2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
heyoooo ben geldim işten. çook yazmışsınız hatunlar. valla iş güzel geçti. keyfim geldi. arkadaşlarımı özlemişim. bir de yemek hazır zaten orda. evdeki gibi hazırlama, hazırlarken kusma derdi yok valla ben de ilk kez suyumu nisbeten fazla içtim. kuru meyvelerimi ceviz bademimi yedim.

anaammmm nasıl sevindim anlatamam seni merak ediyodum napcan tüm gün diye.Hadi geçmiş olsun evden çıktın ya bide o da iyi gelmiştir,evde oturunca bende hasta hissediyorum kendimi işyeri daha iyi geliyo

hoş geldin uzun bir aradan sonra çalışmak sana moral olmuş desene :)
ben de işte daha fazla su içiyorum sanırım yapıcak bir şey bulamayıp bir şeylere sarıyoruz :)
sevindim mutlu olmana :)

benimde uykum var nedense gene tansiyonum düştü
iftara gidicektimya karşı daireye kızlar sevmedikelrim gelivekmiş iftara yahiç keyfi çıkmazki

canım cok olmadı geceli 3 gün falan...yanma normal özellkle son dönemde çok yasanıyor yanma..yedklerine dikkat et...

anaammmm nasıl sevindim anlatamam seni merak ediyodum napcan tüm gün diye.Hadi geçmiş olsun evden çıktın ya bide o da iyi gelmiştir,evde oturunca bende hasta hissediyorum kendimi işyeri daha iyi geliyo

hoş geldin uzun bir aradan sonra çalışmak sana moral olmuş desene :)
ben de işte daha fazla su içiyorum sanırım yapıcak bir şey bulamayıp bir şeylere sarıyoruz :)
sevindim mutlu olmana :)

heeee kızlaar yaaa evden çıkmak iyi geliyormuş. arkadaşlarım, personel hiç yormadı beni. evden daha rahattı valla. bi yatak eksikti

iftara gidicektimya karşı daireye kızlar sevmedikelrim gelivekmiş iftara yahiç keyfi çıkmazki
aaaa boşver sevmediklerini. iftara gidiyonuz. ramazanda seviyom sevmiyom olmaz. belki seversiniz birbirinizi

ohh be nerdesin sen?git yemeğini ye ortam sarmazsa eve dön.Mübarek gün kız iftar davetini çevirme bence.Ne güzel davet etmiş komşun kendini iyi hissedersen git,dediğim taktikle dön

slm kızlar bugün dr gittik cinsiyetimiz kesinleşti. 4lü testimiz yapıldı. inşlh iyi çıkar sonuçlarımız.bir prensesemiz geliyormuş:):):)

anaaaaaam gözünüz aydın. hayırlı evlat olsun. ben de yarın arkadaşıma muayene olcam cinsiyetle ilgili belli bir şey var mı diye

ohh be nerdesin sen?git yemeğini ye ortam sarmazsa eve dön.Mübarek gün kız iftar davetini çevirme bence.Ne güzel davet etmiş komşun kendini iyi hissedersen git,dediğim taktikle dön

boşver git sen yine toplu çağırmış herhalde komşuları

hamileliğin en güzel yanı ayy bana ağırlık çöktü sanırım dersin eve kaçarsın :)
toplu cevap veriyorum şimdi demin sizlerle yazışırken kapı çaldı onabakmay agittim iftarya üzüm hoşafını ban kakaladılar deidler al sen yapgelini getriid neyse dedim yapayım sevaptır sonra karşı daireye gittim deidm yenge şekeri atmak laızm oldu bu gel ben çok atarım tatlı olur dedi geldi karşı direden şekeri attı ordan biz egeçmeden biliyorum sütlaç yaptı iftara deidm nerde 1 tane yiyeyim yok dedi sakladım sonra şakaya karışık deid sayılı anlıcagın hamileligime bakmadı vermedi 1 kasa sütlaç neticesinde ona canım sıkıldıneyse yengemin gelinin anası gelmiş gebelik nasıl geçiryo vs dedi deidm iyi çok şükür sonra olay oldu eskilerden açıldı ömürümü aklıma getirdi deidm eskisi gibi yatmıyorum serbestim akıl veriyorlar iş yapma yat ben salagımda bilmiyordum bu kadın zaten ömürüm ölüncede ne canımı acıtmıştı halen kızımla olan dedikleir aklımdan çıkmaz

