amin herkesin ki geçer inşallah ben yine şikayet etmiyorum çok şükür halime
...
%90 kiz demisti 12.haftada 2 hafta sonra kontrolum var bakalim bi degisiklik olcakmi...... ben simdi tatilde oldugumdan hep bol pant filan giyiyorum eylulde 5 6 aylik olcak hic ise giderken giyecek biseyim yok alisveris yapmam lazim ama sicakta carsiya da cikmiyorbunlarla rahatsan böle devam et eylul gııbde gıbıp alırsın hamile pantolunu
ben hamile pantolonu değil ama beli lastikli pantolon aldım 2 tane 2 tanede yazlık elbise bide taytla çok rahat ediyorum böyle idare ediyorum ama ilerleyen aylarda pantolon almak zorunda kalacam sanırım
canım benim kaynanam kaba konuşuyor ozaman,çünkü patlıcana bile badılcan diyen birisi bu en basit örneği.Taneme kesin Danem der bende fıttırırım o yüzden vazgeçtim,arayışa devamm
canım benim kaynanam kaba konuşuyor ozaman,çünkü patlıcana bile badılcan diyen birisi bu en basit örneği.Taneme kesin Danem der bende fıttırırım o yüzden vazgeçtim,arayışa devamm
ben hamile pantolonu değil ama beli lastikli pantolon aldım 2 tane 2 tanede yazlık elbise bide taytla çok rahat ediyorum böyle idare ediyorum ama ilerleyen aylarda pantolon almak zorunda kalacam sanırım
Nereden aldin canim hamilelik pant. Benim ilk hamileligimden üç tane var ama biraz eskidi yenilemeyi düşünüyorum bi de yazlik Bahçıvanlara bayiliyorum ben bulabilirsem bir tane de ondan istiyorum
aklın kalmasın kız kimse bişeycik yazmıyo orkideyle ben yazısıyom arada empress34 laf atıyo öyle işte.Sen git kocinle ilgilen yemeğini ye jeliyi doyur,ruhunu besle hadi bakim kezbanlara bırak forumu
ben ne çektim ölen kıızmda allahım kafamı peketlere vurdugumu biliyorum diş uçlarımın sinri uçları açılmış deid doktor brişey yapamayız amoklovin 1000 mg verdi antibiyotik tedavi için olurda doktor veirrise korkma gebelikte kullanılıyor dişçiyede gelince her gittigimde eve geri gelirdim totoma baka baka birşey yapamayız dediler her seferinde 5 aydan osnra müdahale ediyos dediKizlar disim.agriyor ya.. Cekilmesi gerek hamilelikten once cektircektim.ama surpriz hamilelik olunca cektiremedim. Antibiyotik kullanmadan cekmeleri imkansiz... Antibiyotik kullanilabiliyor mu ? Randevum 5 agustosta o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumkaranfille idare etmeye calisiyorum ama bakalim. Eger hamileye uygun antibiyotik kullanabiliyosak hemen disciye gidicem...
iyi akşamlar kızlar.
Doktorunuz size hangi ilaçları verdi, rutin olarak yani? ben decavit+ demir ilacı kullanıyorum.
bunlara ek olarak suda eriyen kalsiyum bi de balık yağı verdi. ama kalsiyum çok kötü, pek içmiyorum, içtiğimde de akla karayı seçiyorum. Balık yağı da bebek akıllı olsun diyeymiş
bu arada cinsiyetimiz belli oldu gibi %70 kız dedi doktorumuz
günaydın anacağuzlarımbugün işe başlayacağım bakalım. herkese sevgi dolu, huzurlu, kaygısız,bereketli bir gün diliyorum.
allah yardımcın olsun kardeşVeeeeee Büyük Gün !
Sonunda bugün ikili test için doktora gidiyorum. Bir ben kalmıştım sanırım :) Bebeğimi görebilecek miyim ? Acaba iyi mi ? Ense kalınlığı nasıl ? Gelişimi normal mi ? diye düşünmekten kafayı yemekteydim bir kaç haftadır.
Şimdi ben duanıza talibim. Bugün bana dua edin anneler, inşallah güzel haberlerle geri döneyim....
Öperim tüm bebişleri.
