maşşalahhh maşşalah canımın içi çoookkk sewındımmm ben hadiii bakıyım çalışmalara basla bak benim ogluşum kardeş haberleri bekliyorrrrr allahın izniyleeee
ya birşey soracağım kızlar, bu secde eder gibi duruyordu sözüyle çok karşılaşıyorum, zamanına baktınız mı hiç ? Ne zamana denk geliyor ? Ya acaba namaz vaktine mi geliyor, bizim karnımızda daha namaz mı kılıyor sabiler.. Çok ilginç bir olay aslında..:44:
saat 11 gibiydi ne bilim olurmu olur ben hep dua ediyorum rabbım imanlı bir ewlat naip eder insallah banada isteyen herkezede... bende duyardımda gorunce daha ılgınç oluyor kurban olayım rabbıme yaaa..
hadi gözün aydın haftalarımız aynı nerdeyse inşallah bizimki gösterir yoksa ben yaptırmam vajinal ultrasyon uğraştırmasa bari bizi allah nazarlardan saklasın 260 grmlık paşayı
Merhaba Canlar,
Daha önce kistlerimle ilgili bir konu açmıştım. (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)
8 Temmuzda kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 kist oluştuğunu öğrenmiştim. Ve doktorum bana kistler kaybolana kadar korunmam gerektiğini söylemişti. 18 Temmuz akşamı başlayan lekelenmelerimle birlikte 20 temmuz günü tekrar kontrole gittim. Doktorum kistlerimden dolayı bu tür lekelenme ve kanamaların olabileceğini söyledi. Bu kanamalar bir kaç gün devam edebilir sonrasında da normal adet sürecin başlar dedi. Ultrasonla muayene etti ve 12 günlük bir süre içerisinde 4 cm e - 6 cm olan kistimin 2 cm e küçüldüğünü öğrendim. Doktorum adetimle birlikte tamamen kaybolacağını söyledi.
Yaşadığım kayıptan , kürtaj korunma süresinin geçmesini bekledikten sonra şimdi kistleriminde kaybolduğunu yeniden eski sağlığıma kavuştuğumu duymak beni çok mutlu etti. Doktorum artık kontrole gelmene gerek yok, bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun diyerek uğurladı beni.
Artık yeni hedefimiz, Rabbimin bana tekrar anneliği nasip etmesi. Dularınızda benide unutmayın olurmu.
En kısa zamanda çok güzel haberlerle yeniden aranızda olmak dileğiyle. Kendinize ve minik yiğenlerime çok çok iyi bakın canlarım. Hepiniz Kocaman öpüldünüz...
İnşAllah canımmm. Foruma heyecanla girip yeniden o mutlu haberi vermek için can atıyorum.
greeneyes & arkadaşlar,
Doktorum cinsiyeti belirlemek icin bana son ultrasona girmeden once su tavsiyelerde bulundu.
- Ultrason'a girmeden once muhakkak sekerli bir sey için - ben limonata içtim
-Mumkunse limonatanın ustune en az 7 dakika yuruyun , ultrason makinesi 2-3 katta ise merdiven cıkın.
-Doktoru beklerken muhakkak çikolata yiyin ve su için. ( Gofret değil ,çikolata )
Bunları yaparsanız bebek ultrasında acayip hareketli oluyor ve her tarafını acıyor. Benimki fildir fildir donuyordu.
Canim cok gecmis olsun .umarim onumuzdeki ay evli mutlu huzurlu degil de evli mutlu cocuklu olursun:)))
inşallahhhhhhh canımmm seniii pufpufuuu beklıyorum ınankııı ne guzel duygular rabbım sıze nasip etysin bizede hayırlı saglıklı sıhatlı dogumlar calışmalara adetinden sonraki günlerde daha agırlık wer tamam yawruu :)
ya birşey soracağım kızlar, bu secde eder gibi duruyordu sözüyle çok karşılaşıyorum, zamanına baktınız mı hiç ? Ne zamana denk geliyor ? Ya acaba namaz vaktine mi geliyor, bizim karnımızda daha namaz mı kılıyor sabiler.. Çok ilginç bir olay aslında..:44:
Merhaba Canlar,
Daha önce kistlerimle ilgili bir konu açmıştım. (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)
8 Temmuzda kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 kist oluştuğunu öğrenmiştim. Ve doktorum bana kistler kaybolana kadar korunmam gerektiğini söylemişti. 18 Temmuz akşamı başlayan lekelenmelerimle birlikte 20 temmuz günü tekrar kontrole gittim. Doktorum kistlerimden dolayı bu tür lekelenme ve kanamaların olabileceğini söyledi. Bu kanamalar bir kaç gün devam edebilir sonrasında da normal adet sürecin başlar dedi. Ultrasonla muayene etti ve 12 günlük bir süre içerisinde 4 cm e - 6 cm olan kistimin 2 cm e küçüldüğünü öğrendim. Doktorum adetimle birlikte tamamen kaybolacağını söyledi.
