Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((
Canım benim alınganlık yapma,bu topicçok hızlı ilerliyor,bende atlıyorum bazı sayfaları,muhtemelen gözden kaçmıştır,kimsenin kasti bir şey yaptığını sanmıyorum,sonuçta burada hepimizin birbirine ihtiyacı var,sen cevap alamadıysan bir daha yaz,mutlaka gören olur,bilgisi olanda cevap yazar canım.
aynen canım bende senın gıbı duşunuyorum bende bır kaç kez soru sordum pek cvp alamadım 2 yada 3 defa yazdığım olduda ondan sonra cvp aldım sımdıde gırıyorum hep normal sohbet edılıyo bana gore ve aynı kışıler genelde
ben bu sayfaya yeni yeni girmeye basladım
sorunuza baktım ama gerilerde kalmıs heralde bulamadım tekrar sorar mısın
Canim cok tesekkur ederim verdigin cvp icin.ben sadece yapici bir elestiride bulunmak istedim.herkesin iyi niyetli oldugundan eminim ama dedigim konu genelde bu sekilde oluyor.bu arada ilk sorum suydu istanbula yeni tasindim ve sgk ile anlasmali ozel hastane ariyorum.ya da buyukcekmece kolan
hastanesine gidip doktor onerebilecek olan varsa sevinirim.
Canim cok tesekkur ederim verdigin cvp icin.ben sadece yapici bir elestiride bulunmak istedim.herkesin iyi niyetli oldugundan eminim ama dedigim konu genelde bu sekilde oluyor.bu arada ilk sorum suydu istanbula yeni tasindim ve sgk ile anlasmali ozel hastane ariyorum.ya da buyukcekmece kolan
toplu cevap veriyorum şimdi demin sizlerle yazışırken kapı çaldı onabakmay agittim iftarya üzüm hoşafını ban kakaladılar deidler al sen yapgelini getriid neyse dedim yapayım sevaptır sonra karşı daireye gittim deidm yenge şekeri atmak laızm oldu bu gel ben çok atarım tatlı olur dedi geldi karşı direden şekeri attı ordan biz egeçmeden biliyorum sütlaç yaptı iftara deidm nerde 1 tane yiyeyim yok dedi sakladım sonra şakaya karışık deid sayılı anlıcagın hamileligime bakmadı vermedi 1 kasa sütlaç neticesinde ona canım sıkıldı neyse yengemin gelinin anası gelmiş gebelik nasıl geçiryo vs dedi deidm iyi çok şükür sonra olay oldu eskilerden açıldı ömürümü aklıma getirdi deidm eskisi gibi yatmıyorum serbestim akıl veriyorlar iş yapma yat ben salagımda bilmiyordum bu kadın zaten ömürüm ölüncede ne canımı acıtmıştı halen kızımla olan dedikleir aklımdan çıkmaz
iftara davet edildik gitmek icap eder amam bütün gelinin kardeşelrini çagırmış valahi giderim belkim gitmemde eşim gitsin kalbimi çok kırıd çünkü sütlacında degilim kızlar elhamdurillah en iyisini yaparım ben ama bride utanmadan demazmı kaç kişi yedi diye deidm tadı nasıl olmuş nerde bri tanede ban ver deyincede gülerekten syılı onlar dedikafam bozuldu şimdi kalkıyımda sütlaç atıyım ocaga diyorum nasıl insan bunlar ya annem komsunun gelini hamileydide dogurana kadar hep tepsiyle yolladı kokmuştur diye herkez neden annem gibi degil
hamileymde alınganımı dicem bu kadın patavatsız bir günü bir güne tutmuyor
Anneler iyi akşamlar,
Elevit kullanıpta kilo artışı yaşayan var mı?
Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((
Anneler iyi akşamlar,
Anneler iyi akşamlar,
elevit kullanıyorum bende kilo artışı olmadı lakn aşırı kabızlık yaşandığı için tam wc ye çıkamadığımdn yediklerimi tutuyorum
kızlar, iki gündür foruma pek bakamadım.Doktorum bana ilk üç ay folic plus vermişti.bu kontrolde onun yerine gyno ferro sanol demir hapı ve decavit vitamin verdi.Bu sabah başladım içmeye ama gyno ferro sanol midemi mahvetti.ilk üç ayda sadece iki kez kustum ama bu ilaçla daha ilk günden kustum.
genelde elevit okudum hep, benim ilaçlardan kullanan var mı?
bir de doktorum lierac önerdi çatlak oluşmaması için.onu da kullanmayı düşünüyorum ama faydası olup olmayacağını merak ediyorum.
daha hiç kilo almadınmı
aynı haftadayız ben 2 kg aldım cok mu sence kilom 59 suan
canım alınganlık yapma okadar uzun sayfalar oluyo ki bazen sadece bir gun girmiyorum kk ya sayfalar dolmuş. belki görmemiştir kimse sorunu banada çok oluyo. nedir konu belki ben yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?