2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam Kizlar nasilsiniz? Nasil geciyor Hamileliginiz bakalim? Uzun zamandir giremedim vallaha, cok halsiz ve isteksizim. Üstelik birde aksama kadar calisiyorum, zaman kalmiyor ve unutuyorum
Bebislerinizin cinsiyetini ögrendinizmi?
Biz nasip olursa yarin bu saatlerde ögrenmis olacagiz, melegimiz kendini gösterirse tabiiki :)) coook mutlu ve heyecanliyim. 4 Hafta cok zor geciyor vallaha...
Hamilelikte ugrastiginiz Hastaliklar veya herhangi sorunlar varmi?
Sormamim nedeni, belki bu nedenle birbirimize destek ve yardimci oluruz.
Hepinize bu sicak Havada güzel bir Hamilelik gecirmenizi diliyorum...

Hayirli Ramazanlar

oğlu olacak hamişler isim istiyorummm ne koycaksınız bebişlerinizin isimlerini....

tatlım Allah izin verirse ben bebeğime Semih ismini koymak istiyorum eşimle de öyle düşünmüştük zaten anlamı da çok hoşuma gidiyo sende netten ismin anlamına bakıp ona göre bi karar verebilirsin..:):)
Alphan çağan görkem mert bunları da alternatif olarak düşün istersen

Son düzenleme:
Duha kız ismi canım

ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?

ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?

Duha yı isim olarak kıza mı yoksa erkeğe mi koyuluyor bilmiyorum ama aslında bir sure ismidir...

kuşluk vakti demektir.... Allahın Üzerine yemin ettiği şeylerden birisidir...

93-ed-DUHÂ

Duhâ, kuşluk vakti demektir. Sûre, adını ilk ayette geçen bu kelimeden alır. Fecr sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 11 (onbir) âyettir. Sûrede âhir zaman Peygamberinin hususiyetlerinden biri yani yetim oluşu ele alınır ve kendisi teselli edilir.

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Andolsun kuşluk vaktine

2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,

3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.

4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.

5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.

6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?

7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?

8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?

9. Öyleyse yetimi sakın ezme.

10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.

11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.

Son düzenleme:
kız nere gittim bugün telefon trafigim okadar çoktiki anlatamamsende terket git beni herkez gibi

Kiz sen o eve iftara gitmicekmiydin ? Zaten aksam yiyeceksin diye dusunmustur kimsenin bsbsgine kiydigi bir.durum yok gereksiz tepki veriyorsun bencd.. Hem kdndini hem bdbegini uzuhorsun.

Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.Gebelik sırasında çatlak oluşumunu engellemek için özellikle yemek sonrası karnınıza sürün.Cilt Çatlakları İçin Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…Kantaron yağı, Kayısı yağı,
Melissa yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.Gebelikte Yüz Maskesi-Sabah akşam, hatmi suyuyla ya da bu bitkinin yaprak ve çiçeği demlemesiyle yıkayın (bir fincana üç tutam)
-Akhuş ağacı özsuyuyla emdirilecek pamuk ve benzeri şeylerle kompres yapın.
-Geceleri ezilmiş çilekle yerel kompresler de faydalıdır.
Doğum LekeleriKullanılacak Malzemeler:
-Bir çay kaşığı tarçın
-Bir çay kaşığı zencefil
-1 yumurta akı
Yapılışı:
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere hergün uygulanabilir.
Doğum Sonrası Lekeleri İçin MaskeBir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.Cilt Çatlakları İçinKakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Hamile Hanımların Karın Çatlamasını Önlemek İçinElma Yağı Ve Badem
yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.

Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.

Son düzenleme:
Anneler selam,
üstteki yazı alıntıdır,bizi ilgilendiren konu oldugu için paylaşmak istedim burada,
o kadar karışım ve yağ varki bunların hepsini nasıl bulucaz,bir araya getirip karışım yapıp karnımıza çatlayan yerimize süreceğiz bilmem
ben uğraşmam şahsenilgilenenler için alıntı yaptım.
Sevgiler hepinize

Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((

Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((

Canım benim alınganlık yapma,bu topicçok hızlı ilerliyor,bende atlıyorum bazı sayfaları,muhtemelen gözden kaçmıştır,kimsenin kasti bir şey yaptığını sanmıyorum,sonuçta burada hepimizin birbirine ihtiyacı var,sen cevap alamadıysan bir daha yaz,mutlaka gören olur,bilgisi olanda cevap yazar canım.

kızlar doktora gidişimde bebegin haftasını ve kilosunu normalden büyük söyledi ben buna cok sevindim ama sonra ultrason kagıdına baktım

BPD ölçümüm gercekten daha ileri ama Crl ölcümüm olması gerekenden 3-4 gün küçük kafam karıstı
bu konuda bilgisi olan varmı

Doktor zaten söylemiş,haftası ve kilosu güzel diye..
CRL ultrason kağıdında olması gereken ölçü diye bir şey yazmazki,doktor ne ölçerse o yazar,
olması gereken değer diye birşey yok CRL değerinde,zaten bir tuhaflık olsa doktor'un söylerdi sana,takıntı yapma,boşver.

önceden 3 kaybım var biraz gereksiz endişe yapıyorum
sağol canım içimi rahatlattın
Allah hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin insallah

aynen canım bende senın gıbı duşunuyorum bende bır kaç kez soru sordum pek cvp alamadım 2 yada 3 defa yazdığım olduda ondan sonra cvp aldım sımdıde gırıyorum hep normal sohbet edılıyo bana gore ve aynı kışıler genelde

önceden 3 kaybım var biraz gereksiz endişe yapıyorum
sağol canım içimi rahatlattın
Allah hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin insallah
Yok yok rahat ol,valla ben kendim hamileyim açıkcası ne bulursam yerim,içerim hiç sakınmam yani,
çünkü sakınan çöpe göz batar derler ya bu çok doğru,onun için rahat ol boşver,Allah ol derse olur,olmaz derse zaten yapıcak birşey yok,takılma herşeye,kurcalamada

tamam canım haklısın Rabbim ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…