senin bebeğini gene görmüşler. Benim bir hafta öncesi kabak gibi görünen bebek için görünmüyor dediler devlet hastanesinde
Ultrason cihazları da rezalet, hiç umursama sen.
Bebeğin iyi ya ona bak sen, kafayı takma hiç :)
ne hoş anlatmışsın bir çırpıda okudum.Mantıklı söylediğin şeylerde ben biraz bilgisayar kullanma ve oyun oynama özürlüyüm bu dediklerin tek pcde olabilecek şeylermi?Gece baskınları çok yaptım eşime,ilk zamanlar beni aldattığını düşünüp gizli gizli odanın kapısından ekranı izledim birsüre ama hala benimki oyuna devam etti yada çok profesyonel ne çeviriyosa ben yakalayamadımYaaa demek sizde de akşam vakit geçirme durumları bizden çok farklı değil,demekki alışmam gerekiyor bu duruma çokta büyütülecek bişi yok.Arkadaşlarımada soruyorum onlarda aynı şeyleri söylüyo,hatta kızıyolar bana.Delimisin türk filmlerinde olur seninle öyle başbaşa akşamını geçirecek koca diyolar
hiçç takma hiçbişeyi ilk gebeğmde sıfır sorunlu hamilelik geçirdim bir ay erken doğurmama rağmen yinede sağlıklı tosun gibi paşa doğurdum.bunu hiç bişeyi kafama takmayarak ve şükrederek başardığımızıdüşünüyorumbu 9 ay sonunda bi psikiyatra görüncem sanırım paranoyalarım yüzünden:) gidiyim de kızımın sağlıklı olduğunu bi duyuym başka bişe istemiyorum..saol canım..
Saol canım allaha şükür iyiyim bugün, gebelik haftama canım sıkkın13+6çıktı normalde 15+2 olmam lazım hep uyumluydu beni altüst etti hastane ya kadın baktı usgye sonra birini çağırdı ben bişey göremiom bu bağırsakmı dio ağzım açık kaldı ya nası bi canavarmış öle insanların sağlıklarıyla pinpon topu gibi oynuolar ordan oraya sürüklendim bebeğim iyimi diyorum tahlillerin çıkmadan bişey diyemem dio kalbi atıomu diye sordum he atıo dio saygısızlar kafam alak bullak 10 gün geriden geliomuş bebeğim ((
canım normalde hangi hastaneye gidiyosun.bence makinalarında hata vardır ama cok endişe ediyosan git bi kendi dr una görün için rahatlasın
ben zaten öyle açık filan yemiyorum tek bir çeşit yiyorum onuda marketten alayım bari napayım garanti olsun
Senin bebeğini gene görmüşler. Benim bir hafta öncesi kabak gibi görünen bebek için görünmüyor dediler devlet hastanesinde
Ultrason cihazları da rezalet, hiç umursama sen.
Bebeğin iyi ya ona bak sen, kafayı takma hiç :)
Kızlar dün gıda zehirlenmesi geçirdim arkla dışarda geziodum bi yere oturduk yemek yedik üstüne dondurma yedim sonrasımalum 6 kere istiğfar ettim karın ağrısından dra kendimi zor attım marmara araştırma hastanesine götürdü arkın annesi ordaki dr beni öldürüodu bebeğimin haftasını 13+ 6 diye gösterdi bağırsakların genişlemiş alttan muayene edicem dedi bişey soktu canım acıo dedim kes sesini dio bana çıldırdım resmen kızlar hala psikolojim bozuk bebeğim iyiymiş Allahtan siz sizolun bilmediğiniz hastaneye aman diyim gitmeyin hala kötüyüm bi serum verdiler ama ikindin 3 te girdim 8 debana serum takılmıştı koridorda yattım resmen annemler hastaneye geldiğinde biçareydim bidaha devlete adım atmam koca hastane ama drları şeytana dönüşmüş Hastalara Allah sabır versin bu hafta randevumu alıp dra gidicem bebeğim için endişeleniyorum 14 gün önce gittiğimde 14+2ydi nasıl 13+6 çıktı bilmiom dr bişi bilmiodu asistanları doldurmuşlar oraya perişan oldum(
hiçç takma hiçbişeyi ilk gebeğmde sıfır sorunlu hamilelik geçirdim bir ay erken doğurmama rağmen yinede sağlıklı tosun gibi paşa doğurdum.bunu hiç bişeyi kafama takmayarak ve şükrederek başardığımızıdüşünüyorum
