ben iş yerınde hamılelık pantolununu gıyıyorum kumas lastıklı rahat evde zaten bol şort ve pijamalar sagolsun:)) bende enlemesine genısledım senınkının cınsıyetı bellımı cnm?erkek bebege hamile olanlara ozeniyorum genelde sivri bi karin oluyo arkadan bisey yok benimse onve popo buyudu karnim cok yok akvaryum gibi diyorum bebek dort bi yanimda dolasabilir istese:-D hamile pant giysem cok belli ama esofman bol pant filan giyiyorum oyle cok nelli plmuyo simdilik
geçmiş olsun canım. ya walla bu huzursuz bacak sendromu iğrenç bişey. bacaklarını 2 dkka normal tutamıyosun. böyle bi huzursuz. sürekli hareket ettirme isteği duyuyosun. Çok şükür uyku sırasında olmuyor. yoksa uyumana bile engel oluyor. Allah yardımcımız olsun.gecmis olsun canim huzursuz bacak sendrommuydu bilmiyorum ama ilk hamilelegimde 20.haftalarda benimde acayip bacak agrim vardi kramp giriyordu yatamiyodum kalkamiyodum drum kortizonlu bi igne vermisti hem bebegin akcugerlerini gelistiriyomus hem agrimi kesmisti ama bu sefer erken basladi sizliyo yine inceden inceden yorucu gunler gecirdim ev tssidik vs yoruldum heralde simdi hep dinleniyorum tatildeyim ama tam anlamiyla gecmis degil bel ve bacak agrisi berbat bisey
23.haftaya kadar karın çıkmaz diye b,r kural mı var arkadaşlar?Herkesin vücut yapısına göre değişir.Yok zayıflarınki erken çıkarmış şişmanlarınki geç çıkarmış.Hepsi faso fiso bence,ben şişmanım daha kiloda almadım ama karnım bayağı bi çıktı midem olamaz herhalde bebeğim midede büyümüyodur.Kiloda almadığıma göre....bildiğiniz bebiş göbüşü buuuu
miğde bulantısınıda azaltıyormuş öyle bir söylenti duydum
EVET canım içeriğinde de yazıyor mide bulantısına iyi geldiği bende zaten mecburi bulantı hapı kullanıyorum çünkü bulantılarım çok üstüne de bu daha iyi oluyorumm
Ya inanmıyorum, 23. haftaya kadar karnımızın çıkmaması mı lazımmış. benim şimdiden karnım kocaman olduson iki haftadır böyle. ben de normaldir diye düşünüyordum. gereksiz yere kilo aldım sanırım
aynen ben de sadece 2 kilo aldım ama göbek ve basen yayılıyorbenimde göbeğim çıkmadı ama ben sanki arkaya doğru genişliyorum kiloda 2 kilo aldım sadece
DOĞAkızisimleri.net hepsine baktım bi kız ismi bulamadım
a o u ı olsun istiorum içinde
önceden sevdiğim ada ve duru var ama duyduğumda işte bu diycem isim arıorum
yardımmm lütfen
EVET BASen ve popomdan hıssedıyom aldıgımı karnımda cok cıkmadı ama dıkkatlı bakınca evde tişort gıydıgımde hamıle oldugum barız bellı uzun boylu oldugum ııcn kılolar pek sırıtmıyor zaten öncedende ip gııb bı kız degıldım boyum 1 70 kılom 65tı sımdı 69 kusur:))))
allah kolaylık versin benim haftada bir bulanıyor o yetiyor bana hergün bulanda hasta gibi gezerdim heralde
bende 1.70 im 58 ile hamile kaldım hatta küsuratı da vardı dün tartıldım yine 58.800 çıktım...... değişen bişey olmamış sadece çok yediğim 59 küsurları görüyorum...... boy kısa olmayınca çok alsakta belli olmaz sanırımm
çok şükür hiç mi iç kalmadı, ne bulantı ne bir halsizlik...
hamile olduğunu bilip de bulantı yaşamamak öyle hafif bir duygu ki, inşallah senin de yakın zamanda tamamen biter.
kıza isim bulmakta bende zorlanıyorum.Sayılan isimler hep düşündüklerimde aileye söyleyince beğenmiyolar,sonrada siz bilirsiniz diyolar.Şöyle herkese oylayınca beğenilcek bi isim istiyorum ama daha bulamadım.Bade çok güzel geliyodu eşimede banada anlamı şarap demek dedi birisi vazgeçtik.Daha önce forumda yazmıştım kayınvaldemler egeli,Tanem istiyodum onların söyleyişini düşündüm Danem diycekler çocuğuma ondan da vazgeçtim bakalım napcaz?
bende 1.70 im 58 ile hamile kaldım hatta küsuratı da vardı dün tartıldım yine 58.800 çıktım...... değişen bişey olmamış sadece çok yediğim 59 küsurları görüyorum...... boy kısa olmayınca çok alsakta belli olmaz sanırımm
...ben iş yerınde hamılelık pantolununu gıyıyorum kumas lastıklı rahat evde zaten bol şort ve pijamalar sagolsun:)) bende enlemesine genısledım senınkının cınsıyetı bellımı cnm?
Zofer çok ağır bir ilaçtır.
Kanser hastalarına kemoterapiden sonra verirler.
Ben de geçen sene çok ağır isal ve kusma yaşamıştım 3 gün hastanede yatmıştım o zaman vermişlerdi.
Durduramıyorlardı kusmamı bu ilaçla kestiler.
Mide bulantısı yaşayan bütün anne adayları umarım tez elden atlatırsınız.
Geçmiş olsun hepinize.
ben iş yerınde hamılelık pantolununu gıyıyorum kumas lastıklı rahat evde zaten bol şort ve pijamalar sagolsun:)) bende enlemesine genısledım senınkının cınsıyetı bellımı cnm?
Bende cinsiyeti ogrenir ogrenmez bise almak istiyorumbide artık cinsiyet tahminleri ve kavgaları kalkacak ortadan :) alışveriş yapabilecez daha rahat düşününce baya değişecek bişey varmış aslında
şanslıısn cnm maşallah sen bendede zayıfsın ben yapılıydım acıkta balık etlıyım 60ın altına hıc dusmedım zaten zaqyıflık bana yakısmıyor yuzum cokuyor:)))))))))
Zofer çok ağır bir ilaçtır.
Kanser hastalarına kemoterapiden sonra verirler.
Ben de geçen sene çok ağır isal ve kusma yaşamıştım 3 gün hastanede yatmıştım o zaman vermişlerdi.
Durduramıyorlardı kusmamı bu ilaçla kestiler.
Mide bulantısı yaşayan bütün anne adayları umarım tez elden atlatırsınız.
Geçmiş olsun hepinize.
eskı bır edebıyatcı olarak hatırladıgım kadarıyla bade saki kadehinin içinde aşıkla bade içilir canım şarap anlamında
...
%90 kiz demisti 12.haftada 2 hafta sonra kontrolum var bakalim bi degisiklik olcakmi...... ben simdi tatilde oldugumdan hep bol pant filan giyiyorum eylulde 5 6 aylik olcak hic ise giderken giyecek biseyim yok alisveris yapmam lazim ama sicakta carsiya da cikmiyorbunlarla rahatsan böle devam et eylul gııbde gıbıp alırsın hamile pantolunu
Nilgokce ben de egeliyim canım denizliliyim esim malatyali tanem güzel bir isim benim cevremde taneme danem diyecek bir ege sivesi yok o kadar da degildir yani senin icine sindiyse begeniyorsan koy:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?