2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aman allah korumuş senide bi yerini çarpmamışsın çok kötü yaa resmen gece ağlayacaktım ağrıdan öyle bir uyanma şekli yok yani bu ağrılardamı hamilelikle ilgili acaba

umarım öyledir gidince sorcam bakalım çok dikkatli olmak lazım gece birden fırladım oturarak kalkmak lazım

sağol canım onuda bir araştırıyım ne denirse yapıyorum midem çöplük gibi oldu
elevit yaptı kabızlık onu değiştirdik decavit kullanıyorum oda yapıyor ufff ya
ilaç içmekten nefret ediyorum

bende decavit kullanmaya başladım 2 gün oldu sadece ama bir sorun olmadı.kaç gün sonra başladı kabızlık?

aynı durumdayız desene.Bizimkide erkek ismini hazırladı,çaktırmıyo ama kız deyince hafif asılıyo suratı.Bende dedimki dün Allah bi çarpar seni yukardan neye uğradıgına şaşarsın,yıllar sonra mucizem geliyo kız yada erkek ne farkeder,sağlıkla alalım kucağımıza inşallah gerisi boşşşş

ennnnneeeeeeeeemmmm ben oturarak uyuyamam yaaaaaaa ya rabbim daha neler görecez anne olmak ne zormuş yaaaaaaaaaa

yaa kızlar ben saga dönüyorum rahat olmuyor sola dönüyorum rahat olmuyor..göbüş rahatsz ediyor...yastık falan mı koyuyosunz altına napıosunuz?

bende decavit kullanmaya başladım 2 gün oldu sadece ama bir sorun olmadı.kaç gün sonra başladı kabızlık?

canım ben eleviti kullanırken kabızlık başladı 2 3 gün sonra sonra kontrolde kestik
zaten bağırsak düzenim bozulmuştu devam etti ondan dolayı tam olarak gününü bilmiyorum
ama decavit daha az kabız yapıyor demek ki eleviti kestirdi ona devam et dedi

öyle yaa doğunca severler tabi ama şimdi işte görmeyince bozuluyorlar bi ara dedim eğer çocuk kız olsun saçlarını tutturucam yoldurucam sen beni istemezsin ha bende saçlarını yolarım dicek kızım sana diyorum :d istemiyorummu diyorum sağlıklı olsunda fark etmez diyor sanki 10 tane kızımız varda oğlan olsun diye bekliyoruz alem yaaa

umarım öyledir gidince sorcam bakalım çok dikkatli olmak lazım gece birden fırladım oturarak kalkmak lazım

aslında ani hareketlerden sakınmak lazım bende paldır küldür oturuyom valla geçen annem geldi balkonda oturuyoruz yerde ben kalkıp pat diye atıyom kendimi en sonunda kadın sen kalkma pat diye atıyon kendini diye kızdı bana kaldırmadı bi daha beni

bir tek benim doktorum mu ketummuş ya, bir tahmin bile yapmadı.

ahah benim ki kadar ketum olamaz, 17. haftadan önce belli olmaz deyip kestirip attı uyuz

Canım Uzun Yaklasık 1 Haftadan Beri Giremiyorum.orda üstüste bişy sordum kimse cevap vermeyince biraz sitem ettim alınganlıkfilan yok yanı

Kız afiisss şimdi sana yazmak için sayfayı açmıştım ki seni gördüm, bak Allahtan başka birşey dileseymişim olacakmış.. Nerdesin 1 haftadır, kötü bişey yok ya İnşAllah..

o da iyiymiş, peki bebeğin sağda ya da solda durması cinsiyetle ilgili ipucu verir mi acaba? benimki sanırım daha sağda duruyor.

Bir rivayete göre erkekler solda, kızlar sağda olurlarmış genelde.. ama sadece bir rivayet

kızlar bi de ben ne demir hapını ne de vitamini kullanmıyorum..bi süre kullandm deli gibi midem bulandı cıkardım sabah akşam..iyi mi ediyorumk kötü mü ediyorum..napsam bilemedim

[OTE=aymugoksu;31284652]ennnnneeeeeeeeemmmm ben oturarak uyuyamam yaaaaaaa ya rabbim daha neler görecez anne olmak ne zormuş yaaaaaaaaaa[/QUOTE]

sen belki normal uyursun yine herkeste herşey aynı olmuyoki?çevremdeki hamişler hep oturarak uyumuşlar son haftalarda,bende uyuyamam zaten amaçta uyumamak işte annesi bebiş geliyorum diyor uykusuz gecelere hazır olun diyor bizeeee

yaa kızlar ben saga dönüyorum rahat olmuyor sola dönüyorum rahat olmuyor..göbüş rahatsz ediyor...yastık falan mı koyuyosunz altına napıosunuz?

Beni henüz o şekilde rahatsız eden bir durum yok o yüzden bilemiyrum canım ya..

kızlar bi de ben ne demir hapını ne de vitamini kullanmıyorum..bi süre kullandm deli gibi midem bulandı cıkardım sabah akşam..iyi mi ediyorumk kötü mü ediyorum..napsam bilemedim

Doktoruna sormadan kullanmıyorsan eğer kötü ediyorsun canım

yok allaha sükürler olsun canım ya.bıraz ara verdim hatta bugun calısıp yine ara vericem.cünkü cok siddeti agrılarım var.dayanılacak gibi değil.parmaklarım bile agrıyor.

Arkadaşlar ben az evvel kurtlu bir hurmanın yarısını yedim ve düşünmekten kendimi alamıyorum. Midem bulandı. Bir zararı dokunurmu? Bilen var mı? Lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…