Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
KIZLAR ŞU LİNKTEN CİNSİYETLERİ Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ KAÇIMIZIN DOĞRU ÇIKIYOR KESİNLEŞENLERİN VE KESİNLEŞMEYENLERİN ORTALAMASINI YAPALIM...
ben de ilk hamileliğimi rahat geçirdim ikincide neye uğradığımı şaşırdım.3 ay bitti ama bulantı ve halsizlik geçmedi.4. ayda geçer diye ümit ediyorum artık.Diyetisyen bana muz ve maydonozdan uzak dur dedi.Rahim kaslarını gevşetiyormuş.Sabretmekten başka çaremiz yok sanırım...
Anaaaa banada diyetisyen muz ye dedi,maydanoz dereotunu abartma dedi,bide bitki çayları yasak diğer herşey serbest.
ben de ilk hamileliğimi rahat geçirdim ikincide neye uğradığımı şaşırdım.3 ay bitti ama bulantı ve halsizlik geçmedi.4. ayda geçer diye ümit ediyorum artık.Diyetisyen bana muz ve maydonozdan uzak dur dedi.Rahim kaslarını gevşetiyormuş.Sabretmekten başka çaremiz yok sanırım...
Selam kızlar. Bu sabah kalktığımda bi baktım dudağımda uçuk çıkmış.Bebeğe bir zararı olur mu acaba uçuğun?Aynı şeyi yaşayan var mı aranızda?
İnternetten biraz araştırdım,uçuk kremleri kullanılmamalı deniyor hamilelikte.Hamileliğimden önce de genelde adet zamanlarımda uçuğum olurdu,zovirax krem kullanıyordum ama şimdi kullanamıyorum hiçbirşey.Sizce ne yapayım?
Hay maşallah ! Paşam bugün redbull mu içtin naptın :)
Şu yıkanmış çamaşır kokusu beni mahvediyoodün ıslak havlu kokusundan kustum, bir sürü kirli var, sırf o yıkanmış kokusundan ötürü yıkamıyorum, çok pisimmmmm :)
paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....
valla adaçayını bile dikkatli iç abartma dedi bana.Çay ve bitki çaylarını bırak dedi.Muz ve maydonozu her gittiğimde söyler.Bilmiyorum artık...:44:
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama, belirleme | Hafta Hafta ve Ay Ay Hamilelik (gebelik)
KIZLAR ŞU LİNKTEN CİNSİYETLERİ Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ KAÇIMIZIN DOĞRU ÇIKIYOR KESİNLEŞENLERİN VE KESİNLEŞMEYENLERİN ORTALAMASINI YAPALIM...
erkek çıktı,
benimkide erkek kesinleşti
rus takvimi deeee çin takvimi deee, KIZ diyor bana
ne güzellllll banada çin takvımı kız rus erkek dıyo aynı drlarım gıbı bırı kız bıır erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?