Mutlulugunu Daim Etsin İnş
kızlar Benimde Cinsiyet Tahminimi Yapar İnş Doktor
hayırlı olsun canım gözünaydın, benimde prensesim geliyor teyzesi ama bitanecik çok şükür.İsim bende arıyorum yaaa yazalım burayada seçmemiz kolay olsun hitap edemiyorum minişime artık bi ismi olsa ne güzel olurrr![]()
Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..
cnm çok isim var aklımda araştırıyorumda sürekli ben çok önem veriyorum bu konuya aklımdakileri yazayım..
lara
alin
derin
asya
berre- berra
elis-elisa
asel :bal demekmiş hoşuma gitmedi desem yalan olr:)
alya
beray
daha o kadar çoktuki aklıma geldikçe yazarım..
arkadaşlar herkese tşk ederim
alıntı yapamadım msjlara yada ben beceremedim![]()
cnm çok isim var aklımda araştırıyorumda sürekli ben çok önem veriyorum bu konuya aklımdakileri yazayım..
lara
alin
derin
asya
berre- berra
elis-elisa
asel :bal demekmiş hoşuma gitmedi desem yalan olr:)
alya
beray
daha o kadar çoktuki aklıma geldikçe yazarım..
arkadaşlar herkese tşk ederim
alıntı yapamadım msjlara yada ben beceremedim![]()
magnezyum eksikliğinde kalsiyum eksikliğinde olur canımcım.günaydınlar
bir sabahta sorunsuz uyanıyım diyorum ama nerdeeeee
acaba tüm belirtileri yaşamak zorundamıyım diyorum ama sonra şükür yinede bu halime bebişim iyi olsun diyorum
bu sabahta ayağımın altı kasılıyor sonra geçiyor
ayak kasılması magnezyum eksikliğinden mi oluyordu ?
güle güle git bacım. cimcimeni gör de gelGünaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..
geçmiş olsun canım. maalesef demir hapı bulantı yapıyor. ben bir gün içeyim dedim de burnumdan geldi. zaten sürekli bulantı kusmam da var.Günaydın hanımlaarrr,
Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettimSabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti
Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum
Var canım hamile kaldığımdan beri ve hatta daha öğrenmemişken sabah 7,20 de kalkarım, ama ben geri tekrar yatabiliyorum eüer acıkmadıysam
Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından![]()
günaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)
Allah mutluluğunu bozmasın canımcımgünaydın canım o resimdeki ikizleri yerim ben ne tatlı kız onlar öyle ayyyy kızım olacağı için o kadar mutluyumki![]()
her isim bi çok kökenle farklık gösteriyor örn ben farsça kökenine bakmaya çalışacağım çünkü en bozulmamış hali ordan geleceğini düşündüğüm için ..süperrrr yaz kız yaz benim aklımda daha pek bişi yok.Bade diyodum anlamı şarap demekmiş vazgeçtim,melisa olabilir belki ama daha çok düşünmem lazım.Benim içinde önemli,eşimle isimlerimizi birleştirmeye çalıştık çok anlamsız şeyler oluyor o sevdadan vazgeçtik artık bakalım hayırlısı.
kızlar Benimde Cinsiyet Tahminimi Yapar İnş Doktor
her isim bi çok kökenle farklık gösteriyor örn ben farsça kökenine bakmaya çalışacağım çünkü en bozulmamış hali ordan geleceğini düşündüğüm için ..
o isim çakıştırma olayına baya bi çaba sarf ettim ama tık yok çıkmadı bişi:)
erva
ikra
efsa
ecrin
yazel
buğlem
mina
erkek olsa iş kolayda kız olunca isim yakıştıramıyorum bi türlü :)
aslında yüksek ihtimal değişmiyor ama yinede ne olur ne olmaz diye benziyor olabilir diyorlar bence değişmeyecek tir ve umarım gönlündekinede uygundur :)bnmde kız gibi dedi ama haftaya belli olcak benim isim seçeneği
defne derin ela masal öykü esila :)
magnezyum eksikliğinde kalsiyum eksikliğinde olur canımcım.
güle güle git bacım. cimcimeni gör de gelkız feci çarpacak ne ağzın kulaklarında döncen haberin yok
geçmiş olsun canım. maalesef demir hapı bulantı yapıyor. ben bir gün içeyim dedim de burnumdan geldi. zaten sürekli bulantı kusmam da var.
