2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((

ben bu sayfaya yeni yeni girmeye basladım
sorunuza baktım ama gerilerde kalmıs heralde bulamadım tekrar sorar mısın

Canim cok tesekkur ederim verdigin cvp icin.ben sadece yapici bir elestiride bulunmak istedim.herkesin iyi niyetli oldugundan eminim ama dedigim konu genelde bu sekilde oluyor.bu arada ilk sorum suydu istanbula yeni tasindim ve sgk ile anlasmali ozel hastane ariyorum.ya da buyukcekmece kolan
hastanesine gidip doktor onerebilecek olan varsa sevinirim.

Evet canim ben de bikac kez yasayinca farkettim ama yine de vazgecemiyorum buradan .her bo vaktimde girip burda yazanlari okuyorum,yine de yalniz olmadigimi hissediyorum:))

ben bu sayfaya yeni yeni girmeye basladım
sorunuza baktım ama gerilerde kalmıs heralde bulamadım tekrar sorar mısın

Tatlim az once de yazdim ama senin icin bir daha yazarim.istanbula yeni tasindik zorlu gunler atlatiyorum.bebisimi uc haftadir gormuyorum ve cok endiseliyim.burada bir dr.bulamadik sgk ile anlasmali ozel hastane ariyoruz.ya da buyukcekmece kolan hastanesinde bir dr.ismi.

Hazanmus ben senin sorunu görmüştüm ama ben istanbulda değilim o yüzden fikrim olmayınca yazmadım bugün ben de mesela bir soru sordum kimse yazmadı sonra 3-4 sayfa sonra tekrar sordum bu sefer yazdı. ilk önce ben de senin gibi alınganlık yapmıştım

Canım bence kolan hastanesini arayıp yada internetten doktorlarının adını al ve internetten bak mutlaka çıkıyo bişeyler ben doktorumu öyle buldum hatta kk da bile birileri konuşmuş o doktoru bi kaç yıl önce. Farklı semtlerde söyleyebilirim ama evine yakın olması daha ii oluyor

bende Anadolu yakasında oturuyorum, 32 senelik omrumde 3 kere gitmişimdir Buyukcekmeceye :)

Bende yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum, hep aynı kişiler aynı muabbetleri yapıyor. Site birbirimize yardımdan cıktı , dedikodu alanına dondu. Bence hamileliğimizle ilgili & bebeğimizle ilgili sorular ve sorunlar paylaşmalıyız. Gordugunuz gibi hazanmus arkadaşımızın ve diğer arkadaslarımızın sorduğu sorulara cevap vermektense eltimgillerin dedikodusunu yapıyoruz... ya da kendi sorularımıza cevap alamiyoruz. kişisel muhabbet etmek isteyen arkadaşlar kendi aralarında ozel mesaj atarak sanırım muhabbetlerini devam ettirebilirler..

sevgiyle kalın

kuşlar bile gebelere verebilsem sutumu versem dermiş annem öyle derdi bizde pişen herşey kokmuştur canı çeker diye verilir bende nerdeyse 4,5 aylık oldum artık herkes biliyo zatende koca göbeğimi göruyo ne biliyim bunu sana pişirdim yada al tat yada madem sen pişiremiyon bulantıdan gel bizde yiyelim diyen olmadı anam dışında Allahtan o var da sayesinde peynir dışında bişiyler yedim. ben ayağa bi kalkıyım şimdi kapımı çalmayanar hazır pastaya böreğe hizmete çaya çorbaya doluşurlar

Cevap veren arkadaslar hepinize cok teaekkur ederim.yazilanlardan anladigim kadariyla benim gibi dusunenler de varmis.bir yandan duygularimin sadece hormonlardan olmadigini gordum bir yandan da uzuldum.kendimi isyan baslatmis gibi hissettim(amacim kesinlikle bir olumauzluk yaratmak degil fikrime katilanlar da eminim oyle dusunmuyordur.bu sozleri yapici elestiriler olarak alirsaniz hepimiz faydali sonuclar aliriz.sonucta hepimiz benzer seyller yasamisiz ve yasamaya da devam edecegiz.bu yuzden birbirimize her sekilde destek olmaliyiz diye dusunuyorum .umarim kimse beni yanlis anlamamistir.

Anneler iyi akşamlar,
Elevit kullanıpta kilo artışı yaşayan var mı?

Eleviti akşam alıyorum ben.Sadece ondan diyemem ama,çabuk acıkıyorum artık akşam yemekten sonra bişey yemiyorum.
Bu aralar sanki kilo aldım gibi dikkat ediyordum aslında ama demekki aradaki kaçamaklar aldırdı

Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((

canım alınganlık yapma okadar uzun sayfalar oluyo ki bazen sadece bir gun girmiyorum kk ya sayfalar dolmuş. belki görmemiştir kimse sorunu banada çok oluyo. nedir konu belki ben yardım ederim

hazanmus bende istanbuldda değilim malesef yardımcı olamıcam

kızlar kabızlığınız var mı ne yapıyorsunuz

elevit kullanıyorum bende kilo artışı olmadı lakn aşırı kabızlık yaşandığı için tam wc ye çıkamadığımdn yediklerimi tutuyorum

daha hiç kilo almadınmı
aynı haftadayız ben 2 kg aldım cok mu sence kilom 59 suan

Son düzenleme:

Bana da o ilaçtan verdi. ben kusmadım hiç ama biraz rahatsızlık olmuştu zaten doktor da mide bulantısı yapar demişti.

Ben Elevit'i bugün kullanmaya başladım,öğlenleri tok karnına 1 adet içiyorum,sadece meraktan sordum kilo artışı olan varmı diye,
demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor,kilo alanda var almayanda,neyse deneyip göreceğim o zaman:) teşekkürler cevaplar için.

daha hiç kilo almadınmı
aynı haftadayız ben 2 kg aldım cok mu sence kilom 59 suan

ben zaten kilo lu iken gebe kalanlardanım 75 ile kaldım halen 75 im kabızlıktan ölmek üzreyim bi rahatlasam kilo bile düşer benden o derece. çok diil 2.5 3 kiloya kadar almakta vermekte normalmiş ama kocaman göbuşüm var şimdiden

Hatırladım şimdi sorunu,ama bilgim olmadığı için yazmadım,İstanbul'da bir sürü hastane vardır SGK ile anlaşmalı olan mutlaka,ama B.çekmecede'ki Kolan hastanesi ile ilgili bilgim yok,bence sırf o hastaneye takılma yakınlarında birçok hastane vardır,evinmi yakın oraya?

canım alınganlık yapma okadar uzun sayfalar oluyo ki bazen sadece bir gun girmiyorum kk ya sayfalar dolmuş. belki görmemiştir kimse sorunu banada çok oluyo. nedir konu belki ben yardım ederim

Sagol canim istanbul buyukcekmecede sgk ile anlasmali hastane sormustum ama artik internetten bakmaya karar verdim.yoksa iyice gec kalacgm,bebisimi cok ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…