slm kızlar bugün dr gittik cinsiyetimiz kesinleşti. 4lü testimiz yapıldı. inşlh iyi çıkar sonuçlarımız.bir prensesemiz geliyormuş:):):)
heyoooo ben geldim işten. çook yazmışsınız hatunlar. valla iş güzel geçti. keyfim geldi. arkadaşlarımı özlemişim. bir de yemek hazır zaten orda. evdeki gibi hazırlama, hazırlarken kusma derdi yokvalla ben de ilk kez suyumu nisbeten fazla içtim. kuru meyvelerimi ceviz bademimi yedim.
heyoooo ben geldim işten. çook yazmışsınız hatunlar. valla iş güzel geçti. keyfim geldi. arkadaşlarımı özlemişim. bir de yemek hazır zaten orda. evdeki gibi hazırlama, hazırlarken kusma derdi yokvalla ben de ilk kez suyumu nisbeten fazla içtim. kuru meyvelerimi ceviz bademimi yedim.
selaam... biz de akşam iftardan sonra film seyrediyoruz çoğunlıkla sonra eşim sahuru bekliyor ben gidip yatıyorum 1 gibi, Ramazan rutini işte.
Çook geçmiş olsun bir keresinde bende dışarda yedim fenalşınca bir daha cesaret edip bişey yiyemiyorum dışarıda.
merhaba ne güzel 18 haftalık olmuşsun darısı başımıza tam olarak ne zaman geçti bulantı bende son bir haftadır bulantı değil de yanma oluyor çok normal mi?
Ben açlık hissetmiyorum,yanıyo midem sürekli taş var sanki bir de, güya 3 aydan sonra iştah çok açılır doymazsın demişlerdi, nerdeeee......
anaammmm nasıl sevindim anlatamam seni merak ediyodum napcan tüm gün diye.Hadi geçmiş olsun evden çıktın ya bide o da iyi gelmiştir,evde oturunca bende hasta hissediyorum kendimi işyeri daha iyi geliyo
hoş geldin uzun bir aradan sonra çalışmak sana moral olmuş desene :)
ben de işte daha fazla su içiyorum sanırım yapıcak bir şey bulamayıp bir şeylere sarıyoruz :)
sevindim mutlu olmana :)
aaaa boşver sevmediklerini. iftara gidiyonuz. ramazanda seviyom sevmiyom olmaz. belki seversiniz birbirinizi
benimde uykum var nedense gene tansiyonum düştü
iftara gidicektimya karşı daireye kızlar sevmedikelrim gelivekmiş iftara yahiç keyfi çıkmazki
iftara gidicektimya karşı daireye kızlar sevmedikelrim gelivekmiş iftara yahiç keyfi çıkmazki
slm kızlar bugün dr gittik cinsiyetimiz kesinleşti. 4lü testimiz yapıldı. inşlh iyi çıkar sonuçlarımız.bir prensesemiz geliyormuş:):):)
heeee kızlaar yaaa evden çıkmak iyi geliyormuş. arkadaşlarım, personel hiç yormadı beni. evden daha rahattı valla. bi yatak eksikti
aaaa boşver sevmediklerini. iftara gidiyonuz. ramazanda seviyom sevmiyom olmaz. belki seversiniz birbirinizi
ohh be nerdesin sen?git yemeğini ye ortam sarmazsa eve dön.Mübarek gün kız iftar davetini çevirme bence.Ne güzel davet etmiş komşun kendini iyi hissedersen git,dediğim taktikle dön
boşver git sen yinetoplu çağırmış herhalde komşuları
toplu cevap veriyorum şimdi demin sizlerle yazışırken kapı çaldı onabakmay agittim iftarya üzüm hoşafını ban kakaladılar deidler al sen yaphamileliğin en güzel yanı ayy bana ağırlık çöktü sanırım dersin eve kaçarsın :)
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Bende senin gibiyim tüp bebek benimkide.Dediğin gibi o korku hep var doğana kadarda olcak sanırım.Rabbime emanet yavrularımız
toplu cevap veriyorum şimdi demin sizlerle yazışırken kapı çaldı onabakmay agittim iftarya üzüm hoşafını ban kakaladılar deidler al sen yapgelini getriid neyse dedim yapayım sevaptır sonra karşı daireye gittim deidm yenge şekeri atmak laızm oldu bu gel ben çok atarım tatlı olur dedi geldi karşı direden şekeri attı ordan biz egeçmeden biliyorum sütlaç yaptı iftara deidm nerde 1 tane yiyeyim yok dedi sakladım sonra şakaya karışık deid sayılı anlıcagın hamileligime bakmadı vermedi 1 kasa sütlaç neticesinde ona canım sıkıldı neyse yengemin gelinin anası gelmiş gebelik nasıl geçiryo vs dedi deidm iyi çok şükür sonra olay oldu eskilerden açıldı ömürümü aklıma getirdi deidm eskisi gibi yatmıyorum serbestim akıl veriyorlar iş yapma yat ben salagımda bilmiyordum bu kadın zaten ömürüm ölüncede ne canımı acıtmıştı halen kızımla olan dedikleir aklımdan çıkmaz
iftara davet edildik gitmek icap eder amam bütün gelinin kardeşelrini çagırmış valahi giderim belkim gitmemde eşim gitsin kalbimi çok kırıd çünkü sütlacında degilim kızlar elhamdurillah en iyisini yaparım ben ama bride utanmadan demazmı kaç kişi yedi diye deidm tadı nasıl olmuş nerde bri tanede ban ver deyincede gülerekten syılı onlar dedikafam bozuldu şimdi kalkıyımda sütlaç atıyım ocaga diyorum nasıl insan bunlar ya annem komsunun gelini hamileydide dogurana kadar hep tepsiyle yolladı kokmuştur diye herkez neden annem gibi degil
hamileymde alınganımı dicem bu kadın patavatsız bir günü bir güne tutmuyor
Valla ben hiç doymuyorum
80 kiloyu geçmesem iyi hamilelikte.
