2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hoşbuldum...valla hiç olmadıgım kadar iyiym desemHamdolsun bulantım bitti...Megerse ben bulantısız da yasayabiliyomusm
2 Gece bebişte minik tekmeler hissettk eşim ve ben..Sevindirik oldum 10 sene sonra

yaaa inanmıyorum ne hoşş, senin hissetmen güzel de eşinin hissediyor olması iyice büyüdüğünü gösteriyor, maşallah

kızlar bu arada ben yatarken sola yatıp bacaklarımın arasına uzun yastık koyuyorum, çok rahat oluyor,

bir de doktor bana hiç demir hapı filan vermedi, bende yeteri kadar var sanırım önceden stoklamışım

kızlar bi de ben ne demir hapını ne de vitamini kullanmıyorum..bi süre kullandm deli gibi midem bulandı cıkardım sabah akşam..iyi mi ediyorumk kötü mü ediyorum..napsam bilemedim

valla tatlım bence kullanmalısın sonuçta hem sana hemde bebeğe faydalı o ilaçlar ilacı değiştir bazı firmaların ilaçları iyi olmuyor...

nerdesin kız sen?iyimisin nasıl oldu ağrıların sızıların?ikili test sonucu çıktımı yaz bakem biii

iyi olmaya calısıyorum cnaım cok agrım var.cnaım ikili test sonuclarımı bugun alıcam daha ama onlıne labaratuarda söyl yazıyo detay vermemis ama
DOWN SENDROM1 (PAPP-A+SERBEST NEGATİF Negatif

evet canım hissettk gerci dün gece uyuyodu galiba hiç tınlamadı galiba ama arada hissettiyor artık:)Rabbim herkese nasip etsn

ben kız istediğim için bu rivayeti sevdim :) ama hafta sonu ultrasonda bebişi görünce eşimde bende erkek olduğunu düşündük nedense :) çok farketmez sağlıklı olduktan sonra ama merak ediyor insan

bugun paşam doktora kaçta gitcekti kızlar bilen varmı?

saat 3 randevum var canım işşallah herşey yolunda gider allah nasip ederse tabi bakıcaz durumuma göre doktordan çıktıktan sonra işşallah kurban olayım var bebegimin adagı onu kesmeyi düşünüyorum eger herşey yolunda giderse

şu muhabbet konusuna gelelim bende fikrimi söylemek istiyorum elimden geldigi kadar sorulara cevap veriyorum yeri geliyor kızlar nasılsınız altakiler diyorum inanın kkya girmicektim işleirm var amam okuyunca kan beynime sıçradı alınganlık ne demek onu anlamadım ben ya soru sorulur cevaplanıyor hep okuyorum teker teker elimden geldigi gibi kocalar eltiler muhabbet oldu oklar benle benim nilgögçeye geldi malesef ben anlayamaıyorum bu mattıgı kardeşim burda herşey konuşmak için giriyoruz kimseyi çeşiştirmiyorum kimimiz derti kocalardan kimimiz eşimizin aliesinden vs işte böyle neden düşünüldü açıkçası anlamıyorum burası stres atma yeri insan dogal günde ne yaptıgını yazamıcakmı dediler bebekler ödlü strese griyorlar paşa deme hayatın gerçekleri neden canınızı açıtıyorki deidm paşa haklılar boşver söyleme seni anlayamazlar hiç bebek kaybeden olmamış aralarında çok nadir nerden bileceklerki acını deidm sssstrese sokma söyleme kapadım çenemi söylemedim sonracıma başka sebeplerdende ne yapayım özel konulatrı hep özelimdenmi yazayım burda paylaşmanın ne anlamı var kimse kimseyi anlamıyorki kardeşimim burda örnek veriirsek dün sütlaç olayı ben sütlaç vermedi diye kızmadım malesef olay kırlmmamdı bazılarıo gülmüştür yazıya ne bogazcı diye olay sütlaç vermesi degil akraba olaraktan kırılmak sizleri sıkıyorsam lak lak lak yapmaya gemiyim bari diger gruptan arkadaşım haklıydı seni anlamazlar paşam kıraralar incitirler girme oraya enin de sonunda üzülen sen olursun dedi bende çok iyiler neden kırsınlarki dedim inanın alınganlık degil çok asabım bozuldu demekki herkez aynı kişilerle konuşuyor kardeşim lata okadar kişi var laf atıyorz bir allahın kulu dönmüyor ben ne yapayım beni gidin kaç topige sorun herkez sever beni girmiyim telefon açarlar paşam nerdesin diye milletind erdini dinleyen ben güldürüren ben malesef canılarını sıkan gene ben olmuşum kusura bakmayın sizlere gzüel paylaşımlar dilerim ben bundan sonra düşünmüyorum girmeyi ben buraya giripte istedigim şeyleri paylaşmadıktan sonra neden giriyim sayenizde çok gzüel gübnler geçriidm eylendim allah razı olsun hakkınızı helal edin şimdiden söylüyüm polimige girmek için yazmadım tek üzüldügüm arkadalımın haklı çıkması her seferde bebekten konuşulmazki hasi dordugunuz sorulara cevap vermesem içiinmm yanmıcak benim fikri düşüncem bu ben her kkya giridigimde ilk buraya girip okuyordum güle güle çozk gzüel zamanda geçiridm amma yanlış anlaşılma yokmu üstümede almıyorum amam söylemdende geri duramıyorum kusura bakmayın kendinize iyi bakın esen kalın saygılar

keşke arkadaşım hakılı çıkmasaydı gene haklı çıktı seni kıraralar üzerler paşam

yememe içmeme dikkat ediyorum üzüm fındık ceviz yogurt vs yeşillk et faln ama yeterli olacakmıki bebek büyümeye basladı artık..doktora soraym bakalm ne dicek...

aşı zamanımız geldi tatlım ben perşembe gidicem ilk aşımı olcak birde hepatit koruyuculuguma bakıcaklar hepatitte olcam

yok allaha sükürler olsun canım ya.bıraz ara verdim hatta bugun calısıp yine ara vericem.cünkü cok siddeti agrılarım var.dayanılacak gibi değil.parmaklarım bile agrıyor.

Bende de var o afis ya, parmak eklemlerim ağrıyor nedenmiş acaba :26:

Arkadaşlar ben az evvel kurtlu bir hurmanın yarısını yedim ve düşünmekten kendimi alamıyorum. Midem bulandı. Bir zararı dokunurmu? Bilen var mı? Lütfen yardımcı olun

Hiç bir şey olmaz canım ne olacak, için kalktığı için en fazla istifra edersin

hakılısn canım da cok m idemi bulandırıolar...o günleere dönesim gelmiyorrrr ayyyyy....

İlaçlarını değiştirir doktorun, muhakkak sor..

Saçmalama yaw nereye gidiyon?Ben gidiyomuyum toprağım bak burdayım,bende fikrimi söyledim sende söyledin,arkadaşlarda yazdı öyle bir kural olmadıgını konu kapandı.Lütfen çok güzel bir sohbet ortamımız oldu,asıl gidersen biz üzülürüz.Dediğin gibi hep laf atıyoruz girmeyenlere,yada aşağıda online olupta yazmayanlara dönen oılursa konuşuyourz,dönen olmazsada muhabbet aramızda dönüyor haliyle,bundan doğal hiçbişey yok.Bana saçını başını yoldurtma,doktora da gitcen o kadar hazırlandın çirkin gönderirim seni mavişine haaaaa gelmiyim oraya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…