günaydın ama ağrısız bir günüm geçmiyo galiba çürüğe çıkacam yakında
obez hamilelere yada çoook kilolu olan hamilelere de mi aynı şeyi söylüyolar acaba?Bende de aynı problem varda her ultrasondan sonra 2 gün zor yürüyorum karnıma o kadar bastırıyoki doktor eski dikiş yerlerim batıyor resmen.Üstelik çok net görüntüde alamıyoruz malesef.
dün sağ boşluğum ağrıyordu nefes alırken batıyordu bugunde gece ayağıma kramp girdi pek sever uyurken gelmeyi sabahta hala ağrıyodu uzun süre oturunca kalkamıyorum tutuluyor çok canımı acıtıyor bide
az sabret tatlım,ben de öyleydim..şimdi maşallah iyi oldum...normal bi insana dönmeye basladım
bir tek benim doktorum mu ketummuş ya, bir tahmin bile yapmadı.
hoşgeldin kuzu nasılsın? ne durumdasın
dün sağ boşluğum ağrıyordu nefes alırken batıyordu bugunde gece ayağıma kramp girdi pek sever uyurken gelmeyi sabahta hala ağrıyodu uzun süre oturunca kalkamıyorum tutuluyor çok canımı acıtıyor bide
aman caım yapmadıgı daha iyi bizimki yaptıda ne oldu önce erkek sora kız muallakta bıraktı bizi birde ben pek yaılmam demezmi komik şey
aman caım yapmadıgı daha iyi bizimki yaptıda ne oldu önce erkek sora kız muallakta bıraktı bizi birde ben pek yaılmam demezmi komik şey
hoşgeldin kuzu nasılsın? ne durumdasın
geçmişolsun şekerim bende sol tarafa yatarak uyumaya alışamadım malesef,sabah uyandığımda hep sırtüstü buluyorum kendimi sola çok yatarsam da kolum uyuşuyo nasıl alışcaz acaba?
günaydın ocak annişleri :119::119::119::119: herekese güzel bir gün diliyorum
ben bepanten merhem sürüyorum canım, malum başımız ağrısa bepanten sürüyoruz, ona da iyi gelir diye düşünüyorum
canım kıyamam...HÜNNAP diye bir yemiş var. aktarlarda satılıyor. bunu ister yemiş olarak yiyorsun istersen sütle çayını yapıyorsun, tarifini şimdi tam hatırlayamıyorum, netten bakarsın alırsan. kabızlığa çok iyi geldiğini duydum, işyerinden arkadaşıma iyi gelmişti. istersen doktoruna da danışıp bir dene, aklıma bu geldi
işin garibi ben yeni yeni böyle oldum hani ikinci 3 aylık dönemde rahatlıcaktıkbenim ilk 3 ay gayet rahat geçmişti oysaki
valla senin kilo ne kadar bilmiyorum benimki çok bastırmıyor ya aslında böyle elleri kolları güzrl görünüyor ama bi cinsini göremedi gitti bende anlamadım ......
ya evet bende onu düşünüyorum bi mutsuzluk çoktü üstüme neden bilmem kasık agrılarım devam ediyo amann hayırla gelselerdi kendimiz dinleye dinleye ne hale geldikişin garibi ben yeni yeni böyle oldum hani ikinci 3 aylık dönemde rahatlıcaktıkbenim ilk 3 ay gayet rahat geçmişti oysaki
hoşbuldum...valla hiç olmadıgım kadar iyiym desemHamdolsun bulantım bitti...Megerse ben bulantısız da yasayabiliyomusm
2 Gece bebişte minik tekmeler hissettk eşim ve ben..Sevindirik oldum 10 sene sonra
canım ya geçmiş olsun üşütme dikkat et malum yaz gunu terliyoruz açıyoruz camı kapıyı üşütüyoruz geçen gece sahura kalcam birazda geç kalmışım eşimi kaldırıyorum yataktan bi fırladım sol ayagım tutmuyo yere kapakladım ama tabi kollarımla engelledim karnımın üzerine gelmedi neyse bikez daha denedim kalkamıyorum hemen eşime seslendim adamın aklı çıkıyodu resmen hissisleşmiş bacagım bikaç gün öncede kolum uyuşuktu
senden kiloluyumdur kesinnn))bendede eller kollar baş görünüyor ama cinsiyet durumu seninle aynı 15+2 de halen kız gibi dedi,%100 kız demedi,ama erkeğede benzetilmediği için kız kabul ettim ben ))
aynen bende her sabah kalktığımda sırt üstüyüm allahtan yüzüstü yatmıyorum heralde bir süre sonra alışırız karınlar büyüyünce nasıl yatacaz acaba
ya evet bende onu düşünüyorum bi mutsuzluk çoktü üstüme neden bilmem kasık agrılarım devam ediyo amann hayırla gelselerdi kendimiz dinleye dinleye ne hale geldik
ayyy çok kıskandımm bak şimdii ben daha bişey hissedemiyorum yaa çok sevindim rahat olmana peki nasıl bişey tarif edebilirmisin neye benziyo tekmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?