2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah ömür verdiyse, hurma ağacı da yese bir şey olmaz.. Her şey O' nun "ol" demesinde.. Gerisi boş.. Fazla evham yapıp ne kendinizi ne çevrenizdekileri üzün bence arkadaşlar..

Son düzenleme:
kızlar semizotunda çok fazla omega-3 varmış. ayrıca kalsiyum ve c vitamini de mevcutmuş. tam zamanı bol bol yiyelim bence.. oktaj ustada biri söyledi bunları. adam diyo ki balıkta omega 3 var deriz diyo halbuki balığın yediği yosunlarda varmış omega - 3.

ben de bir yazıda okumuştum, aslında barbunya fasulye e kuruyemişlerde (badem,fındık, fıstık) daha fazla kalsiyum varmış:44::44::44:

ayyy yok mümkünse sırayla gelsınler:))

Neyse geçti sinirim. Sinirden doğuracaktım nerdeyse
Zaten hiç sevmiyordum iyi oldu.

aminn.Ben de tatile çok gitmek istiyorum ama hem iznim yok hemde korkuyorum yolda izde başıma bişi gelirse diye,panik atağım biraz.Seneye bebişimle giderim inşallah.

Valla bana da öyle geliyor ama hiç istemiyorum barışsınlar.

iyi diyon hoş diyonda mılık mırtık kim ayıklıycak onu,akşam eve gidince tipim kayıyo zaten benimki de diyoki kahvaltı ağacı çıktı içimde))Paşamm kız habire yemek yapıp duruyon azıcık bizede gönder hiç yapasım yok buaralar.

arkadaşa katılıyorum.ben balıktan zehirlendim,doktor haftda bir ye demişti.dikkat edin bu aralar .ama semizotunda omega 3 mevcut böyle faydalı bilgileri paylaşalım arkadaşlar çok iyi oluyor...

Valla tutasam kendimi arayıp neler söylerim de dizginliyorum işte. Düğünde kızıma ne giydirceğimi planlıyordum, olana bak.

Kısmet ne diyim.

sabahtan beri konuşuyoruz az toparlandı sanırım. Bizim kıza da güvenmiyorum ki gider yine barışır bununla.
Keşke bilsem tamamen bittiğini valla rahat edicem.

barışası varsa pek seni takmaz canım yaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama söylediği artık hakaret boyutuna gelmiş sen hiç kendini üzme prensesi düşün

Tamam, sağol. Daha ablayken böyleysem nasıl anne olurum hiç bilmiyorum. Anne olsaydım şu an İzmir'de çocuğun saçını başını yoluyor olurdum herhalde

ayıklaması bana da zor geliyor. hatta biz yapraklarını yoğurtlu salata, saplarını da pirinçli yemek yaparız. ama ben tembel işi yapıyorum bu sene. saplı yapraklı doğruyorum valla yoğurtla karıştırıp yiyiyorum. nolcak misafire yapmıyorum ya. tadında değişiklik de yok

aynen canım bizde öyle yaparız da diyom ya işte ayıklamak zor geliyo yıkamak filan gıcık bi durum.Konuyla alakası yokta şu adidas,nike pumada bebek ayakkabısı gibi patikler varya onlardan almak istiyorum mağazalarda 60 tl den başlıyo çakmasını gören varmı internette?

arkadaşa katılıyorum.ben balıktan zehirlendim,doktor haftda bir ye demişti.dikkat edin bu aralar .ama semizotunda omega 3 mevcut böyle faydalı bilgileri paylaşalım arkadaşlar çok iyi oluyor...

Ozlleemmm balıktan bu mevsimde zehirlenmen oldukça normal. Su anda balık mevsimi değil, yediğiniz balıkların cogu dondurulmuş .. Eylul ayında mevsim açılıyor, o zaman bol bol yeriz, o zamana kadarda Omega 3 almalıyız. Su anda hic bir deniz canlısını yemeyelim cunku kalanlar kalmış dip balıkları. Bizim dip balığı( dipte yüzen balık ) yemememiz gerekli ( ,ton balığı, karides ,yayın balığı, midye ,uskumru, kopek balığı, kılıç balığı )

Bahsedilen takvimde erkek çıkıyor bakalım haftaya öğrenecez inşallah

greeneyes selam,

Kedini ne yaptın? duruyor mu? benim toksoplazma temiz cıktı, veterinere goturduk kediyi, o da bunda toksoplazma olmaz demiş. Duruyor yavrukusum , evden göndermeyi 1 saniye bile düşünmedim. Bebegin evde hayvan ile büyümesini istiyorum, vicdanlı olsun.

İşte elimde değil, bu çocukla evlenir diye ödüm kopuyor. Yarın öbür gün pişman olacak gelecek bu biliyorum ben. Ay yanlış anladın, bilmem ne barışacaklar yine.
Ben delirecem sonra
herzaman deki kısmetse olsun kısmet degilse olmasın

canem heme yolluyum şimdi yaptıklarımı burda yazsam üstüme çullanırsınız:18::18:
3 poet erik kompostası koydum minik minik dogradın allahımd eidm evladım için koyuyorum süt olsun dedim allahım işşallah bu sefered yıkım yaşamam ya çok korkuyorum 3 hafta kaldı riskli haftalarıma diyorum paşa brişey olmucam amam bu vesvese öldürücek beni ne yapsamda rahatlasam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…