2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tetanoz sadece diye biliyorum..hepatit hakkında bilgm yokki...doktora bi sorayım bakalm ne dicek...tetanoz da cok agrı yapıyomus galiba ..şişlik falan..kolunu iki gün oynatamıyormussun...

bende 19 20. haftda tetenoz aşısını bılıyorum kolunu kaldıramıyomusun cok agrıyormus..bıde ben hepatıt b tasıcısıyım zaten sanırım bana vurulmaz ondan

iyi olmaya calısıyorum cnaım cok agrım var.cnaım ikili test sonuclarımı bugun alıcam daha ama onlıne labaratuarda söyl yazıyo detay vermemis ama
DOWN SENDROM1 (PAPP-A+SERBEST NEGATİF Negatif

sanırsam bişi çıkmamış,negatif diyo işteee süper...Gerdin beni haaa geçen hafta,kötü bişi olcak diye diye,oh be bişi çıkmamış çok şükür.Kız vitamini eksik alınca ağrırmış eklemler,alıyomusun elevit,decavit vs?

bileklerimde bile sancı var ya dayanılacak gibi değil.kalsiyum eksikligi dedi doktor.ilacıda verdi ama banamısın demiyor yani.cekiyorum gece gündüz.

YAA ARKADAŞLAR KİMSE BİR YERE GİTMESİN YAA,,,,
BEĞENMEYEN GİRMEZ, SADECE HAMİLELİKLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GİDİP ANSİKLOPEDİ OKUSUNLAR KİMSE KUSUR BAKMASIN DA...

cnaım doktor kalsıyum verdi osteocere diye bide magnezyum verdi magvital diye

sevgili güzel anneler

burası bir sosyal ağ ve herkes istediğini paylaşabilir sorusu varsa sorabilir cevap alır almazsa tekrar hatırlatır sorar
çünkü elbet biri döner cevap verir ama genel olarak konuşan kişiler sık sık internette olan kişiler
ben de bir kaç gün girmeyim bir kaç sayfa atlayarak okuyorum ve arada bir çok şey kaçabiliyor
bence gereksiz alınganlık yapmayalım lütfen
herkes istediğini konuşur ister cevap verir ister hoşuna gitmiyorsa atlar geçer

veeee paşam sen de alınganlık yapma ve aramızdan ayrılma
doktoruna git ve güzel haberlerini bizimle paylaş bekliyoruz bizi merakta bırakma

BEĞENMEYEN GİRMEZ, SADECE HAMİLELİKLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GİDİP ANSİKLOPEDİ OKUSUNLAR KİMSE KUSUR BAKMASIN DA...

aynen katılıyorum rahatsız olan gitsin siz nereye gidiyorsunuz ki ne güzel sohbet ediyorduk etmesemde okuyordum

ya ne dicemm hamile kıyafeti alan varmı nerelerden aldınız ????? ben mardindeyim burda pek imkan yok internetten alan varmı ????????????

günaydın kızlar..

bu sabah kalktığımda yürüyemedim sağ ayağıma basamadım..

lisedeyken bel fıtığı var deyip yıllarca tedavi oldum

sonra bunun belde fazla kemik olduğunu kilo almamamı söyledi doktorlar..

çok yürüdüğümde temizlik yaptığımda ayakta çok kaldığımda bel ağrım çok kötü olur

uzandığım yerden kalkamazdım hamilelikten önce

geçen ay erken yorulup böyle olmaya başladı

ama artık gün geçtikçe uyanır uyanmaz belime bıçak saplanıyor

sağa sola dönemiyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum

sağ ayağıma basamayorum yürümem aksıyo..

ŞİMDİ çok korkuyorum ya bu fıtıksa ben doktorumama mı gitmem lazım

ne yapmalıyım bilmiyorum yoksa bu sadece hamilelikten mi

daha erken böyle acılara 15. haftadayım akıl verin lütfen....

Son düzenleme:
ala ala neden o kadar şiddetli oluyomuş ki ya
umarım en kısa zamanda toplarsın kendini canım

inşallah canım. Berbatım uyku halim hala devam ediyo.evim darma duman bi bulasıga bile gözüm kesmiyo aksamları sabah kalkıp yapıyorum iki kişinin bulasıgından ne olacak ama düşününki o kadar halsızım.gecicek diye umut ediyorum ama hep böyle sürer diye korkuyorum

paşam üzüldü işte genelde ikimiz konuşuyoruz bide çekiştiriyoz eşleri,eltileri laf bize çarpınca üzüldü,ama dediğin gibi yapcak bişi yok sonuçta herkes kafa dağıtmaya geliyo,sürekli aynı şeyleri konuşmakta sıkıyo.Neyse şu kıza bişeler diyin yaaa özelden de mesaj atıyom dönmüyo

bence çok acil doktorunu arayıp durumundan bahsetmelisin
sonuçta onun elbet sana bir yöntemi vardır
ilaç kullanamıyorsun ama bazı egzersizlerle senin rahatlamanı sağlayabilir

yok kız geçcek az kaldı ilaçlarını düzgün al,azıcıkta protein ağırlıklı beslen(yumurta,et,bakliyat)bişeyciğin kalmaz bide 2.trimestere yeni giriyon daha,toparlıycaksın kendini.moralini bozma sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…