2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

valla senin kilo ne kadar bilmiyorum benimki çok bastırmıyor ya aslında böyle elleri kolları güzrl görünüyor ama bi cinsini göremedi gitti bende anlamadım ......

geçmişolsun şekerim bende sol tarafa yatarak uyumaya alışamadım malesef,sabah uyandığımda hep sırtüstü buluyorum kendimi sola çok yatarsam da kolum uyuşuyo nasıl alışcaz acaba?

canım ya geçmiş olsun üşütme dikkat et malum yaz gunu terliyoruz açıyoruz camı kapıyı üşütüyoruz geçen gece sahura kalcam birazda geç kalmışım eşimi kaldırıyorum yataktan bi fırladım sol ayagım tutmuyo yere kapakladım ama tabi kollarımla engelledim karnımın üzerine gelmedi neyse bikez daha denedim kalkamıyorum hemen eşime seslendim adamın aklı çıkıyodu resmen hissisleşmiş bacagım bikaç gün öncede kolum uyuşuktu

geçmişolsun şekerim bende sol tarafa yatarak uyumaya alışamadım malesef,sabah uyandığımda hep sırtüstü buluyorum kendimi sola çok yatarsam da kolum uyuşuyo nasıl alışcaz acaba?

aynen bende her sabah kalktığımda sırt üstüyüm allahtan yüzüstü yatmıyorum heralde bir süre sonra alışırız karınlar büyüyünce nasıl yatacaz acaba

sağol canım onuda bir araştırıyım ne denirse yapıyorum midem çöplük gibi oldu
elevit yaptı kabızlık onu değiştirdik decavit kullanıyorum oda yapıyor ufff ya
ilaç içmekten nefret ediyorum

valla senin kilo ne kadar bilmiyorum benimki çok bastırmıyor ya aslında böyle elleri kolları güzrl görünüyor ama bi cinsini göremedi gitti bende anlamadım ......

senden kiloluyumdur kesinnn))bendede eller kollar baş görünüyor ama cinsiyet durumu seninle aynı 15+2 de halen kız gibi dedi,%100 kız demedi,ama erkeğede benzetilmediği için kız kabul ettim ben))

işin garibi ben yeni yeni böyle oldum hani ikinci 3 aylık dönemde rahatlıcaktık benim ilk 3 ay gayet rahat geçmişti oysaki
ya evet bende onu düşünüyorum bi mutsuzluk çoktü üstüme neden bilmem kasık agrılarım devam ediyo amann hayırla gelselerdi kendimiz dinleye dinleye ne hale geldik
hoşbuldum...valla hiç olmadıgım kadar iyiym desemHamdolsun bulantım bitti...Megerse ben bulantısız da yasayabiliyomusm
2 Gece bebişte minik tekmeler hissettk eşim ve ben..Sevindirik oldum 10 sene sonra

ayyy çok kıskandımm bak şimdii ben daha bişey hissedemiyorum yaa çok sevindim rahat olmana peki nasıl bişey tarif edebilirmisin neye benziyo tekmeler

aman allah korumuş senide bi yerini çarpmamışsın çok kötü yaa resmen gece ağlayacaktım ağrıdan öyle bir uyanma şekli yok yani bu ağrılardamı hamilelikle ilgili acaba

senden kiloluyumdur kesinnn))bendede eller kollar baş görünüyor ama cinsiyet durumu seninle aynı 15+2 de halen kız gibi dedi,%100 kız demedi,ama erkeğede benzetilmediği için kız kabul ettim ben))

hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda valla ben pek o olsun bu olsun demiyorum ama eşim acık kızı duyunca bozuldu değişmezmi diye sordu bana bende bilemem kendini alıştır artık didim napammm kendi kendine erkek ismi bile bulmuştu yani .....

aynen bende her sabah kalktığımda sırt üstüyüm allahtan yüzüstü yatmıyorum heralde bir süre sonra alışırız karınlar büyüyünce nasıl yatacaz acaba

sırtüstü de zararlıymış sağ en iyisi sol yana yatmakmış yastık desteği deniycem bu akşam soluma yatıp sırtıma yastık koycam belki dönmem psikolojik olarak yastık var diye,hayırlısıyla bi büyüsünler iyicede sanırım son zamanlar yatamıyomuşuz zaten direk oturarak uyuma pozisyonu alcakmışız,hayırlısıolsun

canım benim ikinci hamileliğim ondan erken hissettim sanırsam...sen de bi iki haftaya baslarsn hissetmeye...karnının içinden dısarı dogru minik bi dokunus elini koyunca elinde hissediyosun...ben emin olamadım eşim de baktı onayladı:)Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…