2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

internetten okey atıyo ona dahil olmak için bir pc daha aldırmam lazım sanırım telefonum öyle akıllı olanlardan değil çünkü.Play station alalım dedim ters ters suratıma baktı,onu alırsa bende dahil olcam onun farkında uyanık odun ne olcak

arkadaşlar meraba..1 saat sonra doktor kontrolüm var nedense bu sefer çok stresliyim..geçmiyo saatler..bi de iki gündür genital bölgesinin üst kısmı taş gibi..çok korktum..sizde de böle bi durum var mı?

canım ben şişli etfalden memnun kalmamıştım ilşk oglumda gittim erkekti doktor bana ne oturmuşsun aç bacaklarını dedi korkuyordum suratımdan belli oluyordu anladı garibim dedi hadı yat dedi dedim o aletlerlemi bakıcaksınız dedim yok korkma kanamana bakıcaz deid sonra üst kata gönderdi allahım bri doktor yat şuraya dedi içeir biridm adının latından ultroson aletini çıkarırken gördümsonra geldi karnını aç dedi jeli sürdü aynen şunu dedi o ney malak gibi yayılmışsın dedi kenara çık dedi ben nere oturucam dedi sonra geç çatala dedi elini bir soktu almıma anlamatamam odadan çıktı başka doktor getirdi o bakıcak ne olur canım yanıyor dedim sonra doktor jeli sürdü baktı rahim 9 cmaçılmış dedi aralarında konuşuyorlar deidm müşayededemi yatıcam yalah dedi üst kata dogum ediyorusn 20 haftalıklı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o hastaneyi 5 para etmez ama ssk okmeydanından
çok memnun kaldım allah razı olsun çok memnun kaldım doktorlar 5 para etmez şişli etfalin aklınız varsa gitmeyin oraya
maffettiler beni hep diyorum allahlarından bulsun

cok geçmiş olsun canım o hastane tam bir felaket ablamdada düşük tehlikesi oldu hemen hemen aynı muamele.insanlıktan nasibini almamış hiçbiri.çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasılsın

çok kötü yaaa hepimiz bu bebişleri kucağımıza alana kadar böyle olumsuz şeyler yaşadık vallahi.Kimiside doktorların ne kadar sevecen,Allahım hep iyilerle karşılaştırsın bundan sonra,yaşadığımız kötü anılarıda bebeklerimize bakınca unuturuz inşallah

cok geçmiş olsun canım o hastane tam bir felaket ablamdada düşük tehlikesi oldu hemen hemen aynı muamele.insanlıktan nasibini almamış hiçbiri.çok geçmiş olsun tekrar şimdi nasılsın

Saol canım allaha şükür iyiyim bugün, gebelik haftama canım sıkkın 13+6çıktı normalde 15+2 olmam lazım hep uyumluydu beni altüst etti hastane ya kadın baktı usgye sonra birini çağırdı ben bişey göremiom bu bağırsakmı dio ağzım açık kaldı ya nası bi canavarmış öle insanların sağlıklarıyla pinpon topu gibi oynuolar ordan oraya sürüklendim bebeğim iyimi diyorum tahlillerin çıkmadan bişey diyemem dio kalbi atıomu diye sordum he atıo dio saygısızlar kafam alak bullak 10 gün geriden geliomuş bebeğim((

Selam kizlar, cok keyifsizim moralsizim, hersey ust uste hatta ustume ustume geliyor

Misaa : gecmis olsun canim, hep diyoruz ya "Allah dusurmesin..." Sıkma canini...

Nilgokcen & Pasam : kizlar tam bir oyuncuyum. Hem meslegim hem hobilerim kaynakli. Oyun elestirileri yapiyorum 1-2 oyun sitesine.
Bizim de 7 yildir bagimlisi oldugumuz bir oyun var esimle, evlenmeden once de oynardik sabahlara kadar; evlendikten sonra da... Taa ki hamis oldugumu ogrenene kadar.
10-15 kisilik bir grubumuz vardi tas catlasa 2 bayan olurduk; teki zaten genelde yabanci olurdu. Ama gruptaki diger elemanlarin cogu evli barkli sabaha kadar oturmasina sasirdigimiz adamlar olurdu. Raidin ortasinda bi dk cocuk agliyo" diyip kalkan mi dersiniz, sesli konusma sirasinda arkadan esi bagiran mi dersiniz cidden anlamsiz seyler yasadik:))

Telden yaziyorum alinti yapamadim ama yukarida bir arkadas bahsetmis siz de oynayin bezdirin diye... Kesinlikle katiliyorum bacilar! :) kuzenim ve esi ile oynadigimiz dota diye baska bir oyun var ve artik kuzenim illallah dedi. Esinin beceriksizligi yuzunden oynamiyor, muhabbet kusu almislar onu egitiyolarmis:)) arada cagiriyoruz ama yok aman diyor.. Kisacasi bezdirin, bezdirin, bezdirin.

