2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

peki kontrollere devlet hastanesine gidenler napıyor durumları olmayabilir çünkü ayy allah korusun benimde kuzenimin eşinin doğum vakti geçiyor hastaneye gidiyor hastane geri gönderiyor bunları daha var diye onlarda sinirlenip özele gidiyorlar bebek karnında 2 gündür açmış apar topar sezeryana alıyorlar hiç ilgilenmiyorlar hiç

karar verdim eşim oyun oynarken oturucam kucagına dicem bende oynucam nasıl oynanıyor olmadı benle oyna dicem bu iş devlet meselesi oldu vallahi ha herro ya merro

ben zaten öyle açık filan yemiyorum tek bir çeşit yiyorum onuda marketten alayım bari napayım garanti olsun

ben gebe diyetisyenine gidiyorum o sadece atatürk orman çiftliğinin sade dondurmasına izin verdi.Algida dondurmalar vs hep yasak çünkü mısır şurubu varmış aynı bisküvilerde olanlardan gereksiz kilo ve bağımlılık yapıyo dedi.Bende sadece AOÇ dondurma yiyorum oda büyük marketlerden alıyorum

Valla beklerim canım içimi rahatlattın saol tatlım gerçekten rezalet yıllardan sonra bi devlete gittim başıma gelmedik kalmadı özeller para tuzağı olsada insan gibi muamele var hiçyoktan o doğumhaneyi hiç unutamicam kadının birini yanda kesiolardı dr bağırma kadın yeter be die bağırdı sonra koltuğa oturduğumda hemşire şuna bak salak donunu unutmuş yerde dedi korkunçtu ya tamam çok büyük hastane falanda içindekiler insan değildi Allah düşürmesin parası olmayan hastalara rabbim sağlık versin

Geçmiş olsun canım... Allah şifalar versin...

Gebelik haftasına da bu kadar üzülme... Muhtemelen ultrason aletinin azizliği... Ama içiN rahat etmeyecekse kendi Dr bir görün... Aklında kalmasın..

bu arada konuya dahil olim benim kocada play station bağımlısı.bende sinir oluyorum ama tek hobisi o ses çıkarmıyorum o yüzden.o oyun oynarken bende eşlik ediyorum yorum yapıyorum sizde dahil olup zevk alırsanız kendiniz içinde eşiniz içinde olumlu bi adım olur.

aoç dondurması çok güzel gerçekten onuda kapalı kutuda veriolar zaten bida açık dondurmaya tövbe ettim valla

karar verdim eşim oyun oynarken oturucam kucagına dicem bende oynucam nasıl oynanıyor olmadı benle oyna dicem bu iş devlet meselesi oldu vallahi ha herro ya merro

bende bi diyom uğraşayım şunla üstesinden geleyim bi diyom adamı iyice dellendirmiyim tek eğlencesi bu,stresini atsın.Bebek olunca onla ilgilenmiycem zaten ne yapıyosa yapsın oyun oynasın,gökbek atsın pööööö

sıpa olunca görürüüsn gene oyun oynarlar ilk ay heveslerini laırlar sonra haydıi oyuna aslında işimede gelri ben uyurum oda bebeg bakar geceleri oyun oynucagın aderim uykusuz kaldım bebege bak bende yatıyım der atarım üzerine yiyorsa oyun oynasınanam benim adam ayagına koyar sallar g3ene oynar abow

merhaba arkadaşlar bende 2014 ocak annesiyim ben tüp bebekle hamile kaldım. Hamileliğin başından beri hep korku içindeyim bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum sizde mi öylesiniz yoksa ben mi çok abartıyorum ultrasonda görünce 1 hafta falan çok mutluyum sonra tekrar korkuyorum.

Allah korumuş kuzeninin eşini,bende bir örnek var hiç anlatıp sıkmayım canınızı,Ankarada özel hastanede olan.Özelle devletle alakası yok bence tamamen şans,kader diye düşünüyorum Rabbim iyilerle karşılaştırsın.Ben Zekai Tahir Doğumevinde 2 yıl önce rahim filmi çektirirken 5-6 adam röntgen odasının camından içeriyi izliyordu ve adamların arasında hastanenin hademeleri vardı,üzerinde önlükler öyle bakıyolar içeriye.O röntgen masasında canım acıyınca can havliyle kafamı arkaya doğru bir çevirdim salak salak bakan adamlar dellendim tabi ama napcan doktor bir azarlıyor hastayı mum ediyo vallahi.Rabbim kötülerin eline düşürmesin inşallah....:18::18::18:

kızlar merhaba? siz hangi ilaçları içiyorsunuz? şu an folik asit, elevit ve feramat içiyorum. feramat günde 1 tane, elevit de 2 günde 1 tane içiyorum, doktor elevit için iştah açar dedi, o yüzden 2 güne bir dedi, çok iştahın olursa 3 günde bir iç dedi

herkese merhaba hamişler...keyifler yerindedir umarım...benim bebgm artık geceleri minik minik tekmelemeye basladı...bulantım da gecti hamdolsunsanırım kıpırdanması gerekiyomus bu bulantı işi için...eskiler dogru demiş

aslında haklısın bazıları diplomayı nasıl almış belli değil ne kadar kutsal bir meslekleri var oysaki

aman ben dondurma çok sevmem zaten yemesemde olur

Tek pcde maalesef mumkun diil ama facebook uzerinden oynuyorsa eger okeyi, 150-180tl arasinda tabletler var onlardan al yahu kendine bi tane; hem oyununa girersin gizli gizli seninkinin hem de bebek arastirma gelistirmeleri:)) zaman zaten esin pc basindayken gecmez ki. Ne yapsa batar gozune vallahi:)))

öyle bizimde çok nadir öyle oturup film izlemek filan yemek meselemiz uzun sürüyor bizim orda konuşuyoz bütün günü bitiyor zaten sonra ya birlikte filn izliyoz ya o pc de ya ben :) dönüşümlü kullanıyoz ama gece birlikte yatıyoz

Benim bebis de sanki dun gece hoplayip zipladi bol bol. Kizlar size de oluyo mu, boyle tavuk kemigi gibi incecik bisiler batiyo karnima bazen... Bebek mi ki o?🐣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…