2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oh afiyet olsun bu arada bebeğinin cinsiyeti belli mi peki :)

Canim benim esimde 77 dogumlu biz evleneli bu ay dort bitiyor evlendigimiz iilk aylarda adam surekli oyun basindaydi uyuyorum uyaniyorum gece saat üç olmuş o hala bilgisayar da oyun basinda o dönem ikeriam ve travian oyunları vardı onların hastasiydi bir gece kafam iyice atti aldim pc yi yere firlattim parçalandı bir daha da oynayamadi. O gun bugündür mutlu mesut yaşıyoruz:))))

Yumurta haftada 1 yiyebiliyorum o da menemen vs seklinde, sut icemiyorum son 3-4 haftadir, balik hic yemedim bebis oldugundan beri, sonbaharda artik... Yogurt cok tuketiyorum. Meyve olarak da haftada 1 karpuz o da cok kilo yapiyomus tabi.
En son muayenede ben de cok sizlandim doktoruma hicbisi yiyemiyorum, ben bebise bakamiyorum diye dert etme dedi guldu bana:) italyan mutfagi ile besleniyorduk bebekten once, pizza makarna dedim; simdi yine ye dedi. Tombik yapicak beni bu doktor:) 59la hamile kaldim 61im bu arada.

ben demir hapını daha önce de kullanmıştım, o zamanda aç karnına sabah içmiştim ve kahvaltıyı 2 saat sonra demişti o doktor.hapın üzerine süt, yoğurt, çay tüketmek ilacın etkisini yok ediyor diye biliyorum.hatta bu yüzden kahve ve çayı da bırakmıştım o zaman.

yok henüz bilmiyorum çok kıskanıyorum öğrenenleri zaten

bende senden sayılırım 12. hafta da kıza benziyor dedi... 10 gün sonraki kontrolde önce erkek dedi biz kız demiştiniz deyince inceledi ve net cevap veremedi kız da olabilir erkek de çıkıntı var en iyisi bayram öncesi netleştirelim dedi

Vee biz de kontrolümüze gittik. Doktor ultrasonda bakar bakmaz 'aaa pipi mi o' dedi :) Paşa bir saniye bile yerinde durmadan kıpırdandı. Doktor yakalayabilmek için çok uğraştı, inanılmaz hareketli :)

Her şeyimiz çok iyi çok şükür. ikili test için kan tahlilimizi verdik. 4 hafta sonrası için randevu aldık geldik. Şimdi bu 4 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum

1 haftadır göbeğim belli artık. Ve ben krem kullanmaya başlamak istiyorum. TAVSİYENİZ NELER ? Yoksa sadece bebeyağı mı kullansam ?

yumurtayı gün aşırı yiyebilsen beslenmen çok iyi.Ben gebe diyetisyenine gidiyorum yazdıklarınla aynı listem.Ara öğünler hep yoğurt,ayran çünkü süt içme özürlüyüm bende.Et hergün 1 öğün mutlaka yenecek,yumurta dediğim gibi gün aşırı.Balık mevzusu civadan dolayı(ton balık vs şuan yasak)Balık yerine semizotu yediriyor bana,omega 3 balıktan daha fazlaymış.birde hafta 2 gün herhangi bir öğünde kurubaklagil yemek şart,demir açısından.Mercimek çorbası olur,nohur,fasulye vs olur....bu arada paşam nerde yaw temizliğide yok bugun niye girmiyon kızzzz

bizimki 14.haftada ben sordumda kız olabilir dedi sonra eşim erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi hatır işi yaptı yani bakalım cumartesi gidince öğrenirim artık diye düşünüyorum

ahaaa işte biri daha demekki bu modeller atariye hasret büyüdüler ozaman yeniçıkıyodu ya.Benimkini annesi okul çıkışı hep atari salonundan almış eve getirmiş,gönlünce oynayamamış.Ahhhh o ikariam yokmu baş belası 10 tane şehri var orda,bi su istesem az dur şu şehirde yağmalama var bi halledeyim getiririrm diyor.Az kaldı bende cinnet geçirip atacam o pcyi.Dediğin gibi uyuyorum uyanıyorum saat 3 benimki pc de.Odun kız bu modeller,bide paşamın ceyarı var işte aynı üçüde.

