2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hemen değiştiriyorum konuyu tahmini doğum tarihlerimizin arasında 2 gün var :) oldumu acaba

gayet güzel olmuşYa bu tarihlerden önce doğuıruruz bence,yada ben doğururum gibi geliyo içimden bir his aralık sonuna pırtlatırım diye söylüyo.Ultrasonda benim cimcime gayet rahat yatıyodu gerçi keyfi yerinde gibiydi,içeriyi çok sevdiyse çıkmaz belki bende geç doğururum ayyyyy çok heyecanlı hayırlısıyla bi görseydik o günleriii

bence sen isim bulunca kayınvalideni ara şu isim nasıl diye sor telafuzuna bak napacan başka çaren yok

tabi tabi öyle yapcam zaten.Ama az çok söyleyişini tahmin ettiğim için şimdiden biçok ismi eledim bile.Iyyyyy ne gıcık yaaa düşünmek istemiyorum başka konu konuşalım
terbiyesiz insan kaynanaya gıcık dermi duymamazlık gel sendeonların orda hangi simi dah arahat derse sen onu koy ozaman kaynananın ismi ney merak ettim duru gelip duru
Kızlar ben çıkıyorum(( yemek temizlik ütü beni bekler bi de uc yasindaki oglumun yemek saati geldi anlayacaginiz bugün benim evde cok is var sizi ozluycem kizlar kendinize iyi bakin görüşürüz

kolay gelsin bebem ben bugün rahatım çok şükür

banada öyle geliyor ocak annesi olacaz derken aralık annesi olacaz ama ocak olsun istiyorum birde yılbaşında olursa yandık herkes 3 2 1 derken biz doğuruveririz allahım o günleri göstersin inşallah gününde doğarda bi sorun yaşamayız inşallah

biz senle hep aynı muhabbeti çeviriyoz kızlarda sıkılmıştır herhalde ama baksana biizm modellermi çok eski kızzz biz bi şikayet ediyoz.Forumdaki hamiş arkadaşlar Paşamla benim kocam 77 doğumlu acaba o yüzden içlerinde kalmış bir ateri aşkı var o yüzden mi pc başındalar.Düşüncelerinizi bi yazın yaw ne ettiysek vazgeçiremedik şu adamları oyun oynamaktan.Bide şeyi yazın akşamları siz nasıl vakit geçiriyosunuz evde?Bizim pek bir sıkıcı oluyorrrrr

Dün bende 2 kere fırça kaydım canım bana mısın demedi,taktik yaptım gittim erkenden yattım belki gelir neyin var neye kızdın canım der diye tam 1,5 saat tavanı izledim odada,adam gelmedi ne gıcık yaaaa bak aklıma geldi şimdide

ayyy ceyar duymasın kaynanamın adını koymak istiyor eskiden bende severdim o ismi ama kaynanam olunca sevmedim.Ayşe

evet yaa hayırlısıyla 35 haftayı atlatalım bi sorun çıkmaz herhalde.Yılbaşında doğarsa 2014 ün ilk bebekleri arasına girer bizimkiler,TV de haberlerde veriyolar ya ünlü oluruz bakarsın.Bide çocugun yaş hesaplaması bi garip oluyo aralık olunca.Ocak olunca da 1 yaş büyük oluyo aman hayırlısı bakalım Rabbim ne yazdıysa en iyisini yazmıştır inşallah hepimize.

aynen hediyede veriyolar :) kocaelinin ilk bebeği olacam ben şaka bir tarafa tabikide herşeyi allah bilir bize yaşayıp görmek kalıyor ama ocak olsa daha iyi

canım bence siz de oyuna dahil olmayı deneyebilirsiniz, eğer sıkılmayacağınız bir oyunsa.
bir ara benim eşim de çok oynuyordu. ben de oynıcam diye çıkıntılık yaptım, o bıraktı ben oynadım, birbirimizi geçmeye çalıştık filan. benim oynamamdan bıktı yani :)))))))))))benden önce o sıkıldı bıraktı :)))))))

Selam ;

bu hızlı gidersek sanırım ocak sonu doğum yapacağım şubat 4 tü en son doğum tarihim 2 hafta sonra gittiğimde geriye gelebilir yine

aynen bende öyle yapıyorum bi ara oturup futbol oynuyodum onla birlikte baktım yeniyom onu bıraktı şimdi arada sırada oynuyor naparsa salça oluyom ona tatlı dillle bende oynayım diye sonra benle oynayınca zevk alamıyor tabi vazgeçiyor

Kızlar dün gıda zehirlenmesi geçirdim arkla dışarda geziodum bi yere oturduk yemek yedik üstüne dondurma yedim sonrasımalum 6 kere istiğfar ettim karın ağrısından dra kendimi zor attım marmara araştırma hastanesine götürdü arkın annesi ordaki dr beni öldürüodu bebeğimin haftasını 13+ 6 diye gösterdi bağırsakların genişlemiş alttan muayene edicem dedi bişey soktu canım acıo dedim kes sesini dio bana çıldırdım resmen kızlar hala psikolojim bozuk bebeğim iyiymiş Allahtan siz sizolun bilmediğiniz hastaneye aman diyim gitmeyin hala kötüyüm bi serum verdiler ama ikindin 3 te girdim 8 debana serum takılmıştı koridorda yattım resmen annemler hastaneye geldiğinde biçareydim bidaha devlete adım atmam koca hastane ama drları şeytana dönüşmüş Hastalara Allah sabır versin bu hafta randevumu alıp dra gidicem bebeğim için endişeleniyorum 14 gün önce gittiğimde 14+2ydi nasıl 13+6 çıktı bilmiom dr bişi bilmiodu asistanları doldurmuşlar oraya perişan oldum(

odunlar odun
ayyy ceyar duymasın kaynanamın adını koymak istiyor eskiden bende severdim o ismi ama kaynanam olunca sevmedim.Ayşe

:111::111::111::111::111:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah bazı doktorlar mesleğini yapamıyorlar işte onlara göre hepimiz yalan söylüyoruz hiçbişeyimiz yok insafsızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…