2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
amin herkesin ki geçer inşallah ben yine şikayet etmiyorum çok şükür halime

Greeneyes87 canım benim geçtiğimiz hafta cok asiriydi bulantilarim fena bas agrisida veriyordu hep yatak dosek yattım birsey yiyemedim iki kilo vermisim cumartesi dr gittim zofer verdi sabah aksam bir yada kendini iyihissettigibnde sabah akşam yarim al dedi dediklerini yaptım simdi superim tavsiye ederim:)))

canım benim kaynanam kaba konuşuyor ozaman,çünkü patlıcana bile badılcan diyen birisi bu en basit örneği.Taneme kesin Danem der bende fıttırırım o yüzden vazgeçtim,arayışa devamm

aklın kalmasın kız kimse bişeycik yazmıyo orkideyle ben yazısıyom arada empress34 laf atıyo öyle işte.Sen git kocinle ilgilen yemeğini ye jeliyi doyur,ruhunu besle hadi bakim kezbanlara bırak forumu
kezbanlıktan kurtuldum çok şükür işşallah bugünde agdayı yaptımmı temem bu iş bugün karşı daireye iftara davetliyiz eşime diyorum gidermiyiz vallahi hanım bilmiyorum şimdi taksiyle götürsem çok tutar minübüsle gidersek çok hoplatır otobüsle gitsek ssatlar alir biz en iyisi yürüyerek gidelim dedi buda eşimin espiri kapitesi
ben ne çektim ölen kıızmda allahım kafamı peketlere vurdugumu biliyorum diş uçlarımın sinri uçları açılmış deid doktor brişey yapamayız amoklovin 1000 mg verdi antibiyotik tedavi için olurda doktor veirrise korkma gebelikte kullanılıyor dişçiyede gelince her gittigimde eve geri gelirdim totoma baka baka birşey yapamayız dediler her seferinde 5 aydan osnra müdahale ediyos dedikızım vefat etti diş agrım geçti sonra agrıyan dişim kıırldıyavrum gibi oda terk etti benişimdi 2 dişim var işşallah kudurmaz:18:

coraspirin folbiol apikopal diyaformin 1000 progestoron 0.6 cleksi kullanıyorum igne
yarın muayenem var bakalım kabızlık için ilşaç isticem belkim ilaçlarımı degiştirir cinsiyetini ögreniyim bri şey alıcam yavruma babamız para alabilrise kurbanımı kesicem bebegimin işşallah
günaydın anacağuzlarım bugün işe başlayacağım bakalım. herkese sevgi dolu, huzurlu, kaygısız,bereketli bir gün diliyorum.
kolay geldin gıdısını aldıgımın pokilerimin annesi
allah yardımcın olsun kardeşyarında benim kontrolüm var ne yapıcez:18:
Canım geçmiş olsun.......... evde olanlara özenenlerden biriyim bendeeee:26::26:
kız ne özeniyorn bende çalışanlara özeniyorum evde olmak zor 4 duvara rasındasın helede benim gibi riskli gebelik geçiriyorsan

isim anneis ben olucam senin kızının haberin olsund emedi deme arayışlar içindeyim
zümra
sümeyye
şifa
ömür sena kızım olrusa işşalah o ismi koyucem
sevde
aklıma gelmiyi gelsin işşalah el atıcam

kızlar bugün evim temiz oh gelme keyfimebir namazlarım var işşallah akşamada karşı daireye davetliyiz iftara oh bir sürü kişi gelicek yasasın canım sıkılmıcekgzüel geçer işşallah sizler ne yaptınız bakalım

:)))) o zaman oyleyse bisey diyemiycem canım bence de o zaman ismi degistir bir omur çekilmez oyle:)))

hem çekilmez hemde insan isimden,çocugundan soğur.O yüzden buldugum isimleri bide onların dilinden düşünüyorum nasıl söylerler acaba diye?Şimdi isim filan soran yokda o zaman çok kıymetli olurlar malum klasik babaanne modu.Hayırlısı bakalım aklınıza gelen isimleri yazında isim havuzu gibi olsun ordan seçeriz belki.

