2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım çin takfimine göre erkek diyor.ama doktorum yüzde 95 kız dedi.renkli ultrasonda:) ama ben rus takfimini öneririm birde ona bakarmısınız.ona göre kime yaptıysak doğru çıktı.ilk çocuklarımız bile.ama eşinizin ve sizin doğum tarihinizi kesin tam bilmeniz lazım.hani bazen erken geç yazdırılma olayları oluyor ya :)

Anaaaa banada diyetisyen muz ye dedi,maydanoz dereotunu abartma dedi,bide bitki çayları yasak diğer herşey serbest.

slm güzel anneler nasılsınız? benim sınavlar allaha şükür. bitti pazar akşamı eşimin mmleketine geldik tarsusdayım anca yorgunluğumu attım. bel ağrısı çok yaşadım biraz hafifledi sizler nasılsınız. hepinizi özledik. bu arada kızlar ilk gittiğim dr kız gibi demişti cuma günü dr gittim göstermedi ama dr illa bir şey de derseniz dedi erkek dedi kafa karıştı iyice eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiç farketmez ama biz kıza alışmıştık babası hep kızım diye seviyordu alışkanlık devam ediyor. 3lü test yaptırmaya gittiğimizde burdakiler ne dicek bakalım:):):):):)

muz ve maydonozu çok yemediğiniz sürece sıkıntı olmuyor.aksine muz ve çeviz.bebeyi çok geliştiriyor.hiç beslenemedim.ama hergün mutlaka iki ceviz yiyorum.ve arada muz yemeye çalışıyorum.doktor gelişimi çok ii dedi.bu ikisine borçluyum

muz ve maydonozu çok yemediğiniz sürece sıkıntı olmuyor.aksine muz ve çeviz.bebeyi çok geliştiriyor.hiç beslenemedim.ama hergün mutlaka iki ceviz yiyorum.ve arada muz yemeye çalışıyorum.doktor gelişimi çok ii dedi.bu ikisine borçluyum.maydanozuda az miktarda arada salatalara katıyorum.

Bende de çıkmıştı canım, annemde aloa vera çiçeği var ondan sürdüm iyi geldi ama dudağımın kenarında olduğu için sürekli yarıldı.. küçüldü ama hala duruyor orda.. Sarımsak iyi gelir diyorlar dene istersen

evet canım bebegim ban kuvvet yeriyor garibimi yorudm bugün ama deydi ne yapayım pis dagınık evde duramam dikişim atılınca rahime sadece yemek yapıcam okadar allah yardımcım olsun
paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....

Bana erkek diyo, ben de erkek hissediyorum, doktor da erkek derse tutuyo demektir bu tahmin :)[/QUOTE]

linki hiç tıkmaladım çin takvimid ye bakıyım çamaşırları asıyım dönerim birazdan
sonucu yazarım az sonra

valla adaçayını bile dikkatli iç abartma dedi bana.Çay ve bitki çaylarını bırak dedi.Muz ve maydonozu her gittiğimde söyler.Bilmiyorum artık...:44:

hepsi uyduruyor yaw benim kardeşim nerdeyse hergün 1 kilo hurma yedi hamileliğinde,40 haftada sezeryanla aldılar yiğenimi.Hani hurma kasılma yapar erken doğum yaptırır derler ya,onda hiç öyle olmadı.Dokunmayan herşeyi abartmamak koşuluyla yemek lazım bence.

bana biri kız biri erkek diyor, ama ilk çocuğumda çin takvimi tuttu o erkekti bunda da tutarsa bu da erkek. zaten bana sadece mayıs kız görünüyordu bir ay daha kalmasaydı iyiydi. şimdi burada da herkes oğlun olacak diyor bakalım ne çıkacak daha 3 haftam var 29unda giderim sırf onu öğrenmek için. sonra tatile çıkacağız zaten 4lü testi yaptıracak fırsat buluruz inşallah. gerçi benim kaygım yok hiç sadece rutinde olduğu için yaptırıyorum. özürlü olduğunu öğrensem kıyabilir miyim acaba yavruma, rabbim kimseyi bu tür şeylerle sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…