kızlar ben çıkıyorum herkese iyi iftarlar.Zaten pasamda küstü bana tadım da kalmadııı
ERVA diyeceğim ama sen buna da kaynanam ayva der dersin :)))))Nilsu şuan ki favori ismimiz bakalım daha değişebilir tabi,duyunca işte bu diyeceğim bi isim çıkmadı daha o ismi arıyorum
ERVA diyeceğim ama sen buna da kaynanam ayva der dersin :)))))
oğlu olacak hamişler isim istiyorummm ne koycaksınız bebişlerinizin isimlerini....
Duha kız ismi canım
ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?
ismiyle büyüsün inşallah.....güzel isim ama ben daha farklı istiyorum mesela duha nasıl_?
kız nere gittim bugün telefon trafigim okadar çoktiki anlatamamsende terket git beni herkez gibi
Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((
Anneler iyi akşamlar,
Elevit kullanıpta kilo artışı yaşayan var mı?
kızlar doktora gidişimde bebegin haftasını ve kilosunu normalden büyük söyledi ben buna cok sevindim ama sonra ultrason kagıdına baktım
BPD ölçümüm gercekten daha ileri ama Crl ölcümüm olması gerekenden 3-4 gün küçük kafam karıstı
bu konuda bilgisi olan varmı
Doktor zaten söylemiş,haftası ve kilosu güzel diye..
CRL ultrason kağıdında olması gereken ölçü diye bir şey yazmazki,doktor ne ölçerse o yazar,
olması gereken değer diye birşey yok CRL değerinde,zaten bir tuhaflık olsa doktor'un söylerdi sana,takıntı yapma,boşver.
Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((
Yok yok rahat ol,valla ben kendim hamileyim açıkcası ne bulursam yerim,içerim hiç sakınmam yani,önceden 3 kaybım var biraz gereksiz endişe yapıyorum
sağol canım içimi rahatlattın
Allah hepimize sağlıklı sıkıntısız hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin insallah
Yok yok rahat ol,valla ben kendim hamileyim açıkcası ne bulursam yerim,içerim hiç sakınmam yani,
çünkü sakınan çöpe göz batar derler ya bu çok doğru,onun için rahat ol boşver,Allah ol derse olur,olmaz derse zaten yapıcak birşey yok,takılma herşeye,kurcalamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?