benim sanırım tek dikkat ettiğim şey süt içmek hergece yatmadan koca bir bardak içiyorum onun dışında allah ne verdiyse haftada bir balık yemem mümkün bile değil anca ayda bir ama hap kullanıyorum onun yerinede yumurtayıda haftada bir yiyorum yoğurt tek başına yiyemiyorum makarnayla filan karıştırıp yiyebiliyorum meyve olarakta sadece kiraz yiyorum oda hergün değil tabi ama kuruyemiş yiyorum hergün karışık olarak sebze nerdeyse hiç yok hep et olarak besleniyorum çorba içmeye dikkat ediyorum bide
biz senle hep aynı muhabbeti çeviriyoz kızlarda sıkılmıştır herhalde ama baksana biizm modellermi çok eski kızzz biz bi şikayet ediyoz.Forumdaki hamiş arkadaşlar Paşamla benim kocam 77 doğumlu acaba o yüzden içlerinde kalmış bir ateri aşkı var o yüzden mi pc başındalar.Düşüncelerinizi bi yazın yaw ne ettiysek vazgeçiremedik şu adamları oyun oynamaktan.Bide şeyi yazın akşamları siz nasıl vakit geçiriyosunuz evde?Bizim pek bir sıkıcı oluyorrrrr
Dün bende 2 kere fırça kaydım canım bana mısın demedi,taktik yaptım gittim erkenden yattım belki gelir neyin var neye kızdın canım der diye tam 1,5 saat tavanı izledim odada,adam gelmedi ne gıcık yaaaa bak aklıma geldi şimdide
oh afiyet olsunBu arada bebeğinin cinsiyeti belli mi peki :)
Ben açlık hissetmiyorum,yanıyo midem sürekli taş var sanki bir de, güya 3 aydan sonra iştah çok açılır doymazsın demişlerdi, nerdeeee......
kızlar bir şey dicem, mağlum 12 haftamızı hepimiz doldurduk ve artık yediklerimiz çok önemli yani doktorun söylediğine göre, haftada 1 balık, hergün 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta şartmış, siz neler yiyorsunuz? bununla ilgili bi topik açalım mı acaba? burdan mı paylaşalım, mesela ben bunların dışında meyve bir kase yoğurt tüketmeye de gayret ediyorum. mesela balık çok önemli bu zamanda siz hangi balıkları yiyorsunuz? ha bi de doktorum hamurişi ve tatlılardan uzak dur dedi, ama ne mümkün dimi
ben demiri gece içiyorum canım ne aç ne tok yani, doktor farketmez dedi diye hatırlıyorum yalnız süt ve çayla içme dedi, ama şimdi kutusuna baktım eczacı aç yazmış,yanlış mı yapıyorum eleviti de tok içiyorum
yok henüz bilmiyorum çok kıskanıyorum öğrenenleri zaten
yaz olması nedeniyle balık mevzusu korkutuyor hamile kaldığımdan beri 3 defa yedim bi daha da yiyemedim.. av mevsimi açılsa hem çeşit hem tazelik açısından daha güvenilir olacak ama sanırım dr. lar küçük balıkları öneriyor civa nedeniyle........
haftaiçi çalıştığım için malesef iyi kahvaltı yapamıyorum ama haftasonları yumurta yiyorum zorluyorum diyelim =) yoğurt tüketiyorum günde en az 3 porsiyon meyve yiyorum sebze çok sevmediğimden yeşillik yiyorum daha çok.......... ama günde bi öğün mutlaka tavuk ya da kırmızı et tüketiyorum.. her akşamda büyük kupa bardakta süt içiyorum.......... ceviz çok yiyordum bu ara hep unutuyorum ...
bende senden sayılırım 12. Hafta da kıza benziyor dedi... 10 gün sonraki kontrolde önce erkek dedi biz kız demiştiniz deyince inceledi ve net cevap veremedi kız da olabilir erkek de çıkıntı var en iyisi bayram öncesi netleştirelim dedi
Canim benim esimde 77 dogumlu biz evleneli bu ay dort bitiyor evlendigimiz iilk aylarda adam surekli oyun basindaydi uyuyorum uyaniyorum gece saat üç olmuş o hala bilgisayar da oyun basinda o dönem ikeriam ve travian oyunları vardı onların hastasiydi bir gece kafam iyice atti aldim pc yi yere firlattim parçalandı bir daha da oynayamadi. O gun bugündür mutlu mesut yaşıyoruz:))))
Vee biz de kontrolümüze gittik. Doktor ultrasonda bakar bakmaz 'aaa pipi mi o' dedi :) Paşa bir saniye bile yerinde durmadan kıpırdandı. Doktor yakalayabilmek için çok uğraştı, inanılmaz hareketli :)
Her şeyimiz çok iyi çok şükür. ikili test için kan tahlilimizi verdik. 4 hafta sonrası için randevu aldık geldik. Şimdi bu 4 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
1 haftadır göbeğim belli artık. Ve ben krem kullanmaya başlamak istiyorum. TAVSİYENİZ NELER ? Yoksa sadece bebeyağı mı kullansam ?