Yaşadığım kayıptan , kürtaj korunma süresinin geçmesini bekledikten sonra şimdi kistleriminde kaybolduğunu yeniden eski sağlığıma kavuştuğumu duymak beni çok mutlu etti. Doktorum artık kontrole gelmene gerek yok, bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun diyerek uğurladı beni.
Artık yeni hedefimiz, Rabbimin bana tekrar anneliği nasip etmesi. Dularınızda benide unutmayın olurmu.
En kısa zamanda çok güzel haberlerle yeniden aranızda olmak dileğiyle. Kendinize ve minik yiğenlerime çok çok iyi bakın canlarım. Hepiniz Kocaman öpüldünüz...
yaaa bacımmm yapıyolar demekkı sımdi 17+4 deyim baktılar galıba tombıkım olacak hihihi oglun dedım duygulandım bacım darısı sana hepınıze hayırlısı olur ınsallah benım bi teorim wardı erkek olcagını tahmın ettım belkı sendede tutar ogrenmedıysen adet donemımn bıter bıtmez hamıle kaldıysan we bebıs adetınden 1 hafta onde gidiyorsa eger erkek olma ıhtımali yüksek hayırlısıııı rabbım herzaman hayırlı olanı nasıp etsın en onemlısı bu
kızlar mrb bende ocak annesiyim inşallah.şimdi ikili test sonucu ogrendım hersey normal..diğer testleri siz düsünüyormusunuz yaptırmayı?buarda hipnozla dogum guzel birsey benim eskı dr um yapıyor banada baska bırsey için uygulamıstı...nıeyse bunları doguma yakın konusuruz..
Merhaba Canlar,
bir p.p. gördüm sanki...
oğlum olucak listenin cinsiyet kısmına eklerseniz sevinirimmmm
saat 11 gibiydi ne bilim olurmu olur ben hep dua ediyorum rabbım imanlı bir ewlat naip eder insallah banada isteyen herkezede... bende duyardımda gorunce daha ılgınç oluyor kurban olayım rabbıme yaaa..
ben görsem ağlarım heralde ya, Allahım hepimize imanlı hayırlı evlatlar versin inşAllah
greeneyes & arkadaşlar,
Doktorum cinsiyeti belirlemek icin bana son ultrasona girmeden once su tavsiyelerde bulundu.
-Mumkunse limonatanın ustune en az 7 dakika yuruyun , ultrason makinesi 2-3 katta ise merdiven cıkın.
-Doktoru beklerken muhakkak çikolata yiyin ve su için. ( Gofret değil ,çikolata )
Bunları yaparsanız bebek ultrasında acayip hareketli oluyor ve her tarafını acıyor. Benimki fildir fildir donuyordu.
bir p.p. gördüm sanki...
greeneyes & arkadaşlar,
hadi gözün aydın haftalarımız aynı nerdeyse inşallah bizimki gösterir yoksa ben yaptırmam vajinal ultrasyon uğraştırmasa bari bizi allah nazarlardan saklasın 260 grmlık paşayı
Anaa yeni bir hesap daha benim şimdi nasıl yani adet dönemim biter bitmez mi kaldım ne bileyim ki ben şimdi :44: Verilere göre adetimden sonra tutmuş, kız mı yani şimdi :26: şu nemrut söylese bana cinsiyetini de kurtulsam yahu
Merhaba çiğdem hoşgeldin.. Diğer testleri benim doktorum henüz istemedi o yüzden bilemiyorum.. Sen hangi şehirdesin, kesin benim olmadığım bir yerdesindir, aslında olabilirdi hipnozla doğum :44:
wuhuhuuuu harika haberarada gel böyle ya, kendini özletme
anamm bir prens daha ve bir öğrenen daha, ben ise çatlicaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
ben görsem ağlarım heralde ya, Allahım hepimize imanlı hayırlı evlatlar versin inşAllah
sedoşum genelde hep böyle yakın arkaslarımdan 2sinide tahmin ettim dogrumu bilmem ama adet donemlerinden yola cıkarak bir war sayım bende çatlıyodum geçenlerde söylediniz çatladımmm hep :)
Şimdi yazına denk gelince düşündüm bende,2-3 gün önce randevumuzu bekliyorduk ezan okundu 5 dk sonra girdik ultrasonda
secde pozisyonundaydı.Ama ilk kez rast geldi böyle.3 hafta önce yine aynı saatte sırtüstüydü.,
Bizimki de pek hareket etmiyor.Arada elini kolunu sallarsa...
bir p.p. gördüm sanki...
ahhahaahahahah çok tatlısın,ya birşey soracağım kızlar, bu secde eder gibi duruyordu sözüyle çok karşılaşıyorum, zamanına baktınız mı hiç ? Ne zamana denk geliyor ? Ya acaba namaz vaktine mi geliyor, bizim karnımızda daha namaz mı kılıyor sabiler.. Çok ilginç bir olay aslında..:44:
çok geçmişler olsun,Merhaba Canlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?