- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
canimmm sagliklidir insaalllah..... ben hem eksi hem tatli yiyordum.. Ama eksiyi canim cok cekiyordu. Sebzeler falan acaip eksi olsun istiyordum...Benim ki 23. hafta kesinlesti. Dokrot vajina olusurken kabarik olur onu erkek olarak görmüsüz demek ki dedi:)))
Günaydın hamişler ve şirin göbüşleri,
Sayfaları okurken gözüme çarptı,hep aynı kişiler sohbet ediyo bebek konuşmak yerine elti muhabbeti yapılıyo filan diye.Açıkçası üzerime alındım bu muhabbeti paşamla aramızda bikaç sayfa yaptık çünkü.Bu forumda sadece bebekle,hamilelikle ilgili konuşma şartı oldugunu bilmiyordum açıkçası.Üstelik hep aynı kişilerin konuşması foruma daha sık giriyor olmamızdan kaynaklı diye düşünüyorum.Hamilelikte çok alınganız hepimiz ve takıldıgımız konular farklı farklı.Bizde elti muhabbetine takıldık arkadaşlar napalım?Bebek va hamilelikle ilgili konuları zaten sürekli konuşuyoruz burda rahatlamak ve birbirimize akıl danışmak için konuşuyoruz sonuçta.Bu şekilde düşünmenize üzüldüm açıkçası...
paşaaaaaaaaaammmmm yeminle siz biz gitti ben yolarım saçlarını haaa...noluyo beee sonradan gelmiş kalıfımıza salça olmuş (valla alınırsa alınsın kasamıcam kendimi)buranın düzenini bozmaya çalışan biri içinmi gidiyosun...iyi bi kişi için gideceksen git ozaman o kadar değersizsek gözünde bi kişinin lafıyla bırakacaksan bu kadar duygusal hamişi bırak...ama sen yapmazsın onlara inadına daha fazla geyikle devam ederiz biz 2014 ocak ayına kucağımıza alana kadar bebişlerimizi....
merhaba arkadaşlar ben yarın 16+1 hamile olacağım ve üçlü test için hastahaneye gitcem inşallah.Acaba 16+1 çok mu erken olur test için bikaç gün daha beklesem mii yoksa fikri olan var mı
Sedacim sirkeli suyla gargara yapmak iyi geliyormus diye duysum.biraz fazla can yakiyormus yaparken ama sonra bi hafta on gun rahat ediliyormus diye duydum.gecmis olaun canim ilk hamileligimde ben de cok aci cektim disten.demek ki bebis kalsiyum stoklarini bitiriyor bol bol kalsiyum almaya da bak.
kızlar günaydın, ikili testim güzel çıkmış çok şükür, fakat tsh 4 küsür bişey çıkmış. doktor dahiliye görün dedi, ne oluyor bu yüksek olursa? bebeğin zekası etkilenir falan diyo internette
merhabalar
yarın doktora gideceğim tarama testlerini yaptırmadım ikili istemedi doktor direk dört yada üç dedi bende olumlu baktım ama bir yandanda korkmuyor değilim çünkü başka bir doktorda yaştan dolayı direkt amniyosentez yapalım zaten testlerde risk çıkar dedi bende korkuyorum testleri yaptırmasammı diyorum anlayacağınız kafam biraz karışık
merhaba arkadaşlar ben yarın 16+1 hamile olacağım ve üçlü test için hastahaneye gitcem inşallah.Acaba 16+1 çok mu erken olur test için bikaç gün daha beklesem mii yoksa fikri olan var mı
Dedim 1 saat girmeyeyim şu gerginlik ortadan kalksın diye ama hala devam ediyor
bacılarımmmmmm şekerlerimmm weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktor emmiden geldik bebişim ole secde eder gibi yattı bi türlü dönmedi öle poposuna baktık durduk yine göstermedi ahaaa kız galiba dedım doktor sankı fazlalık war gıbı dedı wajinal ult. yaptı kesin bu erkek pipisi ortada dedı yanı babaya anneye pıpı salladı :)
bebiş 1 hafta onden gidiyo 3lü test istedi doktor yaptırdık bebişim 260 gr olmuş massalah subhan allah
gergınlık wardı bende kacmak istemedim şekerim neden huzursuzluk olsun ki kımse kımseyı tanımıyor sonuçta
bacılarımmmmmm şekerlerimmm weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktor emmiden geldik bebişim ole secde eder gibi yattı bi türlü dönmedi öle poposuna baktık durduk yine göstermedi ahaaa kız galiba dedım doktor sankı fazlalık war gıbı dedı wajinal ult. yaptı kesin bu erkek pipisi ortada dedı yanı babaya anneye pıpı salladı :)
bebiş 1 hafta onden gidiyo 3lü test istedi doktor yaptırdık bebişim 260 gr olmuş massalah subhan allah
o zaman muahbbete devam
ilerleyen haftalarda da mı yapıyor dr.lar vajinal usg yi...........?? şükür sonunda görümüşsünüz darısı başımıza diyorum tombik bi bebek olacak galiba ne dersinmaşallah oğlunaa
umut guzel arkadasım sen sonralardan katıldın muhabbete ayıp degılmı senın bu sekılde körüklemene 2 arkadasta yanlıs anlamıs bırbırını kımse kımseyı tanımadan dert ortagı olduk bırbırımıze paşa arkadasımızda alıngan yerı gelıyor bende yazıyorum cabuk yazılarımı okuyun küstüm diyee bu yüzden bu konusmaları hiç yakıştırmadım biz burda ayşeye fatmaya inat muhabbetler kurmuyoruz çünkü kimse kimseyi tanımıyor her iki tarafıda yapıcı olmaya ikna etmeliyiz
ya birşey soracağım kızlar, bu secde eder gibi duruyordu sözüyle çok karşılaşıyorum, zamanına baktınız mı hiç ? Ne zamana denk geliyor ? Ya acaba namaz vaktine mi geliyor, bizim karnımızda daha namaz mı kılıyor sabiler.. Çok ilginç bir olay aslında..:44:
Merhaba Canlar,
Daha önce kistlerimle ilgili bir konu açmıştım. (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)
8 Temmuzda kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 kist oluştuğunu öğrenmiştim. Ve doktorum bana kistler kaybolana kadar korunmam gerektiğini söylemişti. 18 Temmuz akşamı başlayan lekelenmelerimle birlikte 20 temmuz günü tekrar kontrole gittim. Doktorum kistlerimden dolayı bu tür lekelenme ve kanamaların olabileceğini söyledi. Bu kanamalar bir kaç gün devam edebilir sonrasında da normal adet sürecin başlar dedi. Ultrasonla muayene etti ve 12 günlük bir süre içerisinde 4 cm e - 6 cm olan kistimin 2 cm e küçüldüğünü öğrendim. Doktorum adetimle birlikte tamamen kaybolacağını söyledi.
Yaşadığım kayıptan , kürtaj korunma süresinin geçmesini bekledikten sonra şimdi kistleriminde kaybolduğunu yeniden eski sağlığıma kavuştuğumu duymak beni çok mutlu etti. Doktorum artık kontrole gelmene gerek yok, bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun diyerek uğurladı beni.
Artık yeni hedefimiz, Rabbimin bana tekrar anneliği nasip etmesi. Dularınızda benide unutmayın olurmu.
En kısa zamanda çok güzel haberlerle yeniden aranızda olmak dileğiyle. Kendinize ve minik yiğenlerime çok çok iyi bakın canlarım. Hepiniz Kocaman öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?