2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar çok buyudu konu arada başka konulardan konuşup akıllarımızı başka yöne çekmekte ne bileyim komik seyler anlatıp canı sıkılanların yuzude tebessum bırakmakta sakıca yok bence zaten kafamız yeterince hamilelikle meşgul başka seylerde kouşulabilir ha konuşulmasını istemeyen arkadaşlarımda okumaz yada cvp vermez ama tatsızlaşmasın lütfen hepimizin morale ihtiyacı varr

ya ne dicemm hamile kıyafeti alan varmı nerelerden aldınız ????? ben mardindeyim burda pek imkan yok internetten alan varmı ????????????

Istanbul'da olan arkadaşlar,

Etiler Marmaris'in 2-3 dukkan yanında ( Etiler yolu üzerinde ) cok kucuk bir dukkan var, oyle etiler mağazaları gibi değil. cok dikkatinizi çekmez. Dukkanda cok ucuza tanınmış markaların kıyafetleri var. Tanınmıs derken zara,espirit, banana republic ) Hamile pantalonları ( kırmızı , yeşil, mavi ) Esprit marka 25 TL, hamile taytları 12 TL, hamile bluzları 10 TL . Hamile elbisesi 20 TL .
Aynı mağazanın az ilerisinde çocuk için olanı var. Zara kids'in çocuk pantalonu 20 TL , tshirtler 12 TL , eşofman takımları 15 TL vs vs.

Yakın olan gidip baksın, bana dua edeceksiniz.

en iyisi bu konuyla ilgili kimse kimseye cevap vermesin bir şekilde kapanır gider cevap verildiği sürece uzar gider

bende seni ve burdaki hiçbir arkadaşımı tanımıyorum,yazdıkların suç diye de birşey demedim.Sdece bahsettiğin konuyu ben açtığım için muhatap olarak ben cevap verdim.Sen istediğin soruları sor herkes gibi ,cevap vermek isteyen zaten verir,cevap alamadığında nedeni arada hamilelik dışı şeylerin konuşulmasından kaynaklı değil.Bikaç kişi nedenini yazdı forumun hızlı ilerlemesinden sayfalar arasında soruların kaybolmasından kaynaklı.Arada olan yazışmalara takılıp bunu gözlemleyip yazman doğru gelmedi bana.Aynı konu biçok ke zkonuşuluyo bende nette oldugum için sürekli aynı şeyleri okuyorum ama hiçbişekilde niye aynı şeyleri soruyosunuz niye bunları konuşuyosunuz demem,çünkü burası bir forum bölümü herhangi bir konu kısıtlaması olmamalı.

Arkadaşlar ben az evvel kurtlu bir hurmanın yarısını yedim ve düşünmekten kendimi alamıyorum. Midem bulandı. Bir zararı dokunurmu? Bilen var mı? Lütfen yardımcı olun

bende 2 gun once kurtlu kirazları yedim Caglarcigdem, farketmemisim. Doktoru aradım ,birsey olmaz, ekstra vitamin almışsın işte dedi :) Takma kafana

arkadaşlar konudan bi haberim ama sadece fikrimi söylemek istedim okuyumca. herkes hamile ve hormonlar tavan. daha fazla uzatmasak çok daha hoş olur. doktorlar stresin bebeğe sigaradan bile daha büyük zarar vereceğini söylüyor. o yüzden bile burda hamile olan hrkesin herhangi bi konuda sıkıntısını paylaşmasını çok normal görüyorum. şahsen ben kocamdan boşanmaya karar verdiğimde ne aileme ne ablama ne kocmın ailesine bişi söyleyebildim ve çok boğulduğumu hissettim. burda yazmak sadece bi dağdan avaz avaz bağırmakla aynı hissi yaratıyor insanda. içimizi döküyoruz.

kızlar günaydın, ikili testim güzel çıkmış çok şükür, fakat tsh 4 küsür bişey çıkmış. doktor dahiliye görün dedi, ne oluyor bu yüksek olursa? bebeğin zekası etkilenir falan diyo internette

Maya geleneğine göre doğum yapan kadın, doğumdan sonra 20 gün boyunca bebeği kucağunda olduğu halde uyur ve 20 gün sonra normal aktivitelerine başlayana kadar kesinlikle bebeğinden ayrılmaz.

