2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hayirli haberlerle dön insallah güzelim,ne mutlusundur simdi:)))

estağfurullah canım... ben de senin tam tersin et delisi bi insanım inşallah hamilelikte tiksinmem diye dua ediyordum şükür şimdiye kadar bi tiksinme yaşamadım çünkü hamilelerin nedense ilk uzaklaştıkları şey et oluyor.. meyve de çok tüketen biriydim hala öyleyim=) aslında beslenme düzenimde büyük değişikliklerim yok süt içmezdim sevmediğimden değil alışkanlık mevzusu onu içiyorum artık...sen bakliyatla et açığını kapatıyorsun, peynir ve yoğurtla da süt eksiğini........ meyveyi de eklesen bir de zorlayıp badem ve ceviz yesen ne güzel olur.. ara ara aksama yaşıyorum bende bulantılar yüzünden o zaman üzülüyorum kendimi endeksledim yiyeceklere.. yalnız şu hamurişinden tamamen uzaklaşamadım çok değil ama arada yiyorum.. birde su içmeyi çoğaltmalı.hepimizin eksikleri var da inşallah yediklerimiz yeterli geliyordur canımm

ismiyle büyüsün inşallah canım..çok zor cocuk ismi koymak yaa vebalaltına girmek istemiyo insan yoksa çokkk isim var ama..hayırlısı olsun artık 5 ay var düşün düşün düşün...

araştırman için çokkk teşekkür ederim canım çok güzel bi isim ama söylenmesi konusunda biraz tereddütlerim var..hayırlısı artık düşünmeye devam..

Kabızlıktan dolayı ben kaç kilo aldım bilemiyorum sizler hiç kilo almadık diyorsunuz nasıl oluyo anlayamadım ayol :44:

Günaydın hamişler ve şirin göbüşleri,

Sayfaları okurken gözüme çarptı,hep aynı kişiler sohbet ediyo bebek konuşmak yerine elti muhabbeti yapılıyo filan diye.Açıkçası üzerime alındım bu muhabbeti paşamla aramızda bikaç sayfa yaptık çünkü.Bu forumda sadece bebekle,hamilelikle ilgili konuşma şartı oldugunu bilmiyordum açıkçası.Üstelik hep aynı kişilerin konuşması foruma daha sık giriyor olmamızdan kaynaklı diye düşünüyorum.Hamilelikte çok alınganız hepimiz ve takıldıgımız konular farklı farklı.Bizde elti muhabbetine takıldık arkadaşlar napalım?Bebek va hamilelikle ilgili konuları zaten sürekli konuşuyoruz burda rahatlamak ve birbirimize akıl danışmak için konuşuyoruz sonuçta.Bu şekilde düşünmenize üzüldüm açıkçası...

burası bir form sitesi birnevi bir konu altında arkadaşlık için kurulmuş bir topik alınganlık göstermeleri çok normal ilk zamanlarda bende yapıyordum kimse takmıyor beni diye küsüyordum azmettim zorla girdim aranıza çok konuşulduğu için arada kaynamalar olması çok normal ben sabahtan akşama hatta geceye kadar burdayım nerdeyse

aynen canım benimde oldu ilk zamanlar alınganlığım.Hatta kızlara sordum siz aranızda çok güzel yazısıyorsunuz ben yazınca sohbet kesiliyo özel bi sebebi varmı diye.Hiç bir sebebi yok oysaki,herkes içinden geçenleri yazıyo yazılarda kaynıyo arada.Sorun olan şey konu sınırlamasına mı gideceğiz onu anlamadım?Bu forumda sadece bebek ve hamilelik konuşalım başka bişey konuşulmasınmı?Eğer öyle düşünüyorsa herkes kızlarında önerdiği gibi kafamıza takılan başka soruları özelden kendimiz yazışalım?Şu an forumda olan arkadaşlarım soruyorum siz ne düşünüyosunuz?

günaydın cici anneleri ve göbüşleri nasılsınız dün 2 li testimizi aldık sonucumuz şükür iyi bu arada cinsiyetimizede kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi ..... hayırlısı benziyor sonradan değişirmi sizceeee ?????????????

benim kendi fikrim farketmez tamam bebek yoğun olur konuşmalarda ama birinin herangi bir problemi olduğundada onu dinlerim ama çoğunluk ne derse o tabi

gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

benim kendi fikrim farketmez tamam bebek yoğun olur konuşmalarda ama birinin herangi bir problemi olduğundada onu dinlerim ama çoğunluk ne derse o tabi
Kafa dağıtmaya ve öğrenmeye geliyoruz buraya. kısıtlamalar tadımızı kaçırır, çok gereksiz bence.
Alınganlığa da gerek yok, bilgim yoktur cevap veremem, görmemişimdir cevap veremem. Normal bunlar. "Falanca semtte hangi doktora gitmeliyim" sorusu için bilgim yoksa ne yazabilirim ki?

kızlar erken döllenme nedir bilgisi olan varmı netten baktımda bırsey bulamadım dr bana erken dollenmedn dolayı 1 ahfta öndesın dedı kafama takıldı bılgııs olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…