canım hayırlı olsun, bana doktor randevu tarihi vermedi kan sonuçları çıkınca belirleriz dedi.

ve çatlak için lierac verdi.gerçi biraz pahalı denebilir ama ben deneyeceğim.ilk üç ayda normal vücut kremi kullanmıştım ona da devam edicem.vücudu nemli tutmak lazım.

hayırlı uğurlu olsun.. öğrenebilmek açısından darısı başıma diyorum krem açısından en çok duyduğum lierac bende onu alacagım ama 4. aydan itibaren deniyor ben çarşamba 16. haftaya başlayacağım nasipse o zaman alıp kullanma niyetindeyim.. şimdilik kakao yağı ve bebe yağı kullanıyorum

yumurta haftaiçi zor gibi tatlım.. baklagil de yiyorum özellikle mercimek çorbası... bi ara yoğurttan tiksindim bende 2 haftadır başladım yine yemeye şükür... şu balık mevzusunu halletik mi fena değilim sanki =) sen de süt ürünlerine yönelmelisin galiba ::S semizotu severim onu yiyeyim bende iyi olduğu söylediğin sağol canım

slm kızlar bugün dr gittik cinsiyetimiz kesinleşti. 4lü testimiz yapıldı. inşlh iyi çıkar sonuçlarımız.bir prensesemiz geliyormuş:):):)

bizimki 14.haftada ben sordumda kız olabilir dedi sonra eşim erkektir diyince senimi kıracaz erkek olabilir dedi hatır işi yaptı yani bakalım cumartesi gidince öğrenirim artık diye düşünüyorum

eşin erkek mi istiyor ? aman sağlıklı olsunda erkek kız hiç farketmez ama artık öğrenelim istiyorum bende =)).............. bulantılarımdan ötürü kıza yoruyorum ben ama hamile olduğumu öğrendiğimde erkek gibi gelmişti......... aynı doktor gibi aradayım

ben süt içemiyorum,onun yerine peynir,yoğurt yada ayranla tamamlıyoruz.Balık yerine bu dönem en iyisi semizotu,sen bol bol al yoğurtla karıştır ye.Afiyet olsun.Bende çalışıyorum ama sabahları yumurtamı mutlaka günaşırı yiyip çıkıyorum evden ihmal etmemem gerekiyor öğün atlarsam mahvoluyo o günüm kazınıyo midem bu sefer aburcubura dadanırım Allah korusun.Kilo alma iznim yok benim o yüzden böyle idare ediyoz diyetisyenin dediklerine göre.

yani erkek istemesinin sebebi futbol kız olsada futbolcu olacakmış o yüzden erkek daha ön planda tabikide sağlıklı olması benimde hep içime erkek doğuyordu ama 2 gün önce rüyamda kızım oldu şimdi kız gibi geliyor

Seni örnek hamile seçiyorum zuhal bu ne harika bir yeme tarzı yaaa, ben hergün et yiyemiyorum çünkü ben etten nefret eden bir insanım süt ise aslaaa içemem, kuruyemişte sevmiyorum.. Vay benim fasulyeye yaaa mahrum kalıyor bunlardan he, ama ben de booll bol sebze ve bakliyat yiyorum.. Her akşam koca bir tabak salatam var, hergün 1 ayranım her sabah 2 kibrit kutusu peynirim var, tatlılardan zaten uzaklaştım çoookk nadir yiyebiliyorum tatlı, hamur işi yapmıyorum, bir yere gidersem varsa çok olmamak kaydıyla yerim sadece.. ama seni okuyunca valla kendimden utandım.

İşte sen de benim kafadansın ben de tabletini kırdım niha ha hahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…