hepsi uyduruyor yaw benim kardeşim nerdeyse hergün 1 kilo hurma yedi hamileliğinde,40 haftada sezeryanla aldılar yiğenimi.Hani hurma kasılma yapar erken doğum yaptırır derler ya,onda hiç öyle olmadı.Dokunmayan herşeyi abartmamak koşuluyla yemek lazım bence.
belki de ikizdir ve biri KIZ biri ERKEKtirrrrrrrrr
ben de bir yazıda okumuştum, aslında barbunya fasulye e kuruyemişlerde (badem,fındık, fıstık) daha fazla kalsiyum varmış:44::44::44:kızlar semizotunda çok fazla omega-3 varmış. ayrıca kalsiyum ve c vitamini de mevcutmuş. tam zamanı bol bol yiyelim bence.. oktaj ustada biri söyledi bunları. adam diyo ki balıkta omega 3 var deriz diyo halbuki balığın yediği yosunlarda varmış omega - 3.
ayyy yok mümkünse sırayla gelsınler:))
kız ben öyle adamın saçını başını yolarım o laf neden öyle töbe töbe şimdi burda ona gzüel saydırıda beni şutlarla burdan dur aklıma geldi benim yerime bebek saysın :99::99::99::99:anlayan anladı canıms en sakın karışma sonra sen kötü olursun bizde bir laf var iyi olur elden bilir kötü olur senden bilir diye aman diyim uzak dur vallahi o uşak olaydı sinrilerimi bri gzüel boşaltırdım bu işte başka bir iş var sana diyim
bana biri kız biri erkek diyor, ama ilk çocuğumda çin takvimi tuttu o erkekti bunda da tutarsa bu da erkek. zaten bana sadece mayıs kız görünüyordu bir ay daha kalmasaydı iyiydi. şimdi burada da herkes oğlun olacak diyor bakalım ne çıkacak daha 3 haftam var 29unda giderim sırf onu öğrenmek için. sonra tatile çıkacağız zaten 4lü testi yaptıracak fırsat buluruz inşallah. gerçi benim kaygım yok hiç sadece rutinde olduğu için yaptırıyorum. özürlü olduğunu öğrensem kıyabilir miyim acaba yavruma, rabbim kimseyi bu tür şeylerle sınamasın
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
KIZLAR ŞU LİNKTEN CİNSİYETLERİ Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ KAÇIMIZIN DOĞRU ÇIKIYOR KESİNLEŞENLERİN VE KESİNLEŞMEYENLERİN ORTALAMASINI YAPALIM...
ben de tahmin konusunda özürlü oldum, oğlumda biliyordum resmenbunda da kız olursa bana erkek olursa oğluma arkadaş deyip geçiyorum ama meraktan da çatlayacağım
hevesine tüküreyim öküze bak. kendi kaybeder. kardeşin inat edip biraz süründürebilseydi bari, belki adam olmaya çalışırdı. nedense çabuk barışacaklarmış gibi geldi bana.
dünya bir yana kocam bir yana, rabbim bozmasın.
bence onlar daha barışrlar, maalesef nişanlılık döneminde lüzumlu lüzumsuz bir ton kavga çıkıyor. bazıları şahsın karakteri hakkında çok şey anlatıyor da aşk sarhoşu olmayıp görebilmek lazım. bizler hep "ağzından kaçmıştır, isteyerek yapmamıştır, strestendir geçer" diyerek kendimizi kandırıyoruz. keşke objektif bakabilsek ya da bakanları dinleyip anlayabilsek. yazık çok üzüldüm
kızlar semizotunda çok fazla omega-3 varmış. ayrıca kalsiyum ve c vitamini de mevcutmuş. tam zamanı bol bol yiyelim bence.. oktaj ustada biri söyledi bunları. adam diyo ki balıkta omega 3 var deriz diyo halbuki balığın yediği yosunlarda varmış omega - 3.
kızlar semizotunda çok fazla omega-3 varmış. ayrıca kalsiyum ve c vitamini de mevcutmuş. tam zamanı bol bol yiyelim bence.. oktaj ustada biri söyledi bunları. adam diyo ki balıkta omega 3 var deriz diyo halbuki balığın yediği yosunlarda varmış omega - 3.
ahlak şaftı kaymış terbiyesizin ettiği lafa...nasıl sinir bozucu...yaww o kadar yaşanmışlık var böyle mi biter,bitirilir... Değer kıymet bilmezmiş sinir oldum bendeAllah en çok kardeşine,ailene ve sana sabır,dayanma ve atlatabilme gücü versin inşallah... çok zor hemde nişanın bu şekilde bitirilmesi kötü olmuş..Allahtan evlenmeden yüzünü göstermiş,evlendikten sonra bu sama salak yüzünü gösterseymiş ççoook daha kötü olurdu.. Eğer durumlarda farklılaşma olursa sen karışmamaya çalış ,sonra suç sana kalır..
Neyse geçti sinirim. Sinirden doğuracaktım nerdeyse
Zaten hiç sevmiyordum iyi oldu.
hey allahım yaaaa bu ne arkadaş.. alaa alaaa.. bi adabı bi usulü şekli var yani bu tarz şeylerinde,insan mı acaba bunu yapan? ya da hiç mi düşünmüyo karşındakini?sinir oldum bende bak.. yazık yaaa kardeşin nasıl üzgündür şimdi..
barışası varsa pek seni takmaz canım yaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama söylediği artık hakaret boyutuna gelmiş sen hiç kendini üzme prensesi düşün
ayıklaması bana da zor geliyor. hatta biz yapraklarını yoğurtlu salata, saplarını da pirinçli yemek yaparız. ama ben tembel işi yapıyorum bu sene. saplı yapraklı doğruyorum valla yoğurtla karıştırıp yiyiyorum. nolcak misafire yapmıyorum ya. tadında değişiklik de yokiyi diyon hoş diyonda mılık mırtık kim ayıklıycak onu,akşam eve gidince tipim kayıyo zaten benimki de diyoki kahvaltı ağacı çıktı içimde))Paşamm kız habire yemek yapıp duruyon azıcık bizede gönder hiç yapasım yok buaralar.
aferim kız strese girme herşey olucagına varıyor inan
ayıklaması bana da zor geliyor. hatta biz yapraklarını yoğurtlu salata, saplarını da pirinçli yemek yaparız. ama ben tembel işi yapıyorum bu sene. saplı yapraklı doğruyorum valla yoğurtla karıştırıp yiyiyorum. nolcak misafire yapmıyorum ya. tadında değişiklik de yok
arkadaşa katılıyorum.ben balıktan zehirlendim,doktor haftda bir ye demişti.dikkat edin bu aralar .ama semizotunda omega 3 mevcut böyle faydalı bilgileri paylaşalım arkadaşlar çok iyi oluyor...
Bahsedilen takvimde erkek çıkıyor bakalım haftaya öğrenecez inşallah
İşte elimde değil, bu çocukla evlenir diye ödüm kopuyor. Yarın öbür gün pişman olacak gelecek bu biliyorum ben. Ay yanlış anladın, bilmem ne barışacaklar yine.
Ben delirecem sonra
aynen canım bizde öyle yaparız da diyom ya işte ayıklamak zor geliyo yıkamak filan gıcık bi durum.Konuyla alakası yokta şu adidas,nike pumada bebek ayakkabısı gibi patikler varya onlardan almak istiyorum mağazalarda 60 tl den başlıyo çakmasını gören varmı internette?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?