2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oluyor bazen o yaa bi kere bende ölü gibi uyumuşum normalde çıta uyanırım telefonlar kapılar heryer yıkılmış merak etmişler ben fosur fosur uyumuşum

Devamı gelmez inşallah. kendimi kötü hissettim

Ben de pendikte özel hastaneye gidiyorum da muayene ücreti 35 tl biraz pahalı orası sanırım.

Devamı gelmez inşallah. kendimi kötü hissettim

Ben de pendikte özel hastaneye gidiyorum da muayene ücreti 35 tl biraz pahalı orası sanırım.

Ben burdan vazgeçemem 5 yıldır tüp bebek tedavim burda oldu,doktorum çok özel birisi.Ankara şartlarında da fiyat diğer hastanelere göre iyi diye biliyorum.Battı balık yan gider,tüp bebek için dünyanın parasını döktüm muayene ücretleri hiiiççç koymuyor hele birde sonunda bebişime kavuşmak varsa

kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ya ama ben eminimki çok güzel ve tatlı bir hamilesindir.
arada bende eşime söylüyorum çirkin oldum artık diye psikolojik heralde

sorma bende kaş bıyık fena halde cıktı erkek gıbı oldum zaten çok çabuk uzuyorlar yuzum renksız kendımı bende çok çirkin hissdeiyorum kendimi. herkes güzelleştın dıyor DA teselli cümleleri bunlar.eşimle nı yerde güzel hatunlar gectııgnde çok kısanıyorum ben böle degildim normalde işte bile herkes kızıyo bak kendıne dıyorlarda hıc ıcımden gelmıyor zaten halımde yok

canım ya cok saol içime suserptin dünden beri içimde kötü bi his var

Ayy paşamm çok alemsin vallahi
sağlıklı doğsunlarda,sorunsuz,hiç farketmez tabii,ama ben acaip merak ediyorum nedense,inşallah bu seferki kontrolde belli olur.
söz veriyorum kesin desin cinsiyetini gelip hemen yazıcam kız olsun erkek olsun benim olsun o ban yeter ben annesiyim onun çok şükür kzında oganınca heyecanını yaşadım amam dersenki kalbindeki ney erkek derim 2.ci oglumda çok kötü olmuştum saglkıklı olsunda kızımda olsun önemli degil amam fikrimi söylemek istedim şimdi eni kandırsam yaradanı kandıramam

çok mutluyum eşim oruc tututor bugün allahım sanan şükürler olsun dün biraz konuştum işleirm agır dedi amam dedim ne olur devam et bak ben sana neler hazırlarım rabbim için deidm bugün oruçlu yarın ne olur bilemem:18:bugün pazarımız var erken gelebilrise pazara gidicez meyvemle badem domates alıcem sebzem var evde allahım bu pazarı gezmeyi ben çok seviyorum yaerken uyandım bebem yatakta saga dön sola dön zorla uyuyudum 11 kalktım yatagımı topladım makinaya açık renklileri attım yıkanıyor kahvaltımı yaptım 3 litre suyumu doldrucam ilaçlarımı içmadim daha

kızlar sormuşlarya detatlı ne kadar diye söylüyüm
169 ikili tarama testi
320 muayenesi
400 ayrıntılı ultrosonu
yol parası
900 buluyor
harbi bu sizbiz neden böyle yaptı inan onu asla affetmicem zaten panik atagım beni strese soktu gebe gebe facedende cevap gelmedi

canım sen medicana ya gidiyodun demi :)

Senin durumunda olsam başka doktora güvenemezdim zaten ama yine de azcık daha ucuz olsa iyiydii..

ohaaa diyorum abartmışlar o terbiyeyle alakalı canım yaa...şımartmadan kastım oyunlar oynamak birlikte bişeyler yapmak falan yanii..

iyi iyi maşallah diyim nazarlardan korusun RabbimÇok iş yapma bugun bizle ilgilen biraz,hemde pazardan döndüğünde deli gibi işin olur o alınanlar yerleşcek çabuk bozulacaklar pişirilecek vs.Araya çamaşırda sokmuşsun yorulcan bacımmm dinlen birazcık bayram temizliği var bunun daha

benim de içimden gelmiyor, makyaj da yapamıyorum zaten. Sabah geldim iş yerinde lavaboda yarım saat öğürdüm. Gözler, surat kıpkırmızı olmuş. Sonra da yüzümü yıkadım, nasıl makyaj yapabilirim ki:44:

kıyamam ya bende kızımda öyleydim servise binmeden bi çıkarırdım indikten sonra bir dizlerim ağrırdı klozet başında gözlerin yuvalarından pörtlerdi valla rabbim sabır versin tez zamanda geçirsin inşallah...bunda bulantı var ama kusmadım hiç daha bi doğsunlar ısırırız olurmu...

canım baytram temiligi yapmayı düşünmüyorum gelenim olmuyor işşallah ameliyatım belli olsun ozaman yapıcam geçmiş olsuna gelenler oluyor canım neyse benim çıkmam laızm bir müddet giremezsem merak etmeyin olurmu

Olur tabii ne biçim ısırırız hem de :)
Birkaç gündür bulantım yoktu, sabah da olmasaydı noldu bu çocuğa diye stres yapardım bugün. Yarın kontrolüm var zaten, uyuyamazdım gece herhalde. Çok kızmadım o yüzden, annesine kendini hatırlattı

makyaj malzemeleriyle vedalaşalı uzun zaman oluyor uyumayı tercih ediyorum ona ayıracağım vakite bide yüzümde leke var özellikle ağzımın kenarları sürekli kızarık ve soyuluyor

şu evhamlı hallerimiz ne kötü yaw.Çocugun hayattaki özgüvenini belirleyen en büyük etken anne karnında geçirdiği zamanlarmış.Yani anne çok huysuz,telaşlı,sinirliyse bebek doğdugunda huysuz bir bebek oluyomuş aynı annesi gibi.Bu durumda bizimkilerde evhamlı olacak gibi gözüküyo,ama napim çok merak ediyorum iyimi acaba napıyo diye.Hareketlerini hissetmeyi dört gözle bekliyorum.

makyaj malzemeleriyle vedalaşalı uzun zaman oluyor uyumayı tercih ediyorum ona ayıracağım vakite bide yüzümde leke var özellikle ağzımın kenarları sürekli kızarık ve soyuluyor

bende makyaj çok sık yapmasamda herzman oje sürerdim hele yazın terlik giydiğim için ayak tırnaklarımı hep ojeli gezerdim.Şimdi nerdeeee,ne ruhum istiyo ne göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…