Aaa ne güzelmiş dimi yaa...bizm de böyle bi imkanımz olsa...

aa e güzel ikili testin güzel çıkmış tsh için korkma benim arkadaşlarımdada çıkmıştı net hatırlamıyorum ama düşürüyolar sen biran evvel doktora git ama korkma canım

paşaaaaaaaaaammmmm yeminle siz biz gitti ben yolarım saçlarını haaa...noluyo beee sonradan gelmiş kalıfımıza salça olmuş (valla alınırsa alınsın kasamıcam kendimi)buranın düzenini bozmaya çalışan biri içinmi gidiyosun...iyi bi kişi için gideceksen git ozaman o kadar değersizsek gözünde bi kişinin lafıyla bırakacaksan bu kadar duygusal hamişi bırak...ama sen yapmazsın onlara inadına daha fazla geyikle devam ederiz biz 2014 ocak ayına kucağımıza alana kadar bebişlerimizi....

merhabalar

yarın doktora gideceğim tarama testlerini yaptırmadım ikili istemedi doktor direk dört yada üç dedi bende olumlu baktım ama bir yandanda korkmuyor değilim çünkü başka bir doktorda yaştan dolayı direkt amniyosentez yapalım zaten testlerde risk çıkar dedi bende korkuyorum testleri yaptırmasammı diyorum anlayacağınız kafam biraz karışık

selam ocak anneleri,ben şubat topiğindeyim ama allahım nasip ederse sezeryandan dolayı 2.kez ocak annesi olacağım.sizler benden biraz öndesiniz ama hergün mutlaka burayı da okuyorum.hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.özellikle paşam senin doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Aşk olsun umutguzel, benim kimsenin düzenini bozmaya calistigim falan yok, asla da alınganlık yapmıyorum. Bir naneye de salca olmuyorum. Burası kimsenin babasının malı da değil , once ben geldim & sen geldin muhabbetine de sakın ha girme. Lütfen ibarelerine dikkat et . kendi düşüncemi söyledim sadece.

Son düzenleme:

Anaa ne güzel fikir, benim de aklıma gelmişti ama uygulamaya sokmamıştım.. Bi düşüneyim madem

anaaa kafam iice karıştı bu verilere göre de kızım olcek

Sakın izleme sakın... Bırak kaderimizde ne varsa onu görcez.:26:

senmi benmi accayip korkuyorumda şimlik aklımı yormuyorum kendiliginden gelişecek geçenler hastanede anket yaptılar bana doktorunuzla dogum şeklini konuştunuzmu diye konuşan varmı arkadaşlar biz hiç bahsetmedikte

ben de konuşmadım canım..

Erken ya da geç onlara ne yahu, belki ben maddi açıdan kendimi ayarlicam

merhaba arkadaşlar ben yarın 16+1 hamile olacağım ve üçlü test için hastahaneye gitcem inşallah.Acaba 16+1 çok mu erken olur test için bikaç gün daha beklesem mii yoksa fikri olan var mı

citir annneeee yerim seni ben... Maaasalllah göbüsü büyüttün:)) cinsiyeti belli mi?

bir de benden halk inanisi.." ye eksiyi dogur ayseyi, ye tatliyi dogur atliyi" bana cuk oturdu bu deyim, cünkü ben eksi yedim hep. limon yiyoyrdum kitir kitir:))

miamoremmm canımm göbüş büyüdü bugün otobüste yer verdiler banaa valla bizim cinsiyet komik hal aldı sizin ki gibi 12.hafta da kıza benziyor dedi 14. hafta başında erkek dedi biz daha önce kız demiştiniz deyince iyice inceledi çıkıntı var ama kıza da benzetiyorum siz bişey almamıştınız değil mi yine almayın bayram öncesi gelin netleştirelim dedi yani ağustos başında öğreneceğiz net olarak artık.......... sağlıklı olsun da hiç farketmez... ben ekşi de seviyorum tatlı da ama tatlıyı yiyince mutlaka kusuyorum anlamadım neden.. siz nasılsınızzzz

Son düzenleme:
geçmişolsun şekerim bende sol tarafa yatarak uyumaya alışamadım malesef,sabah uyandığımda hep sırtüstü buluyorum kendimi sola çok yatarsam da kolum uyuşuyo nasıl alışcaz acaba?

arkadaşlar netten bir dr sitesinde bir yazı okudum çok da mantıklı geldi... sürekli sol tarafa yatmaya çalışmek da iyi değilmiş... vücut dönerek kendini dinlendirirmiş uyurken...

ama dinlenirken sol tarafa yatmayı tercih etmek gerekirmiş...

canimmm sagliklidir insaalllah..... ben hem eksi hem tatli yiyordum.. Ama eksiyi canim cok cekiyordu. Sebzeler falan acaip eksi olsun istiyordum...Benim ki 23. hafta kesinlesti. Dokrot vajina olusurken kabarik olur onu erkek olarak görmüsüz demek ki dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…