2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende aynı ilaçları kullanıyorum ama miğde bulantısı yapmadı eğerki aç karnına içince miğde bulantısı yapıyorsa biraz bişeyler ye öyle iç ama çok tok olma

slm güzel anneler size bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...

adetten önce bacak ağrınız oldu mu?

bende aynı ilaçları kullanıyorum ama miğde bulantısı yapmadı eğerki aç karnına içince miğde bulantısı yapıyorsa biraz bişeyler ye öyle iç ama çok tok olma

demir hapını aç içmem gerektiğini söyledi doktorum.yarın sabaha karşı kalkıp içip yatmayı düşünüyorum.sonra kalkıp kahvaltı yapar decaviti içerim diyorum.ama gene bulantı olursa doktoruma danışırım artık başka çare yok.çalışmasaydım evde yatar uyurdum problem olmazdı ama iş yerinde cebimde siyah poşetle geziyorum her an midem coşar diye :)

bana eczacı söledi aç karnına diye ama çok miğdeni bulandırırsa biraz bişeyle ye üstünde zaman geçince iç dedi

selaam... biz de akşam iftardan sonra film seyrediyoruz çoğunlıkla sonra eşim sahuru bekliyor ben gidip yatıyorum 1 gibi, Ramazan rutini işte.

Çook geçmiş olsun bir keresinde bende dışarda yedim fenalşınca bir daha cesaret edip bişey yiyemiyorum dışarıda.

merhaba ne güzel 18 haftalık olmuşsun darısı başımıza tam olarak ne zaman geçti bulantı bende son bir haftadır bulantı değil de yanma oluyor çok normal mi?

Ben de niye sürekli açım diyorum
İlk günden beri hem folic hem elevit kullanıyorum. Doktor doğuma kadar da devam edeceksin dedi.

Ben açlık hissetmiyorum,yanıyo midem sürekli taş var sanki bir de, güya 3 aydan sonra iştah çok açılır doymazsın demişlerdi, nerdeeee......

canım bişey çıkmamasına çok sevindimm.. troid ile ilgili bilgim yok o yüzden yorum yapamayacğım ama aklıma çok takılır dersen en azından bi endokrin uzmanı ile görüş...................inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar aramıza katılırsın inşallahh

sedacımm reiki mi dedin? ne yaptın ve nasıl geçti? ya benim hamile olmadan öncede az çok oluyodu bu huzursuz bacak sendromu. hatta bi keresinde uyuyamadığımı bilirim bu sebepten. reikiyi az çok arkdşımın teyzesinden biliyorum. kafayı resmen bozmuştu kadın enerjiyle ama nasıl yapılır hiç bilmiyom

valla korkumdan başlayamadım doktorumda kan değerlerimin iyi olduğunu bi süre daha kullanmamın şart olmadığını söyleyince hiç başlmadım demir hapına zaten bulantı hapı alıyorum her gün çalışıyorum aynı zamanda........ bakalım bayramdan önce kontrol var konuşacagız yine.......

kızlar bir şey dicem, mağlum 12 haftamızı hepimiz doldurduk ve artık yediklerimiz çok önemli yani doktorun söylediğine göre, haftada 1 balık, hergün 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta şartmış, siz neler yiyorsunuz? bununla ilgili bi topik açalım mı acaba? burdan mı paylaşalım, mesela ben bunların dışında meyve bir kase yoğurt tüketmeye de gayret ediyorum. mesela balık çok önemli bu zamanda siz hangi balıkları yiyorsunuz? ha bi de doktorum hamurişi ve tatlılardan uzak dur dedi, ama ne mümkün dimi

oğlu olacak hamişler isim istiyorummm ne koycaksınız bebişlerinizin isimlerini....

Canım ben cinsiyeti öğrenmeden isim söylemeyecektim ama kararsız annelere faydam dokunsun diye söylüyorum. Oğlum olursa adı %95 ihtimal Yavuz Baybars olacak..

ben balık yemiyorum diye verdi canım haftada bir dediğime bakma 15 günü bile buluyır bazen herkes kullanmıyor galiba

Bana doktorum balık yiyomusun die sormadı bile, kilo almayayım die vermemiştir nemrut

Bana yengem gönderiyor, bende uyumlamasını aldım ama henüz kimseye gönderemiyorum.. Ben yatıyorum akşamları belli bir saatte anlaşıyoruz, sırt üstü başımda ayağımda yastık olmadan yatıyorum gözlerimi kapayıp yengemin adını tekrarlayarak ondan gelen enerjyi kabul ediyorum diyorum içimden... 20 dk sürüyor sadece..

benim sanırım tek dikkat ettiğim şey süt içmek hergece yatmadan koca bir bardak içiyorum onun dışında allah ne verdiyse haftada bir balık yemem mümkün bile değil anca ayda bir ama hap kullanıyorum onun yerinede yumurtayıda haftada bir yiyorum yoğurt tek başına yiyemiyorum makarnayla filan karıştırıp yiyebiliyorum meyve olarakta sadece kiraz yiyorum oda hergün değil tabi ama kuruyemiş yiyorum hergün karışık olarak sebze nerdeyse hiç yok hep et olarak besleniyorum çorba içmeye dikkat ediyorum bide

yumurta evet, hergün yoğurt evet, süt hayır balıksa hamile kaldığımdan beridir yemedimmm

ben demiri gece içiyorum canım ne aç ne tok yani, doktor farketmez dedi diye hatırlıyorum yalnız süt ve çayla içme dedi, ama şimdi kutusuna baktım eczacı aç yazmış,yanlış mı yapıyorum eleviti de tok içiyorum

yaz olması nedeniyle balık mevzusu korkutuyor hamile kaldığımdan beri 3 defa yedim bi daha da yiyemedim.. av mevsimi açılsa hem çeşit hem tazelik açısından daha güvenilir olacak ama sanırım dr. lar küçük balıkları öneriyor civa nedeniyle........
haftaiçi çalıştığım için malesef iyi kahvaltı yapamıyorum ama haftasonları yumurta yiyorum zorluyorum diyelim =) yoğurt tüketiyorum günde en az 3 porsiyon meyve yiyorum sebze çok sevmediğimden yeşillik yiyorum daha çok.......... ama günde bi öğün mutlaka tavuk ya da kırmızı et tüketiyorum.. her akşamda büyük kupa bardakta süt içiyorum.......... ceviz çok yiyordum bu ara hep unutuyorum ...

benim doktorumda haftada bir balık, her gün bir kase yoğurt veya 1 bardak süt içmemi tavsiye etti.ama bu ara balık mevsimi olmadığı için onun yerine ceviz, fındık, badem ye dedi. yumurtayı söyledi mi hatırlamıyorum ama ben haftada 1 ancak yiyorum malum yaz sıcağında yumurta pek iştah açmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…