saat 3 randevum var canım işşallah herşey yolunda gider allah nasip ederse tabi bakıcaz durumuma göre doktordan çıktıktan sonra işşallah kurban olayım var bebegimin adagı onu kesmeyi düşünüyorum eger herşey yolunda giderse
şu muhabbet konusuna gelelim bende fikrimi söylemek istiyorum elimden geldigi kadar sorulara cevap veriyorum yeri geliyor kızlar nasılsınız altakiler diyorum inanın kkya girmicektim işleirm var amam okuyunca kan beynime sıçradı alınganlık ne demek onu anlamadım ben ya soru sorulur cevaplanıyor hep okuyorum teker teker elimden geldigi gibi kocalar eltiler muhabbet oldu oklar benle benim nilgögçeye geldi malesef ben anlayamaıyorum bu mattıgı kardeşim burda herşey konuşmak için giriyoruz kimseyi çeşiştirmiyorum kimimiz derti kocalardan kimimiz eşimizin aliesinden vs işte böyle neden düşünüldü açıkçası anlamıyorum burası stres atma yeri insan dogal günde ne yaptıgını yazamıcakmı dediler bebekler ödlü strese griyorlar paşa deme hayatın gerçekleri neden canınızı açıtıyorki deidm paşa haklılar boşver söyleme seni anlayamazlar hiç bebek kaybeden olmamış aralarında çok nadir nerden bileceklerki acını deidm sssstrese sokma söyleme kapadım çenemi söylemedim sonracıma başka sebeplerdende ne yapayım özel konulatrı hep özelimdenmi yazayım burda paylaşmanın ne anlamı var kimse kimseyi anlamıyorki kardeşimim burda örnek veriirsek dün sütlaç olayı ben sütlaç vermedi diye kızmadım malesef olay kırlmmamdı bazılarıo gülmüştür yazıya ne bogazcı diye olay sütlaç vermesi degil akraba olaraktan kırılmak sizleri sıkıyorsam lak lak lak yapmaya gemiyim bari diger gruptan arkadaşım haklıydı seni anlamazlar paşam kıraralar incitirler girme oraya enin de sonunda üzülen sen olursun dedi bende çok iyiler neden kırsınlarki dedim inanın alınganlık degil çok asabım bozuldu demekki herkez aynı kişilerle konuşuyor kardeşim lata okadar kişi var laf atıyorz bir allahın kulu dönmüyor ben ne yapayım beni gidin kaç topige sorun herkez sever beni girmiyim telefon açarlar paşam nerdesin diye milletind erdini dinleyen ben güldürüren ben malesef canılarını sıkan gene ben olmuşum kusura bakmayın sizlere gzüel paylaşımlar dilerim ben bundan sonra düşünmüyorum girmeyi ben buraya giripte istedigim şeyleri paylaşmadıktan sonra neden giriyim sayenizde çok gzüel gübnler geçriidm eylendim allah razı olsun hakkınızı helal edin şimdiden söylüyüm polimige girmek için yazmadım tek üzüldügüm arkadalımın haklı çıkması her seferde bebekten konuşulmazki hasi dordugunuz sorulara cevap vermesem içiinmm yanmıcak benim fikri düşüncem bu ben her kkya giridigimde ilk buraya girip okuyordum güle güle çozk gzüel zamanda geçiridm amma yanlış anlaşılma yokmu üstümede almıyorum amam söylemdende geri duramıyorum kusura bakmayın kendinize iyi bakın esen kalın saygılar
keşke arkadaşım hakılı çıkmasaydı gene haklı çıktı seni kıraralar üzerler paşam
Paşacım eğer sen de alınganlık yaparsan, alınganlık yaptığı için kırıldığımız arkadaşlardan bir farkımız kalmaz... ve bu kadar ufak bir şeyde ben gidiyorum diyorsan o bize ne kadar değer verdiğinle doğru orantılı olduğundan sana gitme demem.. Demek ki paşa bize değer vermiyormuş derim.. Seçim senin..
bileklerimde bile sancı var ya dayanılacak gibi değil.kalsiyum eksikligi dedi doktor.ilacıda verdi ama banamısın demiyor yani.cekiyorum gece gündüz.
Aaa olabilir.. İlacın yanı sıra süt, süt ürünleri ve kalsiyum içeren besinler yemeye çalış canım.. Ben de benim nemruta söleyim de benle ilgilensin artık ya
ya ne dicemm hamile kıyafeti alan varmı nerelerden aldınız ????? ben mardindeyim burda pek imkan yokinternetten alan varmı ????????????
Ben çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum ama nette çok çeşit var bak istersen canım..
günaydın kızlar..
bu sabah kalktığımda yürüyemedim sağ ayağıma basamadım..
lisedeyken bel fıtığı var deyip yıllarca tedavi oldum
sonra bunun belde fazla kemik olduğunu kilo almamamı söyledi doktorlar..
çok yürüdüğümde temizlik yaptığımda ayakta çok kaldığımda bel ağrım çok kötü olur
uzandığım yerden kalkamazdım hamilelikten önce
geçen ay erken yorulup böyle olmaya başladı
ama artık gün geçtikçe uyanır uyanmaz belime bıçak saplanıyor
sağa sola dönemiyorum tek başıma yataktan kalkamıyorum
sağ ayağıma basamayorum yürümem aksıyo..
ŞİMDİ çok korkuyorum ya bu fıtıksa ben doktorumama mı gitmem lazım
ne yapmalıyım bilmiyorum yoksa bu sadece hamilelikten mi
daha erken böyle acılara 15. haftadayım akıl verin lütfen....
Şükrann aynısı bende de var, hele ki yorulduğumda sırt üstü yattıysam kalkamıyorum, ayağımı çekemiyorum kendime doğru bu fıtık demek mi