2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

seni sallamıyoz ve duymuyoz ne zamandır yazıyosun riskli haftalarım diye,ama bişey olmayacak bu sefer bebişko seninle annesi.Yaptıgın erik kompostoları ona seneye süt olacak,can olacak.Rabbim yanımızda canım mübarek günlerde,dualarını geri çevirmez inşallah.Böyle şeyle düşünmüyosun artık risk misk yok,içini karartma lütfennnn

İşte elimde değil, bu çocukla evlenir diye ödüm kopuyor. Yarın öbür gün pişman olacak gelecek bu biliyorum ben. Ay yanlış anladın, bilmem ne barışacaklar yine.
Ben delirecem sonra

Sen ne dersen de o kaderini yaşayacak, o yüzden üzme kendini.. Yarın öbür gün sen ayırdın demesindense kendisi öğrensin..

sanırım yazın sadece alabalık yemeliyiz. o sürekli taze

Arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyeti belli olmaa başladı mı; bugun benim ki muayenende o kadar kırıttı ki doktor bebişimin net olmasa da kız olabileceğini söyledi.ah artık isim derdi başladı

Canım alabalıkta nerdeki alabalığı yiyeceksin; eğer havuz Ya da göl gibi durgun su daki bir balıksa onda da yüksek miktarda civa var; önemli olan akar suda ki alabalık
alabalık çiftlikleri var ya onlar zararlı mı yani? ordan tutup pişiriyorlar ama durgun su sanırım

hayalim gerçek olsun söz bri çocuk sevindiricem

Ben her kritik kontrol sonrası için 1 çocuk sevindirmeyi adadım , tepeden tırnağa giydircem inşallah. Yeter ki hepsinden sağ salim çıkalım....

bende kalp taısını duyum dedim çukulata aldım bebegimi sag saglim alıyım kucagıma bri oglan bebegi gidydiricem tepeden tırnagı işşallah

bende kalp taısını duyum dedim çukulata aldım bebegimi sag saglim alıyım kucagıma bri oglan bebegi gidydiricem tepeden tırnagı işşallah

İnşallah paşam, görücez o günleri inşallah. Sen her cuma 1 çikolata al , cuma vakti dışarda bi çocuğa ver, bak faydasını göreceksin :)

Evet , kesinlikle civa içeren balık yiyemeyiz, benim verdiğim listedelki balıklar yüksek civa icerenler

aman kızlar dikkat edin bütün değerlerim fırladı...bir balık mahfetti beni.oysaki ilk kez canım çekti diye yedim.aman aman...ölüyorum sandım.o saniyeler geçmek bilmiyor.kolunuzu kaldıramıyorsunuz.su içsem çıktı...mahfoldum.1 hafta oldu hala toparlayamadım...

Slm arkadaşlar Nasılsıniz hamilelik nasil gidiyor benim cok bas ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim
Bu sicakta hamilelik hiç çekilmiyor yaa bi de ilk aylar daha zor bulantı halsizlik falan hepsi ust üste geliyor hayirlisi

sagol canım kendı adıma soylım şuan ıyı gıbı yarında 3,30 kont. var inş. hersey yolundadır evet sıcak mahvedıyo hepımızı dışarıya çıkmamaya çalışıyorum dışarı çıkınca çok basım donuyo aman dıkkat et kendene bol sıvı tüket basının agrısınada ıyı gelır

özellikle sabahları cok zor oluyor benim de bulantılarım hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…