kızlar, iki gündür foruma pek bakamadım.doktorum bana ilk üç ay folic plus vermişti.bu kontrolde onun yerine gyno ferro sanol demir hapı ve decavit vitamin verdi.bu sabah başladım içmeye ama gyno ferro sanol midemi mahvetti.ilk üç ayda sadece iki kez kustum ama bu ilaçla daha ilk günden kustum.
Genelde elevit okudum hep, benim ilaçlardan kullanan var mı?
Bir de doktorum lierac önerdi çatlak oluşmaması için.onu da kullanmayı düşünüyorum ama faydası olup olmayacağını merak ediyorum.
Duha kız ismi canımismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?
ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?
bende aynı ilaçları kullanıyorum ama miğde bulantısı yapmadı eğerki aç karnına içince miğde bulantısı yapıyorsa biraz bişeyler ye öyle iç ama çok tok olma
duha kız ismi canım
demir hapını aç içmem gerektiğini söyledi doktorum.yarın sabaha karşı kalkıp içip yatmayı düşünüyorum.sonra kalkıp kahvaltı yapar decaviti içerim diyorum.ama gene bulantı olursa doktoruma danışırım artık başka çare yok.çalışmasaydım evde yatar uyurdum problem olmazdı ama iş yerinde cebimde siyah poşetle geziyorum her an midem coşar diye :)
slm güzel anneler size bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...
adetten önce bacak ağrınız oldu mu?
selaam... biz de akşam iftardan sonra film seyrediyoruz çoğunlıkla sonra eşim sahuru bekliyor ben gidip yatıyorum 1 gibi, Ramazan rutini işte.biz senle hep aynı muhabbeti çeviriyoz kızlarda sıkılmıştır herhalde ama baksana biizm modellermi çok eski kızzz biz bi şikayet ediyoz.Forumdaki hamiş arkadaşlar Paşamla benim kocam 77 doğumlu acaba o yüzden içlerinde kalmış bir ateri aşkı var o yüzden mi pc başındalar.Düşüncelerinizi bi yazın yaw ne ettiysek vazgeçiremedik şu adamları oyun oynamaktan.Bide şeyi yazın akşamları siz nasıl vakit geçiriyosunuz evde?Bizim pek bir sıkıcı oluyorrrrr
Dün bende 2 kere fırça kaydım canım bana mısın demedi,taktik yaptım gittim erkenden yattım belki gelir neyin var neye kızdın canım der diye tam 1,5 saat tavanı izledim odada,adam gelmedi ne gıcık yaaaa bak aklıma geldi şimdide
Kızlar dün gıda zehirlenmesi geçirdim arkla dışarda geziodum bi yere oturduk yemek yedik üstüne dondurma yedim sonrasımalum 6 kere istiğfar ettim karın ağrısından dra kendimi zor attım marmara araştırma hastanesine götürdü arkın annesi ordaki dr beni öldürüodu bebeğimin haftasını 13+ 6 diye gösterdi bağırsakların genişlemiş alttan muayene edicem dedi bişey soktu canım acıo dedim kes sesini dio bana çıldırdım resmen kızlar hala psikolojim bozuk bebeğim iyiymiş Allahtan siz sizolun bilmediğiniz hastaneye aman diyim gitmeyin hala kötüyüm bi serum verdiler ama ikindin 3 te girdim 8 debana serum takılmıştı koridorda yattım resmen annemler hastaneye geldiğinde biçareydim bidaha devlete adım atmam koca hastane ama drları şeytana dönüşmüş Hastalara Allah sabır versin bu hafta randevumu alıp dra gidicem bebeğim için endişeleniyorum 14 gün önce gittiğimde 14+2ydi nasıl 13+6 çıktı bilmiom dr bişi bilmiodu asistanları doldurmuşlar oraya perişan oldum(
merhaba ne güzel 18 haftalık olmuşsun darısı başımıza tam olarak ne zaman geçti bulantı bende son bir haftadır bulantı değil de yanma oluyor çok normal mi?herkese merhaba hamişler...keyifler yerindedir umarım...benim bebgm artık geceleri minik minik tekmelemeye basladı...bulantım da gecti hamdolsunsanırım kıpırdanması gerekiyomus bu bulantı işi için...eskiler dogru demiş
Ben de niye sürekli açım diyorum
İlk günden beri hem folic hem elevit kullanıyorum. Doktor doğuma kadar da devam edeceksin dedi.
kevet kızlaaaar.. Testler sonuçlandı, doktorumla görüştüm konuştum ve şimdi eve geldim.. Bütün testler tahmin ettiğin gibi normal bi sorun yok.. Sadece tiroit azcık yüksek çıktıydı ama tsh t3 falan normal.. Doktorumda "endokrinle bi görüş göster, tiroit ultrasonu yapar" dedi, kesin sonuç olur falan dedi.. Ama benim annemde de var tiroit ve daha bana hamile kalmadan çıkmış, üstelik benim değerim anneminkinin yanında devede kulakanneme göre yaptırmamın gereği yok, zaten doktorum "2 düşüğü şansa, kısmete, tesadüfe bağlıcaz muhtemelen" dedi.. Şimdi ben karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı? Ücretide az değil çünkü.. Bu arada testleri size ekliyorum, belki aranızda fikri olan tecrübesi olan vardır
Eki Görüntüle 761991 Eki Görüntüle 761990
Teşekkür ederim canım benim yaa.. Huzursuz bacak sendromuna magnezyum mu ne veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bir de ben reiki ile ilgileniyorum, bir yengem ve onun sayesinde tanıştım bana reiki de çok iyi geldi bende de vardı huzursuz bacak sendromu canım ama cidden iyi geldi..
