2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

şükür herşey yolunda inşallah hep böyle gitsin ikili test temiz çıktı ama tedirginlik hep var eminim de doğuma kadar olacak.önceki kayıp nedeniyle ister istemez . olsun varsın artık tatlı telaşlar bunlar..........Rabbim sağlıkla kucağıma almamızı nasip etsin hepimizin inşallah........... valla bakalım ne olacak göreceğiz eşya konusunda çok acele etmemek de fayda var zaten =) 18. hafta da netleşirse iyi olur kafamızz karışıyor çünkü

Son düzenleme:

canım ne alaka ben ne yazdıklarını okumadım arkadasların ama emın ol senın alınacagın bırsey degıldır cunku burda hepımız koca kaynana eltı wıdı wıdı işteeee birsürü sey konusuyoruz bırbırımıze tesellı werıyoz her bırımızde kocamızdan sıkayetcı olduk bence sen arkadaslara alınmıs olmalısın olabılır unut bunu muhabbete takıl

umut guzel arkadasım sen sonralardan katıldın muhabbete ayıp degılmı senın bu sekılde körüklemene 2 arkadasta yanlıs anlamıs bırbırını kımse kımseyı tanımadan dert ortagı olduk bırbırımıze paşa arkadasımızda alıngan yerı gelıyor bende yazıyorum cabuk yazılarımı okuyun küstüm diyee bu yüzden bu konusmaları hiç yakıştırmadım biz burda ayşeye fatmaya inat muhabbetler kurmuyoruz çünkü kimse kimseyi tanımıyor her iki tarafıda yapıcı olmaya ikna etmeliyiz

merhaba arkadaşlar ben yarın 16+1 hamile olacağım ve üçlü test için hastahaneye gitcem inşallah.Acaba 16+1 çok mu erken olur test için bikaç gün daha beklesem mii yoksa fikri olan var mı

Zeyno sen ikili test yaptirmadinmi yaptirdiysan ve sonuc iyiyse normalse üçlü dörtlü teste ne gerek var doktorun mu istedi ben yaptirmiycam benim ikili test temiz cikti cok şükür bir problem yok üçlü ve dörtlü testleri yaptirmiycam doktorum da istemedi zaten sen bilirsin hayırlısı olsun

bacılarımmmmmm şekerlerimmm weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktor emmiden geldik bebişim ole secde eder gibi yattı bi türlü dönmedi öle poposuna baktık durduk yine göstermedi ahaaa kız galiba dedım doktor sankı fazlalık war gıbı dedı wajinal ult. yaptı kesin bu erkek pipisi ortada dedı yanı babaya anneye pıpı salladı :)
bebiş 1 hafta onden gidiyo 3lü test istedi doktor yaptırdık bebişim 260 gr olmuş massalah subhan allah

Bak bunu deneyebilirim cidden, elma sirkesi üzüm sirkesi farkeder mi acaba :26:

Tsh ı doktorun dengeler diye düşünüyorum canım, hemen kötü şeyler getirme aklına..

Ya anlamıyorum ben, demek ki ne kadar gençsen o kadar risk yok ne kadar ileri yaştaysan risk var.. Kemiklerine bakıyosun sıkıntı yok ama aaaaaa o da ne kanında risk çıktı, of ya sinir oluyorum.. Yok bişey arkadaş işte, neden hamileleri kasıyorlar boşuna.. O zaman iyice araştır eğer istiyorsan amniyosentez yaptır ki kafan karışmasın..

merhaba arkadaşlar ben yarın 16+1 hamile olacağım ve üçlü test için hastahaneye gitcem inşallah.Acaba 16+1 çok mu erken olur test için bikaç gün daha beklesem mii yoksa fikri olan var mı

Doktorunun sana söylemiş olması gerek canım ne zaman geleceğini, bişey demedi mi ?

hadi gözün aydın haftalarımız aynı nerdeyse inşallah bizimki gösterir yoksa ben yaptırmam vajinal ultrasyon uğraştırmasa bari bizi allah nazarlardan saklasın 260 grmlık paşayı

arkadaşlar hepimiz yaşımızı başımızı almış çocuk yetiştirecek olgunluğa ulaştığımızı düşünen insanlarız...

