2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Evet canim evime yakin,sgk ilede anlasmaliymis,bayagi da subesi var belki orayi denerim.

Kizlar elevir bende de kilo yapmadi ama kabizlik yapti.zatwn cok kilolu hamile kaldim ama sukur daha hic kilo almadim.yalniz ben elevitti suyla icemiyorum midemi cok bulandiriyor bu yuzden sutle icebiliyorum.acaba eleviti sutle icmenin bir zarari var mi.

genelde sut ile içmenin zararı yok ilaçları ama yanlış bişi de demiyim

elevit kullanıyorum bende kilo artışı olmadı lakn aşırı kabızlık yaşandığı için tam wc ye çıkamadığımdn yediklerimi tutuyorum

canım ilaç önermeyi inan hiç etik bulmam ama, doktoruna duphalac şurup kullanıp kullanamayacağını mutlaka sor. bağırsakları bebişe zarar vermeden düzenliyo...

ya ben nerdeyse her sabah wc ye ckıyorum ama gene de kabızım gaz ve şişkinlik var
rahat değilim yani
sanırım kilo alısımı biraz kesmem lazım

Az su ile içmeye çalış bence.:44:

canım ilaç önermeyi inan hiç etik bulmam ama, doktoruna duphalac şurup kullanıp kullanamayacağını mutlaka sor. bağırsakları bebişe zarar vermeden düzenliyo...

gerçekten ıkınmamam lazım ustelik bunca yediğim nereye gidiyo bilmiyorum incir kayısı kiraz falan bana kar etmiyo. dr a gitmeme 10 gun var eczacı bilmezmi sonuçta kategori b ise veriyolardır mutlaka

gerçekten ıkınmamam lazım ustelik bunca yediğim nereye gidiyo bilmiyorum incir kayısı kiraz falan bana kar etmiyo. dr a gitmeme 10 gun var eczacı bilmezmi sonuçta kategori b ise veriyolardır mutlaka

ben söyiliyim canım eczacıyım magnesie calcine içebilirsin kategorisi a
ben ikinci ayımda içiyim dedim ama beceremedim aşırı midem bulandı
ya da duphalac icebilrsin onun kategorisi b ama pek etkili olduğunu söyleyemem
tabi bunları gene de doktoruna danısarak iç

yahu iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. bak işte çok saol mide bulantım geçmedi aynı şiddetiyle devam ediyor özellikle de her yemek sonrası diğer öğune kadar uyanık olduğum tum saatler suresince bulanıyo. saolasın yarın ilk işim duphalacı almak olcak en kötu tel ile sorarım içerim çok saol tekrar.

mutlaka doktoruna danıs canım hiçbir sey olmaz ama gebelik baska bir olay

gözünaydın olsun canım inşallah bundan sonra tutunacak senin minişinde.Testlerden bişi anlamıyorum ama bana sorarsan aklında soru işareti kalmasın tiroid içinde ne gerekşyosa yaptır derim

gözün aydın canım
yani bu durumda yakın zaman da aramıza katılabilirsin demek bu :)

gözünaydın hiç bir sorun olmamasına sevindim doktorun dediği gibi kısmet değilmiş deyip önümüzdeki günlere bakacaz artık

hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler, desteğiniz için herşey için inşallah dediğiniz gibi kısa süre içinde arkanızdan gelmek nasip olur...

ayrıca umutguzel arkadaşım, yorumun cidden içimi rahatlattı.. Çok sağol

Simdi sen calismalara yogunluk ver tahlillerin guzel cikmasina cok sevindim bu arada calismalarina sadece yumurtlama doneminde degil arkasindaki bir hafta da devam et gec yumurtlama falan olmasi ihtimaline karsi

Simdi sen calismalara yogunluk ver tahlillerin guzel cikmasina cok sevindim bu arada calismalarina sadece yumurtlama doneminde degil arkasindaki bir hafta da devam et gec yumurtlama falan olmasi ihtimaline karsi

canım.. İnşallah diyorum veee çok bekletmez + inşallah bu defa sağlıklı olur.. Aslına bakarsan testlerin iyi çıkmasına bende sevindim,sorun olmasından iyidir..

Caninmmk troid onemli ama dikkat edildiginde onemsiz bir durum arkadasimin sonuclari cok yuksek cikti ama rabbim nasip etti hamile kaldi we dogurdu massalah bebis 50 gunluk tosun gibi erkek evlat simdi haydi bakiyim senin calismalara baslaman lazim:) ne gezdin burda gece 2lerde:)

Gunaydinnnnnnnn canlar cigerler icim kipir kipir 17. Haftada insanin migdesi bulanır mı walla heycandan kabiz olan totom bile harekete gecti ee mi yaptimmm:) uyuyamadim 10da bebisimi gorecem en son 12. Haftada gormustummmm ayyyy mutluyuuuuummm dogsada sadece kucamizda tasisak walla enazindan gozumuz gorur ayyyyy gosterirmi acep gostermezse velet 1 hafta sonra baska dr gidecemmm bu sefer kararliyimmm dua edin

günaydııııın millleeeeet. yine mutluuuuu, yine enerjiiiiiiiiiik bir gün sizlerle ve benimle olsun:119::119::119::119:

anaaan heyecan dorukta desene. güle güle git gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…