Vee biz de kontrolümüze gittik. Doktor ultrasonda bakar bakmaz 'aaa pipi mi o' dedi :) Paşa bir saniye bile yerinde durmadan kıpırdandı. Doktor yakalayabilmek için çok uğraştı, inanılmaz hareketli :)
Her şeyimiz çok iyi çok şükür. ikili test için kan tahlilimizi verdik. 4 hafta sonrası için randevu aldık geldik. Şimdi bu 4 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
1 haftadır göbeğim belli artık. Ve ben krem kullanmaya başlamak istiyorum. TAVSİYENİZ NELER ? Yoksa sadece bebeyağı mı kullansam ?
yumurtayı gün aşırı yiyebilsen beslenmen çok iyi.Ben gebe diyetisyenine gidiyorum yazdıklarınla aynı listem.Ara öğünler hep yoğurt,ayran çünkü süt içme özürlüyüm bende.Et hergün 1 öğün mutlaka yenecek,yumurta dediğim gibi gün aşırı.Balık mevzusu civadan dolayı(ton balık vs şuan yasak)Balık yerine semizotu yediriyor bana,omega 3 balıktan daha fazlaymış.birde hafta 2 gün herhangi bir öğünde kurubaklagil yemek şart,demir açısından.Mercimek çorbası olur,nohur,fasulye vs olur....bu arada paşam nerde yaw temizliğide yok bugun niye girmiyon kızzzz
bizimki 14.haftada ben sordumda kız olabilir dedi sonra eşim erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi hatır işi yaptı yani bakalım cumartesi gidince öğrenirim artık diye düşünüyorum
yumurta haftaiçi zor gibi tatlım.. baklagil de yiyorum özellikle mercimek çorbası... bi ara yoğurttan tiksindim bende 2 haftadır başladım yine yemeye şükür... şu balık mevzusunu halletik mi fena değilim sanki =) sen de süt ürünlerine yönelmelisin galiba ::S semizotu severim onu yiyeyim bende iyi olduğu söylediğin sağol canım
eşin erkek mi istiyor ? Aman sağlıklı olsunda erkek kız hiç farketmez ama artık öğrenelim istiyorum bende =)).............. Bulantılarımdan ötürü kıza yoruyorum ben ama hamile olduğumu öğrendiğimde erkek gibi gelmişti......... Aynı doktor gibi aradayım :d
yaz olması nedeniyle balık mevzusu korkutuyor hamile kaldığımdan beri 3 defa yedim bi daha da yiyemedim.. av mevsimi açılsa hem çeşit hem tazelik açısından daha güvenilir olacak ama sanırım dr. lar küçük balıkları öneriyor civa nedeniyle........
haftaiçi çalıştığım için malesef iyi kahvaltı yapamıyorum ama haftasonları yumurta yiyorum zorluyorum diyelim =) yoğurt tüketiyorum günde en az 3 porsiyon meyve yiyorum sebze çok sevmediğimden yeşillik yiyorum daha çok.......... ama günde bi öğün mutlaka tavuk ya da kırmızı et tüketiyorum.. her akşamda büyük kupa bardakta süt içiyorum.......... ceviz çok yiyordum bu ara hep unutuyorum ...
Canim benim esimde 77 dogumlu biz evleneli bu ay dort bitiyor evlendigimiz iilk aylarda adam surekli oyun basindaydi uyuyorum uyaniyorum gece saat üç olmuş o hala bilgisayar da oyun basinda o dönem ikeriam ve travian oyunları vardı onların hastasiydi bir gece kafam iyice atti aldim pc yi yere firlattim parçalandı bir daha da oynayamadi. O gun bugündür mutlu mesut yaşıyoruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?