nedir bu küsmeler, gitmeler, kaprisler... yok kıdemli kıdemsiz muhabbbetleri...

iki tarafta kendi düşüncesini, hassasiyetini söyledi, konuştu..

küsmek ne demek... birisi küstü diye öbürüne hakaret etmek ne demek...

herkes sorusunu sorar paylaşımını yapar, cevap alamazsa bir daha sorar.... sormazsa kendi bilir..

soruları, sevinçleri paylaşılamayanlardan birisi de benim... allah biliyor hiç alınmıyorum... çünkü paylaşım yaptığım saatler burası genelde tenha oluyor, sonradan da görülmüyor...çok normal..

birisi merhaba derse çoğunlukla cevap veren olmuyorum...chat yapmayan vaktim olmuyor... çalışma eve gelince çocuk,iş vs... genelde bilgim olan konulara cevap vermeyi tercih ediyorum...yardım amaçlı... sohbetlere katılamamın sebebi bu...

neyse söylenen söylendi... bu gün yeni bir gün cancağızım yeni şeyler söylemek lazım....

allaha emanet olun.. bir yere gitmiyorum buralardayım ha...

Son düzenleme:

ilerleyen haftalarda da mı yapıyor dr.lar vajinal usg yi...........?? şükür sonunda görümüşsünüz darısı başımıza diyorum tombik bi bebek olacak galiba ne dersin maşallah oğlunaa

ya birşey soracağım kızlar, bu secde eder gibi duruyordu sözüyle çok karşılaşıyorum, zamanına baktınız mı hiç ? Ne zamana denk geliyor ? Ya acaba namaz vaktine mi geliyor, bizim karnımızda daha namaz mı kılıyor sabiler.. Çok ilginç bir olay aslında..:44:

umut guzel arkadasım sen sonralardan katıldın muhabbete ayıp degılmı senın bu sekılde körüklemene 2 arkadasta yanlıs anlamıs bırbırını kımse kımseyı tanımadan dert ortagı olduk bırbırımıze paşa arkadasımızda alıngan yerı gelıyor bende yazıyorum cabuk yazılarımı okuyun küstüm diyee bu yüzden bu konusmaları hiç yakıştırmadım biz burda ayşeye fatmaya inat muhabbetler kurmuyoruz çünkü kimse kimseyi tanımıyor her iki tarafıda yapıcı olmaya ikna etmeliyiz[/QUOTE]

yaptığımın ayıp olup olmadığını kavrayacak yaştayım çok şükür...körüklemek için yapılmış bişe değildi...o sadece paşanın yaptığı yanlışı bikaç kişiye kızıp formdan çıkmasının yanlış olgunu anlatmak içindi..ama ne yalan söylim bende kızdım o arkadaşa bu formun en başından beri varım ve pufpuf bunu kurarken sadece bebek konuşulacak diye kurmamış öyle olsa kendisi uyarırdı başka arkadaşlara gerek kalmazdı..bu arada 1309 sayfa nasıl bebekten bahsedilir onuda hiç anlamadım zaten..dostluk için varız biz burda ogünkü mutluğu hüznü paylaşmak için ben kayınvalidemden çekerim sen kocandan diğeri başkasından muhabbetle atarız stresi bu formun amacı 2014 ocakta doğum yapacak anneleri buluşturmak başka bi amacı yok..

