ben lcw deki bütün pantolonları denedim en sonunda elbise almaya karar verdim olmadılar ya çok sıktı ya bol geldi ya bana yakışmadı nasıl olacak bilmem
lcw deki pantolonlar bana da olmadı
gebe den aldım ben mükemmel güzeller ve rahatlar tavsiye ederim
hemen değiştiriyorum konuyu tahmini doğum tarihlerimizin arasında 2 gün var :) oldumu acaba
lcw deki pantolonlar bana da olmadı
gebe den aldım ben mükemmel güzeller ve rahatlar tavsiye ederim
BURDA ORANIN MAĞAZASI VARMI TAM BİLMİYORUM AMA BİR ARAŞTIRAYIM
bence sen isim bulunca kayınvalideni ara şu isim nasıl diye sor telafuzuna bak napacan başka çaren yok
tabi tabi öyle yapcam zaten.Ama az çok söyleyişini tahmin ettiğim için şimdiden biçok ismi eledim bile.Iyyyyy ne gıcık yaaa düşünmek istemiyorum başka konu konuşalım
Kızlar ben çıkıyorum(( yemek temizlik ütü beni bekler bi de uc yasindaki oglumun yemek saati geldi anlayacaginiz bugün benim evde cok is var sizi ozluycem kizlar kendinize iyi bakin görüşürüz
BURDA ORANIN MAĞAZASI VARMI TAM BİLMİYORUM AMA BİR ARAŞTIRAYIM
internetten online satışıda var en kötü ihtimalle öylede alabilirsin
gayet güzel olmuşya bu tarihlerden önce doğuıruruz bence,yada ben doğururum gibi geliyo içimden bir his aralık sonuna pırtlatırım diye söylüyo.ultrasonda benim cimcime gayet rahat yatıyodu gerçi keyfi yerinde gibiydi,içeriyi çok sevdiyse çıkmaz belki bende geç doğururum ayyyyy çok heyecanlı hayırlısıyla bi görseydik o günleriii
senden sonra balkona gittim dışarı astıydım beyzlıları duvar adurudm bagırdım eşime tık yok dedim duymuyornmu geleydin alaydın çamaşırları göbegimden korkuyorum zaten igne oluyorum göbüşüm acıyor dedim hay demez olaydım ayagına gelicekmişim beyimizin dicekmişim ceyar kılıklı dalmış oyuna lan kalk bak bukadın neden vuruyor duvara sonra kızdım deidm oyununmu önemli karnımdakimi elinde kuba bardakda çay vardı sen sinirinden vur elini sandigin üstüne vay efendim burda oturmam sana batıyor vs dedi bende sinrileindim aldım abdesti kıldım namazı balkona çıktım tespik çekmeye başlaıdm allahım sinir olma gelde gelmedi odun kocam 1 saate kadar oturudm balkonda dondum kapalıu ama camlar açık sonra içeri griidm yassıyı kıldım ban sen kılmısın senind erdin ne deid kapışmaya başlaıdm sinrilendim bende yettei canıma dedim vallahi gdieirm deidm sonra alt kattaki geldi kaçlarımı bıyıklarımı aldı gitti neyse deidm hadi yatalım saat 2 geliyor sen yat yeni oturdum başına dedi sen benim şarterleirm at ne halin varsa gör dedimçocukalrımı aldım yatak odasına gittik uyumuşum wc kalktım oturdugu yerde uyuya kalmış 3 kere kaldırdım yataga gel diye ekrana tıkladı sonra uyumuş allahım bu oyun beni çileden çıkartıcak vallahi sinirimden bütün fişleri çektim gene bıraktı orucu çocuk oyuncagımı bud edim elim kolum kalmıyor deid sanki 2 ayı nasl tutucaksa ben bebegim karnımda içim gidiyor hem oruca hemde teraviye amam ne yapayım şimdiden düşünüyorum 1 ay orucu nasıl tutarım diye bende oluruna bıraktım ne hali varsa görsün
bende cumartesi gidecem inşallah şu cinsiyeti öğrensem iyi olacak gerçiğ ne değişecek bilmiom
terbiyesiz insan kaynanaya gıcık dermi duymamazlık gel sende onların orda hangi simi dah arahat derse sen onu koy ozaman kaynananın ismi ney merak ettim duru gelip duru
kolay gelsin bebem ben bugün rahatım çok şükür
banada öyle geliyor ocak annesi olacaz derken aralık annesi olacaz ama ocak olsun istiyorum birde yılbaşında olursa yandık herkes 3 2 1 derken biz doğuruveririz allahım o günleri göstersin inşallah gününde doğarda bi sorun yaşamayız inşallah
evet yaa hayırlısıyla 35 haftayı atlatalım bi sorun çıkmaz herhalde.Yılbaşında doğarsa 2014 ün ilk bebekleri arasına girer bizimkiler,TV de haberlerde veriyolar ya ünlü oluruz bakarsın.Bide çocugun yaş hesaplaması bi garip oluyo aralık olunca.Ocak olunca da 1 yaş büyük oluyo aman hayırlısı bakalım Rabbim ne yazdıysa en iyisini yazmıştır inşallah hepimize.
