2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de niye sürekli açım diyorum
İlk günden beri hem folic hem elevit kullanıyorum. Doktor doğuma kadar da devam edeceksin dedi.
ya öyle valla iştah açarmış bol vitamin olduğu için.. her doktorun uygulaması
farklı demekki canım. folik plus ı en başından kullandım. ama elevit ve demiri 3. ayda verdii

gözün aydın canım hiç bişe yok bu tahlillerde ben nodüler guatr hastasıyım üstelik düşük çıktı troid tahlillerim ama doktorum çok şükür çok bilgili olduğundan ilaç bile vermedi bunlar normal dedi belirli bi aralık var zaten onun 10 üstü 10 altı normal dedi aman aman bi yükseklik yada alçaklık olmadığı sürece hiç gerek yok bence yorma kendini tahlillerle falan...rabbim en kısa zamanda verir inşallah sanada bi bebiş hayırlısıyla..

ayyy sorma yarama parmak bastın haaa.Doktorda huyumu biliyo hala ayda bir kontrole geçemedik,hala 2 haftada bir gidiyorum ben.Her endişemi paylaşmıyım diyorum çünkü dediğin gibi saçmalama hep seni mi bulcak okuma bakma vs diyolar canımı daha çok sıkıyolar.Offf ne bilim zaman geçsede alsak minişlerimizi kucaklarımıza

o iyiliği doktor bana yapmıyor işte benim eşim geçen diyorki yeter artık çocuğun içerde bıyıkları çıktı çıkar artık diyo ne güldürdü beni yaa

o iyiliği doktor bana yapmıyor işte benim eşim geçen diyorki yeter artık çocuğun içerde bıyıkları çıktı çıkar artık diyo ne güldürdü beni yaa

iyiymiş espri hakkatten sesli güldümbizde 5 yıldır aynı doktorlayız gözümden anlıyo artık endişelerimi.Ultrason 1 dakika bile sürmüyo,usg yi karnıma koyuyo bak iyi diyo çekiyo,fazlasına gerek yok azıcık özle kızını diyo.Bide size selamı var diyo bitiyo muayene.Ama bana 1 hafta yetiyo o an gözümden gitmiyo.Sonra başa dönüyoz tabi.

Benim de oglum olacak gibi. isim düsünmedik ama esimle benim hosumuza giden bi isim vardi. o da Çağdaş

tabi bu bıyık meselesi erkek olduğuna çok inandığı için doktor kız derse ne yapacaz bilmem olsun 1 dk 1 dkdır görüyorsun en azından allahtan bizim kontrollerimiz uzun sürüyor ayda 1 olunca tabi öyle izliyoz ellerini kollarını ayy şu randevu gelsede gitsem gaza gelip şimdi gidecem yoksa

Teşekkür ederim canım benim yaa.. Huzursuz bacak sendromuna magnezyum mu ne veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bir de ben reiki ile ilgileniyorum, bir yengem ve onun sayesinde tanıştım bana reiki de çok iyi geldi bende de vardı huzursuz bacak sendromu canım ama cidden iyi geldi..

Üç kilo aldım ama bundan öncede hayatımda 3 kilo aldığım dönemlerim oldu böyle bir göbeğim çıkmadı ve sevgili doktorlarımızın verdiği sevgili ilaçlar sayesinde kabız olduk, 10 günde bir belki tuvalete çıkabiliyorum o zaman göbeğim iniyor evet.. O zaman bu sorunlara çözüm bulsunlar

Canım kaynananın nasıl hitap ettiği çok mu önemli ya, çocuğu kaynanan mı büyütecek takma bu kadar.. İçine sineni koy gitsin

Valla hayatım benim eşimde poker oynuyordu, masada başka insanlarla online oynanan oyunlar bunlar.. Baktım ki adam vazgeçmiyor bu benim tek hobim diyor, gelip gidip kafasının etini yedim, kaldırana kadar odadan tepesinden ayrılmadım.. Sonra bir gün masa daki diğer isimlere dikkat ettim, bayan isimleri de vardı.. Ben eşimin onlarla sohbet etmediğini biliyorum ama altta sohbet kutucuğu da var veee ben %100 haklı çıkacağım noktayı yakaladım ve "Sen beni aldatıyor musun ? Seni karının yanında oturmaktan alı koyan tek şey başka bir kadındır sana yazıklar olsun" dan girdim sağlam bir kavga ettik.. Sonuç eşim bilgisayara değil, bilgisayarlı odaya bile girmiyor ben evdeyken Azimle s.çan taşı deler kızlar, vazgeçmeyin..

Misacım çok çok geçmiş olsun hayatım, o hastaneyi derhal şikayet et hiç durma, sağlık bakanlığına şikayet et... Kendine de dikkat et canım, olacağı varmış ki başına gelmiş kaderin önüne geçemiyoruz.. Şuan iyi olmana çok sevindim.. Bebeğinin ölçümünü yanlış yaptığını düşünüyorum ama diyelim ki doğru ölçtü bebekler 1-2 hafta geriden ya da ileriden gidip daha sonra normale dönebiliyorlar endişelenme canım.. Kötüyü düşünüp kötü çağırma lütfen.. Öptüm çok..

Canım ben bi demir ilacı içiyorum sabah 1 tane bir de elevit içiyorum gün içinde.. Şu sıralarda kahverengi lekelenmem olduğu için günde 2 adet progestan (düşük önleyici) kullanıyorum...

kızlar, iki gündür foruma pek bakamadım.Doktorum bana ilk üç ay folic plus vermişti.bu kontrolde onun yerine gyno ferro sanol demir hapı ve decavit vitamin verdi.Bu sabah başladım içmeye ama gyno ferro sanol midemi mahvetti.ilk üç ayda sadece iki kez kustum ama bu ilaçla daha ilk günden kustum.

genelde elevit okudum hep, benim ilaçlardan kullanan var mı?

bir de doktorum lierac önerdi çatlak oluşmaması için.onu da kullanmayı düşünüyorum ama faydası olup olmayacağını merak ediyorum.

Benim de oglum olacak gibi. isim düsünmedik ama esimle benim hosumuza giden bi isim vardi. o da Çağdaş

ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?
benim oğlummu olacak belli değil ama net olmamakla birlikte fatihhan heran değişebilir ama

ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?

canım gyno ferro yu demir eksikliği tedavimde hamile kalmadan önce içtim daha doğrusu içemedim beni o kadar fena yaptı ki
mide bulantısından öldüm kestim
elevit ben de kabızlık yaptı decavit içiyorum sonuç o da kabızlık yaptı
şuan tek derdim bu
folic pluc ı 3 ay içtim kestik decavit içiyorum

Gòbegime kilo diyemezler. su an 58 falanim. 61 i gördüm böyle göbek yoktu. Önceki kilolar yanlara dogru yayilirdi.simdi önde toparlak ve herkes anliyor hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…