Benim bebis de sanki dun gece hoplayip zipladi bol bol. Kizlar size de oluyo mu, boyle tavuk kemigi gibi incecik bisiler batiyo karnima bazen... Bebek mi ki o?
Tek pcde maalesef mumkun diilama facebook uzerinden oynuyorsa eger okeyi, 150-180tl arasinda tabletler var onlardan al yahu kendine bi tane; hem oyununa girersin gizli gizli seninkinin hem de bebek arastirma gelistirmeleri:)) zaman zaten esin pc basindayken gecmez ki. Ne yapsa batar gozune vallahi:)))
Benim bebis de sanki dun gece hoplayip zipladi bol bol. Kizlar size de oluyo mu, boyle tavuk kemigi gibi incecik bisiler batiyo karnima bazen... Bebek mi ki o?
onu henüz bende keşfedemedim çok dinliyorum kendimi ondan oluyor diyorum ama bişeyler inceden yokluyor
sıpa olunca görürüüsn gene oyun oynarlar ilk ay heveslerini laırlar sonra haydıi oyuna aslında işimede gelri ben uyurum oda bebeg bakar geceleri oyun oynucagın aderim uykusuz kaldım bebege bak bende yatıyım der atarım üzerine yiyorsa oyun oynasınanam benim adam ayagına koyar sallar g3ene oynar abow
merhaba arkadaşlar bende 2014 ocak annesiyim ben tüp bebekle hamile kaldım. Hamileliğin başından beri hep korku içindeyim bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum sizde mi öylesiniz yoksa ben mi çok abartıyorum ultrasonda görünce 1 hafta falan çok mutluyum sonra tekrar korkuyorum.
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Bende senin gibiyim tüp bebek benimkide.Dediğin gibi o korku hep var doğana kadarda olcak sanırım.Rabbime emanet yavrularımız
kızlar merhaba? siz hangi ilaçları içiyorsunuz? şu an folik asit, elevit ve feramat içiyorum. feramat günde 1 tane, elevit de 2 günde 1 tane içiyorum, doktor elevit için iştah açar dedi, o yüzden 2 güne bir dedi, çok iştahın olursa 3 günde bir iç dedi
kızlar merhaba? siz hangi ilaçları içiyorsunuz? şu an folik asit, elevit ve feramat içiyorum. feramat günde 1 tane, elevit de 2 günde 1 tane içiyorum, doktor elevit için iştah açar dedi, o yüzden 2 güne bir dedi, çok iştahın olursa 3 günde bir iç dedi
peki kontrollere devlet hastanesine gidenler napıyor durumları olmayabilir çünkü ayy allah korusun benimde kuzenimin eşinin doğum vakti geçiyor hastaneye gidiyor hastane geri gönderiyor bunları daha var diye onlarda sinirlenip özele gidiyorlar bebek karnında 2 gündür açmış apar topar sezeryana alıyorlar hiç ilgilenmiyorlar hiç
benim de 12 haftam dolunca verdi zaten doktor canım, inşallah açmaz iştah bakalım, zaten 3 kilo aldımMerhaba mehel, ben de folic plus gunde 1, elevit gunde 1 iciyorum. Elevitin istah actigini ve ilk 3 ay icin gereksiz oldugunu duyup doktoruma soylemistim 7-8 haftalikken.
Haftada 2 tane de olsa ic dedi. İcmedim inat ettim, bel ve eklem agrilarim basladi ciddi derecede. Elevite tekrar basladim agrilarimi rahatlatti. Belki psikolojik bilmiyorum tabii:)
Ama cok midemi bulandiriyo, hamur isine yonlendiriyo beni. Annemin buzdolabinin hayalini kuruyorum of zeytinyaglilar, of corekler diye diye ahah!
Annem de özel hastanede doğum yapmış. Kız kardeşimde çok kar yağışı varmış. Hastaneye zor gitmişler. Kadını geri göndermişler, daha doğuma var diye. Eve dönerken suyu gelmiş, yolda doğuracakmış nerdeyse.
Dediğim gibi bir kere gittim kapıda kadınlar hep şikayetçiydi. Biri diyor bebeği hissetmiyorum, bir şey olduysa beni zehirler. Danışmadakiler, git şikayet et alamayız muayeneye diyorlar
Kadının biri bir şey yok dediniz eve gönderdiniz, düşük yaptım, şikayet edeceğim sizi dedi. Hiiç umurlarında değil, et dediler.
Zor kaçtım valla, Allah yardımcıları olsun gidenlerin.
