Hatırladım şimdi sorunu,ama bilgim olmadığı için yazmadım,İstanbul'da bir sürü hastane vardır SGK ile anlaşmalı olan mutlaka,ama B.çekmecede'ki Kolan hastanesi ile ilgili bilgim yok,bence sırf o hastaneye takılma yakınlarında birçok hastane vardır,evinmi yakın oraya?
Kizlar elevir bende de kilo yapmadi ama kabizlik yapti.zatwn cok kilolu hamile kaldim ama sukur daha hic kilo almadim.yalniz ben elevitti suyla icemiyorum midemi cok bulandiriyor bu yuzden sutle icebiliyorum.acaba eleviti sutle icmenin bir zarari var mi.
elevit kullanıyorum bende kilo artışı olmadı lakn aşırı kabızlık yaşandığı için tam wc ye çıkamadığımdn yediklerimi tutuyorum
ben zaten kilo lu iken gebe kalanlardanım 75 ile kaldım halen 75 im kabızlıktan ölmek üzreyim bi rahatlasam kilo bile düşer benden o derece. çok diil 2.5 3 kiloya kadar almakta vermekte normalmiş ama kocaman göbuşüm var şimdiden
Kizlar elevir bende de kilo yapmadi ama kabizlik yapti.zatwn cok kilolu hamile kaldim ama sukur daha hic kilo almadim.yalniz ben elevitti suyla icemiyorum midemi cok bulandiriyor bu yuzden sutle icebiliyorum.acaba eleviti sutle icmenin bir zarari var mi.
canım ilaç önermeyi inan hiç etik bulmam ama, doktoruna duphalac şurup kullanıp kullanamayacağını mutlaka sor. bağırsakları bebişe zarar vermeden düzenliyo...
ya ben nerdeyse her sabah wc ye ckıyorum ama gene de kabızım gaz ve şişkinlik var
rahat değilim yani
sanırım kilo alısımı biraz kesmem lazım[/QUOT
elevit şişkinlik yapıyo sen kilona tabiki dikkat et çok almamışın okadar
gerçekten ıkınmamam lazım ustelik bunca yediğim nereye gidiyo bilmiyorum incir kayısı kiraz falan bana kar etmiyo. dr a gitmeme 10 gun var eczacı bilmezmi sonuçta kategori b ise veriyolardır mutlaka
ben söyiliyim canım eczacıyım magnesie calcine içebilirsin kategorisi a
ben ikinci ayımda içiyim dedim ama beceremedim aşırı midem bulandı
ya da duphalac icebilrsin onun kategorisi b ama pek etkili olduğunu söyleyemem
tabi bunları gene de doktoruna danısarak iç
yahu iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. bak işte çok saol mide bulantım geçmedi aynı şiddetiyle devam ediyor özellikle de her yemek sonrası diğer öğune kadar uyanık olduğum tum saatler suresince bulanıyo. saolasın yarın ilk işim duphalacı almak olcak en kötu tel ile sorarım içerim çok saol tekrar.
Benimde barsakların çalışması yavaşladı ama kabızlık çekmiyorum,eskiye göre anlıyorum tabii,bir yavaşlama var barsaklarda,buda normal bir durum.ya ben nerdeyse her sabah wc ye ckıyorum ama gene de kabızım gaz ve şişkinlik var
rahat değilim yani
sanırım kilo alısımı biraz kesmem lazım[/QUOT
elevit şişkinlik yapıyo sen kilona tabiki dikkat et çok almamışın okadar
gözünaydın olsun canım inşallah bundan sonra tutunacak senin minişinde.Testlerden bişi anlamıyorum ama bana sorarsan aklında soru işareti kalmasın tiroid içinde ne gerekşyosa yaptır derim
gözün aydın canım
yani bu durumda yakın zaman da aramıza katılabilirsin demek bu :)
gözünaydın hiç bir sorun olmamasına sevindim doktorun dediği gibi kısmet değilmiş deyip önümüzdeki günlere bakacaz artık
gözün aydın canım hiç bişe yok bu tahlillerde ben nodüler guatr hastasıyım üstelik düşük çıktı troid tahlillerim ama doktorum çok şükür çok bilgili olduğundan ilaç bile vermedi bunlar normal dedi belirli bi aralık var zaten onun 10 üstü 10 altı normal dedi aman aman bi yükseklik yada alçaklık olmadığı sürece hiç gerek yok bence yorma kendini tahlillerle falan...rabbim en kısa zamanda verir inşallah sanada bi bebiş hayırlısıyla..
canım bişey çıkmamasına çok sevindimm.. troid ile ilgili bilgim yok o yüzden yorum yapamayacğım ama aklıma çok takılır dersen en azından bi endokrin uzmanı ile görüş...................inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşar aramıza katılırsın inşallahh
Simdi sen calismalara yogunluk ver tahlillerin guzel cikmasina cok sevindim bu arada calismalarina sadece yumurtlama doneminde degil arkasindaki bir hafta da devam et gec yumurtlama falan olmasi ihtimaline karsi
hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler, desteğiniz için herşey içininşallah dediğiniz gibi kısa süre içinde arkanızdan gelmek nasip olur...
ayrıca umutguzel arkadaşım, yorumun cidden içimi rahatlattı.. Çok sağol
Gunaydinnnnnnnn canlar cigerler icim kipir kipir 17. Haftada insanin migdesi bulanır mı walla heycandan kabiz olan totom bile harekete gecti ee mi yaptimmm:) uyuyamadim 10da bebisimi gorecem en son 12. Haftada gormustummmm ayyyy mutluyuuuuummm dogsada sadece kucamizda tasisak walla enazindan gozumuz gorur ayyyyy gosterirmi acep gostermezse velet 1 hafta sonra baska dr gidecemmm bu sefer kararliyimmm dua edin
anaaan heyecan dorukta desene. güle güle git gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?