aman allah korumuş senide bi yerini çarpmamışsın çok kötü yaa resmen gece ağlayacaktım ağrıdan öyle bir uyanma şekli yok yani bu ağrılardamı hamilelikle ilgili acaba
sağol canım onuda bir araştırıyım ne denirse yapıyorum midem çöplük gibi oldu
elevit yaptı kabızlık onu değiştirdik decavit kullanıyorum oda yapıyor ufff ya
ilaç içmekten nefret ediyorum
hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda valla ben pek o olsun bu olsun demiyorum ama eşim acık kızı duyunca bozuldu değişmezmi diye sordu bana bende bilemem kendini alıştır artık didim napammm kendi kendine erkek ismi bile bulmuştu yani .....
sırtüstü de zararlıymış sağ en iyisi sol yana yatmakmış yastık desteği deniycem bu akşam soluma yatıp sırtıma yastık koycam belki dönmem psikolojik olarak yastık var diye,hayırlısıyla bi büyüsünler iyicede sanırım son zamanlar yatamıyomuşuz zaten direk oturarak uyuma pozisyonu alcakmışız,hayırlısıolsun
bende decavit kullanmaya başladım 2 gün oldu sadece ama bir sorun olmadı.kaç gün sonra başladı kabızlık?
aynı durumdayız desene.Bizimkide erkek ismini hazırladı,çaktırmıyo ama kız deyince hafif asılıyo suratı.Bende dedimki dün Allah bi çarpar seni yukardan neye uğradıgına şaşarsın,yıllar sonra mucizem geliyo kız yada erkek ne farkeder,sağlıkla alalım kucağımıza inşallah gerisi boşşşş
umarım öyledir gidince sorcam bakalım çok dikkatli olmak lazım gece birden fırladım oturarak kalkmak lazım
yaa kızlar ben saga dönüyorum rahat olmuyor sola dönüyorum rahat olmuyor..göbüş rahatsz ediyor...yastık falan mı koyuyosunz altına napıosunuz?
bir tek benim doktorum mu ketummuş ya, bir tahmin bile yapmadı.
Canım Uzun Yaklasık 1 Haftadan Beri Giremiyorum.orda üstüste bişy sordum kimse cevap vermeyince biraz sitem ettim alınganlıkfilan yok yanı
o da iyiymiş, peki bebeğin sağda ya da solda durması cinsiyetle ilgili ipucu verir mi acaba? benimki sanırım daha sağda duruyor.
kızlar bi de ben ne demir hapını ne de vitamini kullanmıyorum..bi süre kullandm deli gibi midem bulandı cıkardım sabah akşam..iyi mi ediyorumk kötü mü ediyorum..napsam bilemedim
valla şekerim ben yan yatınca bacağımın altına yastık koyuyorum daha rahat oluyor ....
yaa kızlar ben saga dönüyorum rahat olmuyor sola dönüyorum rahat olmuyor..göbüş rahatsz ediyor...yastık falan mı koyuyosunz altına napıosunuz?
kızlar bi de ben ne demir hapını ne de vitamini kullanmıyorum..bi süre kullandm deli gibi midem bulandı cıkardım sabah akşam..iyi mi ediyorumk kötü mü ediyorum..napsam bilemedim
yani kullansan iyi edersin ama doğal yollarla al vitamini ve demiri bari mesela kuru üzüm ye
ahah benim ki kadar ketum olamaz, 17. haftadan önce belli olmaz deyip kestirip attı uyuz
Kız afiisss şimdi sana yazmak için sayfayı açmıştım ki seni gördüm, bak Allahtan başka birşey dileseymişim olacakmış.. Nerdesin 1 haftadır, kötü bişey yok ya İnşAllah..
Bir rivayete göre erkekler solda, kızlar sağda olurlarmış genelde.. ama sadece bir rivayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?