günaydııııın millleeeeet. yine mutluuuuu, yine enerjiiiiiiiiiik bir gün sizlerle ve benimle olsun:119::119::119::119:
Gunaydinnnnnnnn canlar cigerler icim kipir kipir 17. Haftada insanin migdesi bulanır mı walla heycandan kabiz olan totom bile harekete gecti ee mi yaptimmm:) uyuyamadim 10da bebisimi gorecem en son 12. Haftada gormustummmm ayyyy mutluyuuuuummm dogsada sadece kucamizda tasisak walla enazindan gozumuz gorur ayyyyy gosterirmi acep gostermezse velet 1 hafta sonra baska dr gidecemmm bu sefer kararliyimmm dua edin
günaydııııın millleeeeet. yine mutluuuuu, yine enerjiiiiiiiiiik bir gün sizlerle ve benimle olsun:119::119::119::119:
Hayirli haberlerle dön insallah güzelim,ne mutlusundur simdi:)))
Seni örnek hamile seçiyorum zuhal bu ne harika bir yeme tarzı yaaa, ben hergün et yiyemiyorum çünkü ben etten nefret eden bir insanımsüt ise aslaaa içemem , kuruyemişte sevmiyorum.. Vay benim fasulyeye yaaa mahrum kalıyor bunlardan he, ama ben de booll bol sebze ve bakliyat yiyorum.. Her akşam koca bir tabak salatam var, hergün 1 ayranım her sabah 2 kibrit kutusu peynirim var, tatlılardan zaten uzaklaştım çoookk nadir yiyebiliyorum tatlı, hamur işi yapmıyorum, bir yere gidersem varsa çok olmamak kaydıyla yerim sadece.. ama seni okuyunca valla kendimden utandım.
:
hepinize ayrı ayrı çoook teşekkürler, desteğiniz için herşey içininşallah dediğiniz gibi kısa süre içinde arkanızdan gelmek nasip olur...
ayrıca umutguzel arkadaşım, yorumun cidden içimi rahatlattı.. Çok sağol
sende sağol canımm..birbirimize destek için bilgilerimizi paylaşmak için burdayız dimi ama şekerler...
tatlım Allah izin verirse ben bebeğime Semih ismini koymak istiyorum eşimle de öyle düşünmüştük zaten anlamı da çok hoşuma gidiyo sende netten ismin anlamına bakıp ona göre bi karar verebilirsin..:):)
Alphan çağan görkem mert bunları da alternatif olarak düşün istersen
Duha yı isim olarak kıza mı yoksa erkeğe mi koyuluyor bilmiyorum ama aslında bir sure ismidir...
kuşluk vakti demektir.... Allahın Üzerine yemin ettiği şeylerden birisidir...
93-ed-DUHÂ
Duhâ, kuşluk vakti demektir. Sûre, adını ilk ayette geçen bu kelimeden alır. Fecr sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 11 (onbir) âyettir. Sûrede âhir zaman Peygamberinin hususiyetlerinden biri yani yetim oluşu ele alınır ve kendisi teselli edilir.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetimi sakın ezme.
10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.
11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.
Kizlar elevir bende de kilo yapmadi ama kabizlik yapti.zatwn cok kilolu hamile kaldim ama sukur daha hic kilo almadim.yalniz ben elevitti suyla icemiyorum midemi cok bulandiriyor bu yuzden sutle icebiliyorum.acaba eleviti sutle icmenin bir zarari var mi.
Günaydin canim enerjin enerji verdi valla:)))
ERVA diyeceğim ama sen buna da kaynanam ayva der dersin :)))))
Günaydın hamişler ve şirin göbüşleri,
Sayfaları okurken gözüme çarptı,hep aynı kişiler sohbet ediyo bebek konuşmak yerine elti muhabbeti yapılıyo filan diye.Açıkçası üzerime alındım bu muhabbeti paşamla aramızda bikaç sayfa yaptık çünkü.Bu forumda sadece bebekle,hamilelikle ilgili konuşma şartı oldugunu bilmiyordum açıkçası.Üstelik hep aynı kişilerin konuşması foruma daha sık giriyor olmamızdan kaynaklı diye düşünüyorum.Hamilelikte çok alınganız hepimiz ve takıldıgımız konular farklı farklı.Bizde elti muhabbetine takıldık arkadaşlar napalım?Bebek va hamilelikle ilgili konuları zaten sürekli konuşuyoruz burda rahatlamak ve birbirimize akıl danışmak için konuşuyoruz sonuçta.Bu şekilde düşünmenize üzüldüm açıkçası...
burası bir form sitesi birnevi bir konu altında arkadaşlık için kurulmuş bir topik alınganlık göstermeleri çok normal ilk zamanlarda bende yapıyordum kimse takmıyor beni diye küsüyordum azmettim zorla girdim aranıza çok konuşulduğu için arada kaynamalar olması çok normal ben sabahtan akşama hatta geceye kadar burdayım nerdeyse
Anneler iyi akşamlar,
Elevit kullanıpta kilo artışı yaşayan var mı?
aynen canım benimde oldu ilk zamanlar alınganlığım.Hatta kızlara sordum siz aranızda çok güzel yazısıyorsunuz ben yazınca sohbet kesiliyo özel bi sebebi varmı diye.Hiç bir sebebi yok oysaki,herkes içinden geçenleri yazıyo yazılarda kaynıyo arada.Sorun olan şey konu sınırlamasına mı gideceğiz onu anlamadım?Bu forumda sadece bebek ve hamilelik konuşalım başka bişey konuşulmasınmı?Eğer öyle düşünüyorsa herkes kızlarında önerdiği gibi kafamıza takılan başka soruları özelden kendimiz yazışalım?Şu an forumda olan arkadaşlarım soruyorum siz ne düşünüyosunuz?
günaydın cici anneleri ve göbüşleri nasılsınız dün 2 li testimizi aldık sonucumuz şükür iyi bu arada cinsiyetimizede kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ..... hayırlısı benziyor sonradan değişirmi sizceeee ?????????????
Kafa dağıtmaya ve öğrenmeye geliyoruz buraya. kısıtlamalar tadımızı kaçırır, çok gereksiz bence.benim kendi fikrim farketmez tamam bebek yoğun olur konuşmalarda ama birinin herangi bir problemi olduğundada onu dinlerim ama çoğunluk ne derse o tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?