iftara davet edildik gitmek icap eder amam bütün gelinin kardeşelrini çagırmış valahi giderim belkim gitmemde eşim gitsin kalbimi çok kırıd çünkü sütlacında degilim kızlar elhamdurillah en iyisini yaparım ben ama bride utanmadan demazmı kaç kişi yedi diye deidm tadı nasıl olmuş nerde bri tanede ban ver deyincede gülerekten syılı onlar dedi kafam bozuldu şimdi kalkıyımda sütlaç atıyım ocaga diyorum nasıl insan bunlar ya annem komsunun gelini hamileydide dogurana kadar hep tepsiyle yolladı kokmuştur diye herkez neden annem gibi degil

hamileymde alınganımı dicem bu kadın patavatsız bir günü bir güne tutmuyor

hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Bende senin gibiyim tüp bebek benimkide.Dediğin gibi o korku hep var doğana kadarda olcak sanırım.Rabbime emanet yavrularımız

Sanırım haklısın hareketlerini dört gözle bekliyorum belki ozaman biraz rahatlarım.Allah herkesin kucağına sağsalim almayı nasip etsin.

gel kız sütlacın kralını yaparım sana.Canını sıkıtıgın şeye bak yaw.Şimdi ev sahibi yerine kendimi koyuyorum benim elimde hiç fazlaya gitmez,misafir çağırırım hep sayılı yaparım maksimum 2 tane fazla yaparım adetle yaptıgım bişeyi.Açıkçası ben senin komşun olsam herhalde aynısını derdim kızma bana ama.Açıkça fikrimi söyledim.Hamile olman ayrı tabi hamile oldugun için bide çok şeker oldugun için senden kıymetlimi kız derdim verirdim birtanesini kıyamam topragımaaa

Valla ben hiç doymuyorum
80 kiloyu geçmesem iyi hamilelikte.

oh oh benim yerime de ye şekerim.
canım cok olmadı geceli 3 gün falan...yanma normal özellkle son dönemde çok yasanıyor yanma..yedklerine dikkat et...

yandık desene daha 2 hafta var 16 haftalık benimki ne yesem yanıyo yediklerimle ilgili değil gibi.

valla gaz vermiyim de ben de sinir olurdum belki farkeder saçmaladım galiba der daha sonra bir bak bakalım paşacım.

Selam canım huzursuz bacak sendromunu bende yaşıyorum ,uyku uyutmuyordu resmen ,doktora sordum magnezyum kalsiyum iç dedi hatta solgar'ın calciummagnesiumplus zinc diye vitamini var bunu al günde 3 tane iç hiçbirşey kalmıyor,geçmiş olsun.

Merhaba kizlar haftalardir giremiyorum nete .eger bebisimle bugunleri sagsalim atlatabilirsek derin bir oh cekcem.son bir aydir tek basima ev toplasim iskenderundan istanbula tasindik.bir haftadir da annecigimle ev yerlestirmeye calisiyoruz.yani anlayacaginiz yorgunluk hat safhada.kizlar size bi sorum olacak istanbulda sgk ile anlasmali olan bi hastane doktor biliyor musunuz.ya da buyukcekmece kolan hastanesinde hangi doktoru onerirsiniz.
Üc haftadir bebisimi gormedim kilometrelerce yol geldim,yorgunluk ustune yorgunluk yasasim cok merak esiyorum bebisimi.bana cevap verirseniz cok sevinirim.

küstünmü kızzzzz?

küstünmü kızzzzz?

ablam aradı sinrileirm oynadı ha insan aglarmı kurban oluyum ben sana yaparım gelince dedi deidm abla olay dsütlaç degil deidm vermesin amma ben hamileyim ya can taşıyorum karnımda deidm ay ne biliyim böyle davranınca agırıma gitti onun olsun sütlaç
topragam kız gelde sütlaç yap bana ben ailemden böyle brişey görmeidm yeminle o birşey istesin erinmem yarardım aam artık yok beni boşver içimdeki cana nasıl kıydın kız gidersemde iftara ezandan sonra gidicem namzı kılıp geçicem sütlaçtanda yemeyi düşünmüyorum yemegini bile yemicem maksat gittim görünsün çok kırıldım 3 gebelik geçirdim kimse kapımı açmadı işi düşen geldi evime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…