tatil demeyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim gidiyooooooo iznim yok,korkuyorum haftasonuda ufak tefekte olsa biyerlere gitmeye.2 gün için en yakın deniz bile 6-7 saat o kadar yolu çekemem gibi geliyor.Tatil planlarınızı okumamak için çıkıyorum yoksa ağlıycammmm görüşürükkkk:2:
Paşammm toprağım nerdesin?Kız 3 gündür aile saadeti yaşamaktan mutluluk sarhoşu mu oldun gelemedin bu sabah?SİZBİZ hakkat gitti herhalde.AFİS nerdesin kız,yoğunluktan mı giremiyosun?Orkide,Ebrumeric ve sürekli forumda olanlar nereye kayboldunuz a dostlar muhabbet çeviriyoz sizde katılın
ben bu akşam annemlerin yazlığına gidiyorum sonra
01 ağustosda yıllık izne çıkıyorum bayramla birleşicek 12 gün yazlıktayım
sonrada kısmetse eylül de bodrumdayım orda kalıcam :)
benim tatil programı baya yoğun günler geçsin artık
tatile gitmek istiyorum :)
BENDEDE bulantı olmadımı mutfaga gırıyorum zaten hemen çıkıyorum bogurerek o zaman bebiş ıyı dıyorumbıde ben hayattan hıc keyıf almıyorum iş hep sonrasıda uyku hıc keyıf almıyroum sızde durumlar nasıl?
Kızlar merhaba
Alalh neşenizi arttırsın. İyisiniz inşallah hepiniz.
Ben 2 de doktora gidiyorum. Cinsiyeti ögrenebilecez mi bakalım.
Meraktan çat diye çatlayabilirim.
Hemde korkuyorum bir sorun var mı diye. Üff annelik çok zor. Her an onu düşünüyorum.
Rabbim acılarını göstermesin. Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah.
Birde doktora ikili test sonucumu gösterecem. Bakalım neler olicak.
dua edin kızlar.
Hayırlı Cumalar dilerim hepinize.
ya sözde bizde eşimle karadenız turu yapacaktık sonrada bodruma gıdecektık aslında bodrumu hala dusunuyorumda uzak ya mesafe korkutuyor benı(
dün hiç abartmıyorum aralıksız kustum, bir şey yiyip içemedim. bugün daha iyiyim. ama dünden dolayı hiç halim kalmadı. başım zonkluyor. biraz kendimi toplarsam muhabbete dahil olurum inşallah
Kızlar merhaba
Hemde korkuyorum bir sorun var mı diye. Üff annelik çok zor. Her an onu düşünüyorum.
Rabbim acılarını göstermesin. Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah.
dua edin kızlar.
ya sözde bizde eşimle karadenız turu yapacaktık sonrada bodruma gıdecektık aslında bodrumu hala dusunuyorumda uzak ya mesafe korkutuyor benı(
Kızlar merhaba
dua edin kızlar.
Kendi arabanızla gidecekseniz saat başı durur biraz yürürsün 5 dk filan sonra devam.. bende sordum doktora aşırı uzun mesafe değilse sorun yok dedi.. ama aşırı sıcak saatlerde çıkma bulantı yapar dedi..deniz ve temizliğinden emin olduğun havuza girebilirsin dedi... bende sabah ve akşamüstü denize girip öğlen otelde duracağıminşallah
Kızlar mrb.. Haftalardır sizi okuyorum ancak üyeliğim yeni aktif olduğu için yazabildim . Beni de eklermisiniz tabloya yada kim ilgileniyo ben ona msj atıyım.
Kızlar mrb.. Haftalardır sizi okuyorum ancak üyeliğim yeni aktif olduğu için yazabildim . Beni de eklermisiniz tabloya yada kim ilgileniyo ben ona msj atıyım.
Ya ne güzel tatil planlarınız var
benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
kıyamam sana ben.. aslında bizimde yoktu tatil planı ama iyice ağırlşınca şişince gidemem belki dedim.. doğum ocak da bütün kış evdeyiz vs.....üstelik çalışıyorum ben hiç bişey olmasa bile iş yorgunluğunu atmam lazımdı baktık en uygun zaman bayram olacak.. bayramdan bi iki gün önce gitmeye karar verdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?