canım cok olmadı geceli 3 gün falan...yanma normal özellkle son dönemde çok yasanıyor yanma..yedklerine dikkat et...
toplu cevap veriyorum şimdi demin sizlerle yazışırken kapı çaldı onabakmay agittim iftarya üzüm hoşafını ban kakaladılar deidler al sen yapgelini getriid neyse dedim yapayım sevaptır sonra karşı daireye gittim deidm yenge şekeri atmak laızm oldu bu gel ben çok atarım tatlı olur dedi geldi karşı direden şekeri attı ordan biz egeçmeden biliyorum sütlaç yaptı iftara deidm nerde 1 tane yiyeyim yok dedi sakladım sonra şakaya karışık deid sayılı anlıcagın hamileligime bakmadı vermedi 1 kasa sütlaç neticesinde ona canım sıkıldı neyse yengemin gelinin anası gelmiş gebelik nasıl geçiryo vs dedi deidm iyi çok şükür sonra olay oldu eskilerden açıldı ömürümü aklıma getirdi deidm eskisi gibi yatmıyorum serbestim akıl veriyorlar iş yapma yat ben salagımda bilmiyordum bu kadın zaten ömürüm ölüncede ne canımı acıtmıştı halen kızımla olan dedikleir aklımdan çıkmaz
iftara davet edildik gitmek icap eder amam bütün gelinin kardeşelrini çagırmış valahi giderim belkim gitmemde eşim gitsin kalbimi çok kırıd çünkü sütlacında degilim kızlar elhamdurillah en iyisini yaparım ben ama bride utanmadan demazmı kaç kişi yedi diye deidm tadı nasıl olmuş nerde bri tanede ban ver deyincede gülerekten syılı onlar dedikafam bozuldu şimdi kalkıyımda sütlaç atıyım ocaga diyorum nasıl insan bunlar ya annem komsunun gelini hamileydide dogurana kadar hep tepsiyle yolladı kokmuştur diye herkez neden annem gibi degil
Selam canım huzursuz bacak sendromunu bende yaşıyorum ,uyku uyutmuyordu resmen ,doktora sordum magnezyum kalsiyum iç dedi hatta solgar'ın calciummagnesiumplus zinc diye vitamini var bunu al günde 3 tane iç hiçbirşey kalmıyor,geçmiş olsun.geçmiş olsun sedacım. Diş ağrısı gibi pis bi ağrı var mı yaa, Allah yardımcın olsun. Benim de son bikaç gündür özellikle akşamları bacaklarım delirtiyor beni. Huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. delircek gibi oluyorum bacaklarımı hareket ettirmesem. Hamilelerde çok sık görülüyormuş. onun da çaresi yok diye okudumne gıcık bişey yaaa
gel kız sütlacın kralını yaparım sana.Canını sıkıtıgın şeye bak yaw.Şimdi ev sahibi yerine kendimi koyuyorum benim elimde hiç fazlaya gitmez,misafir çağırırım hep sayılı yaparım maksimum 2 tane fazla yaparım adetle yaptıgım bişeyi.Açıkçası ben senin komşun olsam herhalde aynısını derdim kızma bana ama.Açıkça fikrimi söyledim.Hamile olman ayrı tabi hamile oldugun için bide çok şeker oldugun için senden kıymetlimi kız derdim verirdim birtanesini kıyamam topragımaaa
oh oh benim yerime de ye şekerim.
yandık desene daha 2 hafta var 16 haftalık benimki ne yesem yanıyo yediklerimle ilgili değil gibi.
valla gaz vermiyim de ben de sinir olurdum belki farkeder saçmaladım galiba der daha sonra bir bak bakalım paşacım.
küstünmü kızzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?