2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bizimkide kız istiyo en son kız dedi doktor 13+5 te agzı kulaklarındaydı bilmem bizimkisi degişirmi degişmezmi sağlıkla gelsilerde

Kuru veya yaş kayısı, erik denenmiş ve artık bana etkisi kalmamış meyveler... Yoğurtla çay çok ilgilnçmiş, içim alır mı ikisini bir arada bilemedim ama denerim

denemediğim şey kalmadı artık gerçekten çok kötüyüm
yoğurt çay onuda deniycem çnk sancı çekiyorum resmen

teşekkürler inşallah sağ slim olurda canım valla azcık kilomuz olduğundan tam görünmüyor diyordu geçen haftalarda bu sefer öyle dedi diğer kont. kesin belli olur dedi bakalım 1 ay daha bekleyecez sağlıklı olsunda valla benim hiç umurumda değil ne olduğu .. inşallah sizinkide netleşir bi oğlum bi kızım diye sevmek de ilginç olmuştur :) .. hayırlı haberler....

evet cnm mustela:))

obez hamilelere yada çoook kilolu olan hamilelere de mi aynı şeyi söylüyolar acaba?Bende de aynı problem varda her ultrasondan sonra 2 gün zor yürüyorum karnıma o kadar bastırıyoki doktor eski dikiş yerlerim batıyor resmen.Üstelik çok net görüntüde alamıyoruz malesef.

banada 11.fatmada dr bacak arasından baktı erkek gıbı dedı 13.haftamda kendı drum busefer kız gııb dedı ee dedım öbur dr erkek dedı dedım öle deyınce bende yuzde ellı yanılabılırım dedı yanı hıc yardımcı olmadı:)) yarın gıdecem 14. haftam kontrole bakalım ne olck ama kız gıbı hıssedıyom şimdidende baan çooook çektırdıgı ıcınde edepsizim diyom:))

evet ya malesef havuz balıgı iftarda o varmış artık yerim zaten çok balıkla aram yokturda iki çatalla ugraşırım artık

Ay benimki de erkek o erkek deyip duruyor yaa, bu doktora gittiğimde gizliden kameraya mı çeksem ne yapsam eşimin yüz ifadesini ama doktorum pek nemrut yaaa kızar bana uyuz

:d :d çek valla o anda hakikaten çok komik görünüyorlar eşim valla benden daha çok bakıyor ultrasona birşey anlıyor gibi ama hareket ettiğini görmek çok güzel yaaaaaaaaaaa ........

neren agrıyo canım benim sol tarafımda oluyo böyle yanma oluyo ve sanırım üşütmeden oluyo çorapsız dolaşma gerçi ben kayseride yaşıyorum burası serin oluyo akşamları

dün sağ boşluğum ağrıyordu nefes alırken batıyordu bugunde gece ayağıma kramp girdi pek sever uyurken gelmeyi sabahta hala ağrıyodu uzun süre oturunca kalkamıyorum tutuluyor çok canımı acıtıyor bide

Canım Uzun Yaklasık 1 Haftadan Beri Giremiyorum.orda üstüste bişy sordum kimse cevap vermeyince biraz sitem ettim alınganlıkfilan yok yanı

günaydın arkadslar herkese...mutlu,bulantısız,agrısız sızısız birgün diliyorum...
günaydın ocak annişleri :119::119::119::119: herekese güzel bir gün diliyorum

ben bepanten merhem sürüyorum canım, malum başımız ağrısa bepanten sürüyoruz, ona da iyi gelir diye düşünüyorum

denemediğim şey kalmadı artık gerçekten çok kötüyüm
yoğurt çay onuda deniycem çnk sancı çekiyorum resmen
canım kıyamam... HÜNNAP diye bir yemiş var. aktarlarda satılıyor. bunu ister yemiş olarak yiyorsun istersen sütle çayını yapıyorsun, tarifini şimdi tam hatırlayamıyorum, netten bakarsın alırsan. kabızlığa çok iyi geldiğini duydum, işyerinden arkadaşıma iyi gelmişti. istersen doktoruna da danışıp bir dene, aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…