canım bence siz de oyuna dahil olmayı deneyebilirsiniz, eğer sıkılmayacağınız bir oyunsa.biz senle hep aynı muhabbeti çeviriyoz kızlarda sıkılmıştır herhalde ama baksana biizm modellermi çok eski kızzz biz bi şikayet ediyoz.Forumdaki hamiş arkadaşlar Paşamla benim kocam 77 doğumlu acaba o yüzden içlerinde kalmış bir ateri aşkı var o yüzden mi pc başındalar.Düşüncelerinizi bi yazın yaw ne ettiysek vazgeçiremedik şu adamları oyun oynamaktan.Bide şeyi yazın akşamları siz nasıl vakit geçiriyosunuz evde?Bizim pek bir sıkıcı oluyorrrrr
Dün bende 2 kere fırça kaydım canım bana mısın demedi,taktik yaptım gittim erkenden yattım belki gelir neyin var neye kızdın canım der diye tam 1,5 saat tavanı izledim odada,adam gelmedi ne gıcık yaaaa bak aklıma geldi şimdide
canım bence siz de oyuna dahil olmayı deneyebilirsiniz, eğer sıkılmayacağınız bir oyunsa.
Bir ara benim eşim de çok oynuyordu. Ben de oynıcam diye çıkıntılık yaptım, o bıraktı ben oynadım, birbirimizi geçmeye çalıştık filan. Benim oynamamdan bıktı yani :)))))))))))benden önce o sıkıldı bıraktı :)))))))
Selam ;
bu hızlı gidersek sanırım ocak sonu doğum yapacağım şubat 4 tü en son doğum tarihim 2 hafta sonra gittiğimde geriye gelebilir yine
biz senle hep aynı muhabbeti çeviriyoz kızlarda sıkılmıştır herhalde ama baksana biizm modellermi çok eski kızzz biz bi şikayet ediyoz.Forumdaki hamiş arkadaşlar Paşamla benim kocam 77 doğumlu acaba o yüzden içlerinde kalmış bir ateri aşkı var o yüzden mi pc başındalar.Düşüncelerinizi bi yazın yaw ne ettiysek vazgeçiremedik şu adamları oyun oynamaktan.Bide şeyi yazın akşamları siz nasıl vakit geçiriyosunuz evde?Bizim pek bir sıkıcı oluyorrrrr
Dün bende 2 kere fırça kaydım canım bana mısın demedi,taktik yaptım gittim erkenden yattım belki gelir neyin var neye kızdın canım der diye tam 1,5 saat tavanı izledim odada,adam gelmedi ne gıcık yaaaa bak aklıma geldi şimdide
ayyy ceyar duymasın kaynanamın adını koymak istiyor eskiden bende severdim o ismi ama kaynanam olunca sevmedim.Ayşe
aceleci seninki demekki
Kızlar dün gıda zehirlenmesi geçirdim arkla dışarda geziodum bi yere oturduk yemek yedik üstüne dondurma yedim sonrasımalum 6 kere istiğfar ettim karın ağrısından dra kendimi zor attım marmara araştırma hastanesine götürdü arkın annesi ordaki dr beni öldürüodu bebeğimin haftasını 13+ 6 diye gösterdi bağırsakların genişlemiş alttan muayene edicem dedi bişey soktu canım acıo dedim kes sesini dio bana çıldırdım resmen kızlar hala psikolojim bozuk bebeğim iyiymiş Allahtan siz sizolun bilmediğiniz hastaneye aman diyim gitmeyin hala kötüyüm bi serum verdiler ama ikindin 3 te girdim 8 debana serum takılmıştı koridorda yattım resmen annemler hastaneye geldiğinde biçareydim bidaha devlete adım atmam koca hastane ama drları şeytana dönüşmüş Hastalara Allah sabır versin bu hafta randevumu alıp dra gidicem bebeğim için endişeleniyorum 14 gün önce gittiğimde 14+2ydi nasıl 13+6 çıktı bilmiom dr bişi bilmiodu asistanları doldurmuşlar oraya perişan oldum(
bu gittiğimde kaçına gelecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?