2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar yeni açanlara tekrar sorayım, ikili testim güzel çıktı çok şükür, Tsh 4 küsürlü bişey çıkmış, doktor dahiliyeye git dedi, yarın gidicem var mı böyle sıkıntısı olan?

hadi gözün aydın haftalarımız aynı nerdeyse inşallah bizimki gösterir yoksa ben yaptırmam vajinal ultrasyon uğraştırmasa bari bizi allah nazarlardan saklasın 260 grmlık paşayı

greeneyes & arkadaşlar,

Doktorum cinsiyeti belirlemek icin bana son ultrasona girmeden once su tavsiyelerde bulundu.

- Ultrason'a girmeden once muhakkak sekerli bir sey için - ben limonata içtim
-Mumkunse limonatanın ustune en az 7 dakika yuruyun , ultrason makinesi 2-3 katta ise merdiven cıkın.
-Doktoru beklerken muhakkak çikolata yiyin ve su için. ( Gofret değil ,çikolata )

Bunları yaparsanız bebek ultrasında acayip hareketli oluyor ve her tarafını acıyor. Benimki fildir fildir donuyordu.

Canim cok gecmis olsun .umarim onumuzdeki ay evli mutlu huzurlu degil de evli mutlu cocuklu olursun:)))

İnşAllah canımmm. Foruma heyecanla girip yeniden o mutlu haberi vermek için can atıyorum.

inşallahhhhhhh canımmm seniii pufpufuuu beklıyorum ınankııı ne guzel duygular rabbım sıze nasip etysin bizede hayırlı saglıklı sıhatlı dogumlar calışmalara adetinden sonraki günlerde daha agırlık wer tamam yawruu :)

aklımda bulunsun.. harika fikirler... teşekkürler...

Şimdi yazına denk gelince düşündüm bende,2-3 gün önce randevumuzu bekliyorduk ezan okundu 5 dk sonra girdik ultrasonda
secde pozisyonundaydı.Ama ilk kez rast geldi böyle.3 hafta önce yine aynı saatte sırtüstüydü.,
Bizimki de pek hareket etmiyor.Arada elini kolunu sallarsa...

dualarım seninle olacak en kısa zamanda güzel güzel haberlerle bekliyoruz....

Anaa yeni bir hesap daha benim şimdi nasıl yani adet dönemim biter bitmez mi kaldım ne bileyim ki ben şimdi :44: Verilere göre adetimden sonra tutmuş, kız mı yani şimdi :26: şu nemrut söylese bana cinsiyetini de kurtulsam yahu

Merhaba çiğdem hoşgeldin.. Diğer testleri benim doktorum henüz istemedi o yüzden bilemiyorum.. Sen hangi şehirdesin, kesin benim olmadığım bir yerdesindir, aslında olabilirdi hipnozla doğum :44:

wuhuhuuuu harika haber arada gel böyle ya, kendini özletme

bir p.p. gördüm sanki...
oğlum olucak listenin cinsiyet kısmına eklerseniz sevinirimmmm

anamm bir prens daha ve bir öğrenen daha, ben ise çatlicaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm

evet geçen seferde çikolata yiyipde gitmiştim el bile sallamıştı ama bacaklar yine kapalıydı bide hepsini birden uygulayalım bakalım

bir p.p. gördüm sanki...

bunları yaptım bide amuda kalkmadıgım kaldı onuda yapamadım beceremem :) zorla şerle anladık zaten :)ogluşuuu

hadi gözün aydın haftalarımız aynı nerdeyse inşallah bizimki gösterir yoksa ben yaptırmam vajinal ultrasyon uğraştırmasa bari bizi allah nazarlardan saklasın 260 grmlık paşayı

canım bende istemedim ama doktor bakalım dedı seslenmedım sakınca yoksa dr bakıyım der yoksa seslenmez zaten benım ilk wajinal muayneyle başladı çünkü rahmimi göremedi doktor kalp şeklinde we biraz arkadaymış :) ne romantik hatunum bak doktora nezaman gıdecen hemen haber wer tamam

