2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yani burda insan ayırmıyoruzki o daha önce yazmamıştı cevap vermeyim diye görünce hiç tanımamış olsamda yazıyorum zaten herkesin kör zamanına geldi demekki arkadaşta tepkisini gösterdi yada kimsenin bir fikri yoktu

Günaydın şeker anneler ve onların baldan tatlı bebekleri

Günümüzün çok güzel geçmesini diliyorummm.. Hele ki benim gibi iş yerinde huzursuz ve mutsuz olan arkadaşlarım için daha da çookk

Kizlar hamisliktwn alinganlik yapiyorum belki ama benim icin cok onemli bir konu sordum ama kimse
cvp vermedi.daha once de boyle bisey olmustu
Hepiniz cok seker hamislersiniz ve ben sadece ayni kisilerin sohbet ettigini dusunmek istemiyorum((((

Günaydın canım, ben de sitede en fazla vakit geçirenlerden biriyim ve sorunu gördüm fakat İstanbul'da ikamet etmiyorum ve bahsettiğin hastane hakkında en ufak bir fikrim yok dolayısıyla cevap vermedim.. Ama madem ki alınıyoruz hamişler olarak bundan sonra fikrim olmadığında da "bilmiyorum ya da fikrim yok" gibi cevaplar veririm.. Yeter ki tatsızlık yaşanmasın..

Genelde aynı kişilerin sohbet etmesi o kişilerin bilgisayar başında daha fazla oluşundan kaynaklanıyor... Ben de günde 1 kez girebilen ya da 2 günde bir girebilen bir insan olsam bu kadar çok sohbet edemem muhtecim.. Forum çok hızlı ilerliyor ve yeni mesaj yazıldığında eğer ki biz geriye dönüp bakmazsak görmüyoruz, bu konuda bir uyarı mekanizması yok dolayısı ile atlanılması da normal bence...

Bu forum sitesinde ve bu açtığımız topicte yalnızca bebeklerle ve hamileliklerle ilgili paylaşımlar yapılacaktır diye bir ibare, bir kural ya da bir gelenek olduğunu düşünmüyorum, yıllarca forumlarda aktif üye ve hatta yönetici olmuş birisi olarak bunu söyleyebilirim. Burasını bir gün gibi düşünün, hepimiz bir araya geliyor ve sohbet ediyoruz, her konuda.. Eşimiz konusunda, hamileliğimiz konusunda, bebeklerimiz konusunda, işimiz konusunda... Sadece soru ve sorunlarla ilgili başka topiclerde var, oraya da konu açılabilir. Şahsen ben geçmek bilmeyen uçuğum için "Hamilelerden Haberler : Soru ve Sorunlar" başlığına topic açtım.. Bundan hiç gocunmadım.. Ha diyorsanız ki banane kardeşim sizin eltinizden kocanızdan... O zaman ana teması arkadaşlık edinmek, birbirimize destek olmak olan bu topicle çok fazla ilgilenmemeniz gerekir...

hazanmus bende istanbuldda değilim malesef yardımcı olamıcam

kızlar kabızlığınız var mı ne yapıyorsunuz

Kabızlığım var ve hiç bir şey yapamıyorum canım

gerçekten ıkınmamam lazım ustelik bunca yediğim nereye gidiyo bilmiyorum incir kayısı kiraz falan bana kar etmiyo. dr a gitmeme 10 gun var eczacı bilmezmi sonuçta kategori b ise veriyolardır mutlaka

Benim doktor kontrolüm ağustos 5 te.. Dolayısıyla bir eczane beni yönlendirir diyerek eczaneye gittim ve bana, doktorunuza danışmadan biz size hiçbirşey veremeyiz dediler..

Kabızlıktan dolayı ben kaç kilo aldım bilemiyorum sizler hiç kilo almadık diyorsunuz nasıl oluyo anlayamadım ayol :44:

Al bende de o kadar yaaa... Bu nasıl bilinmez denklemdir yahu.. Biz de bir anormallik mi var öyleyse

Not : Yukarıda yaptığım yapıcı eleştirileri lütfen yanlış anlayıp, olayı kişiselleştirmeyelim arkadaşlar.. Sonuçta kimseyi kırmadan burda arkadaşça sohbet ediyoruz... Kendimden örnek vermem gerekirse, ben kimseyi tanımadan hatta tanışmadan herkesin mesajından alıntı yapıp sohbete dahil oldum ve bundan gocunmadım.. Kimseden beni poh pohlamasını bekleyemem.. Burda hepimiz hamileyiz, hepimiz aynı alınganlığa sahibiz.. Bundan sonra bu konuyla ilgili yazılan hiç bir şeye cevap vermeyeceğim, konunun karşılıklı tartışmaya dönmesini istemiyorum çünkü.. Lütfen kaale almadığımı zannetmeyin...

