2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben iş yerınde hamılelık pantolununu gıyıyorum kumas lastıklı rahat evde zaten bol şort ve pijamalar sagolsun:)) bende enlemesine genısledım senınkının cınsıyetı bellımı cnm?

geçmiş olsun canım. ya walla bu huzursuz bacak sendromu iğrenç bişey. bacaklarını 2 dkka normal tutamıyosun. böyle bi huzursuz. sürekli hareket ettirme isteği duyuyosun. Çok şükür uyku sırasında olmuyor. yoksa uyumana bile engel oluyor. Allah yardımcımız olsun.

ya benim iş yerinde benimle hemen hemen aynı hafta hamile bi arkdşm var. onun göbeği hiiiiiiiç çıkmamış. Maşallah diyorum. Bazılarının iç karnı geniş oluyomuş. o da onlardan biri sanırım. Ama beeenn, beni görseniz varya direkt hamile teşhisi koyabilirsiniz bana

kızisimleri.net hepsine baktım bi kız ismi bulamadım

a o u ı olsun istiorum içinde

önceden sevdiğim ada ve duru var ama duyduğumda işte bu diycem isim arıorum

yardımmm lütfen

miğde bulantısınıda azaltıyormuş öyle bir söylenti duydum

EVET canım içeriğinde de yazıyor mide bulantısına iyi geldiği bende zaten mecburi bulantı hapı kullanıyorum çünkü bulantılarım çok üstüne de bu daha iyi oluyorumm

benimde göbeğim çıkmadı ama ben sanki arkaya doğru genişliyorum kiloda 2 kilo aldım sadece
aynen ben de sadece 2 kilo aldım ama göbek ve basen yayılıyor herkese göre değişebilir canım karın büyümesi, benim önceki kilomu da bildiği için öyle söyledi. önceden tahta gibiydim çünkü.
kızisimleri.net hepsine baktım bi kız ismi bulamadım

a o u ı olsun istiorum içinde

önceden sevdiğim ada ve duru var ama duyduğumda işte bu diycem isim arıorum

yardımmm lütfen
DOĞA
AHU
AZRA
başka gelmedi

bende 1.70 im 58 ile hamile kaldım hatta küsuratı da vardı dün tartıldım yine 58.800 çıktım...... değişen bişey olmamış sadece çok yediğim 59 küsurları görüyorum...... boy kısa olmayınca çok alsakta belli olmaz sanırımm

kıza isim bulmakta bende zorlanıyorum.Sayılan isimler hep düşündüklerimde aileye söyleyince beğenmiyolar,sonrada siz bilirsiniz diyolar.Şöyle herkese oylayınca beğenilcek bi isim istiyorum ama daha bulamadım.Bade çok güzel geliyodu eşimede banada anlamı şarap demek dedi birisi vazgeçtik.Daha önce forumda yazmıştım kayınvaldemler egeli,Tanem istiyodum onların söyleyişini düşündüm Danem diycekler çocuğuma ondan da vazgeçtim bakalım napcaz?

allah kolaylık versin benim haftada bir bulanıyor o yetiyor bana hergün bulanda hasta gibi gezerdim heralde

çok şükür hiç mi iç kalmadı, ne bulantı ne bir halsizlik...
hamile olduğunu bilip de bulantı yaşamamak öyle hafif bir duygu ki, inşallah senin de yakın zamanda tamamen biter.

benim boy 1.55 filan 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum ama göbek çok az var yandan bakınca ama popo almış başını gitmiş ki hiç yoktu terse büyüyorum :)

eskı bır edebıyatcı olarak hatırladıgım kadarıyla bade saki kadehinin içinde aşıkla bade içilir canım şarap anlamında

şanslıısn cnm maşallah sen bendede zayıfsın ben yapılıydım acıkta balık etlıyım 60ın altına hıc dusmedım zaten zaqyıflık bana yakısmıyor yuzum cokuyor:)))))))))

ben iş yerınde hamılelık pantolununu gıyıyorum kumas lastıklı rahat evde zaten bol şort ve pijamalar sagolsun:)) bende enlemesine genısledım senınkının cınsıyetı bellımı cnm?
...
%90 kiz demisti 12.haftada 2 hafta sonra kontrolum var bakalim bi degisiklik olcakmi...... ben simdi tatilde oldugumdan hep bol pant filan giyiyorum eylulde 5 6 aylik olcak hic ise giderken giyecek biseyim yok alisveris yapmam lazim ama sicakta carsiya da cikmiyorum

Cimcimexx kanser falan diyince cok urktum metrapamid falan bana hic fayda etmemisti zofer coj iyi geldi zaten sabah aksam yarim kullanıyorum inşallah cabuk geçer de kutuyu bitirmeme gerek kalmaz:)))

hakkatten hamilelik pantolunu birkere giydim bidaha çıkaramadım Allahım ne rahat bişey ya bayıldım.İşyerinde giyecek fazla kıyafet çeşidi yok malesef üniforma gibi oldu hep aynı şeyi giyiyorum bende.Fazla bişide almak istemiyorum yaz hamileliği geçcek bide kış kreasyonu var bunun üstelik sonra bide giyememek var o yüzden 2 tişört 2 pantolonla geçiririm herhalde.

bide artık cinsiyet tahminleri ve kavgaları kalkacak ortadan :) alışveriş yapabilecez daha rahat düşününce baya değişecek bişey varmış aslında
Bende cinsiyeti ogrenir ogrenmez bise almak istiyorum
:)

şanslıısn cnm maşallah sen bendede zayıfsın ben yapılıydım acıkta balık etlıyım 60ın altına hıc dusmedım zaten zaqyıflık bana yakısmıyor yuzum cokuyor:)))))))))

Hahaha yaaa ayni durum zayif olunca guzel olmuyorum sankiiii :) hastalikli gibi gorunuyorum:)

eskı bır edebıyatcı olarak hatırladıgım kadarıyla bade saki kadehinin içinde aşıkla bade içilir canım şarap anlamında

Nilgokce ben de egeliyim canım denizliliyim esim malatyali tanem güzel bir isim benim cevremde taneme danem diyecek bir ege sivesi yok o kadar da degildir yani senin icine sindiyse begeniyorsan koy:))

Nilgokce ben de egeliyim canım denizliliyim esim malatyali tanem güzel bir isim benim cevremde taneme danem diyecek bir ege sivesi yok o kadar da degildir yani senin icine sindiyse begeniyorsan koy:))

canım benim kaynanam kaba konuşuyor ozaman,çünkü patlıcana bile badılcan diyen birisi bu en basit örneği.Taneme kesin Danem der bende fıttırırım o yüzden vazgeçtim,arayışa devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…