2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

tabletim var canım arada bende transa geçeyim onla uğraşmıyım diye alıyorum elime.Tüm gün işim bilgisayarla zaten,akşamda bilgisayar görmek istemiyorum haliyle.Bide faceden oynamıyo nezere diye bi site var ordan bağlanıyo o siteyi çıkaranı bi bulsammm

Benim bebis de sanki dun gece hoplayip zipladi bol bol. Kizlar size de oluyo mu, boyle tavuk kemigi gibi incecik bisiler batiyo karnima bazen... Bebek mi ki o?

onu henüz bende keşfedemedim çok dinliyorum kendimi ondan oluyor diyorum ama bişeyler inceden yokluyor

ben de birşeyler hissediyorum ama emin olamadım ben de... bir gün oluyor, iki üç gün olmuyor bir daha...
biz de cinsiyeti öğrendik rahatladık, şimdi millette "NE ZAMAN HAREKET EDECEK" telaşı var her telefon açan "OYNADI MI" diye soruyor?

bende dedim geçenlerde.Ohh gece nöbetçisi var bizim kızın dedim,ben yatarım sen oyalarsın dedim tabi dedi ama dediğin gibi onlar oyuna dalar bizim bebeler sefil olur haaa.Yada uykuları gelir çocuğa bakmamak için erkenden yatarlar kız bu erkek milleti belli olmaz bunlara.

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Bende senin gibiyim tüp bebek benimkide.Dediğin gibi o korku hep var doğana kadarda olcak sanırım.Rabbime emanet yavrularımız

kızlar merhaba? siz hangi ilaçları içiyorsunuz? şu an folik asit, elevit ve feramat içiyorum. feramat günde 1 tane, elevit de 2 günde 1 tane içiyorum, doktor elevit için iştah açar dedi, o yüzden 2 güne bir dedi, çok iştahın olursa 3 günde bir iç dedi

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Bende senin gibiyim tüp bebek benimkide.Dediğin gibi o korku hep var doğana kadarda olcak sanırım.Rabbime emanet yavrularımız

tüp yada normal farketmiyor valla bence doğumdan sonrada devam edecek yandı bizim çocuklar hep teknoloji yüzünden bu kadar okuyup öğrenmesek bu kadar korkmayacaktık belkide

Merhaba mehel, ben de folic plus gunde 1, elevit gunde 1 iciyorum. Elevitin istah actigini ve ilk 3 ay icin gereksiz oldugunu duyup doktoruma soylemistim 7-8 haftalikken.
Haftada 2 tane de olsa ic dedi. İcmedim inat ettim, bel ve eklem agrilarim basladi ciddi derecede. Elevite tekrar basladim agrilarimi rahatlatti. Belki psikolojik bilmiyorum tabii:)
Ama cok midemi bulandiriyo, hamur isine yonlendiriyo beni. Annemin buzdolabinin hayalini kuruyorum of zeytinyaglilar, of corekler diye diye ahah!

sabah aç karnına gynoferon demir hapı
günde bir tane decavit
günde birtane coraspin
miğdem ağrıyınca rennieduo
haftada birkerede balık yağı

Annem de özel hastanede doğum yapmış. Kız kardeşimde çok kar yağışı varmış. Hastaneye zor gitmişler. Kadını geri göndermişler, daha doğuma var diye. Eve dönerken suyu gelmiş, yolda doğuracakmış nerdeyse.
Dediğim gibi bir kere gittim kapıda kadınlar hep şikayetçiydi. Biri diyor bebeği hissetmiyorum, bir şey olduysa beni zehirler. Danışmadakiler, git şikayet et alamayız muayeneye diyorlar
Kadının biri bir şey yok dediniz eve gönderdiniz, düşük yaptım, şikayet edeceğim sizi dedi. Hiiç umurlarında değil, et dediler.
Zor kaçtım valla, Allah yardımcıları olsun gidenlerin.

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim.12 haftalıkken doktorum yüzde 60 kıza benziyor dedi sizce değişirmi çok merak ediyoruz :)

benim de 12 haftam dolunca verdi zaten doktor canım, inşallah açmaz iştah bakalım, zaten 3 kilo aldım

kevet kızlaaaar.. Testler sonuçlandı, doktorumla görüştüm konuştum ve şimdi eve geldim.. Bütün testler tahmin ettiğin gibi normal bi sorun yok.. Sadece tiroit azcık yüksek çıktıydı ama tsh t3 falan normal.. Doktorumda "endokrinle bi görüş göster, tiroit ultrasonu yapar" dedi, kesin sonuç olur falan dedi.. Ama benim annemde de var tiroit ve daha bana hamile kalmadan çıkmış, üstelik benim değerim anneminkinin yanında devede kulak anneme göre yaptırmamın gereği yok, zaten doktorum "2 düşüğü şansa, kısmete, tesadüfe bağlıcaz muhtemelen" dedi.. Şimdi ben karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı? Ücretide az değil çünkü.. Bu arada testleri size ekliyorum, belki aranızda fikri olan tecrübesi olan vardır

amin allahım iyilerin ellerine düşürsün hepimizi imkanı olmayanlarada yardımcı olsun çok kötü valla benim ablamda kontrollere özele gitti ama doğumda develete gitti allahtan iyisine denk geldi 2 doğumuda çok güzel geçti

Ben de niye sürekli açım diyorum
İlk günden beri hem folic hem elevit kullanıyorum. Doktor doğuma kadar da devam edeceksin dedi.

tüp yada normal farketmiyor valla bence doğumdan sonrada devam edecek yandı bizim çocuklar hep teknoloji yüzünden bu kadar okuyup öğrenmesek bu kadar korkmayacaktık belkide

evet hamilelik süreci farketmiyor aslında ama biraz daha tırsıyo tüp bebek hamileleri.Sonuçta hayatın doğal akışına müdahale edilerek yapay bir yolla bebeklerimiz rahmimize düşüyor.Ama dediğine kesinlikle katılıyorum dünyadan haberi olmadan hiçbişey okumadan rahatça gebelik geçiren o kadar çok kişi varki.Doktorumun hep benden özel ricasıdır,doğuma kadar interneti kullanma.Çok okuyup habire bişi soruyorum çünkü,olmayacak şeyleri olacak gibi soruyorum.Allah esirgesin yavrucuklarımızı(Amin)

gözünaydın olsun canım inşallah bundan sonra tutunacak senin minişinde.Testlerden bişi anlamıyorum ama bana sorarsan aklında soru işareti kalmasın tiroid içinde ne gerekşyosa yaptır derim

okumamaya çalışıyorum ama elimde değilki aklıma bişey takılıyor bi giriyorum felaket haberlerinde çıkıyorum sonra kurup duruyorum ya banada böyle olursa diye hele kontrolün üstünden 2 hafta geçtiyse tamam diğer 2 hafta eziyet geçiyor kimseyede diyemiyorum sadece sen hamilesin dimi gözüyle bakıyorlar bana içimde büyütüp duruyorum

gözün aydın canım
yani bu durumda yakın zaman da aramıza katılabilirsin demek bu :)

gözünaydın hiç bir sorun olmamasına sevindim doktorun dediği gibi kısmet değilmiş deyip önümüzdeki günlere bakacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…