Sevgiler

aa halami kesin deil bende bu gittigimde ögrenirim diyodum bizimkiler dogana kadar göstermicekmi ne

kızlar erken döllenme nedir bilgisi olan varmı netten baktımda bırsey bulamadım dr bana erken dollenmedn dolayı 1 ahfta öndesın dedı kafama takıldı bılgııs olan varmı??

erken yumurtlamışsın ve bebek sata göre 1 hafta önce olmuş demek iyi bişey demek canım

günaydın şekerim dişin ne alemde asıl ondan haberler ver bakimmm?

haftan bayağı ilerlemiş 12-13. hafta da olsaydı tahmin değişme olasılığı var derdim kendimden biliyorum 12.hafta da kıza benziyor dedi,,14. haftaya başlamaya yakın erkek dedi.sonra biz kız demiştiniz deyince arada kaldı bayram öncesi netleştiririz 17-18. hafta olmuş olur kesin olur dedi......... ama 15-16 da net görünüyor canım.. hayırlı uğurlu olsun inşallah prensesin

Son düzenleme:
kızlar erken döllenme nedir bilgisi olan varmı netten baktımda bırsey bulamadım dr bana erken dollenmedn dolayı 1 ahfta öndesın dedı kafama takıldı bılgııs olan varmı??

Canım çok bir fikrim yok ama anladığım kadarı ile, olması gerekenden erken yumurtlamışsın ve dolayısı ile erken döllenme olmuş :) Yani her ay adetten 12 - 16 gün sonra yumurtlayan ve çatlayan bir düzen varken, senin ki bu sefer aceleci davranıp 3-4 günde çatlayıvermiş

Benim doktor kontrolüm ağustos 5 te.. Dolayısıyla bir eczane beni yönlendirir diyerek eczaneye gittim ve bana, doktorunuza danışmadan biz size hiçbirşey veremeyiz dediler.. [/B][/COLOR]

benim doktorum bana bir surup vermişti isterseniz yarın adına bakayım söyleyeyim yada doktorun asistanına telefondada sora bilirsin ama ben kabızlık için çözümü kuru kayısı ve kuru erik birde yogurtla çayı bir arada içerek buldum denemek istersen

canlarım ciğerlerim hamişlerim hiççç tartışmaya gerek yok herkes istediği muhabbeti yapar konu başlığımız 2014 ocak anneleri....pufpufum konuyu açarken sadece bebek muhabbeti yapılacak diye bi not düşmemiş kiii kendisiyle çokk güzel geyikler yaparız yanii artı burdaki tüm arkadaşlar her saniye sitede olamayabiliyor bende dahil görmemişizdir yada bilgimiz yoktur yorum yapmayız çok normal alıngan hamişler...hepinizi seviyorum gerilim yaratmayın yolarım saçlarınızı..

bnim normalde bağırsaklarım hiç çalışmazdı bu yaşıma kadar hep kabızdım ama hamilelikte hiç sıkıntı yaşatmadı desem yeridir bi kaç gün dışında benim organlar ters çalışıyor sanırım ama ben sebebini şuna bağlıyorum hiç çorba içmezdim şimdi günde 2 kase çorba içiyorum, 2 şişe maden suyu içiyorum ve suyu ihmal etmiyorum bunun dışındada farklı yaptığım bişey yok

Kuru veya yaş kayısı, erik denenmiş ve artık bana etkisi kalmamış meyveler... Yoğurtla çay çok ilgilnçmiş, içim alır mı ikisini bir arada bilemedim ama denerim

erken yumurtlamışsın ve bebek sata göre 1 hafta önce olmuş demek iyi bişey demek canım

teşekkürler cnm çatlak kıremı kullanmaya basladınmı dr bana 16. haftada basla dedi hatıurlayamadım ama m harfıyle baslayan bı kırem verdı drum bayan ben cok memnum kaldım dedı sımdılıkte her banyo çıkısında bebek yagı sur karnına dedı sen ne yaptın???

bende 16. haftada başlayacağım lierac kullanma niyetindeyim dr. başka bi isim verdi ama sanki mümessil kaygısıyla bi ilaç gibi geldi en çok lierac duydum deyince o kozmetik ağırlıklı filan dedi..ama onu alacağım senin bahsettiğin mustela olabilir mi onunda çok etkili olduğunu okumustum

aa halami kesin deil bende bu gittigimde ögrenirim diyodum bizimkiler dogana kadar göstermicekmi ne

yok valla ya bi göstermedi sıpacık :) napalım adamcağızda artık attımı bilemedim sor sor kıza benziyor dedi hayırlısı ben kız istiyorum da eşim acık bozuldu o baya oğlan olack diye kendini şartlandırmıştı .....

bu aralar benimkinide sesi çıkmıyo geçen bi rahatsızlanmıştım kramplı ishal olmuştum sonra kabızlık kalmadı rahatım şeytan kulagına
Kuru veya yaş kayısı, erik denenmiş ve artık bana etkisi kalmamış meyveler... Yoğurtla çay çok ilgilnçmiş, içim alır mı ikisini bir arada bilemedim ama denerim
evet canım ya biraz kötü ama dene inş. fayasını görürsün

ay ben üşeniyorum desem kakao yagı var evde aman nasıl yogun kokuyo nasıll bikaç kez sürdüm sonra sürmedim

Ay benimki de erkek o erkek deyip duruyor yaa, bu doktora gittiğimde gizliden kameraya mı çeksem ne yapsam eşimin yüz ifadesini ama doktorum pek nemrut yaaa kızar bana uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…