ilerleyen haftalarda da mı yapıyor dr.lar vajinal usg yi...........?? şükür sonunda görümüşsünüz darısı başımıza diyorum tombik bi bebek olacak galiba ne dersin maşallah oğlunaa

yaaa bacımmm yapıyolar demekkı sımdi 17+4 deyim baktılar galıba tombıkım olacak hihihi oglun dedım duygulandım bacım darısı sana hepınıze hayırlısı olur ınsallah benım bi teorim wardı erkek olcagını tahmın ettım belkı sendede tutar ogrenmedıysen adet donemımn bıter bıtmez hamıle kaldıysan we bebıs adetınden 1 hafta onde gidiyorsa eger erkek olma ıhtımali yüksek hayırlısıııı rabbım herzaman hayırlı olanı nasıp etsın en onemlısı bu

kızlar mrb bende ocak annesiyim inşallah.şimdi ikili test sonucu ogrendım hersey normal..diğer testleri siz düsünüyormusunuz yaptırmayı?buarda hipnozla dogum guzel birsey benim eskı dr um yapıyor banada baska bırsey için uygulamıstı...nıeyse bunları doguma yakın konusuruz..

Merhaba Canlar,

Daha önce kistlerimle ilgili bir konu açmıştım. (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)

8 Temmuzda kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 kist oluştuğunu öğrenmiştim. Ve doktorum bana kistler kaybolana kadar korunmam gerektiğini söylemişti. 18 Temmuz akşamı başlayan lekelenmelerimle birlikte 20 temmuz günü tekrar kontrole gittim. Doktorum kistlerimden dolayı bu tür lekelenme ve kanamaların olabileceğini söyledi. Bu kanamalar bir kaç gün devam edebilir sonrasında da normal adet sürecin başlar dedi. Ultrasonla muayene etti ve 12 günlük bir süre içerisinde 4 cm e - 6 cm olan kistimin 2 cm e küçüldüğünü öğrendim. Doktorum adetimle birlikte tamamen kaybolacağını söyledi.

Yaşadığım kayıptan , kürtaj korunma süresinin geçmesini bekledikten sonra şimdi kistleriminde kaybolduğunu yeniden eski sağlığıma kavuştuğumu duymak beni çok mutlu etti. Doktorum artık kontrole gelmene gerek yok, bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun diyerek uğurladı beni.

Artık yeni hedefimiz, Rabbimin bana tekrar anneliği nasip etmesi. Dularınızda benide unutmayın olurmu.

En kısa zamanda çok güzel haberlerle yeniden aranızda olmak dileğiyle. Kendinize ve minik yiğenlerime çok çok iyi bakın canlarım. Hepiniz Kocaman öpüldünüz...

Son düzenleme:

yaptığımın ayıp olup olmadığını kavrayacak yaştayım çok şükür...körüklemek için yapılmış bişe değildi...o sadece paşanın yaptığı yanlışı bikaç kişiye kızıp formdan çıkmasının yanlış olgunu anlatmak içindi..ama ne yalan söylim bende kızdım o arkadaşa bu formun en başından beri varım ve pufpuf bunu kurarken sadece bebek konuşulacak diye kurmamış öyle olsa kendisi uyarırdı başka arkadaşlara gerek kalmazdı..bu arada 1309 sayfa nasıl bebekten bahsedilir onuda hiç anlamadım zaten..dostluk için varız biz burda ogünkü mutluğu hüznü paylaşmak için ben kayınvalidemden çekerim sen kocandan diğeri başkasından muhabbetle atarız stresi bu formun amacı 2014 ocakta doğum yapacak anneleri buluşturmak başka bi amacı yok..[/QUOTE]

walla canım tabıkı anlicak yaştasındır tabiki fakat bebek koca ilişki kaynana .... herneyse herseyı konusarak rahatlıyoz ...hıh bırkac kişi kızdıysa birbirine bizde onlara yanlış anladın diyelim çewirelim zaten birkaç arkadas bu şekilde terketti burayı maden eskiden beri yazıyorsun we bız o arkadaslara gıtmemelerı için ısrar ettik.... yani şimdi ben senle takışsam yarın yazdıgına cewap verırırım belkı sende karsılık werırsın çünkü ortak hissetigimiz bir durum ortaya cıkabılır anlatmak ıstedıgım bu yoksa ısteyen ıstedıgıne kuser ama ne geregi war..

maşşalahhh maşşalah canımın içi çoookkk sewındımmm ben hadiii bakıyım çalışmalara basla bak benim ogluşum kardeş haberleri bekliyorrrrr allahın izniyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…