Freelancer evden calisiyorum ben, zaman zaman sabahlara kadar uzayan islerimi haydi biraz da oyun oynayayim da uyuyayim diye sonlandirmak istedigim her gece esime yakalaniyodum pc basinda. İnsan suclu gibi hissediyo yahu! Eslerinizin bu yarasina minik minik parmak basabilirsiniz mesela:)) pasam yeterince cektiriyo ceyarina okuyoruz ama ne biliyim:)) amaaan ya da bosverin oynasinlar yahu, bebek olunca zor gecerler pc basina!

Biz nasil vakit geciriyoruz dersek; bol bol dizi indiriyoruz&izliyoruz. Genelde ikimiz de pc basinda oluyoruz, esim hala devam ediyo oyun oynamaya, ben is aldiysam is yapiyorum yoksa sizi okuyorum, bebek videolari filan:)) calisma odasinda uyukluyorum cok uykum varsa ve esim hala oturacaksa.

Cok uzun oldu bu, evet evet. Optum hepinizi temizlik yapiyim bugun biraz.

çoook geçmiş olsun canım,aman bebiş iyi olsunda gerisi boş biz böyle kusa,çıkara idare ederiz bi şekilde.Muhtemelen dondurmadan zehirlendin,dondurma dolaplarının gece fişlerini çekiyomuş çoğu işyeri,sabah takıyomuş o arada dondurmalar eriyo tekrar donuyo tabi bakteriler cirit atıyo.Allah korumuş vallahi tekrar geçmişler olsun bolbol dinlen

o zaman şöyle yapıyorsun o oynarken yanına gidip şunu at bunu at diyorsun

nasıl fişlerini çekiyorlarmış şekilleri bozulur o zamn kendilerinden geçerler

ne hoş anlatmışsın bir çırpıda okudum.Mantıklı söylediğin şeylerde ben biraz bilgisayar kullanma ve oyun oynama özürlüyüm bu dediklerin tek pcde olabilecek şeylermi?Gece baskınları çok yaptım eşime,ilk zamanlar beni aldattığını düşünüp gizli gizli odanın kapısından ekranı izledim birsüre ama hala benimki oyuna devam etti yada çok profesyonel ne çeviriyosa ben yakalayamadımYaaa demek sizde de akşam vakit geçirme durumları bizden çok farklı değil,demekki alışmam gerekiyor bu duruma çokta büyütülecek bişi yok.Arkadaşlarımada soruyorum onlarda aynı şeyleri söylüyo,hatta kızıyolar bana.Delimisin türk filmlerinde olur seninle öyle başbaşa akşamını geçirecek koca diyolar

Saol canım bebeciğim ii olsunda aynen katlanırım buna Allahım sağlık versin galiba dondurma çarptı beni bugün iyiyim bin şükür

nasıl fişlerini çekiyorlarmış şekilleri bozulur o zamn kendilerinden geçerler

işte kendilerinden geçiyo dondurmalar ve biz bilmeden ertesi gün alıyoruz onları sonrası malum misaaa gibi hastanelik.O yüzden büyük marketler dışında bakkaldan çakkaldan almayın derim,bunu bana çok yakın bir arkadaşım bahsetti esnaf kendisi.

Senin bebeğini gene görmüşler. Benim bir hafta öncesi kabak gibi görünen bebek için görünmüyor dediler devlet hastanesinde
Ultrason cihazları da rezalet, hiç umursama sen.
Bebeğin iyi ya ona bak sen, kafayı takma hiç :)

ben zaten öyle açık filan yemiyorum tek bir çeşit yiyorum onuda marketten alayım bari napayım garanti olsun

canım allah var oglumu kıızmı sskda dogruudm okmeydanında okadar iyi davrandılarki ayagıma kadar gelip teselli bile ettiler doktorlar benle üzülenmi aglayanmı dersin haklarını ödeyemem okqadar aglamam bagırmama bri kerede demediler kapa çeneni hep tamam canım yaşın geçn gene olur galin akayıplarım yüüznden böyle iyi davrandılar haklarını ödeyemem o yüzden işşallah bunu sag sgalim alıyım kucagıma daha ne isterim trabbimsen anasız babasız büyükmüyümm cennet kokulumu okadar kişi bu bebegi bekliyorki ogün annem aman kızım iş yapma yat bebeg birşey olmasın dedi kızım öldügünde eşim erkek kardeşimi aramış diyememiş biz hsatendeyiz deyince kardeşim anlamış arabay abinmiş agladı deid ablam koca bri minübüs insan aglamış bebegim öldü diye beni mutlu etmek için ne yalakalım yaptı bir bilsem o kardeşlerim ateş düştügü yeri yakıyor kız kardeşim 8 sene erkek kardeşim 10 sen sonra evlendi allahım affetsin onlar adına çok sveindim amma velakin çok kıskandım keşke benim olaydın dedim ogullarım aerkek bebeg hasretim kızımda olsa kabulüm inan allah biliyor amam erkek bebegim olursa dünya benim olursaglıklı olsunda geridsi boş
ben bu adamı yola getiricem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…