herzaman deki kısmetse olsun kısmet degilse olmasın
canem heme yolluyum şimdi yaptıklarımı burda yazsam üstüme çullanırsınız:18::18:
3 poet erik kompostası koydum minik minik dogradın allahımd eidm evladım için koyuyorum süt olsun dedim allahım işşallah bu sefered yıkım yaşamam ya çok korkuyorum3 hafta kaldı riskli haftalarıma diyorum paşa brişey olmucam amam bu vesvese öldürücek beni ne yapsamda rahatlasam ben ya
İşte elimde değil, bu çocukla evlenir diye ödüm kopuyor. Yarın öbür gün pişman olacak gelecek bu biliyorum ben. Ay yanlış anladın, bilmem ne barışacaklar yine.
Ben delirecem sonra
sanırım yazın sadece alabalık yemeliyiz. o sürekli tazeOzlleemmm balıktan bu mevsimde zehirlenmen oldukça normal. Su anda balık mevsimi değil, yediğiniz balıkların cogu dondurulmuş .. Eylul ayında mevsim açılıyor, o zaman bol bol yeriz, o zamana kadarda Omega 3 almalıyız. Su anda hic bir deniz canlısını yemeyelim cunku kalanlar kalmış dip balıkları. Bizim dip balığı( dipte yüzen balık ) yemememiz gerekli ( ,ton balığı, karides ,yayın balığı, midye ,uskumru, kopek balığı, kılıç balığı )
sanırım yazın sadece alabalık yemeliyiz. o sürekli taze
alabalık çiftlikleri var ya onlar zararlı mı yani? ordan tutup pişiriyorlar ama durgun su sanırımCanım alabalıkta nerdeki alabalığı yiyeceksin; eğer havuz Ya da göl gibi durgun su daki bir balıksa onda da yüksek miktarda civa var; önemli olan akar suda ki alabalık
Canım alabalıkta nerdeki alabalığı yiyeceksin; eğer havuz Ya da göl gibi durgun su daki bir balıksa onda da yüksek miktarda civa var; önemli olan akar suda ki alabalık
seni sallamıyoz ve duymuyoz ne zamandır yazıyosun riskli haftalarım diye,ama bişey olmayacak bu sefer bebişko seninle annesi.Yaptıgın erik kompostoları ona seneye süt olacak,can olacak.Rabbim yanımızda canım mübarek günlerde,dualarını geri çevirmez inşallah.Böyle şeyle düşünmüyosun artık risk misk yok,içini karartma lütfennnn
hayalim gerçek olsun söz bri çocuk sevindiricem
Ben her kritik kontrol sonrası için 1 çocuk sevindirmeyi adadım , tepeden tırnağa giydircem inşallah. Yeter ki hepsinden sağ salim çıkalım....
bende kalp taısını duyum dedim çukulata aldım bebegimi sag saglim alıyım kucagıma bri oglan bebegi gidydiricem tepeden tırnagı işşallah
Evet , kesinlikle civa içeren balık yiyemeyiz, benim verdiğim listedelki balıklar yüksek civa icerenler
İnşallah paşam, görücez o günleri inşallah. Sen her cuma 1 çikolata al , cuma vakti dışarda bi çocuğa ver, bak faydasını göreceksin :)
kız dışarı çıkamıyom eşime desem olarmı
Olur olur, sizin cebinizden bi niyetle çıksın da :)
Slm arkadaşlar Nasılsıniz hamilelik nasil gidiyor benim cok bas ağrılarım oluyor onun dışında iyiyim
Bu sicakta hamilelik hiç çekilmiyor yaa bi de ilk aylar daha zor bulantı halsizlik falan hepsi ust üste geliyor hayirlisi
sagol canım kendı adıma soylım şuan ıyı gıbı yarında 3,30 kont. var inş. hersey yolundadır evet sıcak mahvedıyo hepımızı dışarıya çıkmamaya çalışıyorum dışarı çıkınca çok basım donuyo aman dıkkat et kendene bol sıvı tüket basının agrısınada ıyı gelır
özellikle sabahları cok zor oluyor benim de bulantılarım hala var
kız senin bebgine alıyımmı ben yesin sevinsin garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?