Ben hiç görmedim öyle, dur bakalım dikkat edicem bundan sonra..

yaptığımın ayıp olup olmadığını kavrayacak yaştayım çok şükür...körüklemek için yapılmış bişe değildi...o sadece paşanın yaptığı yanlışı bikaç kişiye kızıp formdan çıkmasının yanlış olgunu anlatmak içindi..ama ne yalan söylim bende kızdım o arkadaşa bu formun en başından beri varım ve pufpuf bunu kurarken sadece bebek konuşulacak diye kurmamış öyle olsa kendisi uyarırdı başka arkadaşlara gerek kalmazdı..bu arada 1309 sayfa nasıl bebekten bahsedilir onuda hiç anlamadım zaten..dostluk için varız biz burda ogünkü mutluğu hüznü paylaşmak için ben kayınvalidemden çekerim sen kocandan diğeri başkasından muhabbetle atarız stresi bu formun amacı 2014 ocakta doğum yapacak anneleri buluşturmak başka bi amacı yok..[/QUOTE]

Senin yazdığını aynen kopyalıyorum umutguzel :

paşaaaaaaaaaammmmm yeminle siz biz gitti ben yolarım saçlarını haaa...noluyo beee sonradan gelmiş kalıfımıza salça olmuş (valla alınırsa alınsın kasamıcam kendimi)buranın düzenini bozmaya çalışan biri içinmi gidiyosun...iyi bi kişi için gideceksen git ozaman o kadar değersizsek gözünde bi kişinin lafıyla bırakacaksan bu kadar duygusal hamişi bırak...ama sen yapmazsın onlara inadına daha fazla geyikle devam ederiz biz 2014 ocak ayına kucağımıza alana kadar bebişlerimizi....

1- Ben buranın düzenini bozmaya calismiyorum
2- Salca kelimesini sana iade ediyorum ve seni azıcık terbiyeye davet ediyorum.
3-Burası babanın yeri değil
4-Burda kimse kimsenin inadına bir sey yapmıyor.
5-Senin bana kızgın olmanı gerektirecek hic bir sey yok, sadece söylediğime katılmayabilirsin. Bu da kendi secimin . Senin gibi kasamıcam demiyorum , fikrine saygı duyuyorum. Ben seni ne kişisel olarak tanıyorum , ne de kişiliğine bir saldırı da bulundum.
6-Sevgili pufpuf'a böyle bir konuyu açtığı için oncelikle teşekkür ediyorum ama tamamen dediğim gibi ben kendi kişisel fikrimi söyledim.
7-Senin benden veya bizlerden once grupta olman bizim haklarımızdan daha fazla hak vermiyor sana, hepimiz burada eşit haklara sahibiz.

bir p.p. gördüm sanki...

hayırlı ugurlu olsun canım bende pipi gördüm bugün :) ee kaç haftalıksın walla ben söyleyenleri duydum iyiiicee kıskandım ..tabiii rabbim ewladın hayırlısını werır ınsallahh hepımızee

ahhahaahahahah çok tatlısın,
valla aslında son gittiğimde benimki de aynen o pozisyondaydı, zor görmüştük cinsiyetini
saat de 1e geliyordu, 10-15 dk filan vardı, 20 temmuz ankara ezan saatlerini bilmiyorum şimdi, ama olabilir, görünce ben de düşünmüştüm. ramazan ya, imanlı çocuk namaz kılıyor dmeiştim

çok geçmişler olsun,
umarım en kısa sürede evli-mutlu-hamile yazarsın ismine

Şu cinsiyet haberlerini okudumda forumda hiç kız bebişimiz yokmu. Hep erkek bebiş haberleri vermişsiniz. MaşAllah birsürü prens geliyor foruma. Ben bir tane prenses yapayım da bari, gelin çıksın sizlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…