Canım geçmiş olsun.......... evde olanlara özenenlerden biriyim bendeeee:26::26:
kıza isim bulmakta bende zorlanıyorum.Sayılan isimler hep düşündüklerimde aileye söyleyince beğenmiyolar,sonrada siz bilirsiniz diyolar.Şöyle herkese oylayınca beğenilcek bi isim istiyorum ama daha bulamadım.Bade çok güzel geliyodu eşimede banada anlamı şarap demek dedi birisi vazgeçtik.Daha önce forumda yazmıştım kayınvaldemler egeli,Tanem istiyodum onların söyleyişini düşündüm Danem diycekler çocuğuma ondan da vazgeçtim bakalım napcaz?
:)))) o zaman oyleyse bisey diyemiycem canım bence de o zaman ismi degistir bir omur çekilmez oyle:)))
Greeneyes87 canım benim geçtiğimiz hafta cok asiriydi bulantilarim fena bas agrisida veriyordu hep yatak dosek yattım birsey yiyemedim iki kilo vermisim cumartesi dr gittim zofer verdi sabah aksam bir yada kendini iyihissettigibnde sabah akşam yarim al dedi dediklerini yaptım simdi superim tavsiye ederim:)))
kezbanlıktan kurtuldum çok şükür işşallah bugünde agdayı yaptımmı temem bu iş bugün karşı daireye iftara davetliyiz eşime diyorum gidermiyiz vallahi hanım bilmiyorum şimdi taksiyle götürsem çok tutar minübüsle gidersek çok hoplatır otobüsle gitsek ssatlar alir biz en iyisi yürüyerek gidelim dedi buda eşimin espiri kapitesi
ben ne çektim ölen kıızmda allahım kafamı peketlere vurdugumu biliyorum diş uçlarımın sinri uçları açılmış deid doktor brişey yapamayız amoklovin 1000 mg verdi antibiyotik tedavi için olurda doktor veirrise korkma gebelikte kullanılıyor dişçiyede gelince her gittigimde eve geri gelirdim totoma baka baka birşey yapamayız dediler her seferinde 5 aydan osnra müdahale ediyos dedikızım vefat etti diş agrım geçti sonra agrıyan dişim kıırldı yavrum gibi oda terk etti beni şimdi 2 dişim var işşallah kudurmaz:18:
coraspirin folbiol apikopal diyaformin 1000 progestoron 0.6 cleksi kullanıyorum igne
yarın muayenem var bakalım kabızlık için ilşaç isticem belkim ilaçlarımı degiştirir cinsiyetini ögreniyim bri şey alıcam yavruma babamız para alabilrise kurbanımı kesicem bebegimin işşallah
kolay geldin gıdısını aldıgımın pokilerimin annesi
allah yardımcın olsun kardeşyarında benim kontrolüm var ne yapıcez:18:
kız ne özeniyorn bende çalışanlara özeniyorum evde olmak zor 4 duvara rasındasın helede benim gibi riskli gebelik geçiriyorsan
isim anneis ben olucam senin kızının haberin olsund emedi deme arayışlar içindeyim
zümra
sümeyye
şifa
ömür sena kızım olrusa işşalah o ismi koyucem
sevde
aklıma gelmiyi gelsin işşalah el atıcam
kızlar bugün evim temiz oh gelme keyfimebir namazlarım var işşallah akşamada karşı daireye davetliyiz iftara oh bir sürü kişi gelicek yasasın canım sıkılmıcek gzüel geçer işşallah sizler ne yaptınız bakalım
benim ahmile kıyafetleri almam agerek yok 33 kilo verince kara geçtimpantolonlarım şimdiden bol geliyor belelri bol bebekte giyinir yanı allahım çok şanslıytım kilo verdim kıyafetler yanıma kar kaldı karnım epey büyürse giyerim en büyük hayalim var ama onu giyermiyim bilemem kottan boydan tulum istiyorum eşimde istemiyor kot giymemei etekli pantolonlarım bopl dar kıyafetim yok yane ne yaparım bilemiyim:18::18:
Yavrucuk hoşgeldin ohhh sıhhatler olsun paşama.Yarın mavişine pek güzel görüncen haaa.akşam yemek işindende yırttın iyi olmuş.Dün benim ceyar uyanınca kaptı pc yi aman dedim al yedik sanki,yapıştı yine oyununa gittim yattım bende,hiç zevkli akşamlar geçirmiyoz biz yaaa evcilikte yok herşey süt liman ne sıkıcı???Jeliyi doyur haaa aç bırakma.Yavrum benim bebeye isim ararken kaynanamın söyleşiyle düşünmek gerekiyor bulduklarından ona göre seçerim ben sen aklına geldikçe yaz bakalım nasip bu işler,seninki de kız olcak dediydi dersin toprağımmm
hem çekilmez hemde insan isimden,çocugundan soğur.O yüzden buldugum isimleri bide onların dilinden düşünüyorum nasıl söylerler acaba diye?Şimdi isim filan soran yokda o zaman çok kıymetli olurlar malum klasik babaanne modu.Hayırlısı bakalım aklınıza gelen isimleri yazında isim havuzu gibi olsun ordan seçeriz belki.