demir hapını aç içmem gerektiğini söyledi doktorum.yarın sabaha karşı kalkıp içip yatmayı düşünüyorum.sonra kalkıp kahvaltı yapar decaviti içerim diyorum.ama gene bulantı olursa doktoruma danışırım artık başka çare yok.çalışmasaydım evde yatar uyurdum problem olmazdı ama iş yerinde cebimde siyah poşetle geziyorum her an midem coşar diye :)
onu bilmiyorum canım eşimin yiğeni kız onun adı duha o yüzden dedimerkek ismi diye yazıyo hertarafta ama..
oğlu olacak hamişler isim istiyorummm ne koycaksınız bebişlerinizin isimlerini....
ben balık yemiyorum diye verdi canım haftada bir dediğime bakma 15 günü bile buluyır bazen herkes kullanmıyor galiba
sedacımm reiki mi dedin? ne yaptın ve nasıl geçti? ya benim hamile olmadan öncede az çok oluyodu bu huzursuz bacak sendromu. hatta bi keresinde uyuyamadığımı bilirim bu sebepten. reikiyi az çok arkdşımın teyzesinden biliyorum. kafayı resmen bozmuştu kadın enerjiyleama nasıl yapılır hiç bilmiyom
kızlar bir şey dicem, mağlum 12 haftamızı hepimiz doldurduk ve artık yediklerimiz çok önemli yani doktorun söylediğine göre, haftada 1 balık, hergün 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta şartmış, siz neler yiyorsunuz? Bununla ilgili bi topik açalım mı acaba? Burdan mı paylaşalım, mesela ben bunların dışında meyve bir kase yoğurt tüketmeye de gayret ediyorum. Mesela balık çok önemli bu zamanda siz hangi balıkları yiyorsunuz? Ha bi de doktorum hamurişi ve tatlılardan uzak dur dedi, ama ne mümkün dimi
kızlar bir şey dicem, mağlum 12 haftamızı hepimiz doldurduk ve artık yediklerimiz çok önemli yani doktorun söylediğine göre, haftada 1 balık, hergün 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta şartmış, siz neler yiyorsunuz? bununla ilgili bi topik açalım mı acaba? burdan mı paylaşalım, mesela ben bunların dışında meyve bir kase yoğurt tüketmeye de gayret ediyorum. mesela balık çok önemli bu zamanda siz hangi balıkları yiyorsunuz? ha bi de doktorum hamurişi ve tatlılardan uzak dur dedi, ama ne mümkün dimi
ben demiri gece içiyorum canım ne aç ne tok yani, doktor farketmez dedi diye hatırlıyorum yalnız süt ve çayla içme dedi, ama şimdi kutusuna baktım eczacı aç yazmış,yanlış mı yapıyorum eleviti de tok içiyorumdemir hapını aç içmem gerektiğini söyledi doktorum.yarın sabaha karşı kalkıp içip yatmayı düşünüyorum.sonra kalkıp kahvaltı yapar decaviti içerim diyorum.ama gene bulantı olursa doktoruma danışırım artık başka çare yok.çalışmasaydım evde yatar uyurdum problem olmazdı ama iş yerinde cebimde siyah poşetle geziyorum her an midem coşar diye :)
kızlar bir şey dicem, mağlum 12 haftamızı hepimiz doldurduk ve artık yediklerimiz çok önemli yani doktorun söylediğine göre, haftada 1 balık, hergün 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta şartmış, siz neler yiyorsunuz? bununla ilgili bi topik açalım mı acaba? burdan mı paylaşalım, mesela ben bunların dışında meyve bir kase yoğurt tüketmeye de gayret ediyorum. mesela balık çok önemli bu zamanda siz hangi balıkları yiyorsunuz? ha bi de doktorum hamurişi ve tatlılardan uzak dur dedi, ama ne mümkün dimi
benim ahmile kıyafetleri almam agerek yok 33 kilo verince kara geçtimpantolonlarım şimdiden bol geliyor belelri bol bebekte giyinir yanı allahım çok şanslıytım kilo verdim kıyafetler yanıma kar kaldı karnım epey büyürse giyerim en büyük hayalim var ama onu giyermiyim bilemem kottan boydan tulum istiyorum eşimde istemiyor kot giymemei etekli pantolonlarım bopl dar kıyafetim yok yane ne yaparım bilemiyim:18::18:
Ayyy çok tulumlara bayılıyorum, hamileler için göbek kısmı lastikli çok hoş modeller var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?