aman Allah nazar deydirmesin hep iyi ol inşallah

Yavrucuk hoşgeldin ohhh sıhhatler olsun paşama.Yarın mavişine pek güzel görüncen haaa.akşam yemek işindende yırttın iyi olmuş.Dün benim ceyar uyanınca kaptı pc yi aman dedim al yedik sanki,yapıştı yine oyununa gittim yattım bende,hiç zevkli akşamlar geçirmiyoz biz yaaa evcilikte yok herşey süt liman ne sıkıcı???Jeliyi doyur haaa aç bırakma.Yavrum benim bebeye isim ararken kaynanamın söyleşiyle düşünmek gerekiyor bulduklarından ona göre seçerim ben sen aklına geldikçe yaz bakalım nasip bu işler,seninki de kız olcak dediydi dersin toprağımmm

bence sen isim bulunca kayınvalideni ara şu isim nasıl diye sor telafuzuna bak napacan başka çaren yok

Canım benim de kızım olacak inşallah yüzde doksan pelin koymayi düşünüyorum esim azra diyor uc yasindaki oglum kız olsun diyor:))) ilayda tugce melisa ecrin nilsu aysima diğer favorilerim ama kayinvalidenlerin telaffuzu acisindan düşünmedim canim bilesinn:))))

Nilsu şuan ki favori ismimiz bakalım daha değişebilir tabi,duyunca işte bu diyeceğim bi isim çıkmadı daha o ismi arıyorum

senden sonra balkona gittim dışarı astıydım beyzlıları duvar adurudm bagırdım eşime tık yok dedim duymuyornmu geleydin alaydın çamaşırları göbegimden korkuyorum zaten igne oluyorum göbüşüm acıyor dedim hay demez olaydım ayagına gelicekmişim beyimizin dicekmişim ceyar kılıklı dalmış oyuna lan kalk bak bukadın neden vuruyor duvara sonra kızdım deidm oyununmu önemli karnımdakimi elinde kuba bardakda çay vardı sen sinirinden vur elini sandigin üstüne vay efendim burda oturmam sana batıyor vs dedi bende sinrileindim aldım abdesti kıldım namazı balkona çıktım tespik çekmeye başlaıdm allahım sinir olma gelde gelmedi odun kocam 1 saate kadar oturudm balkonda dondum kapalıu ama camlar açık sonra içeri griidm yassıyı kıldım ban sen kılmısın senind erdin ne deid kapışmaya başlaıdm sinrilendim bende yettei canıma dedim vallahi gdieirm deidm sonra alt kattaki geldi kaçlarımı bıyıklarımı aldı gitti neyse deidm hadi yatalım saat 2 geliyor sen yat yeni oturdum başına dedi sen benim şarterleirm at ne halin varsa gör dedim çocukalrımı aldım yatak odasına gittik uyumuşum wc kalktım oturdugu yerde uyuya kalmış 3 kere kaldırdım yataga gel diye ekrana tıkladı sonra uyumuş allahım bu oyun beni çileden çıkartıcak vallahi sinirimden bütün fişleri çektim gene bıraktı orucu çocuk oyuncagımı bud edim elim kolum kalmıyor deid sanki 2 ayı nasl tutucaksaben bebegim karnımda içim gidiyor hem oruca hemde teraviye amam ne yapayım şimdiden düşünüyorum 1 ay orucu nasıl tutarım diyebende oluruna bıraktım ne hali varsa görsün

Kızlar ben çıkıyorum(( yemek temizlik ütü beni bekler bi de uc yasindaki oglumun yemek saati geldi anlayacaginiz bugün benim evde cok is var sizi ozluycem kizlar kendinize iyi bakin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…