- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
sattan gerideyim aslında biraz, doğum ocakta olacakmış.. şu an 16+5'teyim. geçen hafta 15+2'de akşam tv izlerken hissettim ilk, arkama yaslanmış mayışmıştım iyice.. sonra iki üç gün sonra yine olmuştu, ama bu hafta hergün hissediyorum. günde iki yada üç kez pıt pıt pıt diye vuruyor gibi. elimi koyunca belli olmuyor ama henüz. gaz gibi değil onuda çok yaşadığım için bunu ayırt edebiliyorum. evet ilk gebeliğim bu arada.
banada gösterdi güya bacak arası bak diye.Hiçbişi anlamadım)Umarım doktorum doğru görümüştür.Bide çıkınca hemşireler doktorun söylediğinin tersi çıkar pek cinsiyet tahmin edemez dedi,buyur burdan yak dedim.Adam prof 5 yıldırda doktorum artık oda tahmin edemezse...Eşimde diyor ya erkekse halen kesin bişi söylemediler.Ama olsun ben çirkinliğimden kız olduguna inandırdım kendimi,bide sağlığı iyi olsun gerisi boş,hertürlü kabulüm.
günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?
günaydın canım,denize girebilirsen benim içinde gir yaaa tatile gidenlere gıcık oluyorum şu Ankarada da deniz olsaydı ne olurdu sanki
günaydın hanımlar ve göbüşler. herkese merhaba. benim göğsümden suya benzer süt gelmeye başladı. dün çok tuhaf oldum. erken diilmiki acep?
merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.
bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.
ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.
üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.
heee hee ben kilo almadım yani sanırım 500 gr filan aldım ama göbeğim çıktı hem bayağı benim bikinilerde sıkıyor dün gidip baktım 1-2 beden büyük bişeyler almaya karar verdimbayramda tatil niyetimiz var çünkü........
hello kızlar,
valla daha sonuçlar çıkmadı
2 saate kadar kesin çıkacak diyorlar, sabırsızlıkla bekliyoruz, neyse geç olsunda iyi bir sonuç çıksın
kısmet olursa girmek istiyorum
önce denize girmek için bir şeyler bulursam :)
eşinle aran nasıl oldu?
kısmet olursa girmek istiyorum
önce denize girmek için bir şeyler bulursam :)
normal canım benim ilk hamileliğimdede geliyordu bu süt değil sadece süt kanalların açılıyor normaldir...doktorda aynısını söylicek sana herkeste gelecek hatta herkes bira uğraşıp sıksa göğsünü doğuma kadar sütü gelir ...zaten doğumdan önce o antrenmanları yapmanız gerekiyor süt hemen gelsin diye...
konuştuk canım. bağrış çağrış ikimizde ağlaya ağlaya derdimiz tasamız ne varsa konuştuk. onu çok seviyorum çok sevildiğimide biliyorum ama anlaşamayınca kötü oluyor herşey. çok şükür allah bozmasın şimdilik herşey süt liman. oda toparladı biraz bende daha anlayışlı olmya gayret ediyorum. sağol sorduğun için.
merhaba kızlar, vücut şekillerinden bahsetmişsiniz, benim belim kalınlaşmadı fazla, önden bakınca bel oyuntum var hala. ama yandan kocaman duruyor. erkek olduğu içinmiymiş demekki, bunu bilmiyordum.
bikinimin içinede hala girebiliyorum üstü sıkıyor sadece oda arkadan ipli olmadığı için ayarı yok açamıyorum.
ben artık pıt pıtlarını hissediyorum, geçen haftadan beri arada bir yokluyor, çok güzel bir duygu.
üçlü test zamanımız geldi ama yaptırmayacam, haftaya normal kontrole gidecem, randevumu aldım şimdiden.
biz de yarın tatile gitmek istiyoruz, sonuçlarım iyi çıksında
bu hafta bikinimi bi giydim aynı banu alkan gibi olmuş memişler fırlıyo,
dedim ben bunu giyemem gidip yüzücü mayosu aldık, çok rahat sen de öyle birşey bak, heryerden tutuyor, zaten güneşlenme sakın dedi doktor, o yüzden iz miz çıkmaz, bi denize girmek için, giyip, sonra da hemen çıkar ıslak kalma dedi,
sen de dikkat et
yolda da sürekli mola verip, yürüyüş yap dedi
ben de hissetmeye basladım ben deeeiki gecedir bi sagda bi solda hissediyorum bebişimi rabbime şükürler olsun..çok küçük dokunuslar ama öyle heyecan vericiki...Rabbm hepinize nasip etsn arkadaslr...
canım benim ikinci hamileliğim oldugundan eminim...ama artık yavas yavas sen de hissetmeye baslarsn...bende 2 gündür bişeyler hissediyorum ama dinliyorum diye bana öyle geliyor sanıyorum henüz emin değilim hissedip hissetmediğimden
ben de hissetmeye basladım ben deeeiki gecedir bi sagda bi solda hissediyorum bebişimi rabbime şükürler olsun..çok küçük dokunuslar ama öyle heyecan vericiki...Rabbm hepinize nasip etsn arkadaslr...
o konuda ben de tecrübeliyim canım...şimdi sevinin siz doğuma doğru uyuyamıyom gece sürekli tekmeliyo uyutmuyor diceksiniz...benim ilk hamileliğimde resmen tekme atar eşim uyanırdı noluyo diye artık beni geçti babaya tekme atıyo resmen ...eşim yuh artık napıyo bu içerde ya diyordu....
merhaba lord hamile giyimin sayfasında her turlu mayo var,bak ıstersen
o konuda ben de tecrübeliyim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?