bem bi kot aldim ama bayrama sakliyorum karnim biraz daha buyur o zamanaisyerinde bende elbiseyle taytla rahat edemem biliyorum o yuzden br iki kumas pant almam lazim alt degilde ust grup daha zorluyo beni su bebekli mesajli tshirt istemiyorum tatil bitmeden memleketimden almam lazim yoksa bilamam yasadigim yerde defactodada varmis hamile grubu bide oraya bakicam
benim ahmile kıyafetleri almam agerek yok 33 kilo verince kara geçtimpantolonlarım şimdiden bol geliyor belelri bol bebekte giyinir yanı allahım çok şanslıytım kilo verdim kıyafetler yanıma kar kaldı karnım epey büyürse giyerim en büyük hayalim var ama onu giyermiyim bilemem kottan boydan tulum istiyorum eşimde istemiyor kot giymemei etekli pantolonlarım bopl dar kıyafetim yok yane ne yaparım bilemiyim:18::18:
evet tulum bende istiyorum ama onu kışa yapacam iyice büyüsün karnım ondan sonra çok hoşuma gidiyor valla
bence sen isim bulunca kayınvalideni ara şu isim nasıl diye sor telafuzuna bak napacan başka çaren yok
Nereden aldin canim hamilelik pant. Benim ilk hamileligimden üç tane var ama biraz eskidi yenilemeyi düşünüyorum bi de yazlik Bahçıvanlara bayiliyorum ben bulabilirsem bir tane de ondan istiyorum
ya dükkanlara gırdım öyle bellı bır markanın degıl zaten cokda secenek yaok elsivanınkıler rahat gelmedıler ketenlerıde pıjama gııb durdu ustumde kotlar ıyıde işdeyken falan olmuyo
Canım benim de kızım olacak inşallah yüzde doksan pelin koymayi düşünüyorum esim azra diyor uc yasindaki oglum kız olsun diyor:))) ilayda tugce melisa ecrin nilsu aysima diğer favorilerim ama kayinvalidenlerin telaffuzu acisindan düşünmedim canim bilesinn:))))
tabi tabi öyle yapcam zaten.Ama az çok söyleyişini tahmin ettiğim için şimdiden biçok ismi eledim bile.Iyyyyy ne gıcık yaaa düşünmek istemiyorum başka konu konuşalım
Yavrucuk hoşgeldin ohhh sıhhatler olsun paşama.Yarın mavişine pek güzel görüncen haaa.akşam yemek işindende yırttın iyi olmuş.Dün benim ceyar uyanınca kaptı pc yi aman dedim al yedik sanki,yapıştı yine oyununa gittim yattım bende,hiç zevkli akşamlar geçirmiyoz biz yaaa evcilikte yok herşey süt liman ne sıkıcı???Jeliyi doyur haaa aç bırakma.Yavrum benim bebeye isim ararken kaynanamın söyleşiyle düşünmek gerekiyor bulduklarından ona göre seçerim ben sen aklına geldikçe yaz bakalım nasip bu işler,seninki de kız olcak dediydi dersin toprağımmm
ya dükkanlara gırdım öyle bellı bır markanın degıl zaten cokda secenek yaok elsivanınkıler rahat gelmedıler ketenlerıde pıjama gııb durdu ustumde kotlar ıyıde işdeyken falan olmuyo
ben lcw deki bütün pantolonları denedim en sonunda elbise almaya karar verdim olmadılar ya çok sıktı ya bol geldi ya bana yakışmadı nasıl olacak bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?