Merhaba mehel, ben de folic plus gunde 1, elevit gunde 1 iciyorum. Elevitin istah actigini ve ilk 3 ay icin gereksiz oldugunu duyup doktoruma soylemistim 7-8 haftalikken.
Haftada 2 tane de olsa ic dedi. İcmedim inat ettim, bel ve eklem agrilarim basladi ciddi derecede. Elevite tekrar basladim agrilarimi rahatlatti. Belki psikolojik bilmiyorum tabii:)
Ama cok midemi bulandiriyo, hamur isine yonlendiriyo beni. Annemin buzdolabinin hayalini kuruyorum of zeytinyaglilar, of corekler diye diye ahah!
tüp yada normal farketmiyor valla bence doğumdan sonrada devam edecek yandı bizim çocuklar hep teknoloji yüzünden bu kadar okuyup öğrenmesek bu kadar korkmayacaktık belkide
kevet kızlaaaar.. Testler sonuçlandı, doktorumla görüştüm konuştum ve şimdi eve geldim.. Bütün testler tahmin ettiğin gibi normal bi sorun yok.. Sadece tiroit azcık yüksek çıktıydı ama tsh t3 falan normal.. Doktorumda "endokrinle bi görüş göster, tiroit ultrasonu yapar" dedi, kesin sonuç olur falan dedi.. Ama benim annemde de var tiroit ve daha bana hamile kalmadan çıkmış, üstelik benim değerim anneminkinin yanında devede kulakanneme göre yaptırmamın gereği yok, zaten doktorum "2 düşüğü şansa, kısmete, tesadüfe bağlıcaz muhtemelen" dedi.. Şimdi ben karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı? Ücretide az değil çünkü.. Bu arada testleri size ekliyorum, belki aranızda fikri olan tecrübesi olan vardır
Eki Görüntüle 761991 Eki Görüntüle 761990
evet hamilelik süreci farketmiyor aslında ama biraz daha tırsıyo tüp bebek hamileleri.sonuçta hayatın doğal akışına müdahale edilerek yapay bir yolla bebeklerimiz rahmimize düşüyor.ama dediğine kesinlikle katılıyorum dünyadan haberi olmadan hiçbişey okumadan rahatça gebelik geçiren o kadar çok kişi varki.doktorumun hep benden özel ricasıdır,doğuma kadar interneti kullanma.çok okuyup habire bişi soruyorum çünkü,olmayacak şeyleri olacak gibi soruyorum.allah esirgesin yavrucuklarımızı(amin)
kevet kızlaaaar.. Testler sonuçlandı, doktorumla görüştüm konuştum ve şimdi eve geldim.. Bütün testler tahmin ettiğin gibi normal bi sorun yok.. Sadece tiroit azcık yüksek çıktıydı ama tsh t3 falan normal.. Doktorumda "endokrinle bi görüş göster, tiroit ultrasonu yapar" dedi, kesin sonuç olur falan dedi.. Ama benim annemde de var tiroit ve daha bana hamile kalmadan çıkmış, üstelik benim değerim anneminkinin yanında devede kulakanneme göre yaptırmamın gereği yok, zaten doktorum "2 düşüğü şansa, kısmete, tesadüfe bağlıcaz muhtemelen" dedi.. Şimdi ben karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı? Ücretide az değil çünkü.. Bu arada testleri size ekliyorum, belki aranızda fikri olan tecrübesi olan vardır
Eki Görüntüle 761991 Eki Görüntüle 761990
[sıze=3]kevet kızlaaaar.. Testler sonuçlandı, doktorumla görüştüm konuştum ve şimdi eve geldim.. Bütün testler tahmin ettiğin gibi normal bi sorun yok.. Sadece tiroit azcık yüksek çıktıydı ama tsh t3 falan normal.. Doktorumda "endokrinle bi görüş göster, tiroit ultrasonu yapar" dedi, kesin sonuç olur falan dedi.. Ama benim annemde de var tiroit ve daha bana hamile kalmadan çıkmış, üstelik benim değerim anneminkinin yanında devede kulak [/sıze][sıze=3]anneme göre yaptırmamın gereği yok, zaten doktorum "2 düşüğü şansa, kısmete, tesadüfe bağlıcaz muhtemelen" dedi.. şimdi ben karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı? ücretide az değil çünkü.. Bu arada testleri size ekliyorum, belki aranızda fikri olan tecrübesi olan vardır
[/sıze]Eki Görüntüle 761991 Eki Görüntüle 761990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?