canım normalde hangi hastaneye gidiyosun.bence makinalarında hata vardır ama cok endişe ediyosan git bi kendi dr una görün için rahatlasın
Canım ben tatildeyim şuan medical parka gidicem bu hafta daa öncesinde ankara akaya gitmiştim orda 14+2ydi kafamı karıştıran o zaten bebek küçüldümü yani büyük ihtimal makina hatalıydı
ben gebe diyetisyenine gidiyorum o sadece atatürk orman çiftliğinin sade dondurmasına izin verdi.Algida dondurmalar vs hep yasak çünkü mısır şurubu varmış aynı bisküvilerde olanlardan gereksiz kilo ve bağımlılık yapıyo dedi.Bende sadece AOÇ dondurma yiyorum oda büyük marketlerden alıyorum
karar verdim eşim oyun oynarken oturucam kucagına dicem bende oynucam nasıl oynanıyor olmadı benle oyna dicembu iş devlet meselesi oldu vallahi ha herro ya merro
bende bi diyom uğraşayım şunla üstesinden geleyim bi diyom adamı iyice dellendirmiyim tek eğlencesi bu,stresini atsın.Bebek olunca onla ilgilenmiycem zaten ne yapıyosa yapsın oyun oynasın,gökbek atsın pööööö
peki kontrollere devlet hastanesine gidenler napıyor durumları olmayabilir çünkü ayy allah korusun benimde kuzenimin eşinin doğum vakti geçiyor hastaneye gidiyor hastane geri gönderiyor bunları daha var diye onlarda sinirlenip özele gidiyorlar bebek karnında 2 gündür açmış apar topar sezeryana alıyorlar hiç ilgilenmiyorlar hiç
allah korumuş kuzeninin eşini,bende bir örnek var hiç anlatıp sıkmayım canınızı,ankarada özel hastanede olan.özelle devletle alakası yok bence tamamen şans,kader diye düşünüyorum rabbim iyilerle karşılaştırsın.ben zekai tahir doğumevinde 2 yıl önce rahim filmi çektirirken 5-6 adam röntgen odasının camından içeriyi izliyordu ve adamların arasında hastanenin hademeleri vardı,üzerinde önlükler öyle bakıyolar içeriye.o röntgen masasında canım acıyınca can havliyle kafamı arkaya doğru bir çevirdim salak salak bakan adamlar dellendim tabi ama napcan doktor bir azarlıyor hastayı mum ediyo vallahi.rabbim kötülerin eline düşürmesin inşallah....:18::18::18:
ben gebe diyetisyenine gidiyorum o sadece atatürk orman çiftliğinin sade dondurmasına izin verdi.algida dondurmalar vs hep yasak çünkü mısır şurubu varmış aynı bisküvilerde olanlardan gereksiz kilo ve bağımlılık yapıyo dedi.bende sadece aoç dondurma yiyorum oda büyük marketlerden alıyorum
ne hoş anlatmışsın bir çırpıda okudum.Mantıklı söylediğin şeylerde ben biraz bilgisayar kullanma ve oyun oynama özürlüyüm bu dediklerin tek pcde olabilecek şeylermi?Gece baskınları çok yaptım eşime,ilk zamanlar beni aldattığını düşünüp gizli gizli odanın kapısından ekranı izledim birsüre ama hala benimki oyuna devam etti yada çok profesyonel ne çeviriyosa ben yakalayamadımYaaa demek sizde de akşam vakit geçirme durumları bizden çok farklı değil,demekki alışmam gerekiyor bu duruma çokta büyütülecek bişi yok.Arkadaşlarımada soruyorum onlarda aynı şeyleri söylüyo,hatta kızıyolar bana.Delimisin türk filmlerinde olur seninle öyle başbaşa akşamını geçirecek koca diyolar
tek pcde maalesef mumkun diilama facebook uzerinden oynuyorsa eger okeyi, 150-180tl arasinda tabletler var onlardan al yahu kendine bi tane; hem oyununa girersin gizli gizli seninkinin hem de bebek arastirma gelistirmeleri:)) zaman zaten esin pc basindayken gecmez ki. Ne yapsa batar gozune vallahi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?