2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canınızı niye bu kadar sıktınız, en nihayetinde buradakiler de sizin benim gibi ve dışardaki arkadaşlarımız gibi insanlar. Aralarında uyumsuzluk yaşayacağınız kişiler elbette olacaktır. Herkes tarafından paylaşımlarımızın beğenileceği ve eleştirilmeyeceği gibi bir durum yok. Her yerde karşımıza çıkabilir, burada da. Siz canınızı sıkmayın, daha hamileliğimizin başındayız ve ufacık şeyler için kendinizi strese sokmayın. Bebeğinizi düşünün. Mutlu olun, bebeğinizin ihtiyacı olan tek şey bu

hepsi olmasada çoğu erkeğe işaret ediyor sanki cumartesi teyitlicem

bilmemki bilinçaltına inince belki başarırız bende epidural sezaryana asla cesaret edemem ayy annecimmmm

ee napcan içinde mi kalcak yavrucak?eni sonu doğurcan normalde yapamazsın ozaman.Ben tam uyutulmak istemiyorum hiç güzel olmuyo bebek çıkmış olcak biz daha ayılmamış olcaz,üstelik bide kendine gelmen bikaç saat sürüy anlarıda bikere yaşayacağım için unutmak istemiyorum sanırım epidural sezeryan olmak istiyorum ben.

ayy tamam öyle yapıyım...
ama merak işte.
hem yusuf yusuf hem de meraktan çatlıyorum
kadınlık böyle birşey işte

senmi benmi accayip korkuyorumda şimlik aklımı yormuyorum kendiliginden gelişecek geçenler hastanede anket yaptılar bana doktorunuzla dogum şeklini konuştunuzmu diye konuşan varmı arkadaşlar biz hiç bahsetmedikte
ben de konuşmadım daha,
hem korkuyorum hem de normal doğum istiyorum
sezeryan daha bi korkunç geliyor, eziyeti de çok

Canim evet bu soruyu ilk ben sordum,hatta ilk alinganligi da ben yaptim ama o zaman da uzunca anlatmistim niye oldugunu.baska arkadaalar da bu konuda fikirlerini aoylediler.dun de soylemistim hamislikten olabilir siye.ama su da bir gercek siz birbirinizi daha iyi tanidiginiz icin oncelik veriyormus gibi gorunuyor ve bicok kisi boyle dusunuyor.neyse o da olabilir sonucta ne zamandir konusan sizlersiniz.konu olayina gelince ben konularin icerigiylee ilgili fikir beyan etmedim.tabi ki hepimiz hamileyiz hepimizin dertleri var ve bazilarimiz evden disari cikmiyor sadece buradaki arkadaslarina anlatabiliyor.bu yuzden ister kynana ister elti anlatilir bence sorun degil tabi asil amac hamilelik de unutulmamali diye dusumuyorum.

senmi benmi accayip korkuyorumda şimlik aklımı yormuyorum kendiliginden gelişecek geçenler hastanede anket yaptılar bana doktorunuzla dogum şeklini konuştunuzmu diye konuşan varmı arkadaşlar biz hiç bahsetmedikte

erken değilmi daha.Benimki kızar sorarsam daha dur acelen ne diye.Hatta doğum fiyatını sorayımmı sekretere sormayımmı bilemedim.Geçen kontrolde benim kadar hamile bir bayan sordu,daha çok erken değilmi dedi sekreter kızda bozuldu,bi yakınım sordu dedi.Bende bi laf ederler diye sormadım,doktorum kızar zaten dediğim gibi çok erken der.

evet bizde kouşmadık benim doktorda luzumsuz buldugu sorulara cvp vermiyo dogum fiyatı dormal sezeryan 150 tl dio hastane operatörü istege göre sezeryanda mutlaka degişiyodur fiyat

Seda,

Olayı kişiselleştirmek değil de yazma uslubun cok yanlış, tum herseyi siyah ile yazıpta sonra kırmızı ile yazman hos değil.

neden bu kadar alınganlık yaptığını anlayamadım, sonuçta birbirimize yardımcı olamayacaksak buranın amacı nedir? Eltilerimizin, kocalarımızın dedikodusunu yapmak mı? Baslıgın Ocak 2014 anneleri olduğunu unutmayalım- Aile sorunları ile ilgili de baslıklar var. Ayrıca senin forumda eski olman veya grup yönetmen hic birimizin üzerinde ustunluk kurabileceğin anlamına gelmez. Bizler özgürce dusuncelerimizi açıkladık, sen de düşünceni açıkladın ,buna saygımız var.

Ama gordugun gibi arkadaşlarımızın sorularına & sorunlarına dönmektense eltimlerin ,kayınvalidemlerin, karsı komsumuzun muhabbetini yapar olduk. Eee o zaman forumun amacı nedir?

akşam yatmadan önce yine yokladı ahlaksız, bastım karanfili vurdum kafayı yattım..

Sedacim sirkeli suyla gargara yapmak iyi geliyormus diye duysum.biraz fazla can yakiyormus yaparken ama sonra bi hafta on gun rahat ediliyormus diye duydum.gecmis olaun canim ilk hamileligimde ben de cok aci cektim disten.demek ki bebis kalsiyum stoklarini bitiriyor bol bol kalsiyum almaya da bak.

iyide arkadaşım böyle bir kural mı var?Ocak 2014 anneleri topiğinin altında hamilelik,bebek konuşulur,herkes birbirnin sorularına cevap verir diye birşey yazıyomu?Yazıyosa veya bu genel kabul görülen bir kuralsa gerçekten bende artık yazmıycam bu topiğe herhangi birşey.Seda da çok net bir şekilde konunun uzamaması için durumu özetledi diye düşünüyorum.Kimse kimseye üstünlük kurma durumunda değil,sözkonusu dahi olamaz.Elti,koca vs muhabbetini ben yaptığım için yazdıgına da ben cevap veriyorum

Nil ,

Ne sana yazdım, ne de seni tanıyorum... Bu bir kuraldır da demedim , insanlara yardım edemeyeceksek neden bu topic var dedim. Bende kendi acımdan durumu özetledim. Ben bebeğim ile ilgili sorulara& sorunlara cevap almak için burdayım. Bende cok net soyluyorum. Dusuncemi ozgur bir sekilde paylaşmam suc mu arkadaşım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…