anaaaaaam ne güzeeel. gözün aydın canım. darısı benim başıma. ben de yarın kontrole gideceğim
Allah mutluluğunu bozmasın canımcım![]()
canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmambende 3 yaşında bir oğlan var ancım o ne zaman izin verirse o zaman okuyorum sayfa açık ama ben çoğu zaman başında değilim. bir de üzerine geçici misafir geldi 1,5 yaşında ikiz bebeleri var, feleğim şaştı. neyse ki oruç yok, oruçlu kafayla çekilmezdi o sıpalar, 2 saat durup gittiler
bizde yasak yok ama ambargo var bir haftadıradamın bıyık borakası geldi ben de bıyık varsa evcilik yok dedim direniyoruz bakalım karşılıklı
çiğ köftenin etsizi de yasak değil yaw ama sınırlı yemek lazım. benim gibi bir oturuşta 3 porsiyon yemeyecek insan
bence senin yüzünde küçülme falan olmuştur burnun ortaya çıkmıştır. 3. 4. ayda burun mu şişer ya
iyi de ben şimdi midyeyi nereden bulacağım allahın urfasında
ben 18 e kadar öğrenemeyeceğim bir de beni düşün. daha 3 haftam var. doktrum 3lü teste kadar gelme dedi
antepli misin sen bakiiim :) senin dediğini onlar çok yapar
herkesin neşesi yerinde çok şükğr sen de iyisindir inşallah
Canimmm midye yemiyek bari diyer bacilar eee eee onlar yemeyin dedi awcunu yala antepli degilim baci urfali enistem war o oyle yapardi
Ohhhhh ne güzel ettin eline koluna saglik caniko
Gunaydın hanımlar,
Nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Sabah uyandığımda 5.45'ti. Oldursen normalde bu saatlerde kalkamam ama hamile olduğumdan beri maalesef uyuyamıyorum
Uyku sorunu yasayan var mı benim gibi? Normalde 18 saat aralıksız uyuyan biriyimdir![]()
heyecan yapma bebem böyle çıkarsıon doktorun odasındanGünaydın Kızlar.
Günaydın hanımlaarrr,
Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettimSabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti
Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum
Var canım hamile kaldığımdan beri ve hatta daha öğrenmemişken sabah 7,20 de kalkarım, ama ben geri tekrar yatabiliyorum eüer acıkmadıysam
Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından![]()
aynen canım erkek olur diye düşünüp hazırlamıştım.Aslında kız için de yaren olabilir demiştim ama babama saçma geldi sıra gecesiymiş orta anadolunun yaren.O ne öyle saçma isimler bulup durma dedi,şimdidisim bulamıyorum iyimi?Senin yazdıkların hakkatten orjinalmiş internetteyim şimdi ama hep aynı isimler farklı bişi yok malesef.![]()
bade ismini ben de seviyorum ya fonetiği çok güzel. Anlamıyla ilgili başka bir yerde "tasavvuf edebiyatında kutsal sevgi, aşk" yazıyordu ben de emin olamadım bir türlü. Eşim de çok seviyor, hem bade'm diye seviyor şimdiden. Ben de seviyorum ismi ama benim de içime tam anlamıyla sinmedi :26::26::26:süperrrr yaz kız yaz benim aklımda daha pek bişi yok.bade diyodum anlamı şarap demekmiş vazgeçtim,melisa olabilir belki ama daha çok düşünmem lazım.benim içinde önemli,eşimle isimlerimizi birleştirmeye çalıştık çok anlamsız şeyler oluyor o sevdadan vazgeçtik artık bakalım hayırlısı.
aynen, erkek ismi çok var içime sinen: Yiğit, toprak, kaan...her isim bi çok kökenle farklık gösteriyor örn ben farsça kökenine bakmaya çalışacağım çünkü en bozulmamış hali ordan geleceğini düşündüğüm için ..
O isim çakıştırma olayına baya bi çaba sarf ettim ama tık yok çıkmadı bişi:)
erva
ikra
efsa
ecrin
yazel
buğlem
mina
erkek olsa iş kolayda kız olunca isim yakıştıramıyorum bi türlü :)
sen bi rahat ol bakimm sakin ol,bugun herşey müthiş olcak ve içime doğuyor pipili diycek kız sana.Bu arada yanına kesme şeker al ultrasona girerken atıver ağzına,kıpır kıpır oluyo bu durumda cinsiyetinide görür doktor belki.Dualrım seninle gelir gelmez yaz hemen,Allaha emanet olun![]()
canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmamanacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum
şimdi kardeşim eve geldi kocam olucak adam allahtan pc bakmadı yemek yapmadım bilerek vakit geçirisn diye neyse brilikte brişeyler hazırladık balkona gittik 10.20 kadar anca zapdettim diyorum hayatım özledim seni az daha dur uyunun kaçmıyorya deidm tamam dedi amam deid sigaramı almaya gidiyim bekleki koca gelsin bakarımki pc başında
dediki sen tülkiysen ben kuyrugunum
oturdu beyimiz başına oynamay abaşladı bende sinirimden mutfagı temizle namazı kıl ilaç içtim sinirimde ignemi biel kendim yaptım sabahta kavga ettim gitti
anlıcagını işe yaramadı uyanırknede gene panik atagım azdı korkuyla kalktım yatagımdan allahım ben bu adamı ne yapıcam ya yola gelsin ne kadarda konuşsan yola gelmiyor
en azından ugraştım çabaladım
bendede uyku problemi var uyuamıyorum aman üstüne yatarım sabahın köründe uyanıyorum akşam 11 olmadanda pokemon oluyorum önceleir yatardım ah ah eski uykum nerdesin
heyecan yapma bebem böyle çıkarsıon doktorun odasından
aç karnına ilaç içilmez canım progestomn uyku yapıyor bulantı yapar amam istifar etmezsin benim bildigim
kızlar ben 3 gebelikgeçirdim biliyorsunuz kızımda istifar çok ettim ogullarımda degiş bende hayırlısyla ögreneydim cinsiyetini ona göre ismiyle konuşurum yavrumun ona göre hayaller kurarım işşalah
ben jelibonu doyurmadım gidiyimde doyuruyum
gıdısını aldıgımın iyimisin bulatıların nasıl
sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama![]()