tetanoz sadece diye biliyorum..hepatit hakkında bilgm yokki...doktora bi sorayım bakalm ne dicek...tetanoz da cok agrı yapıyomus galiba ..şişlik falan..kolunu iki gün oynatamıyormussun...
iyi olmaya calısıyorum cnaım cok agrım var.cnaım ikili test sonuclarımı bugun alıcam daha ama onlıne labaratuarda söyl yazıyo detay vermemis ama
DOWN SENDROM1 (PAPP-A+SERBEST NEGATİF Negatif
bende 19 20. haftda tetenoz aşısını bılıyorum kolunu kaldıramıyomusun cok agrıyormus..bıde ben hepatıt b tasıcısıyım zaten sanırım bana vurulmaz ondan
bende de var o afis ya, parmak eklemlerim ağrıyor nedenmiş acaba :26:
Hiç bir şey olmaz canım ne olacak, için kalktığı için en fazla istifra edersin
Ilaçlarını değiştirir doktorun, muhakkak sor..
iki dozmus o..diğeri ne zamn sen biliomusn..gerci söylerler vurulan yerde ama...
sanırsam bişi çıkmamış,negatif diyo işteee süper...Gerdin beni haaa geçen hafta,kötü bişi olcak diye diye,oh be bişi çıkmamış çok şükür.Kız vitamini eksik alınca ağrırmış eklemler,alıyomusun elevit,decavit vs?
YAA ARKADAŞLAR KİMSE BİR YERE GİTMESİN YAA,,,,
BEĞENMEYEN GİRMEZ, SADECE HAMİLELİKLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GİDİP ANSİKLOPEDİ OKUSUNLAR KİMSE KUSUR BAKMASIN DA...
bileklerimde bile sancı var ya dayanılacak gibi değil.kalsiyum eksikligi dedi doktor.ilacıda verdi ama banamısın demiyor yani.cekiyorum gece gündüz.
ya ne dicemm hamile kıyafeti alan varmı nerelerden aldınız ????? ben mardindeyim burda pek imkan yokinternetten alan varmı ????????????
ala ala neden o kadar şiddetli oluyomuş ki ya
umarım en kısa zamanda toplarsın kendini canım
tetanoz sadece diye biliyorum..hepatit hakkında bilgm yokki...doktora bi sorayım bakalm ne dicek...tetanoz da cok agrı yapıyomus galiba ..şişlik falan..kolunu iki gün oynatamıyormussun...
unnado butik bebe gebe lcw nin online sitelerinden alabilirsin canım
bazen limangoya falan da geliyor onlarıda takip edebilirsin
YAA ARKADAŞLAR KİMSE BİR YERE GİTMESİN YAA,,,,
BEĞENMEYEN GİRMEZ, SADECE HAMİLELİKLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GİDİP ANSİKLOPEDİ OKUSUNLAR KİMSE KUSUR BAKMASIN DA...
günaydın kızlar..
bu sabah kalktığımda yürüyemedim sağ ayağıma basamadım..
lisedeyken bel fıtığı var deyip yıllarca tedavi oldum
sonra bunun belde fazla kemik olduğunu kilo almamamı söyledi doktorlar..
çok yürüdüğümde temizlik yaptığımda ayakta çok kaldığımda bel ağrım çok kötü olur
uzandığım yerden kalkamazdım hamilelikten önce
geçen ay erken yorulup böyle olmaya başladı
ama artık gün geçtikçe uyanır uyanmaz belime bıçak saplanıyor
sağa sola dönemiyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum
sağ ayağıma basamayorum yürümem aksıyo..
ŞİMDİ çok korkuyorum ya bu fıtıksa ben doktorumama mı gitmem lazım
ne yapmalıyım bilmiyorum yoksa bu sadece hamilelikten mi
daha erken böyle acılara 15. haftadayım akıl verin lütfen....
ya ne dicemm hamile kıyafeti alan varmı nerelerden aldınız ????? ben mardindeyim burda pek imkan yokinternetten alan varmı ????????????
inşallah canım. Berbatım uyku halim hala devam ediyo.evim darma duman bi bulasıga bile gözüm kesmiyo aksamları sabah kalkıp yapıyorum iki kişinin bulasıgından ne olacak ama düşününki o kadar halsızım.gecicek diye umut ediyorum ama hep böyle sürer diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?